yeter tüpde bu işi tutturamadık............bundan sonra bu tedaviyi uygulayalım dirakt kaynana olma tedavisi........nasıl ama......
yeter yeni topik açsana tüpsüz kaynana topigi diye???
yeter yeni topik açsana tüpsüz kaynana topigi diye???
tuplu kaynana topigi daha iyi degilmiiiiiiiiiii:))))))))))))))))
benim kaynanam derdiki kızım iyi olsak bile adımız kötü kaynana demişler derdi.........eh kaynana kaynar ????????????? temmuz hadi gözün aydın................
bence çocuksuz kaynalar topiğide olabilir
düşün bakalım başka neler çıkacak
olacaaaaaaaaaaaaaaaaaaak çocukta olaaaaaaaaaaaaacak sonra delikanlı olacak sonrada sen kaynana olacaksın hepsi olacak az sabır gülüm.
kızlar ben geldim şimdi doktordan geliyorum
doktor cinsiyetiyle ilgili bişey demedi başta ben sordum belli mi diye bi çıkıntı var erkek olabilir ama 20. haftalarda kesinlik kazanır dedi ama ben ultrasonda bariz gördüm pipiyi bu kesin erkek %100
doktor ultrason resminide verdi oradada apaçık belli bende oğlan anası olacam sağlık lı sıhatli olsun hayırlı evlat olsun inşallah.
geçen gün kız kardeşimle konuyordum benden 13 yaş küçük ve 2,5 yaşında dünyalar tatlısı br oğlu var (veee ben ona aşığım )bana dedki abla bu sabah uyandım oğlum yanımda yatıyordu anne dedi ayaklarımı üstüne atacam dedi ve sonra yapamorum yapamorum dedi
bir an 20 yıl önceye döndüm bende annemin üzerine ayklarımı atmak isterdim sonra yapamorum derdim
içim çok tuhaf oldu abla dedi
bende tuhaf oldum bunları konuşurken
biz anne olmayanlar nekadar çok şşey kaçırıyoruz değilmi allahım mahrum etmesin daha fazla
Yaaaaaaa ben yine duygusala bağladım
ne diyeyim sende kaynana ol inşallah.
temmuzcum gozunuz aydin, oglusunuz geliyormus Masallah. erkek yili sanirim henuz kiza hamile birini duymadim, etrafimda kk disinda uc hamile var ucu de benim gb erkek bekliyor. ayselerin zamani da hatirlayin hep kizdi genelde:) dengeyi kurduk yani:)
darisi isteyen tum arkadaslarimizin basina.
selcim nasilsin? kaynana yazilarina bayildim; oglan bardak demek:)))))))))))))
kızlar ben geldim şimdi doktordan geliyorum
doktor cinsiyetiyle ilgili bişey demedi başta ben sordum belli mi diye bi çıkıntı var erkek olabilir ama 20. haftalarda kesinlik kazanır dedi ama ben ultrasonda bariz gördüm pipiyi bu kesin erkek %100
doktor ultrason resminide verdi oradada apaçık belli bende oğlan anası olacam sağlık lı sıhatli olsun hayırlı evlat olsun inşallah.
merhaba kızlar özlem dün sana üzüldümbaşı ağrıyor diye aman akşam bir başım ağrıdı anlatamam neyseki sabah rahat uyandım ama mide bulantım bir gün rahatlıyor ertesi gün şiddetleniyor tuhaf ama bebğim iyi olsun hepsi geçer. temmuzcum erkek geliyomuş sağlıklı olsun canım. benim kaybettiğim bebeğim erkekti önceden hiç erkek çocuk tatlı gelmezdi ama şimdi ondan dolayı hayırlısı rabbim hayırlı olanı nasip etsin önemli değil cinsiyeti.
hepinize sağlıklı bir gün olsun kızlar...perşembe doktor randevum var bakalım bebeğim nasıl umarım herşey yolundadır.bu arada karatasoz nerde? ben göremedim umarım iyidir.
merhaba kızlar özlem dün sana üzüldümbaşı ağrıyor diye aman akşam bir başım ağrıdı anlatamam neyseki sabah rahat uyandım ama mide bulantım bir gün rahatlıyor ertesi gün şiddetleniyor tuhaf ama bebğim iyi olsun hepsi geçer. temmuzcum erkek geliyomuş sağlıklı olsun canım. benim kaybettiğim bebeğim erkekti önceden hiç erkek çocuk tatlı gelmezdi ama şimdi ondan dolayı hayırlısı rabbim hayırlı olanı nasip etsin önemli değil cinsiyeti.
hepinize sağlıklı bir gün olsun kızlar...perşembe doktor randevum var bakalım bebeğim nasıl umarım herşey yolundadır.bu arada karatasoz nerde? ben göremedim umarım iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?