geçmiş olsun canım yaaaaa
canım sen nasılsın kaçırmış olabilirim trasferin oldumu ne aşamadasın kendine iyi bak
kuzum ben ara verdim şimdilik bakalım
bu arada bende dhea kulanıyorum bakalım bir işe yarayacakmı
sana dr. Verdi dheayı ne zamandır kullanıyosun ne kadar kullanacaksın sen kaç mg kullanıyosun sende kabuzlık yapıyormu dhea
hanımlar selam ve sevgilerimi gönderiyorum size idare ediyorum ben ne yaparsam yapayım çocuk konusunu insan kafasından atamıyor nedense dhea içiyorum şimdilik başka bir gelişme yoktur bende
Sel canım çok geçmiş olsun sana en önemlisi saglık evet
özlemcigim sen nasılsın şafak kaç oldu canımız nasıl:)))
zeynebim kabızlık çok zor seni çok iyi anlıyorum tüp bebek aşamasında bende çok kötü olmuştum şimdide iyi sayılmam o konuda neler içmiyorum bir bilsen sırf bağırsagım çalışsın diye
Ayşem sanada geçmiş olsun
Temmuzcugum cinsiyeti kesinleşti demekki saglıklı kucagına alda sorun degil seninle beraber hamile olan arkadaşımında erkek olacak bebegi bu yıl sanırım erkek senesi
ismini saymadıgım arkadaşlarda umarım iyidir hepinize saglıklı günler diliyorum hamilerinde saglıklı bir şekilde bebeklerini kucaglarına almayı nasip etsin tanrım allah bizlerede göstersin o günleri öpüyorum sizleri
aysecim onun agzini yerim kiyamam ben kizima cok cok gecmis olsun hemen iyilessin
selcim sana da cok gecmis olsun, sussuz birakma kendini iyice gucten dusersin yoksa, hemen iyilesmen dilegiyle.
zeynepcim bende de 5.aya kadar sol alt karinda agri olmustu kabizlik ve yumurtaligin buyumesi nedeniyledi.
özlem benim dün yine migrenim tuttu başlar başlamaz hemen parasetamol aldım geçiriyor ilacın etkisi bitince yeniden ağrımaya başlıyor tabi ben yine içiyorum şiddetlenmesin diye ben 500 mg lık içiyorum
doktoruma söyledim benim migren ataklarım oluyor diye şansıma doktorum da migrenmiş bana hemen volteren in fitilini yazdı ve bunun iğnesinide yaptırabileceğimi söyledi ama fitille başlamak daha iyi dedi dün eve gittiğimde kafam çatlıyordu tüm gün ağrıdı gece yatarken fitili kullandım sabaha geçmişti çok şükür seninde aklında olsun canım voltereni orada da bulabilirsin sanırım kutusunda 1000 mg parasetamol içerir yazıyor.
slm kızlar
özlemcim kızım biraz rahassız sesi kısılmış ve azında pamukcuk cıkmış azının her yeri bembeyaz ne meme eme biliyor nede mama yavrum sürekli aglıyor ilkkez bu gece gözüm döndü susturamadım sabaha kadar agladı ne ses kaldı ne bir şeyyy d.r aradım ilaç verdi eşim onu alcak akşam kullanmaya başlıycam ayy nasıl gececek bu şey yarabbim inş tez zamanda gecer çoçuk çok huzursuz o paukcuk çok agrırmış ve diken gibi batarmış çoçukta o yüzden böyle husursuz olurmuş d.r öyle dedi((((((rabbim melegime şifa versin tez zamanda inş aminnnn
bütün hastalara geçmiş olsun banada......entomobea histolytika kistleri varmış bagırsagımda mikrop kapmışım..........çok kötüyüm.......dün sabah acilde serum verdiler.......bir gecede 20 sefer tuvale......gittim allahım herkese acil şifa versin............[/QU
çok geçmiş olsun :2:
özlemcim sanki patlayacak gibiyim ayrıca afedersiniz makat bölgem çatlamış zorlanmaktan canım yanıyor. karnımda çok şiş umarım bebeğim iyidir. ne kötüymüş kabız geçti gibi ama yok karnım çok fena wc çıkabildim ama rahatlayamadım ne olucak bu halim hep endişe ama hamd olsun bakalım
kuzum ben ara verdim şimdilik bakalım
bu arada bende dhea kulanıyorum bakalım bir işe yarayacakmı
çok geçmiş olsun :2:
slm kızlar hepnize ii dilekleriniz için tşk ederim dün daha fazla dayanamadım melegimin azında iyne kadar kırmızı yer kalmamış ve azının üst kısmıda bembeyaz olmuş hemen d.r aradım ve d.r gel dedi saolsun komşum yanımdaydı onla kötürdüm kızımı d.r görünce şok oldu bana iyiki getirmişsin dedi yavrumun poposuda aynen öyle poposuda öyle kıpkırmızı olmuş ben pişik sanıyordum megerse mantar hastalıgıymış genelde bebekler bu dönemlerde olurmuş ama benim kızım biraz fazla olmuş((((( çok aglıyor nerdeyse hiç uyumuyr ac yavrum bir şey yiyemiyor çok üzülüyorm acıyı o çekiyor üzüntüyü ben resmen ona baktıgımda eriyorm (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?