Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

merak etme herşey yolunda bebişin gayet iyi. büyüyo annesi.

ayşe çok teşekkür rahatladım valla. senin başına gelenlerin endişesi şimdiden sardı beni :18: şimdi bile o kadar rahatsızım ki midem bulanıyo başım dönüyo aşırı gazım var şimdiden kendimi taşıyamaz oldum 7 8 aylık halimi düşünemez oldum

küçük yiğene geçmiş olsun basit bi ameliyat korkmayın. kardeşimde olmuştu

amin. hayırlı uğurlu ve uslu bi oğlan olsun inşallah

slm kızlar
özlemcim kızım biraz rahassız sesi kısılmış ve azında pamukcuk cıkmış azının her yeri bembeyaz ne meme eme biliyor nede mama yavrum sürekli aglıyor ilkkez bu gece gözüm döndü susturamadım sabaha kadar agladı ne ses kaldı ne bir şeyyy d.r aradım ilaç verdi eşim onu alcak akşam kullanmaya başlıycam ayy nasıl gececek bu şey yarabbim inş tez zamanda gecer çoçuk çok huzursuz o paukcuk çok agrırmış ve diken gibi batarmış çoçukta o yüzden böyle husursuz olurmuş d.r öyle dedi((((((rabbim melegime şifa versin tez zamanda inş aminnnn

canım geçmiş olsunnnnnnnnnn

bütün hastalara geçmiş olsun banada......entomobea histolytika kistleri varmış bagırsagımda mikrop kapmışım..........çok kötüyüm.......dün sabah acilde serum verdiler.......bir gecede 20 sefer tuvale......gittim allahım herkese acil şifa versin............

ay canım çok geçmiş olsun sakın ihmal etme acil şifalar canım.

bazı bebek zor büyür ayşe galiba senin bebekte baya nazlı olacak bir düzene girer muhakkak Allah kolaylık versin canım bebek bakmak çok zor walla.

amin canım umarım senin de bu sıkıntılatrın gider de bebeğinle huzurlu bir dönem geçirirsin. rabbim yardımcın olsun...

canım çok geçmiş olsun .benim de sol karnımda bir ağrı var doktora gerçen defa da söylemiştim arada oluyordu gaz sancısıdr demişti. netten baktım bağırsakla ilgili sol alt karın ama sürekli aynı noktada ağrı bakalım hayrolsun umarım kötü bişey olmaz kaç gündür de afedersiniz kabızdım.belki ondandır

geçmiş olsun canım yaaaaa

aysecim onun agzini yerim kiyamam ben kizima cok cok gecmis olsun hemen iyilessin

selcim sana da cok gecmis olsun, sussuz birakma kendini iyice gucten dusersin yoksa, hemen iyilesmen dilegiyle.

zeynepcim bende de 5.aya kadar sol alt karinda agri olmustu kabizlik ve yumurtaligin buyumesi nedeniyledi.

özlemcim sanki patlayacak gibiyim ayrıca afedersiniz makat bölgem çatlamış zorlanmaktan canım yanıyor. karnımda çok şiş umarım bebeğim iyidir. ne kötüymüş kabız geçti gibi ama yok karnım çok fena wc çıkabildim ama rahatlayamadım ne olucak bu halim hep endişe ama hamd olsun bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…