Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

sel76 canım bizde seni seviyoruz kendine iyi bak olurmu inş. herşey yolunda gider :) mutlu mutlu dönersin evine...

ahh kıyamam ben sana ..çorlu da orion dan başka gidecek yer mi var ?bak sen demek bir zamanlar çorlu luydun?çorluyuçok iyi bildiğine göre bana da beklerim opuyorumnanaktan
walla o kadar özledim ki ordaki evimi benim evim heykel meydanında bağdat pastanesinin orda ara sokak var hemen oraya girince beyaz binaydı çorluyu çok severim ben sen neresindesin abla
canım inşallah herşey gönlünce olsun canım
sel76 canım bizde seni seviyoruz kendine iyi bak olurmu inş. herşey yolunda gider :) mutlu mutlu dönersin evine...

canım sen nasılsın bakiim nasıl oldun

günaydın kızlar nasılsınız bakalım gonalfte bugün 4. günüm sanırım bir haftaya kadar çatlatmamı vurunurum gerçi bugün takibe gidicem inş yolundadır herşey...

merhaba kader arkadaslarım :) herkesin tedavisi hayırlı olsun inşşş hepimiz olumlu sonuç alırız bende mayısın ilk haftası başlıyorum ankarada tedavime şimdiden heyecanlıyım aslında beni neler bekliyor bakalım.hepimizin allah yardımcısı olsun:ecrin_bebek:

Canım maşallah,

Embryoların 5.güne kadar kalabilmesi ve transferi ve de (senin 3.denemen olduğu için) 2 embryo transferi çok güzel, Allah nazarlardan saklasın.

İçime senin pozitifi göreceğin doğuyoryerimseniben

Öpüyorum seni..

Cigdo senin de başın sağolsun canım inşallah annen de en kısa zamanda iyileşir senin şu anda çok morale ihtiyacın var ne olursa olsun pozitif düşünmeye çalış bebğin için kendine iyi bak

Çok sağol canım çok iyisin, tabi ki gelen herşey Allah'tan, ondan gelen herşey de kabulumuz,

İnşallah hepimiz güzel günler görürüz..

canımm başn sağolsun annenede ALLAH acil şifalar versin umarım ALLAH enkısa zamanda evlatlarına kavuşturur da bu aclarını onların mutluluğunla unutursun. :Saruboceq:

Çok saol ablacım, Allah hepimizi en kısa zamanda meleklerimize kavuştursun..

Sel76 merhaba,

Sende memorialdesin değil mi?Ben de başlamıştım Hale hanım ile ama ertelendi, doktorumuz işimiz garanti olsun, riski en aza indirelim dedi, çok memnunum, seninde hayırlı olsun..

Sevgilera.s.

Selam kızlar opuyorumnanaktan. Nasılsınız? Hava çok güzel inşallah moralleriniz de iyidir.

cigdo ınşallah tedavinin sonucu da hayırlı olur canım. Tedavi ortalama 15 gün mü sürüyor adetten sonra.
Ben de 21. gün Lucrinel başladım. Adetim gelecek 5 gündğr gelmedi. Onu bekliyorum ohaoldumsmile

drdan geldim şimdi iğnelerin 4. gününde e2 değerim 160 7-8 tane solda 10mm civarı yumurtam yine 7-8 tanede sağda 9mm civarı yumurtam varmış 150ml dozla devam pazartesi tekrar e2 ve takip var inş herşey yolunda gider...

ecemnurcum neden bu kadar gecikti acaba adetin benim 12siydi günüm 13ünde olmuştum görüştünmü canım merkezle adet olman için ilaç verirler belki...

aynen öle oldu banada cicim saki bişey kayıy kemiriyo gibi ne biliyim tuaf bir duygu bence sende hamilesin

:))))) İnşallah.. Ama birşey söyleyeyim arkadaşlar benim içim çok rahat.. Az biraz heyecan var tabi, ama sabırsızlık düzeyine gelmedi, sanki bildiğim bişeyi tastik ettirecekmişim gibi bekliyorum sonuç gününü... içime hep tuttu diye doğuyor.. İnşallah da öyledir:))))

Bugün bir ara başım döndü, uzandım hemen... Sonra da hayal kurmaya başladım

Hepimizin hayalı gerçek olsun kızlar..

ecemnurcum neden bu kadar gecikti acaba adetin benim 12siydi günüm 13ünde olmuştum görüştünmü canım merkezle adet olman için ilaç verirler belki...
Daha önce merkezi aradığımda 7 gün gecikirse arayın demişti. Ben dayanamadım aradım bugün. Pazartesi gelmezse hormon tahlillerimi yaptırmamı söyledi. Bugün özel hastanelere gittim yaptırayım diye. Hafta sonu olması sebebiyle paralı 100-150 civarı akannehir dediler. Ben de yaptırmadım.Hayırlısı bakalım bekliyorum nursimcim.

Sen gonalfa başlamıssın ne güzell. Arkandan seni takip ediyorum ben de.

gizemlicim iyiyim tatlım ya nolsun, tadilat yapılcak bizim evde usta bekliyorum bakmaya gelicek, birde hırsız alrmı kuruluyo şimdi topuklarım sızlıo çooooooook yoruldum geçen hafta az kalsın hırsız giriyodu eve alt kilidi açmış üstü açamamış alçak adam yaa kapılarınızı iyi kilitleyin valla özellkle üst kilitlerinizi.

şekerim buluşalım buluşalım tabiii.. Annem yanımda, ve benden çok titizleniyor hayatım yaa, evden çıkma aman başına bişey gelir bi aksilik olur diye kadıncaz tedirgin oluyor.. Aslında yakınız. ben de birlik te oturuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…