Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

aysecim cok gecmis olsun, asiyi hastayken yaptirmiyorsun biliyorsundur gerci de:). ay kuzum 32 gunluk olmus Masallah canim ya kendini kotu hissetme sen kizina prensesler gb bakiyorsun, kisa denk geldi herkes grip ne yazikki(
Insallah kisa zamanda her sey bir duzene oturacaktir.
sagol canim cok sukur bu haftalari gorduk, soyle 36lari gorsem de iyice rahatlasam:) sonra da dogumu gorsem de derim sonra kirki ciksa derim,, bu korku ve paranoyak haliyle yasamak aliskanlik oldu da:) normal bir insan olamam herhalde artik
minnosu kocaman kokla bizim icin hemen iyilessin Insallah, bundan sonra hep guzel haberlerini getir bize

Ayşecim geçmiş olsun canım, acil şifalar diliyorum meleğimize.
Özlemin dediği gibi kışaylarına gelince bitmiyor. Kendini suçlama üzme, bebek bu canım, bir çok kişiden daha iyi bakıyorsun emin ol. Kırkımıza az kalmış 1 hafta :) Mevlüt yapacak mısın hemen?

Son düzenleme:
Kızlar ben dün bir bütün öyle kötüydüm ki,
Defnenin haberi beni nasıl üzdü anlatamam.
İşyerinde tüm bayanlar ruhsuz mutsuzduk tüm gün, akşam arkadaşlarımla konuştum herkes öyle

Herhalde aynı yaşlarda olmamız, ve minicik bebeği olması daha da fazla üzdü bizi.

Eşinin durumu hepten ayrı tabii, başkasının evinden karısının cenazesini aldı, üstelik adam aramızda yakınlaşma da oldu demiş, doğruysa...

Ne karışık duruyum ya Çok üzücü.

selam tatlım nasılsın nasıl oldun
şafak sayıyorsun dimi regli olunca başlayackmı tedevi yoksa bir sonraki regliyimi bekleyeceksin.

kader vadesi dolmuş diyecek hiçbirşey yok.
bende dün çok kötüydüm çok garip hissettim kendimi ailesine sabır diliyorum.

mavimercancim nasilsin tedavi hangi ay basliyor? son olucak Insallah.
kizlar defnenin o adamla yeni tanistigi dogrumudur ki???????? hos gerci oyle olsa kac yazar, giden gitmis gerisi tefarruat, Allah rahmet eylesin gunahlarini affetsin

selam tatlım nasılsın nasıl oldun
şafak sayıyorsun dimi regli olunca başlayackmı tedevi yoksa bir sonraki regliyimi bekleyeceksin.

yavrum reglim bitti mi ki,, 20 Ocak tan beri kanamam var

27 sinde balonu çıkardılar öyle arttıki, son 3 gündür böyle bir kanama görmedim ben hayatımda. Regl dönemim gelmişti ama esterefem kullandığımdan regl olamayacaktım. Anlamadım.

Martı geçirip , Nisanda son trasnferimi olurum diye düşünüyorum aslında korkuyorum ama dediğin gibi olsun diye gün de sayıyorum. Korkmamın nedeni son dondurulmuşum kaldı, umarım tüm tedavinin tekrarlanması gerekmez. ikiz olsun da bitsin inşallahhhhhhhhh :)

Son düzenleme:
günaydın kızlar
özlemcim sorma sabaha her yanım uyuşmuş kalkıyorum bacaklarım falan neyse çok şükür zaten son aylara uyuyamıcaz galiba :)
ayşecim canım geçmiş olsun hakkaten temmuzun dediği gibi hamileliğin ayrı zor geçti şimdi ayrı zorlanıyosun Allah yardımcınız olsun
mercancım bizde dün eşimle çok üzüldük genç ve minik bir bebeğinin olması çok üzüyo insanı bide ani ölümler kim olursa olsun etkiliyo insanı
temmuzum senide kocaman öpüyorum tatlım :)

kızlar bebeğimi gördüm maaşallah kocaman olmuş çok hareketliydi...ense ölüçümü 1.5 mm çıktı ama haftaya 2li test yaa doktor burnu okka gibi dedi herşeyi belli rabbim çok şükür umarım kucağıma da sağlıkla alırım. bacak arasına baktı bişey göremedi. soldaaki ağrımdan dolayı ultrasona girdim tüm iç organlara bakıldı bişey göremedi doktor ama gösterdiğin yer kalın bağırsak başlangıcı demkki kasılman var bu ömür boyu yaşarsın kolit mi ne öyle bişey dedi. bakalım tsh için de kan verdim yarın belli olucak.

ayşecim çok geçmiş olsun canım bunlar hepsi geçer tek bebeğinle seninle olsun.
karatasoz canım iyi olmana sevindim bel ağrısı bende de var.
mavimercan canım çok çok geçmiş olsun umarım nisanda bebeğin seninle olucak..

kızlar hepinizi çok çok selamlar....

maaşşallah maşallah miniğine.
belki zamanla geçer ağrın bebekten kaynaklanıyordur belkide büyüyorya ondan annesi.
herşeyin yolunda olmasına sevindim.

Zeynepcim teşekkürler canım iyi dileklerin için umarım bu bahar biz de şenleniriz.
Senin miniğine de Maşallah canım herşeyi böyle güzel güzel gitsin , geçsin kucağına al inşallahhhhh

canım inşşşşşş hep böyle deva etsin
kucağına gelene kadar

günaydınnnnnnnnnnnnnnn
hayırlı cumalrrrrrrrrrrrrrrrrrr
rabbim ellerimizi boş çevirmesin inşşşşşşş
dualrımız kabul etsin
innşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

baştan sona kadar olmasada okumaya çalıştım bu bölümü.arkadaşların mücadelelerini başarıp hamile kalıp evlat sahibi olduklarını okudum.ne güzel bu sayfa sizlere uğurlu gelmiş inşalah banada uğur getirsin diye düşündüm.bende 3.5 yıllık evliyim bebek özlemi çekiyorum.endometriozis rahatsızlığından 2 tüp bebek denemem var başarısız.kimyasalda olsa hamile kalmayı başardım doğal yollardan inşallah bende birgün yavruma kavuşurum.sitedeki her hamilelik haberi bizlere moraldir.inşalah ben ve benim gibi evlat hasretiyle yanan herkez gönüllerinin muradına tez vakitte ersinnn.hayırlı cumalarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…