Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

amin tatlim, nasilsin kisacik yaziyorsun hep.

canım çok şükür
eşimin ameliyatı var yazdım sanırım onunla ilği biraz karışığız yoğunuz o nedenle çok giremiyorum nete bu gün izinli olara eve geldi eşim bende evdeyim
yoksa her gün has gidiyorum
has adanada uzak bize tam günümü alıyor

inşallah canım hepimiz için herşey güzel olsun inşallah ama gerçekten kolay değil elde değil. bir de ben çok şeyler isteyn biri değilimdir bebeğimin olması en büyük tutkum dileğim . rabbim hakkımızda hayırlısı olsun

gecmis olsun ben bilmiyorum hic, ne ameliyati?

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız ben hiç iyi degilim ortalık iyice karıştı küfür etmek istemiyorm çünkü zaten burdada çıkmıyor beni kk atmasınlar
dün gece eşimin o pislik ailesi geldiler annemle babam vardı köpekler geldiler büsürü kavga oldu o kadar kötüyümki tansiyon tavanlarda yavrum biricik kızım olan hep ona oluyor her şey ortaya döküldü size hangisi yazım o kadar şey olduki gene suçlu benim allahımdan dilegim mevlanam hepsinin canını alsın inş ben lohusalıgımı bile yaşayamadım dikişlerim şişti kızlar ölüyorm dengem bozuldu ne adiligimde ne pisligimde hiç bir şey kalmadı babamdan başkada kimse beni savunmadı bir babam birde annem eşim oturdu onların yanına salak öyle sustu neymiş ben gidecekmişim o köpek görümceleri kaynananın boynu altında kasın gebersin inş bunları ayaklarını öpecekmişim pehhhhhhhhhhhhhhhhhhhh köpekler özür diliycekmişim anca bu evlilik böyle devam edermiş yoksa pılını pırtını topla git diyorlar bende actım azımı yumdum gözümü o eve bir daha ölüm bile girmez boşanırım daha ii onlar gelsin benim elimi ayagımı öpsünler kızlarrrrrr çok kötüyüm ben ne yannış bir evlilik yapmışım gidecek kapısını acacak kimsem yok maddi güçüm yokk lise mevzunuyum yaa neymiş ben çahilmişim neymiş ben onların çoçugunun eline bakıyormuşum sdece onu parası için seviyormuşum bu evlilik bitmiş daha bunlar küfürsüz sözlerim öyle pis küfürler olduki konuşmalarda aaahhhhhhhh allahım ahhhhhhhhhh sana binkere şükürrrr yarabbim kurtar artık hayattan bıktım yaşamaktan bıktımmm affet beni rabbim bir tek kızım için yaşıyorm allahıma isyan etmek istemiyorm allahım affet delircem :43önümü görmüyorm kızlarrr allahınız aşkına ne olur bana dua edin ben ne yapım nereye gidim neden hiç bir şeyin mutlulugunu yaşayamıyorum bu bebegi tam 6 yıl bekledim ama sevinçim bogazıma dizildi yaramlada kalmadım dikişlerim agrıyorrr beynim durdu ölümmm bana çok yakın vallahide billahide bıktımm her şeyden her kestennn şimdi eşimden haber bekliyorlar bir hafta içinde ben gitmezsem onlardan özür dilemezsem bu evlilik bitecekmiş bitsin ulan ben malmıyım onlar kim şe.....sizler yettiler canıma artıkk çok yorgun ve bitkinim kızlar belki bir süre gelemem artık sadece bana dua edin allah rızası için hepinizi çok öpüyorm ve yaradana emanet ediyormm

ayşem çoküzüldüm yaa ama sana biraz sakin olmanı ve Allahtan sabır dilemeni tavsiye ediyorum....canım yaa banakızma küsme ama sana tavsiyede bulunmak istiyorum haddim olmayarak ....beddua etme canım ben çok korkarım ve uğursuzluk getirdiğine inanırım abla tavsiyesievvelinde neler ne yaşadınız bilmiyorum ama öyle gidip ayaklarına kapanıp özürdilemek nedemek oluyor onu hiç anlamadım ve hiç hoş değil....herşey sende ve eşinde bitiyor eşinle uzlaşmaya çalış KIZIN için herşey yoluna girecektir .dualarımız senle canım

beni ağlattınız bakalım özlemcim ben senin günlerini sonra da nedmimenin günlerini görecek miyim rabbim hepimize göstersin...

İNŞALLAH görüceksin canım sende nsıl emmeye çalıştığını (harika bi duygu)nasıl gözlerinin içine baktığını ağlarken çıkardığı o masum ses tonu o küçük elleriyle senin parmağını sıkması miss missssler gibi kokması daha daha ....nasıl anlatsam kendimden geçtim inan)))))bu tarifsiz duyguları sende yaşayıp bizlerle paylaşıcan iNŞALLAH

az kaldı canımmmm aynen dediğin gibi 1 hafta şoktan çıkamassın yavruna baktıkça YARADANın büyüklüğünü çok daha iyi anlayıp defalarca şükrediceksinkendine ve CANımıza çok dikkat et bitanemmm

aysecim yasadiklarin cok zor ama lutfen sakin hareket et belliki herkes cildirmis sen elif icin sakin olmaya calis unutma elif daha yeni hastaneden cikti sakin evinden ayrilma. yani biz bilemeyiz ne yapmalisin ama su da bir gercekki su an en onemlisi elifin dunyaya alisma surecinde sana ve huzura cok ihtiyaci oldugu. ne olcaksa olsun ama birkac ay sonra olsun diye dusunmeye calisip zamana birakirdim yerinde olsam; tabii bize disardan konusmak kolay senin yasadigini bir sen bir Allah bilir. ama ne bileyim iste disardan tek diyebilcegim bu.
senden habersiz kalmayiz umarim hep aklimdasin su an bile sen yazdin mi acaba diye girdim.
Allah yardimcin olsun tatlim Rabbim hayirlisi ne ise onu nasip etsin.

canim Allah'a binlerce kez sukurler olsunki bize bu gunleri gosterdi Insallah saglikla bizler de yavrularimiza kavusuruz. tedavide olan arkadaslarimiza Rabbim yardim etsin hepsi hep dualarimda, Allah hepimize yasadigin duygulari saglikla yasamayi nasip etsin Insallah, amin.

ayşem canım o kadar üzüldüm ki ama sakin ol lğtfen şeytana uyma bolca duacı ol sakin ol her çözüm rabbimde herşey geçici yeterki kendine zarar verme kendinden birşeyler verme yoksa sonra pişman olacaksın. çok çok zor bu seiyesizliği düşünemiyorum bile ben ufak şeyleri bile aile ilişkisinde etkilenerek düşünüyorum böyle şeyleri düşünemiyorum ama illaki bir çözüm vardır. eşin neden sana destek olmuyor ona anlam veremedim ama biliyorumki hepsi geçicek dualarımızdasın sen bebeğini düşün mutlu ol.

inşallah canım yaaa çok duygulanıyorum çok. bakalım bu hafta gaittiğimde doktora suyu iyise bebeğim iyiyse baya rahatlıyacağım inşallah rabbim sağlıkla tamamına erdirsin. hepinize sağlık huzur diliyorum...

güzel dileklerin için sağol bitanem.doktora ne zaman gidiceksin?Allahın izniyle herşey güzel olucak

ayşecim geçmiş olsun canım nolur kötü söz söyleme Allaha havale et onları, bolca dua et ama iyice düşün eşinle yanlız başına konuş eşinle senin evliliğin bu neden o kadar insan karışıp fikir beyan ediyo şartlar koşuyo hiç anlamadım, neden dışarıya duyurdunuz bu kadar görmceler bilmemneler onuda anlamadım bu seninle eşlinin çözeceği yada çözemeyeceği bişi kızınınızn hatrına sakin kafayla düşünün derim ben Allah yardımcınız olsun dualarım seninle ve bebişinle

kızlar baş ağrısı mahvetti beni bir haftadır var ama dün hat safhaya ulaştı ve hala geçmedi

gecmis olsun tatlim. bir parasetamal alip dusa gir sonra iyice sacini kurula ve temmuzzun anlattigi gb iki parca pamuga kolonya dokup ustune karabiber ekleyip alnina bir tulbentle bagla soluna donup uzan. bence ise yaricayacktir, parasetomallu agri kesiciyi almaktan cekinme bir gunde uc tane alabiliyorsun.
aysecim Insallah daha iyisindir, dualarimizdasin.

di mi ya kaynanayla gorumceye baksana sen sart kosuyorlar!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aslinda bence ayse sinirine yeniliyor sakin olsa esiyle bir davranabilirler, Insallah oyle olucak. hayir bir de sart kosan kaynanayla ayse normalde hic gorusmuyor simdi o taraf elifi bahane edebiliyor aralarina girmek icin!!!

kızlar iyice gerginim stres ağrı derken eşimle tartıştım ve fena ağlama krizine girdim. umarım bebeğim iyidir. şu haftaları bir atlatsam kafayı yemek üzereyim. ağrılar da olunca tahammülsüz oldum galiba... çok kastım kendimi umarım bebeğim iyidir.

korkma canim bebegin iyidir Allah'in izniyle. canim ya gecicek bu hafta da gecicek tum haftalar da ve saglikla kavusacaksin yavruna Insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…