Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

gitmesin kız annen ablan gelsin ozaman

cnm ablamın oglu çok hasta sanırım bir hafta içinde ameliyat olcakmış geniz eti ve bademcikten dün gece 40 derece ateşlenmi bu gün d.r gitmişler 10 tane iyne vermiş d.r genizdeki et çok büyümüş ve nefes alıp vermekte zorlanıyormuş çoçuk o yüzden ablam gelemez yannızım neyse allahım var yanımda birde bebegim allahıma sıgıncam başka carem yokkkk

canım eşimin prolaktin hormonu çok yüksek çıktı
o yüzden dr beyin için mr çekleim dedi onu çektirdik

geçmiş olsun canım bişey çıkmaz inş..........benimkide sadece odaya 10 15 dakika gidip geliyordu görevi okadardı ama görsen siniri bana yaptıgı sıkıntıları..........bende de problem yok diyorlardı ama olmadı işte...........

ayşecik ibrahim saraçoglunun sitesindede vardı süt artırıcı herkes memnundu göz atsana.......

canım sağol inşşş
kısmet her şey canım sorunla falan ilğisi yokki

saol cnm efet o çaydan eşim aldı emziren anneler içinmiş ama tadı çok igrenç kusacak gbii oluyorm onu içincee((
ay yetercim inş benim kızım öyle olmaz yeminle uyur gezer gibi dolanıyorm bu gün d.r bile çok şaşırdı öyle bir azdıki bebek d.r yanında ne yapsak susmuyor meme veriyorm almıyor keçi gibi inatçı resmen çatlıycak kıp kırmızı oldu ayy bir saat ugraştım susturmak için altını açtıkmı olay kopuyor hiç sevmiyor altının temizlenmesini kıyameti koparıyor iki kişi zor degiştiriyordum şimdi annemde gidecek nasıl yapcam bilmiyorr valla (((((

canım oçaydan içebilsen çok faydalıydı
evet yaaaaaaaaa aynı yeğenim hala öyle en son bu sabah bezni vermedi yaaaaaaa
ayşe kız onu ne güzel bonyo yaptırması olur şimdi ben bayılırım banyo yaptırmayaaaaaa:26::26::26::26::26:

kızlar iyi geceler ben kaçtım

yeter seninde kızın olsa ayşeninki gibi aksi olurmuydu bence benimki olurdu herhalde ama öyle olsa o saatlerce agladıkça bende aglardım........

iyi geceler yeterrrrrrrrrrrrr yarın köşebaşında saat 10 da bekliyorum..........

yeter seninde kızın olsa ayşeninki gibi aksi olurmuydu bence benimki olurdu herhalde ama öyle olsa o saatlerce agladıkça bende aglardım........

canım bizim bebkliğimiz çok rahatmış (yada hayat şartlarından annem ilğilenmemişte olabilir)ama ben kardeşimide hatılıyorum oda çok usluydu ama oğlu fena bir şey (hep damadın kötü huylarını almış)allahım esirgesin

ben çocuga zor bakarım herhalde öok küçük oluyorlar ya korkuyorum hele banyo bilmem başa gelince yapılır herhalde

ayşecim başucuna kuranı koy yada erkek ceketi bilmem öyle derler.....
küçük kuran var cnm bebekle ikimizin eşim almış....
yetercim banyodanda nefret ediyor bu zilli
artık sadece cumartesileri yıkayabilcem anca eşim o günleri oluyor evde ay yetercim yakın olsan ne güzel benim kızıda yıkardın allahım kendi bebegini yıkmayı nasşp etsin inş cnm aminn
kızlar iyi geceler ben kaçtım
iyi geceler cnm bende çıkıyorm kız uyandı aeol kızlar hepinizi öptümmm

:)))))) selcim gecen gece bende aglıordum annem bana gülüyordu:))))))) hadi o bebek sende mi bebeksin diyorrrrrrrr:))))))))

Son düzenleme:
bende aglarım herhalde bebekle birlikte annene saygılar..........selamlar.......ha bu arada yaşım 34 ama gerçekleri söylüyorum.........ben daha bir bebegim

kızlar bebek kalktı ben çıkıyormmm hepinizi öpüyormmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…