aysecim elifim cirkin kziim bu sabah daha iyi Insallah.
ben de kontrole gittim doktorum her sey yolunda gorunuyor yalanci kasilmalar dedi ama yine de ntsye girmemi istedi. ugun git dedi yok dedim esimle yarin sabah gidecegimkorktum tek basima ama doktorum serviks kapali korkma bebegin de keyfi yerinde dedi cok sukur, cift tedbir olsun die nts istiyorum dedi. Insallah oyledir kizlar. benim icin de dua edin.
kızlar nasılsınız bu gün
ay su nst ye de nts deyip duruom anladiniz siz onu:)
kizlar sizler nasilsiniz?
aysecim uyu diyorsun da wcye kalkmaktan uyku kalmadi sagima yatiyom bebek takma atior degistir die soluma donuom bu da olmadi deyip elleriyle itiyor bir sag bir sol bir wc derken uykudan anlamaz oldum:))
kızlar yaa hasta oluyorum kesik kesik öksürüyorum hafif ateşlendim midem bulanıyor ve yarın başka şehirden arkadaşalrım gelecek ve yarın sabah da sınav gözetmmenliği görevim var ne yapacağım yaa
ii balım senden nbr nasılsın tatlım?
sanırım ben tek kaldım herkes çıkmış neyse bende çıkıyorm öptüm hepinizi kocamannnnnn laptopum geldi artık girer sizelere yazarım görüşürüz kızlarrrrrrr
ii balım senden nbr nasılsın tatlım?
sen böyle anlatıyosun ya :) uyuyamamak ancak bu kadar tatlı olabilir uyyyy ellrini ayaklarını yemek lazım onların :)))) ya ben çok kilo aldım nolcak böyle şimdiden 5 kiloya yaklaştı öyle abartı bişide yemiyorum sadece kahvaltıda ekmeği fazla kaçırıyorum bide çikolata sanırım bi diyetisyene gitmem gerekicek
anam kilo konusunda izimden geliyorsun:) yaa ben yirtindim size ilk uc ay kilo almayin basuna diye tombik tombik benim gb o senin tatli dedigin uyuyamama hallerini yasarsin artik:) hani o sola saga donme muhabbetini koca gobekle yapmak ne demek gorursun:) Rabbim hepinize yasatsin Insallah. ama daha az kiloyla tabii:)) canim bence bundan sonra sadece tatliyi kes ve diyetisyene falan gitme. neden dersen asil simdi yediklerin onemli bebisin icin gonlunce ye bosver ama beyaz ekmek yerine kepek ekmegine gec ve tatliyi cok cok azalt bence.15 kilo aldim bile ve hicbir zaman abartili yemedim bence biz tedaviden dolayi cok aliyoruz gb gelior bana
özlemcim neden korktun balım nst den mi o korkucak bir şey degilki belinden bir kuşak baglıyorlar ve bebeginin kalp atışını duyuyorsun mizik gibi geliyor insana dünyanın en güzel şeyi nst başkada bir şey yapmıyorlar aynı ultrasyona girer gibi tatlım korkma hiç bir şey olmaz allahın izniyle..
cnm dur daha o tuvelet kısmı 36 dan sonra başlıyor evin içinde bile adım atamıyorsun sürekli çişin gelcek ben ne çektimm ahhh ahh ama o zamanlar hiç derdim yokmuş şuanıma baksana çok şükür((((
oys ben onun tekmelererini yerim özlemcim 36 haftadan sonra sanki bebek içinde yüzecek gibi hareket edecek yani şimdiki kadar seni rahassız etmiycek birde hıçkırıklar başladımı gerci kişiden kişiye degişirmiş o bazısında olmazmış
ya bencede tedaviden ben öncedende o kadar ekmek ve çikolata yerdim ama benim tedavilere kadar inanki hiç kilo problemim olmamıştı ne zman ki hormonları almaya başladım kilolar gelmeye başladı göbeğimi bir görsen varya sanırsın 6 aylık hamileyimbugün çok moralim bozuldu yarın kepek ekmeği alıcam sadece 2 dilim yicem kahvaltıda çikıolatada anca krize girersem zaten tatlıyı sevmem tek çikolata onuda yemicem naaaaapim ya
aynen bnde tedaviye kadar ne yese kilo almayan arkadaslarimin gicik oldugu biriydim:) neyse canimiz sagolsun bu arada tatli cikolata dedin ahada elimde nutella ekmek yaziom sanaaksam aksam kalori zararina soktun beni
benimde deminden beri çikolata diye bahsettiğim şahıs ta kendisidir yemeeeeeeee bıraaaaaaaaak.
iyi mi supheli bir disim vardi cikolata degdi oraya nasil sizladi bilemezsin neyseki gecti evet evet mecbur birakmaliyim.
aysecim benim cis durumum daha fazlasi demek direk tuvaletin ustunde yasamaya baslamak demek bebek kafasini asagiya dondurdugunden beri ben her uc dakika da olmasa iki dakakida bir wcdeyim:) gece 11 de yatiyorum ikiye kadar dakka basi kalkiyorum sonunda siziyorum iki saat sonra uyaniyorum. ozellikle yatinca cok feci sanirim idrar torbama baski yapiyor.
ben daha hickirigi hic duymadim merak da ediyorum.
aslinda o yattigim zamanki hareketleri rahatsizlik veriyor o da rahatsizlik degil de demekki bebek rahat degil die kafaya taktigim icin huzursuzluk diyelim yoksa Insallah bir sorun yoktur ama bir bebek bu kadar az ancak hareket edebilir ayse haftaya ayrintili ultrason var israrla soracagim cok hareketsiz sir(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?