Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

aysecim canim hep az hareket ettigi icin yani en basindan bu yana gonlumu ferah tutmaya calisiyorum yani azalma yok cok sukur. yapisi demekki ya da icerde oyle disarda canavar olucaktir:) saglikli olsunlarda her turlu olur bize dusen neyse yapariz bakariz:) kostururuz:)elifcim hep hareketliydi hatirliyorum hic durmuyordu ay canim benim Allah uzun omur versin hareketli cocuk iyidir bosver.
bugun nasilsiniz canim?

ben daha hiç uyumadım eylül deli gibi sabaha kadar agladı hiç susmadan ama çok şükür öksürük bu gece daha azdı sanırım antibiyotikler artık etkisini göstermeye başladı kuzucugumun iştahıda yeni yeni acılmaya başladı ama benim gögüslerimde hiç hal kalmadı sanki yeni dogum yapmışım gibi yara oldu süt olsada olmasada memeye çok yükleniyor süt olmayıncada deliye dönyor ve meme ucunu damagında ezziyor(( kızlarrrrrrrrrr çok yorgunum ayakta durcak halim yokkk bu gün bir şey fark ettim melegimi kucagıma aldıgımda kucagımı dolduruyordu şimdi ise çöp gibi duruyor hele o ayakları tonbiş tonbişti çöp gibi olmuşş(((( kaç gündür bir şey yemiyorr ve yavruma sürekli bir şeyler yapıyorlar burnuna hortum salıp içini temizliyorlar oda bebegimi mafediyor göz alttları ezildi yavrumun mor oldu öksürük birde çok yıprattı inş hepsi gececek allahın izniyleee şimdi kahvaltı yapıp d.r bekliycem sonrada yatacam artık bu silli en azından 2 saat uyur bende uyurum o aradaa hepinizi öpüyorm

bebişim geçmiş olsun
allah yardımcın olsunn

canim Insallah bu gece cok daha iyi olucak kesilcektir oksuruk yakinda insallah bir an once. kiyamam ben ona, iyilesicek eskisinden cok daha tombik olucak o bacaklar Insallah.bak havalar da duzelir birkac haftaya bahar belirtileri baslar. bir daha hastalik uzuntu olmayacak Insallah.

nstye girdim ben de kizlar cok sukur duzgundu her sey. ben de rahatladim. cok sukur.
sizler nasilsiniz?

aysecim sana bakmaya geldim gelmemissin, Insallah elifcim cok cok daha iyidir ve sende biraz dinlenme firsati bulmussundur tatlim.

kızlar ağır grip geçiriyorum öksürüyorum titriyorum öksürürken karnıma kramp giriyor hastaneye gittik kendi doktorum izinli bebeğimi göremedim ama karnım çok kasıldı ve çok fena oldum yarın da okul açılıyor offffff...

canim cok gecmis olsun bu halde gitme sakin okula, rapor alamaz misin? birkac gune gecicektir Insallah. korkma bebege hicbir sey olmaz her hamile kac kez grip oluyor. ilac verdiler mi? yani antibiotik gerekli mi?
benim de disciye gitmem gerekecek gb ne yapicam bilmiyorum(

canım benim sorma ya her tartıya çıktığımda bir kilo almış oluyorum dediğin gibi bende çok yemiyorum ama 60 kilodan 65-66-67 gidiyorum valla ama biyerde okudum hamile kadınlarda yağlanma fazla olurmuş vücut kendi üretirmiş yağı sebebi doğanın kıtlığa karşı savunmasıymış hem çok şaşırdım hemde Allahın hikmeti diye düşüdüm.

canım içinin rahatlamasına çok sevindim
ben iki gündür giremiyorum az evvel geçmişi okurken bebek hareketleri az diye endişelendiğini okuyunca kendi kendime daha iyi aslında bebiş sakin olucak bak doğduğu zaman çok uslu bir oğlan olacak ayşem erkek bebekler daha hareketsiz oluyormuş demiş ama hem bir arkadaşımın oğlu hemde eltimin oğlu anne karnında okadar hareketliydilerki dönmekten ikiside ikiz kez kordon dolamıştı boynuna ikiside acil sezeryan olmuşlardı ve şimdi veletler biri 2 yaşında diğeri 4 yaşında inan zaptları mümkün değil aşırı hiperaktifler anneleri diyor zaten karnımda durmuyorduki dışarda dursun aklıma onlar geldi hemen. özlem inşallah bebiş doğduğunda da uslu ve sakin olur çok rahat büyütürsün.

ayşem elif yeterki iyileşsin anında eski tombikliğine döner merak etme bide boyu uzamıştır ondan sana dahada zayıfmış gibi gelebilir o çok güçlü bir bebek olacak bunların hepsi geride kalıcak canım biran önce iyileşmesi için dua ediyorum tatlım.

sakındığın göze çöp batarya hasta olmamaya çalıştıkça insan hasta oluyor
benimde eşim gripti iki gün ayrı odalarda yattık bana geçmesin diye bol bol greyfurt yedim bana geçmedi Allahtan c vitamini al canım kırmızı greyfurt çok iyi geliyor hem boğazları yakıyor yerken sanki bakterileri yok ediyor. çok çok geçmiş olsun bencede yarın gitme okula en azından dinlenirsen atlatırsın acil şifalar canım.

gunaydin kizlar, ayseler eve mi cikti acaba? ya da hastanede interneti mi yok artik? bilen var mi?
herkesin kandili mubarek olsun.

günaydın kızlar.. bugün bebeğimi gördüm gayet iyi maaşallah... ama annesi çok hasta ve bir hafta raporlu.. doktorum antibiyotik verdi ama kullanmayacağım c vitamini ile atlatacağım. hepiniz iyisinizdir umarım 2li test çıkmadı henüz. benden haberler böyle hepinize selamlar...

canım benim onu bende okudum ama nebilim ya fazla alıyoruz minyon bi kadınmım ben bilemiyorumki bir topa dönecem yakında :) inş. doğumdan sonra kolayca veririzde depresyona girmeyiz. :))))
canım geçmiş olsun. bebeğinin iyi olmasına çok sevindim ama ilaçlarıı kulllanmalısın doktor verdiyse korkma heralde içimizde antibiyotik kulanmayan kalmamıştır. hastalık antibiyotikten daha fazla zarar veriyomuş bebişe o yüzden bence kulan ve bir an önce toparlan.

hayılı kandiller
rabbim bu mübarek günün hürmetine dualrımızı kabul etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Kızlar Mevlid Kandilinizi tebrik ediyor, Sevgili Peygamberimizin doğum günü münasebetiyle, tüm insanlığın Rahmet Peygamberinin rahmet yüklü mesajlarından nasibdar olmasını diliyorum.

B,zlere de güç, derman, bebeklere kavuşmak için kolaylıklar, güzel hamilelikler rahat doğumlar , hayırlı evlatlar diliyorum.

zeynepcim cok gecmis olsun ama gribe zaten antibiotik verilmez muhtemelen enfeksion icin verdi yani bademcik vs. eger oyleyse ilacini kullanmalisin yoksa cogerlerine iner ayseyi hatirla oyle die die doktrada gec gidince tum hamileligi boyunca oksurdu yani once hastaligin nedir onu ogren ve doktoruna antibiotiksiz atlatabilirmiyim diye sormadan kendince karar verme. ayrca penisilin grubu plesatendan gecmior die biliyorum, ya da gecse de zarar ùi vermiyor karistirdim ikisinden biri:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…