gitmesin kız annen ablan gelsin ozaman
canım eşimin prolaktin hormonu çok yüksek çıktı
o yüzden dr beyin için mr çekleim dedi onu çektirdik
geçmiş olsun canım bişey çıkmaz inş..........benimkide sadece odaya 10 15 dakika gidip geliyordu görevi okadardı ama görsen siniri bana yaptıgı sıkıntıları..........bende de problem yok diyorlardı ama olmadı işte...........
canım bebişinin iyi olmasına çok sevindim
evet sıksık emzirmen gerekiyor
canım her çocuk aynı olmuyor ama düzelnde var düzelmeyende benim yeğenim 40 dan sonra kötü olmuştu hatta 2,5 yaşında gece 3.4 gibi yatıyor ve gündüzlerihiç uyumuyor süt için eczanelerde çeylar var onlardan içersen sütüne çok faydası oluyor
sağlıcakla büyüt inşşşşşşşşş
ayşecik ibrahim saraçoglunun sitesindede vardı süt artırıcı herkes memnundu göz atsana.......
saol cnm efet o çaydan eşim aldı emziren anneler içinmiş ama tadı çok igrenç kusacak gbii oluyorm onu içincee((
ay yetercim inş benim kızım öyle olmaz yeminle uyur gezer gibi dolanıyorm bu gün d.r bile çok şaşırdı öyle bir azdıki bebek d.r yanında ne yapsak susmuyor meme veriyorm almıyor keçi gibi inatçı resmen çatlıycak kıp kırmızı oldu ayy bir saat ugraştım susturmak için altını açtıkmı olay kopuyor hiç sevmiyor altının temizlenmesini kıyameti koparıyor iki kişi zor degiştiriyordum şimdi annemde gidecek nasıl yapcam bilmiyorr valla(((((
yeter seninde kızın olsa ayşeninki gibi aksi olurmuydu bence benimki olurdu herhalde ama öyle olsa o saatlerce agladıkça bende aglardım........
iyi geceler yeterrrrrrrrrrrrr yarın köşebaşında saat 10 da bekliyorum..........
küçük kuran var cnm bebekle ikimizin eşim almış....ayşecim başucuna kuranı koy yada erkek ceketi bilmem öyle derler.....
yetercim banyodanda nefret ediyor bu zillicanım oçaydan içebilsen çok faydalıydı
evet yaaaaaaaaa aynı yeğenim hala öyle en son bu sabah bezni vermedi yaaaaaaa
ayşe kız onu ne güzel bonyo yaptırması olur şimdi ben bayılırım banyo yaptırmayaaaaaa:26::26::26::26::26:
iyi geceler cnm bende çıkıyorm kız uyandı aeol kızlar hepinizi öptümmmkızlar iyi geceler ben kaçtım
yeter seninde kızın olsa ayşeninki gibi aksi olurmuydu bence benimki olurdu herhalde ama öyle olsa o saatlerce agladıkça bende aglardım........
görüşürüz canım saaat 10 da köşe başnda
kızlar bebek kalktı ben çıkıyormmm hepinizi öpüyormmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?