Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

nedimeninde çok kanaması oluyodu kabızlıktan geçmiş olsun canım. bi tatlı kaşığı doğal zeytinyağı içebilirsen çok iyi gelir bağırsaklarına.
herkese günaydın ben çok bulanıyorum kızlar yaaa
inş. geçer bulantı zor geçmiş olsun.

:)) kızlar biz geldik %99,9 erkek dedi doktorumuz :)) pipiyi gördük 3 hafta sonra tekrar gidicez dahada netleşir dedi doktor.

Maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Erkek yılı valllaaaa
Zübeyde'mle kız patlatırsak kapılarımız aşıncak o zaman :))))
Şaka bir yana hayırlısı olsun inşallahhhhhhhhhh, hayırlısıyla gelsinlerrrr

Geçmiş olsun canım, hoşaf seversen hoşaf iç
ara öğün olarak kuru kayısı ye iyi gelir
umarım ikili test sonuçları da güzel geçer

canim korkma kabizliktan bir sey olmaz olan sana olur canin yanar stres verir. kuru kayisiyla bence hamilelikte bu is cozulmuyor. her ogununde posali yiyecekler yiyeceksin. ara ogun de bile. her gun en az bir elma iki olsa daha iyi ve bir armut mesala. her ogun de ya salata ya da brokoli ya da karnibahar haslamasi. pirinc bana iyi geldi aklinda olsun. her gun kuru kayisiyi da yiyeceksin en onemlisi beyaz ekmekten uzak duracaksin tahilli ekmekler yiyeceksin. duzeldigin zamanlar arada beyaz ekmek istersen ye. gunluk alacagin posali yiyecekler belli bir oranin ustunde olursa ancak oyle duzene girer ve surekli olmali. kayisidan alacagin posa yetmiyor yada iki uc saatte bir hep kuru kaiyisi yemen lazim gerci bana oyle bile yaramadi. yani sadece bir kasik zeytinyagi ya da birkac kuru kayisiyla ben de ufacik bir fark bile olusmadi sonra doktorum bu posali yiyecek diyetini onerdi. ispanak ve kabak yemegi de haftada birkac kez olmali. bu saydiklarimi aliskanlik haline getirirsen yuzde yetmis seksen basari yakalarsin:)))))))))))))))))))
kizlar hepinizin aklinda olsun her ogun ve ara ogunde posali yiyecekler:)

canım benim uymaya çalışacağım ama okulda zor polucak bakalım rabbim bebeğimi korusun da sen nasılsın canım yaa

canım benim uymaya çalışacağım ama okulda zor polucak bakalım rabbim bebeğimi korusun da sen nasılsın canım yaa

kabızlığın çaresi bol bol su içmek ve hareket
kayısı yiyip yumuşatacak şeyler yiyip hala sıkıntı devam ediyorsa kesin hareketsizlikten bağırsaklar çalışmıyor yürüyüş yapmaya çalış en azından evin için de bir saat dolanmaya çalış jel kullandığım dönemde mecburen delidana gibi evde bi yukarı bi aşşağı yürüyordum kabızlık sorunum yok olmuştu elimede tespih alıyordum hem çekiyordum hem dolanıyordum bende tekrar başlasam iyi olacak bu kış günü dışarda yürümektense evin içinde olduğu kadar işte hiç yoktan iyidir.

sana katılıyorum özellikle meyva yediğim zaman elmanın üzerine ılık su içiyorum bir bardak ertesi gün muhakak çıkıyorum bol bol meyva yemeli
bi topikte yazmışlardı meyva kilo aldırıyor çok yemeğin diye aldırırmı gerçekten ben sütten kilo aldım galiba 65 kilo oldum ama günde yarım litre süt içiyorum her gün heralde sütten dolayı kilo aldım.

canım aslında baya baya hareketliyim ama bir tahnriş oldu afedersin ondan sonra zorlanıyorum bakalım bebeğim iyi olsun da rabbim korusun

ay evet asil yuruyus demeyi unuttum doktorum da demisti. su zaten iciyoruz ama yuruyusun faydasini bende gordum.
temmuzcum meyve evet kilo yapiyor ama bebisine de kilo yapmada cok degerli meyva o yuzden bol bol tuket. sut meyve yumurta ve et. ne olsa mecbur yiyecegiz siz yine calisiyorsunuz hep aktifsiniz evde olup bunlari tuketince dusunun bir de:) ben simdiden 14 kilo aldim

günaydın güzelikler
nasılsınız
gelemedim keç zamandır inşş herkesler iyidir

canım teşekkürler iyiyim, sen kaçıncı haftana geldin bu arada
12. hafta canım yarın ikili testim var inşallah...
canım baya almışsın sen ama zayıf başladın demek ki. ben 72 ile başladım 2 kilo verdim bakalım sonum ne olucak boy 174 ama yine de fazlayla başladım geçen tedavide çok kilo almıştım ben.
günaydın güzelikler
nasılsınız
gelemedim keç zamandır inşş herkesler iyidir

canım asıl sen naılsın eşin nasıl oldu?

canım bu gün dr gideceğiz çıkcağım birazdan

merhaba kizlar, yetercim guzel haberlerle gel Insallah.
zeynepcim evet cok aldim sorma:) cok da yemeden aldim hemde:) normalde hic kilo alamazdim ama hamilelik farkliymis demek. 56ile hamile kaldim, normal kilom 52idi tedviyle 4 kilo almistim.

merhaba kizlar, yetercim guzel haberlerle gel Insallah.
zeynepcim evet cok aldim sorma:) cok da yemeden aldim hemde:) normalde hic kilo alamazdim ama hamilelik farkliymis demek. 56ile hamile kaldim, normal kilom 52idi tedviyle 4 kilo almistim.

canım dert etme bak 30 haftalık hamilesin benim kiloma ancak gelebildin yani 4 kilo daha alsan doğumda 6 kilosu gitse sonra da verirsin sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alalım da kilo milo iş değil. kızlar ilk defa bugün süt içtim

kızlar bu hafta progestan bitiyoır aretık zaten son zamanlarda pek düzenli kullanmadım gece yatarken kullandım genelde. ve bu hafta elevit ve kan hapı başlıyoruz geçen defa 12. haftada kan değerlerin iyi diyerek başlamamıştı doktorum ama bu defa başla dedi bir bildiği vardır galiba ama kabızlığı arttırırmış bunlar daha çok dikkat etmeliyim.sizler ne kullanıyorsunuz?

slm kızlar sizleri çok ihmal ettim biliyorm ama inanın bu aralar çok kötüyüm allahıma bin kere şükür genede özel sorunlarım bir yandan kızım bir yandan delirmek üzereyim kızım çok hasta ve öksürügü iyice arttı dün gene d.r gittik d.r 1 saat hastanede yatırdı ve oksijen verdiler nefes alamıyor sonra buhar verdiler ve bizi çıkardılar bir tane makine aldık eve 4 saatte bir buhar veriyorm kızın burnundan eger iyleşmezse ve böyle devam ederse d.r hastaneye yatırcagını söyledi çok korkuyorum ve çok üzülüyorm öksürügü o kadar çokki yavrum zor nefes alıyor öksürdügünde balgam atıyor ve ben o balgamı yutmasın die sürekli elimde pecete başında bekliyorm ki hemen alim(( ne zormuş anne olmak allahım evladımın acısını göstermesin inş aminn

ve bu gün sabah uyandım ki ne görim evimi su basmış kombi palamış yani su teposu evde gaz kokusu hemen camları actım dogalgazı kapatım ve servisi cagırdım iyiki yavrum beni uyandırmış belkide şimdi ikimizde hayatta olmıycaktık bende mi bir terslik var yok rahman olan allahım bana böyle sınavlarmı veriyor allahım daha kötüsünden korusun hala şoktayım komşum geldi saolsun halıları kapının önüne çıkardı evde bir tane bile saglam halı kalmamış her yer suu evi temizledi ve bizde şimdi küçük odada ufoyla duruyorz inş hemen yaparlar yoksa ben bebegi nasıl ısıtırım zaten hasta yavrm((((((
bizden haberler böyle kızlar giremiyorm ne olur kusura bakmayın ve benide unutmayın sakın he gelmiyor die hepinizi çok seviyorm sizler kocaman öpüyorm yaradana emanetsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…