güle güle tatlım Allah yardımcınız olsun acil şifalar versin inş.
ben daha hiç uyumadım eylül deli gibi sabaha kadar agladı hiç susmadan ama çok şükür öksürük bu gece daha azdı sanırım antibiyotikler artık etkisini göstermeye başladı kuzucugumun iştahıda yeni yeni acılmaya başladı ama benim gögüslerimde hiç hal kalmadı sanki yeni dogum yapmışım gibi yara oldu süt olsada olmasada memeye çok yükleniyor süt olmayıncada deliye dönyor ve meme ucunu damagında ezziyor(( kızlarrrrrrrrrr çok yorgunum ayakta durcak halim yokkk bu gün bir şey fark ettim melegimi kucagıma aldıgımda kucagımı dolduruyordu şimdi ise çöp gibi duruyor hele o ayakları tonbiş tonbişti çöp gibi olmuşş (((( kaç gündür bir şey yemiyorr ve yavruma sürekli bir şeyler yapıyorlar burnuna hortum salıp içini temizliyorlar oda bebegimi mafediyor göz alttları ezildi yavrumun mor oldu öksürük birde çok yıprattı inş hepsi gececek allahın izniyleee şimdi kahvaltı yapıp d.r bekliycem sonrada yatacam artık bu silli en azından 2 saat uyur bende uyurum o aradaa hepinizi öpüyorm
ben daha hiç uyumadım eylül deli gibi sabaha kadar agladı hiç susmadan ama çok şükür öksürük bu gece daha azdı sanırım antibiyotikler artık etkisini göstermeye başladı kuzucugumun iştahıda yeni yeni acılmaya başladı ama benim gögüslerimde hiç hal kalmadı sanki yeni dogum yapmışım gibi yara oldu süt olsada olmasada memeye çok yükleniyor süt olmayıncada deliye dönyor ve meme ucunu damagında ezziyor(( kızlarrrrrrrrrr çok yorgunum ayakta durcak halim yokkk bu gün bir şey fark ettim melegimi kucagıma aldıgımda kucagımı dolduruyordu şimdi ise çöp gibi duruyor hele o ayakları tonbiş tonbişti çöp gibi olmuşş (((( kaç gündür bir şey yemiyorr ve yavruma sürekli bir şeyler yapıyorlar burnuna hortum salıp içini temizliyorlar oda bebegimi mafediyor göz alttları ezildi yavrumun mor oldu öksürük birde çok yıprattı inş hepsi gececek allahın izniyleee şimdi kahvaltı yapıp d.r bekliycem sonrada yatacam artık bu silli en azından 2 saat uyur bende uyurum o aradaa hepinizi öpüyorm
kızlar ağır grip geçiriyorum öksürüyorum titriyorum öksürürken karnıma kramp giriyor hastaneye gittik kendi doktorum izinli bebeğimi göremedim ama karnım çok kasıldı ve çok fena oldum yarın da okul açılıyor offffff...
sen böyle anlatıyosun ya :) uyuyamamak ancak bu kadar tatlı olabilir uyyyy ellrini ayaklarını yemek lazım onların :)))) ya ben çok kilo aldım nolcak böyle şimdiden 5 kiloya yaklaştı öyle abartı bişide yemiyorum sadece kahvaltıda ekmeği fazla kaçırıyorum bide çikolata sanırım bi diyetisyene gitmem gerekicek
canim Insallah bu gece cok daha iyi olucak kesilcektir oksuruk yakinda insallah bir an once. kiyamam ben ona, iyilesicek eskisinden cok daha tombik olucak o bacaklar Insallah.bak havalar da duzelir birkac haftaya bahar belirtileri baslar. bir daha hastalik uzuntu olmayacak Insallah.
nstye girdim ben de kizlar cok sukur duzgundu her sey. ben de rahatladim. cok sukur.
sizler nasilsiniz?
kızlar ağır grip geçiriyorum öksürüyorum titriyorum öksürürken karnıma kramp giriyor hastaneye gittik kendi doktorum izinli bebeğimi göremedim ama karnım çok kasıldı ve çok fena oldum yarın da okul açılıyor offffff...
canım benim onu bende okudum ama nebilim ya fazla alıyoruz minyon bi kadınmım ben bilemiyorumki bir topa dönecem yakında :) inş. doğumdan sonra kolayca veririzde depresyona girmeyiz. :))))canım benim sorma ya her tartıya çıktığımda bir kilo almış oluyorum dediğin gibi bende çok yemiyorum ama 60 kilodan 65-66-67 gidiyorum valla ama biyerde okudum hamile kadınlarda yağlanma fazla olurmuş vücut kendi üretirmiş yağı sebebi doğanın kıtlığa karşı savunmasıymış hem çok şaşırdım hemde Allahın hikmeti diye düşüdüm.
canım geçmiş olsun. bebeğinin iyi olmasına çok sevindim ama ilaçlarıı kulllanmalısın doktor verdiyse korkma heralde içimizde antibiyotik kulanmayan kalmamıştır. hastalık antibiyotikten daha fazla zarar veriyomuş bebişe o yüzden bence kulan ve bir an önce toparlan.günaydın kızlar.. bugün bebeğimi gördüm gayet iyi maaşallah... ama annesi çok hasta ve bir hafta raporlu.. doktorum antibiyotik verdi ama kullanmayacağım c vitamini ile atlatacağım. hepiniz iyisinizdir umarım 2li test çıkmadı henüz. benden haberler böyle hepinize selamlar...
günaydın kızlar.. bugün bebeğimi gördüm gayet iyi maaşallah... ama annesi çok hasta ve bir hafta raporlu.. doktorum antibiyotik verdi ama kullanmayacağım c vitamini ile atlatacağım. hepiniz iyisinizdir umarım 2li test çıkmadı henüz. benden haberler böyle hepinize selamlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?