walla o kadar özledim ki ordaki evimi benim evim heykel meydanında bağdat pastanesinin orda ara sokak var hemen oraya girince beyaz binaydı çorluyu çok severim ben sen neresindesin ablaahh kıyamam ben sana ..çorlu da orion dan başka gidecek yer mi var ?bak sen demek bir zamanlar çorlu luydun?çorluyuçok iyi bildiğine göre bana da beklerim opuyorumnanaktan
canım inşallah herşey gönlünce olsun canımmerhaba kızlar şu an hastaneden yazıyorum muayene oldum kan verdim ignelerimin 4. günü herşey yolunda inşallah bir problem çıkmaz.burda dortorlar çok güzel ilgileniyorlar.bakalım sonucum ne olacak .ne olur dua edin kızlar.sizleri çok seviyorum.hastanede girişde bilgisayar var ordan yazıyorum.selamlar...............
sel76 canım bizde seni seviyoruz kendine iyi bak olurmu inş. herşey yolunda gider :) mutlu mutlu dönersin evine...
Selam güzeller
Bugün embryolarımla buluştm transferim oldu.2 tane 5.gün transferi yapıldı.Toplanmyan yumurtalar büyüdüğü için kasıklarımda ağrı var.Şimdi dinleniorm saat 9da iğnem var tutunması için.Doktor durumun iyi olduğunu söylüo bana dua edin.Bu ara netten uzak olmaya çalşıcam.Gebelk testimi size bildiririm.:ecrin_bebek:
Cigdo senin de başın sağolsun canım inşallah annen de en kısa zamanda iyileşir senin şu anda çok morale ihtiyacın var ne olursa olsun pozitif düşünmeye çalış bebğin için kendine iyi bak
canımm başn sağolsun annenede ALLAH acil şifalar versin umarım ALLAH enkısa zamanda evlatlarına kavuşturur da bu aclarını onların mutluluğunla unutursun. :Saruboceq:
merhaba kızlar şu an hastaneden yazıyorum muayene oldum kan verdim ignelerimin 4. günü herşey yolunda inşallah bir problem çıkmaz.burda dortorlar çok güzel ilgileniyorlar.bakalım sonucum ne olacak .ne olur dua edin kızlar.sizleri çok seviyorum.hastanede girişde bilgisayar var ordan yazıyorum.selamlar...............
aynen öle oldu banada cicim saki bişey kayıy kemiriyo gibi ne biliyim tuaf bir duygu bence sende hamilesin
Daha önce merkezi aradığımda 7 gün gecikirse arayın demişti. Ben dayanamadım aradım bugün. Pazartesi gelmezse hormon tahlillerimi yaptırmamı söyledi. Bugün özel hastanelere gittim yaptırayım diye. Hafta sonu olması sebebiyle paralı 100-150 civarı akannehir dediler. Ben de yaptırmadım.Hayırlısı bakalım bekliyorum nursimcim.ecemnurcum neden bu kadar gecikti acaba adetin benim 12siydi günüm 13ünde olmuştum görüştünmü canım merkezle adet olman için ilaç verirler belki...
ay ben üniversiteyi orda okudum neresine gidiyosun cicim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?