canım inşallah ama benim diğer bebekte de bu dönemde çok iyi denmişti o yüzden şu bir kaç hafta geçse çok çok iyi olucak ama bakalım
her hamileleğin riski var; senin geçmişte böyle bir kötü anının olması ne tekrar olacağını ne olmayacağını gösterir. Hepimiz yorgunuz aslında, korkuyoruz, ama öyle bir güç istiyor ki bu tedavi korkunui üzüntünü bile dile getirsen daha kötü olcak sanki herşey. O yüzden biz herşeyiin daha iyi olacağını ümit edip dua ettikce daha da güçleniyoruz. Düşünme canım, güzel olcak, iyi olcak geçcek inşallah.
seneye nisana hepimizin elleri kkolları kucakları dolsun inşallahhhhhhhhhhhhhhh
gizemli canım bizim topikte görünüyorsun
naber nasılsın bebiş nasıl neler yapıyorsunuz.
Kızlar ayşenin bebeği çok hastaydı grip olmuş öksürüyor ayşe evde oksijen veriyordu daha köt oluşşşşnca hastaneye kaldırmışlar iyileşene kadar kalıcaklarmış..
Dualarınız eksik etmeyin
amin canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun...her hamileleğin riski var; senin geçmişte böyle bir kötü anının olması ne tekrar olacağını ne olmayacağını gösterir. Hepimiz yorgunuz aslında, korkuyoruz, ama öyle bir güç istiyor ki bu tedavi korkunui üzüntünü bile dile getirsen daha kötü olcak sanki herşey. O yüzden biz herşeyiin daha iyi olacağını ümit edip dua ettikce daha da güçleniyoruz. Düşünme canım, güzel olcak, iyi olcak geçcek inşallah.
seneye nisana hepimizin elleri kkolları kucakları dolsun inşallahhhhhhhhhhhhhhh
canım hayırlısı olsun rabbimden en hayırlı olan sağlık ve lütfuyla istiyorum. canım siz de umarım iyisinizdir.slm fıstıklar nasılsınız bakalım
Zeynebim sakın korkma biz bazen doktora gittiğimizde Lina hiç kıpırdamıyordu bende kendime bu çocuk felçmi diyordum ama bazen keyifleri gelmiyor ve kıpırdamıyorlar sen evham yapıp bu günlerini zehir etme tatlım bak Yalovaya geldiğimde sende doğurmuş olacaksın inşallah ve hiçbir sorun olmayacak..
Hem bu günlerinin tadını çıkar insan doğum yapınca hamileliğini özlüyor
Kızlar ayşenin bebeği çok hastaydı grip olmuş öksürüyor ayşe evde oksijen veriyordu daha köt olunca hastaneye kaldırmışlar iyileşene kadar kalıcaklarmış..
Dualarınız eksik etmeyin
aleykümselam canım sen nasılsın?
Kızlar Ayşe ile telefondayım şimdi hastaneler.
Gece boyunca damar yolu bulmaya bulmak için filan biraz yormuşlar Elif'ciğimizi, sabah 7 de uyuyakalmış. Burnunu temizlemişler güzelce , güzel nefes alabilmiş , derin uyuyakalmış.
Dünden bu yana daha iyiymiş minik Allaha şükür. 3 gün antibiyotik tedavisi olacakmış, bebek ne zaman iyileşirse o zaman çıkacaklarmış. Hepinize çok selamı var.
herkeze iyi akşamlar diliyorum.
çıkmadan bi bakayım yazan birileri varmı dedim ama en son ben yazmışım
yasemincim sen burdasın kendine iyi bak tatlım. bebiş nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?