kızlar ben geldim şimdi doktordan geliyorum
doktor cinsiyetiyle ilgili bişey demedi başta ben sordum belli mi diye bi çıkıntı var erkek olabilir ama 20. haftalarda kesinlik kazanır dedi ama ben ultrasonda bariz gördüm pipiyi bu kesin erkek %100
doktor ultrason resminide verdi oradada apaçık belli bende oğlan anası olacam sağlık lı sıhatli olsun hayırlı evlat olsun inşallah.
yok kız.......... sakın gelme ben o saatte uyuyor olabilirim sogukta üşüme.............
küçük kuran var cnm bebekle ikimizin eşim almış....
yetercim banyodanda nefret ediyor bu zilli
artık sadece cumartesileri yıkayabilcem anca eşim o günleri oluyor evde ay yetercim yakın olsan ne güzel benim kızıda yıkardın allahım kendi bebegini yıkmayı nasşp etsin inş cnm aminn
iyi geceler cnm bende çıkıyorm kız uyandı aeol kızlar hepinizi öptümmm
:)))))) selcim gecen gece bende aglıordum annem bana gülüyordu:))))))) hadi o bebek sende mi bebeksin diyorrrrrrrr:))))))))
ben çocuga zor bakarım herhalde öok küçük oluyorlar ya korkuyorum hele banyo bilmem başa gelince yapılır herhalde
kız bu şimdimi söylenirrrrrrrrrrrrrrr
ben gittim bekledim bekledim eve geldim yadığını şimdi gördümmmmmm
neyse kendimi affettireyim akşama yemege davet edeyim nereyi yada ne yemegi istersen???????????????????
teşekür edrimmmmmmmm
topigin kaynana adayları el kaldırsın.............yada kınayı getir anne adayları..........
kız bir sıpa yapabilsem hemen kaldıracağım elimi
ama ama ama
ayşe bebeğin hayırlı olsun ALLAH analı babalı büyütsün inşallah seninle aramızda 2 gün vardı hatırlarsan benim oğlum aceleci çıktı ve ben 17 aralıkta erken doğum yaptım bizim kırkımız çıktı evet dedikleri gibi değişiklik yaşanıyo ama benim bebeğim çok usluydu şimdi iyice huysuz oldu artık geceleri kalkıp oyun oynuyoruz inşallah seninki sakinler demekki tersi oluyo ayrıca burada ki diğer arkadaşlarada rabbim en kısa zaman da bu güzel duyguyu nasip etsin inşallahslm kızlar naslsınız selcim yetercim nasılsınız bizi sorarsanız yogun ve tempolu geceler geciriyorz bu gün d.r gittik d.r öbür d.r aynı şeyleri söyledi sık ve az emzirmemi söyledi refrüsü var dedi bildigim şeyleri söyledi yani ama maşallah kızım ii durumda 48cm dogmuştu 51 cm olmuş baş ölcümleri kilosu çok güzel dedi mama verdigimide söyledim günde 2 kez veriyorm vermemeye çalış bol bol emzir dedi sütün o zaman daha çok artar diyorr valla mama vermezsem bebek ac kalıyor ne yapabilirim sürekli memede yavrum eee bende sürekli süt nasıl üreteyimm :)))))) bol bol sıvı tüket dedi....süt artması için
d.r kızımın uyku düzeni için bekle biraz diyor kırkı çıksın her şey daha ii olur inş dedi ayyy bende o meşhur kırkımızı bekliyorm allahım ne olur bebegimin uykusu düzene girsin yarın annem gidiyor ben ne yapcam tek başıma en azından gündüz annem beni uyutuyordu((((şimdi hep tek kalcam kızlar birde ben evde tek başıma çok korkuyorm sürekli hayalleniyorm lousa kadınlara böyle olurmuş genelde ama tek kalmamaları gerekiyormş annemde meçburen gidiyor.. affffffff allahım afff yardım et banaaa (((
yeter bizde baş kaldırırız olmazmı..........
topigin kaynana adayları el kaldırsın.............yada kınayı getir anne adayları..........
gülüm ben kaynana adayıyım.
kız bir sıpa yapabilsem hemen kaldıracağım elimi
ama ama ama
yeter bizde baş kaldırırız olmazmı..........
kızlar sizde kaynana olacaksınız hiç merak etmeyin Allahın izniyle.
kızlar sizde kaynana olacaksınız hiç merak etmeyin Allahın izniyle.
yaaaaaaaaa önce anne olmamız gerekmiyormu
yoksa direk kayın valide olnuyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?