Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

çok tebrik ederim canım :)
3. gün uzun gelirse 2 gün yeterli aslında test için.

Benimde geçen yıl Nisanda ilk tedavim olmuştu negatifdi ilk sonuç. Bu yıl Nisanda 4. denememizi yapacağız :)

canım benim
hakkaten bu topik sayesinde bir çok şey paylaştık neredeyse bir sene olacak
bissrürü şeyler öğreniyoruz birbirimizden öğrenmeyede devam ediyoruz kimselere soramıyacaklarımızı birbirimize soruyoruz bazen bahsediyorum yakın çevremdekilere işte bir arkadaşım şöyle yapmış veya şöyle dedi amma arkadaşın var bu kadar örneği nerden buluyorsun diyorlar bilmiyorlarki nisan topiğimdeki arkadaşlarım hepsi.

arkadaşlarım .... ben bugün kan testi yaptırdım. 11. günüm sonuç 42.41 henüz dr ile konuşamadım ama labratuardan pozitif dendi.

canım tebrik ederim çok sevindim darısı pozitif sonuç bekleyen arkadaşlarımızın başına inşallah
biyerde değerim düşük demişsin sakın endişelenme benimle aynı gün transfer olan bir arkadaşın 12. gün değeri 20 çıkmıştı şimdi ikimizde 19 haftalık hamileyiz içini ferah tut 2. tahlillden bizi haberdar et oldumu merak ederiz seni.

teşekkür ederim ..inşallah cuma günü sonuç yüksek olur. onu hiç düşünmemeye çalışıyorum. bunca şey atlattık bebeğim beni bırakmayacak inşallah.. hergün konuşuyorum bebeğimle, bırakma anneni tontoşum diye... mutlaka haberdar ederim, destekleriniz için teşekkürler... hayırlı olsun sizin bebeğiniz de bu arada...

sağol teyzesi :))))

gunaydin kizlar.

sanada günaydın nerelerdesin sen hiç görünmüyorsun bu ara yokmu hiç havadisin
benim bu ara migrenim çok kötü vücuttaki kan basıncının artmasından kaynaklandığını düşünüyorum çoğu hamilede migren görünmezmiş ben kurtulamadım yaaaaa.

çok tebrik ederim canım :)
3. gün uzun gelirse 2 gün yeterli aslında test için.

Benimde geçen yıl Nisanda ilk tedavim olmuştu negatifdi ilk sonuç. Bu yıl Nisanda 4. denememizi yapacağız :)

dr 3 gün sonra yap dediği için bende cuma yaptırıcam testi. zaten ilk günde 2 ayrı yerde yaptırdım testimi biri 42.41 çıktı diğeri 48.04 çıktı. :)
aslında kollarım delik deşik olmasa hergün yaptırıcam ama :)))))
neyse cuma sabah 9 da giderim herhalde ... inşallah iyice yükselmiş olur

musette senin adına çok sevindim Allahım kucağına almayı koklamayı kısmet etsin)kızlar hepinizi çok merak ediyorum ama çınar dan fırsat bulamıyorum doğurunca beni anlıcaksınız hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun

kızlar 2li testim iyi çıktı çok şükür.... haftaya da kontrolüm var o zaman bebeğimi iyi görürsem suyuiyi olursa baya rahatlıyacağım. hepinize sevgiler....

kızlar 2li testim iyi çıktı çok şükür.... haftaya da kontrolüm var o zaman bebeğimi iyi görürsem suyuiyi olursa baya rahatlıyacağım. hepinize sevgiler....

ayy çok sevindim testin sonucunun iyi olmasına... haftaya da güzel haberler alırsın inşallah:)))

zeynepcim gozun aydin Allah'in izniyle her sey iyi gidicek Insallah.
nedimecim cinari op kokla bizim icin.
kizlar herkese merhaba umarim herkes iyidir; ayseden haber alan var mi?

slm kızlar :) inş. herkes iyidir.
nedimecim sen bebişinle ilgilen kuşum :) öpüyorum sizi.
zeynepcim gözün aydın tatlım. herşey ylunda gidicek inş. :)
özlemcim ayşelerin evlerine geçtiğini biliyorumbir tek o kadar.

sağolun canlarım ayşeden cidden haber yok umarım herşey yolundadır elifcik iyileşmiştir ayşem de iyi düşünmeye başlamıştır

zubeydecim bu kadar olur asagida gordum seni daha biraz once dedimki kendime msni acayim da zubeyde neler yapior bir sorayim ne zamandir konusmadik. nasilsin tatlim?

zubeydecim bu kadar olur asagida gordum seni daha biraz once dedimki kendime msni acayim da zubeyde neler yapior bir sorayim ne zamandir konusmadik. nasilsin tatlim?

aaa zatı zor zahmet giriyorum onda da kimsecikler yok hadi benim gibi bebişi olanları anladım ama henüz doğurmayanlar nerede????özlem canımm CANIM NASIL iyi mi?hadi kızlar sizi bekliyorum......))

canım çok sevindim sağlıkla hayırlısıyla kucağına alıcaksın inşallah benim çınar ımdan korkularım vardı öncesi çok ağır ilaçlar kullanmştım hamileliktede daha hafifolanları kullandım ama çok şükür rabbime sağlıklıyız)Allahım hepimizin (hepinizin)yüzünü güldürecek))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…