slm kızlar ben geldim yorgun ve caresiz bir şekilde o kadar yorgunumki anlatamam ayakta zor duruyorm ve sürekli tansiyonum düşüyorr..(((
yavrum çok öksürüyor acayip bir balgam atıyor o balgamı çıkarana kadar ter içinde kalıyor bebegim öyle öksürüyorki sanki çatlıycak gibi suratı kıp kırmızı oluyor nefessiz kalıyor bu gece hiç uyumadı dün 4 ten bu tarafa şimdi daha yeni uyuttum sürekli öksürükle uyanıyor yavrum bir türlü uykuya geçemiyorm((( bu gece artık hemşirede korktu nöbetci d.r çagırdı oda sıcak suyla sırtına bez koydurdu o biraz rahatlattı isal oldugu için karnı agrıyormuş ve bu sıcak su tedavisi ii geldi.. ne zormuş kış bebegi allahım şifa versin inş melegime ve bütün bebeklere kızlar hepinize ayrı ayrı tşk ederim çok saolun beni hiç yannız bırakmadıgınız için allahım hepinizden razı olsun inş yarın 40 gün olcak bebegim dogalı 40 gün boyunca yavrum hastaydı inş 40 dan sonra melegin ii olur eşim aminn
kızlar ben hastanenin netinden girdim gene sizlre haber veririm şimdi çıkıyorm çok yorgunum azacık eylül elif uyanmadan uyuyayım allaha emanetsizniz hepinizz
özlemcim bu haftalarda kasılman çok normal benim hep öyle geçti ümit beyde bana normal oldugunu söylüyordu sadece bol bol dinlen ve kendini sakın yorma fazla egilip dogrulma çok öpüyorm balım seni
slm kızlar ben geldim yorgun ve caresiz bir şekilde o kadar yorgunumki anlatamam ayakta zor duruyorm ve sürekli tansiyonum düşüyorr..(((
yavrum çok öksürüyor acayip bir balgam atıyor o balgamı çıkarana kadar ter içinde kalıyor bebegim öyle öksürüyorki sanki çatlıycak gibi suratı kıp kırmızı oluyor nefessiz kalıyor bu gece hiç uyumadı dün 4 ten bu tarafa şimdi daha yeni uyuttum sürekli öksürükle uyanıyor yavrum bir türlü uykuya geçemiyorm((( bu gece artık hemşirede korktu nöbetci d.r çagırdı oda sıcak suyla sırtına bez koydurdu o biraz rahatlattı isal oldugu için karnı agrıyormuş ve bu sıcak su tedavisi ii geldi.. ne zormuş kış bebegi allahım şifa versin inş melegime ve bütün bebeklere kızlar hepinize ayrı ayrı tşk ederim çok saolun beni hiç yannız bırakmadıgınız için allahım hepinizden razı olsun inş yarın 40 gün olcak bebegim dogalı 40 gün boyunca yavrum hastaydı inş 40 dan sonra melegin ii olur eşim aminn
kızlar ben hastanenin netinden girdim gene sizlre haber veririm şimdi çıkıyorm çok yorgunum azacık eylül elif uyanmadan uyuyayım allaha emanetsizniz hepinizz
özlemcim bu haftalarda kasılman çok normal benim hep öyle geçti ümit beyde bana normal oldugunu söylüyordu sadece bol bol dinlen ve kendini sakın yorma fazla egilip dogrulma çok öpüyorm balım seni
aysecim Rabbim cumalar hurmetine dualarimizi kabul etsin, kizimiz hemen iyilessin Insallah. sen yazarken burda bizim yuregimiz yaniyor sen ne haldesin dusenemiyorum bilesana dinlen demek de sacma ama sen de bir yere kadar dayanabilirsin gucun yerinde olmaliki elife bakabil Rabbim gcu sabir versin, Insallah cok yakinda hep guzel haberlerini alacagiz.
tum bu derdinin icinde beni de dusunup cevap vermissin sagol canim. Insallah dedigin gbdir bazen cok korkuyorum
saol balımmmcanım geçmiş olsun
ne zordur bilirim eğer yardımcın yoksa tek başına çok zordur
allah yardımcın olsun inşş bir an önce bebişin iyileşirde evinize dönersiniz
ayşem şu mübarek günde ve saatlerde rabbim bebeğine şifa versin tez zamanda iyileşsin ve artık hep iyi olun inşallah. rabbim belalardan uzak eylesin. çok çok üzüldük böyle haberleri alınca ama dualarımızdasın canım benim... korkma hepsi geçicek güzel günler yakın çekilen çileden sonra gzüel günler daha tatlı gelecek...
canım çok geçmiş olsun tekrar allah şifa verecek inşallah mübarek günlerin hürmetine en kısa zamanda ikinizinde ii olması dileği ile
ayşecim canım sanırım salgın var ben de grip oluyorum galiba. rabbim tez zamanda şifa versin bol dua ve sabır hepsi geçicek tatlım yaa. bakalım hepimiz için en güzel en iyi en hayırlı olan olsun
saol zeynepcim aman diyim dikkat et balım girip olmamaya calış bebegin daha çok küçük zeynebim allahım bu bebegini saglıkla sana ve eşine bagışlasın inşşş sizin bebekler allahın izniyle yaz bebegi olcakk inş biz kadar çok zorlanmıycaksınız
neyse kızlar kız mırıldanıp duruyor sanıırım acıktı ben çıkıyorm mama yapcamhepinizi çok öptüm aeolun gelirim gene
canım benim inşallah herşey yoluna girer mamaya başlamışsın galiba ya da hemen başlanıyor mu ben bilmiyorum
canım benim inşallah herşey yoluna girer mamaya başlamışsın galiba ya da hemen başlanıyor mu ben bilmiyorum
ay su nst ye de nts deyip duruom anladiniz siz onu:)
kizlar sizler nasilsiniz?
aysecim uyu diyorsun da wcye kalkmaktan uyku kalmadi sagima yatiyom bebek takma atior degistir die soluma donuom bu da olmadi deyip elleriyle itiyor bir sag bir sol bir wc derken uykudan anlamaz oldum:))
ayşecim sende dinlenmeye çalış. senin sağlığının iyi olması lazım ki bebeğine faydan olsun bu sıkıntıda zor ama kendinide ihmal etme lütfen inş. tez zamanda iyi olucak evinize dönüceksiniz tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?