Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

Slm kızlar hepinizin kandili mubarek olsun
dün giremedim kızlar laptop yoktu biz hala hastanedeyiz d.r bu gün çıkartacaktı ama elif gene öksürmeye başladı o yüzden bu gece müşade altında tutacaklar eger öksürme olmazsa öyle çıkartacaklar inş melegim çabucak iyleşir çok yorgunum kızlarrr ölüyorm yorgunluktan bunu üzerine bir de şerefsiz kananalar gelcekmiş elif hasta olmadan önce eve geldiler bizde evde çıkıp gittik bebegim onların yüzüne hasta oldu şerefsizler hiç bir şey yokmuş gibi tekrar bebegimi hiiç göstermedim göstermeyide düşünmüyorm o kadar psikolejim bozukki anlatamam eşimle sürekli tarışıyorz ve en sonunda dün gece ben sinir krizi gecirdim resmen o kadar kötü olmuşumki gözümü açtıgımda her yerimde kaplolar vartı bir yandan serüm bir yandan sakinleştiriçi ilaç artık dayanamıyorm hayattan resmen koptum her şey üzerime geliyor çarşamba annemler geliyor eşimle ayrılma kararı aldık birde onlar konuşcakalrmış ne konuşulacaksa artık her şey bitti her şey üst üste geliyor eşimin amcasıda gelcekmiş nefret ediyorm hepisinden hastaneden çıkınca ede büyük bir toplantı olcak kızlar ne olur bana dua edin hakkımda hayırlısı neyse o olsun sadece kzıım için üzülüyorm ama artık bebek içinde olsa bu duruma katlanamıyorm benim dengem bozuldu sürekli aglıyorm vee hiç bir şeyin tadını çıkaramadım bebegimin sevincini yaşayamadım şimdiden sonra sadece bebegim için yaşıycam gerisi boş bizden bu kadar kızlar gene gelirim kendinize ii bakın öptüm sizi

aysecim canim neler diyorsun boyle dur bakalim ne bosanmasi bebeginizin kirki yeni cikti ayrica en buyuk sorun ailesinin bebegi gorup gormemesi degil mi? oyleyse bu nedenle bosanilir mi hic
cok uzuldum tum bu yasadiklarina, Rabbim dedigin gb hayirlisi ne ise onu yasatsin, annenlerin gelecek olmasi cok iyi kesinlikle onlara cok ihtiyacin var. umarim elif bu gece hic oksurmez. evdeki sorunlar da bicak kesmis gb hemen duzelir Insallah.
fiziksel ve ruhsal olarak cok cok yorgun oldugun cok belli, dualarimdasin tatlim.

canım sakın sakın eşini evlliğini bırakma sorun kv lerse onlar hep olcaklar eğer boşansada olcaklar kv olarak değil ama kızıyın babaanesi dedesi halası olarak sorun her ne ise çözmeyi dene
şimdi sen yeni doğum yaptın kızın has hepsi üst üste geldi sinirlerin bozul birz sakinleşsen daha iyi daha sağlıklı düşüneceksin
rabbim yardımcın olsun şu mübarek gece hümetine çıkış yolu versin işşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
n

Son düzenleme:
ayşem canımm sakın aceleci davranma çok zor şeyler yaşadın bu psikolojin normal ama karar verecek bir zaman değil hepsi geçicek canım bebeğin iyileşecek eşinin seni senin de eşini ne kadar sevdiğini biliyoruz lütfen sen inançlı birisin rabbim yardımcınız olsun lütfen sadece ani karar verme öfkeyle kalkma

özlemcim antibiyotiği laf olsun diye yazdı aile hekimi öyle incelemedi bile sen dinlen ilaç da kullanamayacaksın ama yazayım dedi. ben de biraz iyileşmeye çalışacağım..

kızlar gece hep kabuslar gördüm 2li test çok kötü çıkıyordu Allah korusun bir çıksa şu testin sonuu.. hepinize selamlarr...

hakkında hayırlısı olsun canım zor bir sınavdan geçiyorsun bu yaşadıklarının mükafatını muhakkak göreceksin huzurlu günler çok yakında sağlıklı düşünmeye çalış 2.3. kişilerin huzurunu ve aileni yıpratmasına izin verme boşanmak çok kolay ama çözüm değil. umarım büyükler bu işi çözer ve sizi rahat bırakırlar.

bilinç altı ikili testle yatıp ikili testle kaltığıniçindir gülüm hiiiiiiiç merak etme çok az insanda risk görünüyor onlarda da aminosentezde çoğu temiz çıkıyor bende senin gibi ilkinde biraz tedirgindim sonra çok şükür sonuçlar iyi çıkınca 3. testte çok rahattım şükür oda iyi çıktı seninkide güzel çıkacak düşünme başka şeyler.

tatlim bazui doktorlar kan testini yaptirmadan sadece ense kalinligi olcuyor kana gerek gormuyorlar senin ense kalinligin Masallah cok cok iyi. o yuzden kan sonucunu dusunme bile. ilk yasadiklarin nedeniyle her konuda cok korkuyorsun bu cok normal. sadece korkularini ilkinden dolayi oldugunu kendine hatirlat. Allah'in izniyle saglikla kavusacagiz bebeklerimize.

canım arkadaşlarım teşekkür ederim.. umarım herşey hepimiz için güzel olur. inanın tüp bebek yaptığımı bile kimse bilmiyor yani beni anlayacak kimsem yok eşimle biz bu şehirde de yalnızız. yaşadıkalrımızı bir bilseniz ama hamd olsun rabbim hayırlı günler getirsin hepsi geride kalsın bu yaşadığımız hastalıklar herşey... rabbim hepimize dilediğimizden bile hayırlı ömür versin. sizlere minnettarım...

Ayşecim canım geçmiş olsun. çok üzüldüm böyle şeyler yaşamana ama lütfen acele karar verme oturup enine boyuna bi konuşun düşünün neler yaşadınız bilmiyorum ama o bebek onlarında canı bence o kadar kinli olma dinimizde yoktur bu biliyosun inançlı bi insansın sonuçta o kadında eşinin annesi ayrıca başka insanlar için sevdiğin adamdan neden vazgeçesinki dimi o seni seviyor sen onu seviyosun sonradan pişşman olmak hiç bir şeyi geri getirmicek bence iyice bir düşün böyle zor bir kararı vermeden önce şimdi bide ortada bebek var kimsenin onu annesiz yada babasız büyütmeye hakkı yok en kötü anne baba bile anadır babadır Allah yokluklarını göstermesin.

amiiiiiiin. canım zor bir dönemden geçiyoruz hele ilk bebeğini kaybedenler için dahada zor olucak böyle endişelerin :) hepimizin oluyo sıkma tatlı canını herşey yoluda gidicek Allahın izniyle alıcaz kucaklarımıza bebişlerimizi, yumuşlarımızı.

Ayşecim sabah işe geldim, yazılanları okudum dondum kaldım.
Hayatında herşeyden çok bebek sahibi olmak isterken, bebeğii kucağına alınca; hemde daha 40 günlükken böyle bir kararın eşiğine gelmiş olmak çok zor, ve verilecek her karar sağlıksız olacaktır. Herşeyden önce sen lohusasın daha, moralin, psikolojinin bozuk olması çok normal.

Tek neden eşinin ailesi olmasa, eşinle de sorunlar olsa bile aceleye ne gerek canım. Bir müddet ayrı yaşa istersen git annenin yanına, iyice geçsin zaman, soğusun bu dönem sonra verin kararınızı. Kızların yazdığı gbi ayrılsa da babası yine Elifin babası, babannesi, halası, amcası yine aynı. İlllaki görecekler. Her ailede kırgınlık oluyor olmayanı yok ki.

Üzgünüm canım, senin ve elif için hayırlısı neyse rabbimden onu diliyorum.

arkadaşlarım .... ben bugün kan testi yaptırdım. 11. günüm sonuç 42.41 henüz dr ile konuşamadım ama labratuardan pozitif dendi.

arkadaşlarım .... ben bugün kan testi yaptırdım. 11. günüm sonuç 42.41 henüz dr ile konuşamadım ama labratuardan pozitif dendi.

hayırlı olsun tebrik ederim :) umarım iki gün sonra 2 katından da fazla çıkar değerin.

Bu arada musetta seninle bir transferimiz aynı zamana denk gelmişti, geçen yıl nisan sonunda ilk denememdi sanırım dimi??

evet. ilk denemem nisandaydı ama negatif sonuçlanmıştı. ikinci denememi bu ay yaptık, ilk kez pozitif kelimesini duyunca inanamadım...ama değerim biraz düşük gibi... inşallah 3 gün sonra tekrarlayacağım 2. teste yükselir.

canım tebrik ederim :) hayırlı uğurlu olsun.inş. bundan sonra değerin kat kat artsın çok sevindim darısı isteyen tüm arkadaşların başına.

Masallahhhhhh ne guzel haber, Allah tamamina erdirsin, darisi bekleyen tum arkadaslarimizin basina.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…