nedimeninde çok kanaması oluyodu kabızlıktanmerhaba kızlar bugün çok fena kabızlık sonrası çok fena kanamam oldu eşime kanamam var dedim garibim o da bebeğimizden sanmış nasıl korkmuş sonra makattan deyince çok rahatladı. ama ben yine de korktum çarşamba 2li testimiz var bakalım hayırlısı olsun...
inş. geçerherkese günaydın ben çok bulanıyorum kızlar yaaa
:)) evet oğluş geliyo inş. ben hep demiştim zatenhayırlı evlat olsunlarda inş.[/QUOTE
gelin beğen şimdidenallah tamamına erdirsin inşallah aminn
:)) kızlar biz geldik %99,9 erkek dedi doktorumuz :)) pipiyi gördük 3 hafta sonra tekrar gidicez dahada netleşir dedi doktor.
merhaba kızlar bugün çok fena kabızlık sonrası çok fena kanamam oldu eşime kanamam var dedim garibim o da bebeğimizden sanmış nasıl korkmuş sonra makattan deyince çok rahatladı. ama ben yine de korktum çarşamba 2li testimiz var bakalım hayırlısı olsun...
Geçmiş olsun canım, hoşaf seversen hoşaf iç
ara öğün olarak kuru kayısı ye iyi gelir
umarım ikili test sonuçları da güzel geçer
merhaba kızlar bugün çok fena kabızlık sonrası çok fena kanamam oldu eşime kanamam var dedim garibim o da bebeğimizden sanmış nasıl korkmuş sonra makattan deyince çok rahatladı. ama ben yine de korktum çarşamba 2li testimiz var bakalım hayırlısı olsun...
canim korkma kabizliktan bir sey olmaz olan sana olur canin yanar stres verir. kuru kayisiyla bence hamilelikte bu is cozulmuyor. her ogununde posali yiyecekler yiyeceksin. ara ogun de bile. her gun en az bir elma iki olsa daha iyi ve bir armut mesala. her ogun de ya salata ya da brokoli ya da karnibahar haslamasi. pirinc bana iyi geldi aklinda olsun. her gun kuru kayisiyi da yiyeceksin en onemlisi beyaz ekmekten uzak duracaksin tahilli ekmekler yiyeceksin. duzeldigin zamanlar arada beyaz ekmek istersen ye. gunluk alacagin posali yiyecekler belli bir oranin ustunde olursa ancak oyle duzene girer ve surekli olmali. kayisidan alacagin posa yetmiyor yada iki uc saatte bir hep kuru kaiyisi yemen lazim gerci bana oyle bile yaramadi. yani sadece bir kasik zeytinyagi ya da birkac kuru kayisiyla ben de ufacik bir fark bile olusmadi sonra doktorum bu posali yiyecek diyetini onerdi. ispanak ve kabak yemegi de haftada birkac kez olmali. bu saydiklarimi aliskanlik haline getirirsen yuzde yetmis seksen basari yakalarsin:)))))))))))))))))))
kizlar hepinizin aklinda olsun her ogun ve ara ogunde posali yiyecekler:)
canım benim uymaya çalışacağım ama okulda zor polucak bakalım rabbim bebeğimi korusun da sen nasılsın canım yaa
canim korkma kabizliktan bir sey olmaz olan sana olur canin yanar stres verir. kuru kayisiyla bence hamilelikte bu is cozulmuyor. her ogununde posali yiyecekler yiyeceksin. ara ogun de bile. her gun en az bir elma iki olsa daha iyi ve bir armut mesala. her ogun de ya salata ya da brokoli ya da karnibahar haslamasi. pirinc bana iyi geldi aklinda olsun. her gun kuru kayisiyi da yiyeceksin en onemlisi beyaz ekmekten uzak duracaksin tahilli ekmekler yiyeceksin. duzeldigin zamanlar arada beyaz ekmek istersen ye. gunluk alacagin posali yiyecekler belli bir oranin ustunde olursa ancak oyle duzene girer ve surekli olmali. kayisidan alacagin posa yetmiyor yada iki uc saatte bir hep kuru kaiyisi yemen lazim gerci bana oyle bile yaramadi. yani sadece bir kasik zeytinyagi ya da birkac kuru kayisiyla ben de ufacik bir fark bile olusmadi sonra doktorum bu posali yiyecek diyetini onerdi. ispanak ve kabak yemegi de haftada birkac kez olmali. bu saydiklarimi aliskanlik haline getirirsen yuzde yetmis seksen basari yakalarsin:)))))))))))))))))))
kizlar hepinizin aklinda olsun her ogun ve ara ogunde posali yiyecekler:)
canım aslında baya baya hareketliyim ama bir tahnriş oldu afedersin ondan sonra zorlanıyorum bakalım bebeğim iyi olsun da rabbim korusunkabızlığın çaresi bol bol su içmek ve hareket
kayısı yiyip yumuşatacak şeyler yiyip hala sıkıntı devam ediyorsa kesin hareketsizlikten bağırsaklar çalışmıyor yürüyüş yapmaya çalış en azından evin için de bir saat dolanmaya çalış jel kullandığım dönemde mecburen delidana gibi evde bi yukarı bi aşşağı yürüyordum kabızlık sorunum yok olmuştu elimede tespih alıyordum hem çekiyordum hem dolanıyordum bende tekrar başlasam iyi olacak bu kış günü dışarda yürümektense evin içinde olduğu kadar işte hiç yoktan iyidir.
sağol canım inşallah bakalım hayırlısı olsun... kuru kayısı yiyorum ama bakalım. canım sen nasılsın???
12. hafta canım yarın ikili testim var inşallah...canım teşekkürler iyiyim, sen kaçıncı haftana geldin bu arada
canım baya almışsın sen ama zayıf başladın demek ki. ben 72 ile başladım 2 kilo verdim bakalım sonum ne olucak boy 174 ama yine de fazlayla başladım geçen tedavide çok kilo almıştım ben.ay evet asil yuruyus demeyi unuttum doktorum da demisti. su zaten iciyoruz ama yuruyusun faydasini bende gordum.
temmuzcum meyve evet kilo yapiyor ama bebisine de kilo yapmada cok degerli meyva o yuzden bol bol tuket. sut meyve yumurta ve et. ne olsa mecbur yiyecegiz siz yine calisiyorsunuz hep aktifsiniz evde olup bunlari tuketince dusunun bir de:) ben simdiden 14 kilo aldim
günaydın güzelikler
nasılsınız
gelemedim keç zamandır inşş herkesler iyidir
12. hafta canım yarın ikili testim var inşallah...
canım baya almışsın sen ama zayıf başladın demek ki. ben 72 ile başladım 2 kilo verdim bakalım sonum ne olucak boy 174 ama yine de fazlayla başladım geçen tedavide çok kilo almıştım ben.
canım asıl sen naılsın eşin nasıl oldu?
merhaba kizlar, yetercim guzel haberlerle gel Insallah.
zeynepcim evet cok aldim sorma:) cok da yemeden aldim hemde:) normalde hic kilo alamazdim ama hamilelik farkliymis demek. 56ile hamile kaldim, normal kilom 52idi tedviyle 4 kilo almistim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?