canım çok sevindim sağlıkla hayırlısıyla kucağına alıcaksın inşallahbenim çınar ımdan korkularım vardı öncesi çok ağır ilaçlar kullanmştım hamileliktede daha hafifolanları kullandım ama çok şükür rabbime sağlıklıyız )Allahım hepimizin (hepinizin)yüzünü güldürecek ))
nedimecim anlatsana biraz cinar neler yapior nasil bir cocuk sakin mi hareketli mi:)
ayseeeeeeeeeee merak ediyorummmmmmmmm
özlemciim yavrum çok tatlı şimdilik maviş bir bebek çok tatlı bakıyor....emmesi de bakmasıda altını kirletmesi bile güzel))o nu izlemek sevmekiçin inan uyumuyorum uyku tutmuyor ......görüceksin bak CANını bir kucağına al bu duyguları anlatıcak kelime bulamayacaksın ))inşallah hepiniz hayırlısıyla evlatlarınızı kucaklarsınız.sen de biraz kendinden bahset CAN nasıl sen nasılsın ne kadar kaldı ??????????eminim hiç bir tarafına yatamıyorsun ama doğurunca bişi kalmıyor . özlemcim Çınar beni çağrıyor fırsat bulursam sonra görüşürüz )
Insallah zeynepcim hamile olmayi bekleyen arkadaslarimiz da dahil hepimiz gorucez Insallah.
gunaydin kizlar. ayse yine gelmemis. acaba evinde degil mi diye dusunmeye basladim, anneleri gelicekti.
özlemciim yavrum çok tatlı şimdilik maviş bir bebek çok tatlı bakıyor....emmesi de bakmasıda altını kirletmesi bile güzel))o nu izlemek sevmekiçin inan uyumuyorum uyku tutmuyor ......görüceksin bak CANını bir kucağına al bu duyguları anlatıcak kelime bulamayacaksın ))inşallah hepiniz hayırlısıyla evlatlarınızı kucaklarsınız.sen de biraz kendinden bahset CAN nasıl sen nasılsın ne kadar kaldı ??????????eminim hiç bir tarafına yatamıyorsun ama doğurunca bişi kalmıyor . özlemcim Çınar beni çağrıyor fırsat bulursam sonra görüşürüz )
canım ben ayşeyi dün aradım ama müsait değildi heralde meşgule düşürdü
az evvel zübeydeyle konuştum o görüşmüş dün ayşeyle annesi babası gelmişler internete girmeye vakit bulamamıştır şimdilik bi gelişme yok ama bir iki gün içinde ak kara belli belli olur herşeyin hayırlısı şu kızın sorunları bi bitse Allahın izniyle.
sagol temmuzcum insallah guzel haberlerle gelir ayse.
sen nasilsin, nasil gidior?
beni ağlattınız bakalım özlemcim ben senin günlerini sonra da nedmimenin günlerini görecek miyim rabbim hepimize göstersin...
haftaya kontrol canım bu haftalarda her hafta gideceğim diğer bebeğin suyunun azaldığı dönem olduğu için inan cinsiyet bile merakk edemiyorum yeterki iyi olsun da diyorum.Allahın izniyle hepimiz görücez canım.
senin cinsiyet nezaman belli olacak canım kontrole nezaman gidiyorsun gerçi ikili test zamanı genelde cinsiyeti söylüyorlar sana bişi demedimi doktorun.
temmuzcum ayiptir soylemesi wcye cikmak bir kilo farkediyor desem ac karna tartil hep:))) gerisini hic bilmiyorum ama odem olmus olsa sislik farkedersin sanirim.
haftaya kontrol canım bu haftalarda her hafta gideceğim diğer bebeğin suyunun azaldığı dönem olduğu için inan cinsiyet bile merakk edemiyorum yeterki iyi olsun da diyorum.
canım aynenn sabah ve akşam kilom aramda 2 kilo oluyor. açlık tokluk wc falan hep farkediyor kıyafet bile bi farkediyor
hayırlı cumalarrrrrrrr kızlarrrrrrrr
cuma hürmetine rabbim dualrımzı kabul etsin inşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?