CANIMÇOK SEVİNDİM YAAA OĞLUMA ASKER ARKADAŞI GELİYOR ALLAHIM KUCAĞINA ALMAYI KISMET ETSİN
merhaba kızlar özlem dün sana üzüldümbaşı ağrıyor diye aman akşam bir başım ağrıdı anlatamam neyseki sabah rahat uyandım ama mide bulantım bir gün rahatlıyor ertesi gün şiddetleniyor tuhaf ama bebğim iyi olsun hepsi geçer. temmuzcum erkek geliyomuş sağlıklı olsun canım. benim kaybettiğim bebeğim erkekti önceden hiç erkek çocuk tatlı gelmezdi ama şimdi ondan dolayı hayırlısı rabbim hayırlı olanı nasip etsin önemli değil cinsiyeti.
hepinize sağlıklı bir gün olsun kızlar...perşembe doktor randevum var bakalım bebeğim nasıl umarım herşey yolundadır.bu arada karatasoz nerde? ben göremedim umarım iyidir.
cnm o karın agrısı bende tam 3 ay sürdü kötü bir şey degil merak etme normal bebek büyüdükce agrıların azalacak emin oll sen sadece kendini yorma yeter olur mu inş en kısa zamanda keseyi ve kalp atışını duyar bize güzel haberler verirsin allahım melegini sana ve eşine bagışlası aminnn
cnm ablamın oglu çok hasta sanırım bir hafta içinde ameliyat olcakmış geniz eti ve bademcikten dün gece 40 derece ateşlenmi bu gün d.r gitmişler 10 tane iyne vermiş d.r genizdeki et çok büyümüş ve nefes alıp vermekte zorlanıyormuş çoçuk o yüzden ablam gelemez yannızım neyse allahım var yanımda birde bebegim allahıma sıgıncam başka carem yokkkk
kızlar ben geldim şimdi doktordan geliyorum
doktor cinsiyetiyle ilgili bişey demedi başta ben sordum belli mi diye bi çıkıntı var erkek olabilir ama 20. haftalarda kesinlik kazanır dedi ama ben ultrasonda bariz gördüm pipiyi bu kesin erkek %100
doktor ultrason resminide verdi oradada apaçık belli bende oğlan anası olacam sağlık lı sıhatli olsun hayırlı evlat olsun inşallah.
gunaydin kizlar umarim herkes iyidir. aysecim elifimiz Insallah daha keyiflidir.
slm kızlar
özlemcim kızım biraz rahassız sesi kısılmış ve azında pamukcuk cıkmış azının her yeri bembeyaz ne meme eme biliyor nede mama yavrum sürekli aglıyor ilkkez bu gece gözüm döndü susturamadım sabaha kadar agladı ne ses kaldı ne bir şeyyy d.r aradım ilaç verdi eşim onu alcak akşam kullanmaya başlıycam ayy nasıl gececek bu şey yarabbim inş tez zamanda gecer çoçuk çok huzursuz o paukcuk çok agrırmış ve diken gibi batarmış çoçukta o yüzden böyle husursuz olurmuş d.r öyle dedi((((((rabbim melegime şifa versin tez zamanda inş aminnnn
bütün hastalara geçmiş olsun banada......entomobea histolytika kistleri varmış bagırsagımda mikrop kapmışım..........çok kötüyüm.......dün sabah acilde serum verdiler.......bir gecede 20 sefer tuvale......gittim allahım herkese acil şifa versin............
slm kızlar
özlemcim kızım biraz rahassız sesi kısılmış ve azında pamukcuk cıkmış azının her yeri bembeyaz ne meme eme biliyor nede mama yavrum sürekli aglıyor ilkkez bu gece gözüm döndü susturamadım sabaha kadar agladı ne ses kaldı ne bir şeyyy d.r aradım ilaç verdi eşim onu alcak akşam kullanmaya başlıycam ayy nasıl gececek bu şey yarabbim inş tez zamanda gecer çoçuk çok huzursuz o paukcuk çok agrırmış ve diken gibi batarmış çoçukta o yüzden böyle husursuz olurmuş d.r öyle dedi((((((rabbim melegime şifa versin tez zamanda inş aminnnn
amin. hayırlı uğurlu ve uslu bi oğlan olsun inşallah
amin canım umarım senin de bu sıkıntılatrın gider de bebeğinle huzurlu bir dönem geçirirsin. rabbim yardımcın olsun...slm kızlar
bütün hastalara geçmiş olsun banada......entomobea histolytika kistleri varmış bagırsagımda mikrop kapmışım..........çok kötüyüm.......dün sabah acilde serum verdiler.......bir gecede 20 sefer tuvale......gittim allahım herkese acil şifa versin............
hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim..................
hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim..................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?