baştan sona kadar olmasada okumaya çalıştım bu bölümü.arkadaşların mücadelelerini başarıp hamile kalıp evlat sahibi olduklarını okudum.ne güzel bu sayfa sizlere uğurlu gelmiş inşalah banada uğur getirsin diye düşündüm.bende 3.5 yıllık evliyim bebek özlemi çekiyorum.endometriozis rahatsızlığından 2 tüp bebek denemem var başarısız.kimyasalda olsa hamile kalmayı başardım doğal yollardan inşallah bende birgün yavruma kavuşurum.sitedeki her hamilelik haberi bizlere moraldir.inşalah ben ve benim gibi evlat hasretiyle yanan herkez gönüllerinin muradına tez vakitte ersinnn.hayırlı cumalarrr
baştan sona kadar olmasada okumaya çalıştım bu bölümü.arkadaşların mücadelelerini başarıp hamile kalıp evlat sahibi olduklarını okudum.ne güzel bu sayfa sizlere uğurlu gelmiş inşalah banada uğur getirsin diye düşündüm.bende 3.5 yıllık evliyim bebek özlemi çekiyorum.endometriozis rahatsızlığından 2 tüp bebek denemem var başarısız.kimyasalda olsa hamile kalmayı başardım doğal yollardan inşallah bende birgün yavruma kavuşurum.sitedeki her hamilelik haberi bizlere moraldir.inşalah ben ve benim gibi evlat hasretiyle yanan herkez gönüllerinin muradına tez vakitte ersinnn.hayırlı cumalarrr
özlemmmm nerdesin canım umarım çok iyisindir?
ayşecim elif nasıl oldu:?
temmuz canım maaşallah kaçıncı haftaya gelmişsin şimdi gördüm rabbim kucağına almayı da nasip etsin. artık cinsiyet belli olmadı mı? yoksa ben mi kaçırdım?
zübeyde gelse de duamızı yapsa.
kızlarrr yarın abim geliyor o yüzden hazırlık yapacağım. aklıma ankaradan abim geldi evde bir bayram havası annem bizi çok severdi şarkısı geldi çok severim zaten o şarkıyı neyse hepinize hayırlı cumalar...
yok canım ben ailemden uzaktayım... demek oğluş geliyor maaşallah rabbim kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallah. bakalım biz de göerecek miyiz o günleri.abin nerede yaşıyor canım sen ailenle aynı şehirde değilmisin
sağolasın valla 17 haftaya devirdik 18. haftaya girdik artık karnım baya belirgin
bizim cinsiyet erkek canım oğluş geliyor. Allahım herkezin gönlüne göre versin.
gunaydin kizlar herkese iyi birhaftasonu diliyorum.
zeynepcim Masallah bebisine
sağol canım sanadagunaydin kizlar herkese iyi birhaftasonu diliyorum.
zeynepcim Masallah bebisine
lütfen öyle şeyler düşünme canım bebişin seni bırakmaycak inşşşcanım yaa seni merak ettim kaç gündür gelmeyince iyisin yaa sevindim. bebeğim umarım beni bırakmaz...
herkese slm kızlar :) marım herkes iyidir öpüyorum hepinizi. maşallah biz iyiyiz çok şükür 2 de doktor amcaya gidicez :) sonrada babanne bize balık yapmış oraya gidicez görüşürüzzzz kendinize dikkat edin.
herkese slm kızlar :) marım herkes iyidir öpüyorum hepinizi. maşallah biz iyiyiz çok şükür 2 de doktor amcaya gidicez :) sonrada babanne bize balık yapmış oraya gidicez görüşürüzzzz kendinize dikkat edin.
:)) kızlar biz geldik %99,9 erkek dedi doktorumuz :)) pipiyi gördük 3 hafta sonra tekrar gidicez dahada netleşir dedi doktor.
ohh maaşallah bebişimize.... ne güzel insan görünce daha çok özlüyor...
yetercim inşallah ya rabbim korusun inşallah...
:)) kızlar biz geldik %99,9 erkek dedi doktorumuz :)) pipiyi gördük 3 hafta sonra tekrar gidicez dahada netleşir dedi doktor.
aaa bir aslan parcasi daha geliyor Masallah yesinler onukutlarim canim. resmen erkek yili:) zeynep sira sende cinsiyet ogrenmek icin, bu kadar prensin icine bir prenses de guzel olur hani
selcim cok hastaydin nasil oldun?
yok canım ben ailemden uzaktayım... demek oğluş geliyor maaşallah rabbim kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallah. bakalım biz de göerecek miyiz o günleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?