Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

canım inşallah ama benim diğer bebekte de bu dönemde çok iyi denmişti o yüzden şu bir kaç hafta geçse çok çok iyi olucak ama bakalım

her hamileleğin riski var; senin geçmişte böyle bir kötü anının olması ne tekrar olacağını ne olmayacağını gösterir. Hepimiz yorgunuz aslında, korkuyoruz, ama öyle bir güç istiyor ki bu tedavi korkunui üzüntünü bile dile getirsen daha kötü olcak sanki herşey. O yüzden biz herşeyiin daha iyi olacağını ümit edip dua ettikce daha da güçleniyoruz. Düşünme canım, güzel olcak, iyi olcak geçcek inşallah.

seneye nisana hepimizin elleri kkolları kucakları dolsun inşallahhhhhhhhhhhhhhh

amin canim, seneye nisana herkesin kucagi dolu olucak Insallah. Allah buyuk sabrin sonu selamettir. bu haftalara geldim hala yuregim agzimda, kasilmalarim var yalanci kasilmaymis normalmis ama gel bir de bana sor yine de hep cok sukur deyip kendimi rahatlatmaya ve guzel olcagina inanmaya motive ediyorum. Allah hepimizin yardimcisi olsun.

slm fıstıklar nasılsınız bakalım

Zeynebim sakın korkma biz bazen doktora gittiğimizde Lina hiç kıpırdamıyordu bende kendime bu çocuk felçmi diyordum ama bazen keyifleri gelmiyor ve kıpırdamıyorlar sen evham yapıp bu günlerini zehir etme tatlım bak Yalovaya geldiğimde sende doğurmuş olacaksın inşallah ve hiçbir sorun olmayacak..

Hem bu günlerinin tadını çıkar insan doğum yapınca hamileliğini özlüyor

gizemli canım bizim topikte görünüyorsun
naber nasılsın bebiş nasıl neler yapıyorsunuz.

ii canım nasıl olsun anne olmaya çalışıyoruz tüm günüm Lina'y la geçiyor birbirimize yeni yeni alıştık o doğar doğmaz 11 gün yoğun bakımda kalınca alışma sürecimiz zor geçti hastalandı falan derken şimdilik kör topal gidiyoruz...

Sen nasılsın istediğim zaman bizim topiğe gelip sormak istediğini sor olur mu...tavsiye öneri falan

Kızlar ayşenin bebeği çok hastaydı grip olmuş öksürüyor ayşe evde oksijen veriyordu daha köt olunca hastaneye kaldırmışlar iyileşene kadar kalıcaklarmış..

Dualarınız eksik etmeyin

allahım esirgesin
acil şifalar versin in

aysecim eminim icin hic yanmadigi kadar yaniyor aciyordur ama Insallah birkac gunde hastaneden guzel sonuclar alip sapasaglam evinize doneceksiniz. tum dualarimiz elif kizimizla, Rabbim acil sifalar versin.
gizemlicim diger topige yazdiklarini da okudum, ozel mesajini da aldim cok tesekkurler. Linamiz kocaman kiz olmus Masallah her sey cok daha yoluna girmis diye yorumladim, cok sevindim, cok uzak kalma sensiz kk cok sessiz.

amin canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

canım hayırlısı olsun rabbimden en hayırlı olan sağlık ve lütfuyla istiyorum. canım siz de umarım iyisinizdir.
Kızlar ayşenin bebeği çok hastaydı grip olmuş öksürüyor ayşe evde oksijen veriyordu daha köt olunca hastaneye kaldırmışlar iyileşene kadar kalıcaklarmış..

Dualarınız eksik etmeyin

rabbim şifa versin ayşemin çilesi bitmedi. rabbim yardımcısı olsun bolca dua edelim...

Kızlar Ayşe ile telefondayım şimdi hastaneler.
Gece boyunca damar yolu bulmaya bulmak için filan biraz yormuşlar Elif'ciğimizi, sabah 7 de uyuyakalmış. Burnunu temizlemişler güzelce , güzel nefes alabilmiş , derin uyuyakalmış.
Dünden bu yana daha iyiymiş minik Allaha şükür. 3 gün antibiyotik tedavisi olacakmış, bebek ne zaman iyileşirse o zaman çıkacaklarmış. Hepinize çok selamı var.

Allah acil şifa versin inş. en kısa zamanda. iyi olmalarına sevindim.

bende şimdi konuştum ayşeyle çok salgın varmış hastanede bir kat tamamen ufak çocuk dolu diyo ama en ufağı bizim bıdıkmış heralde mikrobik elifede hastaneden geçtiğini düşünüyor ayşe.
dün haberlerde de verdiler keçi gribi diye doktorlar herkez hijjene dikkat etmeli dolaşan virüslere karşı dikkatli olmalı diyordu kızlar kendinize iyi bakın eşlerinizi yakınlarınızı uyarın bol bol c vitamini almak lazım özellikle greyfurt benim eşimde grip oldu ama Allahtan hemen atlattı iki gün ayrı yattık bana geçmesin diye çok şükür geçmedi kış ayları biraz zor geçiyor karda yağmıyorki mikroplar kırılsın.

herkeze iyi akşamlar diliyorum.
çıkmadan bi bakayım yazan birileri varmı dedim ama en son ben yazmışım
yasemincim sen burdasın kendine iyi bak tatlım. bebiş nasıl

gizemlicim burda gorunuyorsun nasilsin linamiz neler yapiyor:)
gizemli ya benim gunde birkac kez kasilmalarim oluyor son uc gundur(

herkeze iyi akşamlar diliyorum.
çıkmadan bi bakayım yazan birileri varmı dedim ama en son ben yazmışım
yasemincim sen burdasın kendine iyi bak tatlım. bebiş nasıl

iyi akşamlar
evet canım yavaş ilerliyor sayfalarımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…