Kızlarr hepinize selamlar,
Pek giremiyorum ama inan hep aklımda ve dualarımdasınız, ama 2 bebişli hayata alışmaya çalışıyorum, yarın tartı günümüz bakalım meleklerim kilo almış mı, bi de sütüm yetmiyor sanırım mamaya başlıycaz, ne sanırımı kesin yani, üzülüyorum ama napalım yetmiyor, benden haberle böyle, inşallah sizler de çok çok iyisinizdir, allahım hepinizin yüzünü güldürsün, sabrın sonu selamet, çok öpüyorummm....
slm kızlar hepnize ii dilekleriniz için tşk ederim dün daha fazla dayanamadım melegimin azında iyne kadar kırmızı yer kalmamış ve azının üst kısmıda bembeyaz olmuş hemen d.r aradım ve d.r gel dedi saolsun komşum yanımdaydı onla kötürdüm kızımı d.r görünce şok oldu bana iyiki getirmişsin dedi yavrumun poposuda aynen öyle poposuda öyle kıpkırmızı olmuş ben pişik sanıyordum megerse mantar hastalıgıymış genelde bebekler bu dönemlerde olurmuş ama benim kızım biraz fazla olmuş((((( çok aglıyor nerdeyse hiç uyumuyr ac yavrum bir şey yiyemiyor çok üzülüyorm acıyı o çekiyor üzüntüyü ben resmen ona baktıgımda eriyorm (((
NASILSIN CANIM
NASIL GİDİYORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
NASILSIN CANIM
NASIL GİDİYORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Kızlarr hepinize selamlar,
Pek giremiyorum ama inan hep aklımda ve dualarımdasınız, ama 2 bebişli hayata alışmaya çalışıyorum, yarın tartı günümüz bakalım meleklerim kilo almış mı, bi de sütüm yetmiyor sanırım mamaya başlıycaz, ne sanırımı kesin yani, üzülüyorum ama napalım yetmiyor, benden haberle böyle, inşallah sizler de çok çok iyisinizdir, allahım hepinizin yüzünü güldürsün, sabrın sonu selamet, çok öpüyorummm....
slm kızlar hepnize ii dilekleriniz için tşk ederim dün daha fazla dayanamadım melegimin azında iyne kadar kırmızı yer kalmamış ve azının üst kısmıda bembeyaz olmuş hemen d.r aradım ve d.r gel dedi saolsun komşum yanımdaydı onla kötürdüm kızımı d.r görünce şok oldu bana iyiki getirmişsin dedi yavrumun poposuda aynen öyle poposuda öyle kıpkırmızı olmuş ben pişik sanıyordum megerse mantar hastalıgıymış genelde bebekler bu dönemlerde olurmuş ama benim kızım biraz fazla olmuş((((( çok aglıyor nerdeyse hiç uyumuyr ac yavrum bir şey yiyemiyor çok üzülüyorm acıyı o çekiyor üzüntüyü ben resmen ona baktıgımda eriyorm (((
GÜNAYDINLARRRR herkese yeterim özlemim temmuzum çok teşekkür ederiz teyzelerisize bişey sorcam doktor alttan bakmadı göbüşümden baktı hepmi artık göbekten bakılacak?
GÜNAYDINLARRRR herkese yeterim özlemim temmuzum çok teşekkür ederiz teyzelerisize bişey sorcam doktor alttan bakmadı göbüşümden baktı hepmi artık göbekten bakılacak?
banada 12ye kadar doktorum hep alttan bakti.
kizlar cok uzuldum defne foster olmusdaha pazar gecesi tvde izleyip ne hayat dolu kiz demistim sihirli annemde sabahlari var orda da izliyordum bazi sabahlar. Allah rahmet eylesin, mekani cennet olsun
temmuz ya bu pazar oglum hastaydi calisamadim dedi, bebek kostumu giymisti dansinda oglumdan ilham aldi dedi, kadin oglum dedi de baska bir sey demediya sorma özlem sabah işe gelirken radyoda dj. söyledi gazete haberlerini okuyorlardı ama asparagaz haber olabilir nejat uygur içinde öldü yazdı gazeteler adam yaşıyo falan dedi hatta işe geldim arkadaşa söyledim inanmadık asparagazdır dedik sonra heryere bomba gibi düştü bende çok üzüldüm yaşı daha 32 bebeği ufacık ailesine sabır diliyorum. Allah ameliyle rahmet eylesin.
banada 12ye kadar doktorum hep alttan bakti.
kizlar cok uzuldum defne foster olmusdaha pazar gecesi tvde izleyip ne hayat dolu kiz demistim sihirli annemde sabahlari var orda da izliyordum bazi sabahlar. Allah rahmet eylesin, mekani cennet olsun
kızlar tedavi yapan doktoruma yarın 12 de randevum vardı yaa her defasında erteliyorlar si,nir oluyorum bir de il dışından gidiyoruz ta akşam 18.30 a ertelediler. yaaa gitmesem içime dert oluyor hem bir sürü para bayılıyorum hem böyle şeyler yaşayınca sinir oluyorum. yarın sabah bir de dahiliye randevum var tsh için bakalım hayırlısı. bebeğimi bir görsem içimde sıkıntı var. haftaya cumartesi 2 li test zamanı rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi
aynı sorunu bende yaşadım canım 2. li test zamanı, yok cumartesi gebe takibi yapmıyoruz artık dediler çarşambaya randevu aldık çarşamba aradılar doktor müsait değil başka güne alalım dediler 2. li test için ne kan verin diyen oldu ne bişey bide her seferinde 150 tl bende kızdım gitmedim bidaha ikili testimide şimdiki gittiğim hastanede yaptırdım ve bugün 3 lü test sonuçlarını aldık çok şükür negatif çıktı değerler gayet iyi risk oranı oldukça düşük çıktı.
kizlar hic mi biriniz karatasozle konusmuyor telde? merak ettim nasil oldu? walla kiziyorum karatasoz cok merakta birkiyorsun bizi
canım kusura bakmayın ya herkes telaşlanmışama iyiyim ben yatıyorum genelde dinleniyorum ondan internete pek girmiyorum arada bakıyorum kimse olmuyo bende çıkıyorummecbur neysebundan sonra ara ara girer kimse olmasada yazarım hakkınızı helal edin valla bide fazla oturamıyorum belim çok ağrıyo yatarken bile zorlanıyorum artık sadece sırt üztü uyuyan biri için sol yan biraz sıkıntı veriyo haliyle Allaha şükür bugünlere hafta sonu doktora gidicezinş. iyi haberlerle geliriz hepinizi öpüyorum.
slm kızlar nasılsınız özlemcim cnm nasılsın tatlımm maşallah 30 haftalık olmuşsun yolun bitmesine az kaldı cnmallahım melegini sana ve eşine bagışlasın inş
kızlar benim melegim girip oldu ve şimdi öksürük başladı çok üzülüyorm elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorm ne kadar üzerine titrersem o kadar sorun çıkıyor çok şükür yaradana yavrum zor nefes alıyor akşam d.r aradı bir tane şurup söyledi yarın onu alcam cumartesi bir 32 günlük oluyorz ve 1.aşımız var inş o zamana kadar melegim iyleşir((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?