Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

slm kızlar ben geldim yorgun ve caresiz bir şekilde o kadar yorgunumki anlatamam ayakta zor duruyorm ve sürekli tansiyonum düşüyorr..(((
yavrum çok öksürüyor acayip bir balgam atıyor o balgamı çıkarana kadar ter içinde kalıyor bebegim öyle öksürüyorki sanki çatlıycak gibi suratı kıp kırmızı oluyor nefessiz kalıyor bu gece hiç uyumadı dün 4 ten bu tarafa şimdi daha yeni uyuttum sürekli öksürükle uyanıyor yavrum bir türlü uykuya geçemiyorm ((( bu gece artık hemşirede korktu nöbetci d.r çagırdı oda sıcak suyla sırtına bez koydurdu o biraz rahatlattı isal oldugu için karnı agrıyormuş ve bu sıcak su tedavisi ii geldi.. ne zormuş kış bebegi allahım şifa versin inş melegime ve bütün bebeklere kızlar hepinize ayrı ayrı tşk ederim çok saolun beni hiç yannız bırakmadıgınız için allahım hepinizden razı olsun inş yarın 40 gün olcak bebegim dogalı 40 gün boyunca yavrum hastaydı inş 40 dan sonra melegin ii olur eşim aminn
kızlar ben hastanenin netinden girdim gene sizlre haber veririm şimdi çıkıyorm çok yorgunum azacık eylül elif uyanmadan uyuyayım allaha emanetsizniz hepinizz

özlemcim bu haftalarda kasılman çok normal benim hep öyle geçti ümit beyde bana normal oldugunu söylüyordu sadece bol bol dinlen ve kendini sakın yorma fazla egilip dogrulma çok öpüyorm balım seni

canım geçmiş olsun
ne zordur bilirim eğer yardımcın yoksa tek başına çok zordur
allah yardımcın olsun inşş bir an önce bebişin iyileşirde evinize dönersiniz

aysecim Rabbim cumalar hurmetine dualarimizi kabul etsin, kizimiz hemen iyilessin Insallah. sen yazarken burda bizim yuregimiz yaniyor sen ne haldesin dusenemiyorum bile sana dinlen demek de sacma ama sen de bir yere kadar dayanabilirsin gucun yerinde olmaliki elife bakabil Rabbim gcu sabir versin, Insallah cok yakinda hep guzel haberlerini alacagiz.
tum bu derdinin icinde beni de dusunup cevap vermissin sagol canim. Insallah dedigin gbdir bazen cok korkuyorum

ayşem şu mübarek günde ve saatlerde rabbim bebeğine şifa versin tez zamanda iyileşsin ve artık hep iyi olun inşallah. rabbim belalardan uzak eylesin. çok çok üzüldük böyle haberleri alınca ama dualarımızdasın canım benim... korkma hepsi geçicek güzel günler yakın çekilen çileden sonra gzüel günler daha tatlı gelecek...

saol balım tşk ederim inş tez zamnanda iyleşir melegim
özlemcim daha o kasılmaları çok hissedeceksin cnm bundan sonra hatırlarsan bende burda sürekli yazardım kızlar sancım var die artık bundan sonra doguma kadar o sancıları hissedeceksin ben şimdi tekrar hamile olsam öncecki kadar panik yapmam insan teçrübeli oluyor bir yerde beni biliyorsun çok pin pirikli oldugum için sürekli d.r konuşuyordum bu haftalarda birde birine inanmazdım ikisini bir den arardım bakalım öbürü ne diyor die:))) sen içini rahat tut öyle şiddetli olmadıgı sürece korkma allahın izniyle hiç bir şey olmaz az kaldı tatlım bir kere 36 haftayı bir geçsen varyaaa ondan sonrası su gibi geçiyorrr ay özlemim az kaldı bitanem yaaa bu günlerin tadını çıkar cnm bol bol
yat dinlen ve en önemlisi uyuuuuuuuuuuuuu özlemm sonra çok arıycaksın bu uykularııı:)

canım geçmiş olsun
ne zordur bilirim eğer yardımcın yoksa tek başına çok zordur
allah yardımcın olsun inşş bir an önce bebişin iyileşirde evinize dönersiniz
saol balımmm
yeeterrrrrrrrrrrrrrrrrrr cnm nasılsın tatlım nasıl gidiyor en son sanırım sen d.r gidecektin ne için gidiyordun cnm d.r kusura bakma ben fazla okuyamadım
yoksa tedaviyemi başladın balım eger öyleyse inş tez zamanda rabbim sana hayırlı bir evlat verir aminnnnnn

zeynep cnm çok saol inş cnm inş tez zamanda iyleşir bebegim bende girip oldum işin kötüsü kızdan bana geçti öksürük hapşırık başladı valla bizim halimiz böyle ne olcak bilmiyorm kızlarrr korkuyorm (((((((((artık yaaa sürekli hastayız çok şükür rabbimeee(

canım çok geçmiş olsun tekrar allah şifa verecek inşallah mübarek günlerin hürmetine en kısa zamanda ikinizinde ii olması dileği ile

ayşecim canım sanırım salgın var ben de grip oluyorum galiba. rabbim tez zamanda şifa versin bol dua ve sabır hepsi geçicek tatlım yaa. bakalım hepimiz için en güzel en iyi en hayırlı olan olsun

canım çok geçmiş olsun tekrar allah şifa verecek inşallah mübarek günlerin hürmetine en kısa zamanda ikinizinde ii olması dileği ile

tşk ederim mervem saol cnm inş rabbim dualarımızı duysun aminnn

ayşecim canım sanırım salgın var ben de grip oluyorum galiba. rabbim tez zamanda şifa versin bol dua ve sabır hepsi geçicek tatlım yaa. bakalım hepimiz için en güzel en iyi en hayırlı olan olsun

saol zeynepcim aman diyim dikkat et balım girip olmamaya calış bebegin daha çok küçük zeynebim allahım bu bebegini saglıkla sana ve eşine bagışlasın inşşş sizin bebekler allahın izniyle yaz bebegi olcakk inş biz kadar çok zorlanmıycaksınız
neyse kızlar kız mırıldanıp duruyor sanıırım acıktı ben çıkıyorm mama yapcam hepinizi çok öptüm aeolun gelirim gene

canım benim inşallah herşey yoluna girer mamaya başlamışsın galiba ya da hemen başlanıyor mu ben bilmiyorum

canım benim inşallah herşey yoluna girer mamaya başlamışsın galiba ya da hemen başlanıyor mu ben bilmiyorum

yok tatlım ayşenin sıkıntıdan stresten sütü azaldı bebeğe tam yetmediği için mama takviyesi yapıyorlar yanlış bilmiyorsam
sütün iyi geliyorla ek gıdalara başlayana kadar sadece emziriyorsun canım
ayşenin şu sıkıntıları bi geçse biranönce sütü çoğalacak Allahın izniyle mamaya falan gerek kalmayacak.

ayşem az sabır geçicek hepsi miniğin büyüdükçe güçlenecek iyileşecek inşallah 40 günlük oldu bile maaşallah kıyamaz teyzeleri ona.

aysecim elifim cirkin kziim bu sabah daha iyi Insallah.
ben de kontrole gittim doktorum her sey yolunda gorunuyor yalanci kasilmalar dedi ama yine de ntsye girmemi istedi. ugun git dedi yok dedim esimle yarin sabah gidecegim korktum tek basima ama doktorum serviks kapali korkma bebegin de keyfi yerinde dedi cok sukur, cift tedbir olsun die nts istiyorum dedi. Insallah oyledir kizlar. benim icin de dua edin.

ayşecim sende dinlenmeye çalış. senin sağlığının iyi olması lazım ki bebeğine faydan olsun bu sıkıntıda zor ama kendinide ihmal etme lütfen inş. tez zamanda iyi olucak evinize dönüceksiniz tatlım.

ay su nst ye de nts deyip duruom anladiniz siz onu:)
kizlar sizler nasilsiniz?
aysecim uyu diyorsun da wcye kalkmaktan uyku kalmadi sagima yatiyom bebek takma atior degistir die soluma donuom bu da olmadi deyip elleriyle itiyor bir sag bir sol bir wc derken uykudan anlamaz oldum:))

cnm benim sütüm yok temmuzunda dedigi gibi sütüm kesildi buraya geleli sürekli lohusa şebeti içiriyorlar sütüm geri gelsin die çok şükür bebekte emiyo inş geri gelir az çok geliyor şimdilik ben bebek 7 günlükken başladım mamaya malesef

özlemcim neden korktun balım nst den mi o korkucak bir şey degilki belinden bir kuşak baglıyorlar ve bebeginin kalp atışını duyuyorsun mizik gibi geliyor insana dünyanın en güzel şeyi nst başkada bir şey yapmıyorlar aynı ultrasyona girer gibi tatlım korkma hiç bir şey olmaz allahın izniyle..
cnm dur daha o tuvelet kısmı 36 dan sonra başlıyor evin içinde bile adım atamıyorsun sürekli çişin gelcek ben ne çektimm ahhh ahh ama o zamanlar hiç derdim yokmuş şuanıma baksana çok şükür((((

oys ben onun tekmelererini yerim özlemcim 36 haftadan sonra sanki bebek içinde yüzecek gibi hareket edecek yani şimdiki kadar seni rahassız etmiycek birde hıçkırıklar başladımı gerci kişiden kişiye degişirmiş o bazısında olmazmış

saol cnm inş rabbim şiifa versin bütün hastalara allahım kimseyi hastaneye düşürmesin eksikte etmesin gerci benim hastanem çok ii kızma çok ii bakıyorlar ama sonuçta hastane genede mikrop oluyor şimdi bende hastayım ve burdan kaptım büyük ihtimalle kızımdanda kapmış olabilirim ama bizim şuan oldugumuz kat kople girip hastası ve en küçügü biziz ve hepsi çoçuk(((((hastaların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…