Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

merhaba kizlar, yetercim guzel haberlerle gel Insallah.
zeynepcim evet cok aldim sorma:) cok da yemeden aldim hemde:) normalde hic kilo alamazdim ama hamilelik farkliymis demek. 56ile hamile kaldim, normal kilom 52idi tedviyle 4 kilo almistim.

özlemim cnm maşallah sana yaa 31 haftalık olmusun allahım nazardan korusun cnm hıçkırıklar başladımı bebegin kızlar ya ben hamile olmayı özledim valla insanın o zaman hiç bir derdi yokmuş yanı o zamanki dertler hiçmiş çünkü kızımda karnımda daha güvenli yerdeydi şimdi ona ii bakamıyorm (( sürekli hasta oluyor ve ben kendime çok kızıyormmmmmmmmm((43:

ayşecim canım çok geçmiş olsun tatlım ya. bi kurban falan kesin bence korur sizi. ne dicemi bilemedim valla bi aksilik gidiyo kendini fazla hırpalama inş. en kısa zamanda hayatınız sakinler yavrunada Allah acil şifa versin inş.

canım öyle düşünme sen elinden geleni yapıyosundur eminim ama olacaklarında önüne geçemiyosun işte sen güçlüol, moralin yerinde olsunki bebişinde iyi olsun hisseder o senin moralinin bozuk olduğunu.

canım yaa çok üzüldüm rabbim şifa versin evin i,çin geçmiş olsun bol bol nazar duası oku kurban kesin rabbim korusun bunlar son olsun canım benim ..

canım benim çok geçmiş olsun biranönce sıkıntıların son bulsun inşallah Allahım sağlık sıhat güç versin size.

çok geçmiş olsun canım ya

aysecim canim Allah korumus cok gecmis olsun, elifcim kiyamam ona hemen iyilessin Insallah.aslinda bugun elifi yatirsa miydinki hastaneye birkac gunde toparlarlardi hemen kizimizi o sirada kombi yapilirdi. bebeklerde hastaneye yatmayi bizlerdeki gb cok kotu feci durumlar gb gormemek lazim die bir yazi okumustum, bakimi cok daha zor diye bebeklerin cok yapilan bir uygulamaymis. senle ne ilgisi var aysecim sen onun gozunun icine bakiyorsun, hastalik iste ( canim sen bizi hic ihmal etmiyorsun daha ne hep geliyorsun lutfen en yakin zamanda kizimizin iyilestigi haberini de getir. cirkin kizimiza nazar degiyor(nazar:

Ayşecim çok geçmiş olsun.
Canım kendinde hata arama sen daha ne yapabilirsin ki, bazen sınırlar iyiiceee zorlanıyor, sabır sınavı oluyor. Sen en kötü zamanda Elifciğe sarıl en güzel desteği alırsın annesi. Çocukların gözlerinin içine baksan da hele ki bu kış aylarında hep hastalar Kombi de tuzu biberi olmuş ama kısa sürede düzelir umarım Bu arada gidebilceğin kalabilceğin kimse yok mu? Sadakalar bu dönemde işe yarıyor, akıl vermek gibi olmasın ama umarım herşey düzelir canım.

kızlar bu ara okadar yoğunum ki iş yerinde daha yeni oturdum masamın başına
aklım ayşede kaldı yaaaaaaa .

canlarım hepinize tşk ederim ii dilekleriniz için demekki vade bitmemiş bitseydi şuan burda olmazdık demekki yaşıycak görcek çekecek günlerimiz var daha hamdolsun kızlar kombiyi yapmaya gelmediler çok soguk yaaa gidecek kimsede yok ne yapcam ufoyu actım ama benim evim normalde çok soguk 5. katta oturuyorm çabuk ısınan bir ev degil kızım için endişeleniyorm kendimi hiç düşünmüyorm ((((kızlar hamileyken 23 kiloya yakın kilo aldım sakın kiloyu dert etmeyin inanın gidiyor ben tam 15 kilo verdim zaten normaldede kilomu pek göstermiyorm şuan göbiş möbiş kalmadı üzüntüden sıkıntıdan stresten ayakta zor duruyorm böyle giderse 48 kloyuda aşag düşeerim heralde (((((

kızlar bu ara okadar yoğunum ki iş yerinde daha yeni oturdum masamın başına
aklım ayşede kaldı yaaaaaaa .

cnm benim iyiyim ben kızlar küçük odadan dışarı çıkmıyorz manyak herifler yarın gelcez demişler
ben onlara işimi biliyorm o kadarda söyledim bebegim var
yeni dogdu die zaten barut gibiyim batlıycak yer arıyorm bütün hıncımı onlardan çıkarıcam manyaklarr herifler .((

insanlar da vicdan da yok yeni bebek diorsun gelselermis ya adiler!!! canim sabir her kotu gunun ardindan guzel gunler vardir hele bir kizimiz atlatsin su oksurugu gerisi kendiliginden duzelicektir Insallah. elifcimi kocaman op benim icin, Allah'a emanet yavrum Rabbim sifa versin.

kızlar merhaba sabahleyin doktora gittik bebeğimizin 2li testini yaptırdık kan verdik ensesi 1.3 çıktı ama bebeğim sadece kol ayak hareket ettirdi vücut hareket etmedi oysa geçen hafta çok hareketliydi. diğer bebeğimde de 12. haftada hareket azalmıştı ve git gide suyu bitmişti çok korkuyorum

Allah korusun canim nasil laf oyle, aklina diline bile getirme boyle seyleri. bak ikili testte bizim oglan cok hareketliydi bir daha da hic oyle gormedik iki hafta sonrasinda gittgimizde bile sadece elini kolunu ayagini oynatiyordu. ben de sormustum her zaman oyle donmezler normal hareketleri budur diye. zeynepcim zor ama lutfen diger hamileliginle bir bag kurma lutfen. yavrun cok saglikli Masallah

doğru söylüyorsun canım ama yüreğim acıdı bugün eve gelip eski bebeğin ultarson resimleirne baktım çok içim yanmış ama bastırmışım galiba ne bileyim rabbim inşallah bu bebeğimi benden almaz onun kokusunu duymayı bana kollarıma almayı ve yetiştirmeyi nasip eder inşallah. hepinize ve bebeklerinize sağlık versin rabbim olmayanlara da tez zamanda nasip etsin inşallah

Zeynepcim, kötü düşünme lütfen.
Çok arkadaşımın bebeği oldu, hepsini hamilelike sürecinde yanlarındaydım. Bir çoğu gittiğinde öleee miskin bebeklerini görüyorlardı :) o yüzden girmeden yarım saat önce çikolata lokum yediler ki enerji olsun :)
geçmiş geride kaldı, düşünme eskiyi, maşallah bu bebeğimize. Eğer kötü bir durum olsa senden önce doktorun anlardı. Ve onlar üzülmeyelim diye kimseden bişey saklamıyorlar.

canım inşallah ama benim diğer bebekte de bu dönemde çok iyi denmişti o yüzden şu bir kaç hafta geçse çok çok iyi olucak ama bakalım

canım mavimercana bende katılıyorum eğer suyunda problem olsaydı doktor hemen anlardı ve söylerdi ki zaten bir önceki bebeği nasıl kaybettiğini bildiği için doktoru bu konuya daha hasas yaklaşacağına eminim benim doktora tüp bebek dediğimizden beri daha farklı ilgilenmeye başladı bizimle herşey yolunda evham yapma bebişide üzme sakın yaşadığın kolay değildi ama bak çok şükür hamilesin ve çok şükür herşey yolunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…