slm kızlar nasılsınız özlemcim cnm nasılsın tatlımm maşallah 30 haftalık olmuşsun yolun bitmesine az kaldı cnmallahım melegini sana ve eşine bagışlasın inş
kızlar benim melegim girip oldu ve şimdi öksürük başladı çok üzülüyorm elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorm ne kadar üzerine titrersem o kadar sorun çıkıyor çok şükür yaradana yavrum zor nefes alıyor akşam d.r aradı bir tane şurup söyledi yarın onu alcam cumartesi bir 32 günlük oluyorz ve 1.aşımız var inş o zamana kadar melegim iyleşir((((((((((
slm kızlar nasılsınız özlemcim cnm nasılsın tatlımm maşallah 30 haftalık olmuşsun yolun bitmesine az kaldı cnmallahım melegini sana ve eşine bagışlasın inş
kızlar benim melegim girip oldu ve şimdi öksürük başladı çok üzülüyorm elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorm ne kadar üzerine titrersem o kadar sorun çıkıyor çok şükür yaradana yavrum zor nefes alıyor akşam d.r aradı bir tane şurup söyledi yarın onu alcam cumartesi bir 32 günlük oluyorz ve 1.aşımız var inş o zamana kadar melegim iyleşir((((((((((
Ayşecim geçmiş olsun canım, acil şifalar diliyorum meleğimize.
Özlemin dediği gibi kışaylarına gelince bitmiyor. Kendini suçlama üzme, bebek bu canım, bir çok kişiden daha iyi bakıyorsun emin ol. Kırkımıza az kalmış 1 hafta :) Mevlüt yapacak mısın hemen?
Kızlar ben dün bir bütün öyle kötüydüm ki,
Defnenin haberi beni nasıl üzdü anlatamam.
İşyerinde tüm bayanlar ruhsuz mutsuzduk tüm gün, akşam arkadaşlarımla konuştum herkes öyle
Herhalde aynı yaşlarda olmamız, ve minicik bebeği olması daha da fazla üzdü bizi.
Eşinin durumu hepten ayrı tabii, başkasının evinden karısının cenazesini aldı, üstelik adam aramızda yakınlaşma da oldu demiş, doğruysa...
Ne karışık duruyum yaÇok üzücü.
selam tatlım nasılsın nasıl oldun
şafak sayıyorsun dimi regli olunca başlayackmı tedevi yoksa bir sonraki regliyimi bekleyeceksin.
mavimercancim cok gecmis olsun. yakinda hamile kalicaksin Insallah, hepsi arkada kalicak unutucaksin.
İnşallah canım, inşallahhhhh
kızlar bebeğimi gördüm maaşallah kocaman olmuş çok hareketliydi...ense ölüçümü 1.5 mm çıktı ama haftaya 2li test yaa doktor burnu okka gibi dedi herşeyi belli rabbim çok şükür umarım kucağıma da sağlıkla alırım. bacak arasına baktı bişey göremedi. soldaaki ağrımdan dolayı ultrasona girdim tüm iç organlara bakıldı bişey göremedi doktor ama gösterdiğin yer kalın bağırsak başlangıcı demkki kasılman var bu ömür boyu yaşarsın kolit mi ne öyle bişey dedi. bakalım tsh için de kan verdim yarın belli olucak.
ayşecim çok geçmiş olsun canım bunlar hepsi geçer tek bebeğinle seninle olsun.
karatasoz canım iyi olmana sevindim bel ağrısı bende de var.
mavimercan canım çok çok geçmiş olsun umarım nisanda bebeğin seninle olucak..
kızlar hepinizi çok çok selamlar....
kızlar bebeğimi gördüm maaşallah kocaman olmuş çok hareketliydi...ense ölüçümü 1.5 mm çıktı ama haftaya 2li test yaa doktor burnu okka gibi dedi herşeyi belli rabbim çok şükür umarım kucağıma da sağlıkla alırım. bacak arasına baktı bişey göremedi. soldaaki ağrımdan dolayı ultrasona girdim tüm iç organlara bakıldı bişey göremedi doktor ama gösterdiğin yer kalın bağırsak başlangıcı demkki kasılman var bu ömür boyu yaşarsın kolit mi ne öyle bişey dedi. bakalım tsh için de kan verdim yarın belli olucak.
günaydınnnnnnnnnnnnnnn
hayırlı cumalrrrrrrrrrrrrrrrrrr
rabbim ellerimizi boş çevirmesin inşşşşşşş
dualrımız kabul etsin
innşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
amiiiiiin cümlemizin duaları kabul olsun.
amin canım inşallahgünaydınnnnnnnnnnnnnnn
hayırlı cumalrrrrrrrrrrrrrrrrrr
rabbim ellerimizi boş çevirmesin inşşşşşşş
dualrımız kabul etsin
innşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?