Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

kızlar ben geldim şimdi doktordan geliyorum
doktor cinsiyetiyle ilgili bişey demedi başta ben sordum belli mi diye bi çıkıntı var erkek olabilir ama 20. haftalarda kesinlik kazanır dedi ama ben ultrasonda bariz gördüm pipiyi bu kesin erkek %100
doktor ultrason resminide verdi oradada apaçık belli bende oğlan anası olacam sağlık lı sıhatli olsun hayırlı evlat olsun inşallah.

sağlıcakla gelsin bebişin
canımmmmmm

yok kız.......... sakın gelme ben o saatte uyuyor olabilirim sogukta üşüme.............

kız bu şimdimi söylenirrrrrrrrrrrrrrr
ben gittim bekledim bekledim eve geldim yadığını şimdi gördümmmmmm

alışır canım zamanla bayoya
sever zamanla ilk zamnalar normaldir

ben çocuga zor bakarım herhalde öok küçük oluyorlar ya korkuyorum hele banyo bilmem başa gelince yapılır herhalde

canım kız kardeşimde senin gibiydi 2 yıl her banyosunda ben vardım
şidi diyorum ki ben banyosu yaptırayım diyorki abla büyüdü artık yerinde durmuyor ayağı kaya ben yıkarım
bende diyorumki iinci yalvarcaksın abla abla ne olur gel bebği yıkayalım diye gelmeyeceğim diyorum

topigin kaynana adayları el kaldırsın.............yada kınayı getir anne adayları..........

ayşe bebeğin hayırlı olsun ALLAH analı babalı büyütsün inşallah seninle aramızda 2 gün vardı hatırlarsan benim oğlum aceleci çıktı ve ben 17 aralıkta erken doğum yaptım bizim kırkımız çıktı evet dedikleri gibi değişiklik yaşanıyo ama benim bebeğim çok usluydu şimdi iyice huysuz oldu artık geceleri kalkıp oyun oynuyoruz inşallah seninki sakinler demekki tersi oluyo ayrıca burada ki diğer arkadaşlarada rabbim en kısa zaman da bu güzel duyguyu nasip etsin inşallah

kızlar iyi okuyun.................kaynana çaydanlıkmış , gelin demlik,kaynana altta kaynarmış,oglanda çay bardagıymış bir gelin doldurur bir kaynana doldururmuş,kaynata çay tabagıymış hepsini o taşırmış bişey demeden,görümce çay kaşıgıymış gelir ortalığı karıştırır gidermiş,çocuklarda çay şekeriymiş hepsine tat katarmış...............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…