Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım sütünün yetmemesi normal tek bebeğe yatmeyebiliyor seninki iki bebek hem anne sütü hem mama takviyesiyle devam edersiniz yeterki sağlıklı olsunlar keyifleri yerinde olsunlar kocaman büyüüüüük adam olsunlar.

senin bıdığa nazar değdi kuzum ya bukadar ağladığına göre var bi sıkıntısı önemli olan büyük sıkıntı olmasın hemen tedavi edilebilir şeyler bunlar canını çok sıkma inşallah biranönce toparlanır mışıl mışıl uykulara dalar çok üzüldüm ayşem ya acil şifalar diliyorum.

NASILSIN CANIM
NASIL GİDİYORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

iyiyim yeterim bugün keseyi gördük 3 hafta sonrada gel kalp atışlarına bakalım dedi [/QUOTE]

gozunuz aydin Masallah darisi pitpitlara olsun:)

canimcim ne olur artik hicbirseye uzulme. ikizleri olan arkadaslarim hep mama takviyesi mecbur yaptilar kizlari okuya okuya ogrendikki sut azalsa da emdikce geliyormus sonra, yani emzirirsinde artik yuzun hep gulsun:) aslan ogullarimizi opuyoruz, hep yuzunuz gulsun:)

oy canim benim kiyamam ona yavrum hemen iyiles aysecim senin icin cok aci oldugu cok anlasilir bebisini oyle gormek az daha dayanin Insallah yeni tedavisiyle hemen iyilesir yavrun

kizlar herkese merhaba, panadolcum yazini okudum yazamadim, bahara Insallah guzel gelismeler olucak. sel yeter sen mavimercan hepinizin guzel haberleri icin dua ediyoruz.

GÜNAYDINLARRRR herkese yeterim özlemim temmuzum çok teşekkür ederiz teyzeleri size bişey sorcam doktor alttan bakmadı göbüşümden baktı hepmi artık göbekten bakılacak?

GÜNAYDINLARRRR herkese yeterim özlemim temmuzum çok teşekkür ederiz teyzeleri size bişey sorcam doktor alttan bakmadı göbüşümden baktı hepmi artık göbekten bakılacak?

canım benim tedavi yapan doktorum 12. haftaya kadar alttan bakıyor diğer doktorum ilk alttan baktısonra karından bakıyor. 12 haftaya kadar alttan bakmanın da sakıncası yokmuş.. bu arada tebrikler canım

banada 12ye kadar doktorum hep alttan bakti.
kizlar cok uzuldum defne foster olmus daha pazar gecesi tvde izleyip ne hayat dolu kiz demistim sihirli annemde sabahlari var orda da izliyordum bazi sabahlar. Allah rahmet eylesin, mekani cennet olsun

canım banada 12. haftaya kadar alttan baktılar sonra karından bakmaya başladılar
senin karından bakmaya başlamışlarsa bundan sonra karnından bakmaya devam ederler.

kizlar cok uzuldum defne foster olmus daha pazar gecesi tvde izleyip ne hayat dolu kiz demistim sihirli annemde sabahlari var orda da izliyordum bazi sabahlar. Allah rahmet eylesin, mekani cennet olsun

ya sorma özlem sabah işe gelirken radyoda dj. söyledi gazete haberlerini okuyorlardı ama asparagaz haber olabilir nejat uygur içinde öldü yazdı gazeteler adam yaşıyo falan dedi hatta işe geldim arkadaşa söyledim inanmadık asparagazdır dedik sonra heryere bomba gibi düştü bende çok üzüldüm yaşı daha 32 bebeği ufacık ailesine sabır diliyorum. Allah ameliyle rahmet eylesin.

temmuz ya bu pazar oglum hastaydi calisamadim dedi, bebek kostumu giymisti dansinda oglumdan ilham aldi dedi, kadin oglum dedi de baska bir sey demedi(( cok feci, Allah kaderini oyle yazmis ne gelir elden.

evet yaa çok şaşırdım ama bu bize ikaz gibi bir gerçek ölüm her an hepimiz için rabbim hayırlı yaşam hayırlı ölüm versin. bebeği varmış bi de ona çok üzüldüm. ne diyelim Allah kalanlara hayırlı ömür versin...

kızlar tedavi yapan doktoruma yarın 12 de randevum vardı yaa her defasında erteliyorlar si,nir oluyorum bir de il dışından gidiyoruz ta akşam 18.30 a ertelediler. yaaa gitmesem içime dert oluyor hem bir sürü para bayılıyorum hem böyle şeyler yaşayınca sinir oluyorum. yarın sabah bir de dahiliye randevum var tsh için bakalım hayırlısı. bebeğimi bir görsem içimde sıkıntı var. haftaya cumartesi 2 li test zamanı rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi

aynı sorunu bende yaşadım canım 2. li test zamanı, yok cumartesi gebe takibi yapmıyoruz artık dediler çarşambaya randevu aldık çarşamba aradılar doktor müsait değil başka güne alalım dediler 2. li test için ne kan verin diyen oldu ne bişey bide her seferinde 150 tl bende kızdım gitmedim bidaha ikili testimide şimdiki gittiğim hastanede yaptırdım ve bugün 3 lü test sonuçlarını aldık çok şükür negatif çıktı değerler gayet iyi risk oranı oldukça düşük çıktı.

kizlar hic mi biriniz karatasozle konusmuyor telde? merak ettim nasil oldu? walla kiziyorum karatasoz cok merakta birkiyorsun bizi

çok mutluoldum canım yaaa darısı bana ve herkese... bizim daha 10 gün var teste ama yarın bi bebeğimi görsemm iyi olucak bugün tansiyonum düşük dün çok yoruldum...

kizlar hic mi biriniz karatasozle konusmuyor telde? merak ettim nasil oldu? walla kiziyorum karatasoz cok merakta birkiyorsun bizi

canım kusura bakmayın ya herkes telaşlanmış ama iyiyim ben yatıyorum genelde dinleniyorum ondan internete pek girmiyorum arada bakıyorum kimse olmuyo bende çıkıyorummecbur neysebundan sonra ara ara girer kimse olmasada yazarım hakkınızı helal edin valla bide fazla oturamıyorum belim çok ağrıyo yatarken bile zorlanıyorum artık sadece sırt üztü uyuyan biri için sol yan biraz sıkıntı veriyo haliyle Allaha şükür bugünlere hafta sonu doktora gidicezinş. iyi haberlerle geliriz hepinizi öpüyorum.

Masallah cok sevindim kiz insan girer de arada yazmaz mi tabii yaz, iyiyiz de yeter.
karatasozcum walla morel bozmak gb olmasin senin haftalarinda hicbir sey, 20 haftayi gectigin an sagina bile zor yaticaksin sirf sol inan cok zor cok sukur tek derdimiz bu olsun ama simdiden alis ve arada sagina yatmaktan cekinme cunku sonra sirf sol olucak, istesen de sagina yatmana bebek izin vermeyecek:)

slm kızlar nasılsınız özlemcim cnm nasılsın tatlımm maşallah 30 haftalık olmuşsun yolun bitmesine az kaldı cnmallahım melegini sana ve eşine bagışlasın inş
kızlar benim melegim girip oldu ve şimdi öksürük başladı çok üzülüyorm elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorm ne kadar üzerine titrersem o kadar sorun çıkıyor çok şükür yaradana yavrum zor nefes alıyor akşam d.r aradı bir tane şurup söyledi yarın onu alcam cumartesi bir 32 günlük oluyorz ve 1.aşımız var inş o zamana kadar melegim iyleşir ((((((((((

Son düzenleme:

ayşem ya senin hamilelikte zor geçti bebekte zor büyüyor noluyor gülüm size yaaaaaaaaaa
nazaramı geliyosunuz oturacak herşey yerine bebeişte bi düzene girecek inşallah çok çok acil şifalar Allah beterinden esirgesin hemen iyileşsin bebiş size kocaman nazar boncuğu takalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…