evet. ilk denemem nisandaydı ama negatif sonuçlanmıştı. ikinci denememi bu ay yaptık, ilk kez pozitif kelimesini duyunca inanamadım...ama değerim biraz düşük gibi... inşallah 3 gün sonra tekrarlayacağım 2. teste yükselir.
canım arkadaşlarım teşekkür ederim.. umarım herşey hepimiz için güzel olur. inanın tüp bebek yaptığımı bile kimse bilmiyor yani beni anlayacak kimsem yok eşimle biz bu şehirde de yalnızız. yaşadıkalrımızı bir bilseniz ama hamd olsun rabbim hayırlı günler getirsin hepsi geride kalsın bu yaşadığımız hastalıklar herşey... rabbim hepimize dilediğimizden bile hayırlı ömür versin. sizlere minnettarım...
arkadaşlarım .... ben bugün kan testi yaptırdım. 11. günüm sonuç 42.41 henüz dr ile konuşamadım ama labratuardan pozitif dendi.
canım tebrik ederim çok sevindim darısı pozitif sonuç bekleyen arkadaşlarımızın başına inşallah
biyerde değerim düşük demişsin sakın endişelenme benimle aynı gün transfer olan bir arkadaşın 12. gün değeri 20 çıkmıştı şimdi ikimizde 19 haftalık hamileyiz içini ferah tut 2. tahlillden bizi haberdar et oldumu merak ederiz seni.
teşekkür ederim ..inşallah cuma günü sonuç yüksek olur. onu hiç düşünmemeye çalışıyorum. bunca şey atlattık bebeğim beni bırakmayacak inşallah.. hergün konuşuyorum bebeğimle, bırakma anneni tontoşum diye... mutlaka haberdar ederim, destekleriniz için teşekkürler... hayırlı olsun sizin bebeğiniz de bu arada...
gunaydin kizlar.
çok tebrik ederim canım :)
3. gün uzun gelirse 2 gün yeterli aslında test için.
Benimde geçen yıl Nisanda ilk tedavim olmuştu negatifdi ilk sonuç. Bu yıl Nisanda 4. denememizi yapacağız :)
dr 3 gün sonra yap dediği için bende cuma yaptırıcam testi. zaten ilk günde 2 ayrı yerde yaptırdım testimi biri 42.41 çıktı diğeri 48.04 çıktı. :)
aslında kollarım delik deşik olmasa hergün yaptırıcam ama :)))))
neyse cuma sabah 9 da giderim herhalde ... inşallah iyice yükselmiş olur
kızlar 2li testim iyi çıktı çok şükür.... haftaya da kontrolüm var o zaman bebeğimi iyi görürsem suyuiyi olursa baya rahatlıyacağım. hepinize sevgiler....
kızlar 2li testim iyi çıktı çok şükür.... haftaya da kontrolüm var o zaman bebeğimi iyi görürsem suyuiyi olursa baya rahatlıyacağım. hepinize sevgiler....
zubeydecim bu kadar olur asagida gordum seni daha biraz once dedimki kendime msni acayim da zubeyde neler yapior bir sorayim ne zamandir konusmadik. nasilsin tatlim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?