Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

canımsın benim dualarım seninle fıstıgım merak etme sorunsuz bir şekilde gider gelirsin inş ve sakın nst korkmaaa bol bol ogluşunun kalp atışını duycaksın dünyanın en güzel şeyi ooo :)))

sanırım ben tek kaldım herkes çıkmış neyse bende çıkıyorm öptüm hepinizi kocamannnnnn laptopum geldi artık girer sizelere yazarım görüşürüz kızlarrrrrrr

kızlar yaa hasta oluyorum kesik kesik öksürüyorum hafif ateşlendim midem bulanıyor ve yarın başka şehirden arkadaşalrım gelecek ve yarın sabah da sınav gözetmmenliği görevim var ne yapacağım yaa

sen böyle anlatıyosun ya :) uyuyamamak ancak bu kadar tatlı olabilir uyyyy ellrini ayaklarını yemek lazım onların :)))) ya ben çok kilo aldım nolcak böyle şimdiden 5 kiloya yaklaştı öyle abartı bişide yemiyorum sadece kahvaltıda ekmeği fazla kaçırıyorum bide çikolata sanırım bi diyetisyene gitmem gerekicek

kızlar yaa hasta oluyorum kesik kesik öksürüyorum hafif ateşlendim midem bulanıyor ve yarın başka şehirden arkadaşalrım gelecek ve yarın sabah da sınav gözetmmenliği görevim var ne yapacağım yaa

aman fıstık dikkat et kendine şimdi hasta olanın sırası değil. limon içebilirsen limon sıkıp iç balda boğazlarına iyi gelir. bu arada faceden ekledm seni kabul etsene yaw.

sanırım ben tek kaldım herkes çıkmış neyse bende çıkıyorm öptüm hepinizi kocamannnnnn laptopum geldi artık girer sizelere yazarım görüşürüz kızlarrrrrrr

güle güle tatlım Allah yardımcınız olsun acil şifalar versin inş.

anam kilo konusunda izimden geliyorsun:) yaa ben yirtindim size ilk uc ay kilo almayin basuna diye tombik tombik benim gb o senin tatli dedigin uyuyamama hallerini yasarsin artik:) hani o sola saga donme muhabbetini koca gobekle yapmak ne demek gorursun:) Rabbim hepinize yasatsin Insallah. ama daha az kiloyla tabii:)) canim bence bundan sonra sadece tatliyi kes ve diyetisyene falan gitme. neden dersen asil simdi yediklerin onemli bebisin icin gonlunce ye bosver ama beyaz ekmek yerine kepek ekmegine gec ve tatliyi cok cok azalt bence.15 kilo aldim bile ve hicbir zaman abartili yemedim bence biz tedaviden dolayi cok aliyoruz gb gelior bana

ya bencede tedaviden ben öncedende o kadar ekmek ve çikolata yerdim ama benim tedavilere kadar inanki hiç kilo problemim olmamıştı ne zman ki hormonları almaya başladım kilolar gelmeye başladı göbeğimi bir görsen varya sanırsın 6 aylık hamileyim bugün çok moralim bozuldu yarın kepek ekmeği alıcam sadece 2 dilim yicem kahvaltıda çikıolatada anca krize girersem zaten tatlıyı sevmem tek çikolata onuda yemicem naaaaapim ya

aysecim benim cis durumum daha fazlasi demek direk tuvaletin ustunde yasamaya baslamak demek bebek kafasini asagiya dondurdugunden beri ben her uc dakika da olmasa iki dakakida bir wcdeyim:) gece 11 de yatiyorum ikiye kadar dakka basi kalkiyorum sonunda siziyorum iki saat sonra uyaniyorum. ozellikle yatinca cok feci sanirim idrar torbama baski yapiyor.
ben daha hickirigi hic duymadim merak da ediyorum.
aslinda o yattigim zamanki hareketleri rahatsizlik veriyor o da rahatsizlik degil de demekki bebek rahat degil die kafaya taktigim icin huzursuzluk diyelim yoksa Insallah bir sorun yoktur ama bir bebek bu kadar az ancak hareket edebilir ayse haftaya ayrintili ultrason var israrla soracagim cok hareketsiz sir(

aynen bnde tedaviye kadar ne yese kilo almayan arkadaslarimin gicik oldugu biriydim:) neyse canimiz sagolsun bu arada tatli cikolata dedin ahada elimde nutella ekmek yaziom sana aksam aksam kalori zararina soktun beni

aynen bnde tedaviye kadar ne yese kilo almayan arkadaslarimin gicik oldugu biriydim:) neyse canimiz sagolsun bu arada tatli cikolata dedin ahada elimde nutella ekmek yaziom sana aksam aksam kalori zararina soktun beni

benimde deminden beri çikolata diye bahsettiğim şahıs ta kendisidir yemeeeeeeee bıraaaaaaaaak.

iyi mi supheli bir disim vardi cikolata degdi oraya nasil sizladi bilemezsin neyseki gecti evet evet mecbur birakmaliyim.

yapma yawww seninde şu dişlerinden çektiğin. bi kontrole git bence bende gidicem ama o kadar tembelimki dişçim 2.üç ayda gel demişti neyse canım çıkıyorum ben kendine dikkat et :) öpüyorum

herkese iyi akşamlar kızlar

neyse kizlar ben biraz uzanayim. kendinize iyi bakin aysecim gece gelip bakicam sana. Insallah kizimizin daha iyi oldugu haberini getirirsin.inan hep aklimda elifcim.

karatasozcum 16 hafta olur olmaz discine git guven bana sonra kesinlikle o koltukta oturlmuyor anlatilcak gb degil bebek karninin ortasinda toplaniyor cok stres verici hemen git ve hic cekinmeden varsa curugun yaptir ceken bilir derler ah ahhh:)

ah ah bilmezmiyim cnm bende öyleydim eşim benle dalga gecerdi sana hasta bezi alalım dışarı çıkınca takarsın rahat rahat çişini edersin die cnm o hıçkırıklar genelde sol tarafta daha çok hissediliyor gece öylen ve sabahh tık tık tık ayaktayken asla hissedemezsin sırt üstü yat yada soluna yat öyle çok rahat hissedersinn özlemimm cnm az kaldı rahman olan rabbim melegini saglıkla kucagına almayı nasip etsin inş ....amin
cnm erkek bebeklerin cogu genelde anne karnında az hareket edermiş sen genede bir sor d.r kilosu ne kadar bebegin bilmiyorm ama artık yeri iyice darlaşıyor o yüzdende hareketleri azalıyor benim kızım çok hareketliydi yemin ediyorm şuan gene aynı maşallah subhallah bu kız çok hiparaktif yürümeye başladıgında onun nasıl zapdedecegim bilmiyorm allahım uzun ömür versin cümlesine aminnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…