Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

Kızlaarrr doktordan geldım Çok heyecanlıyım ...yumoŞlar Çok ıyıymıŞ pazartesı saat 10 da yumoŞları toplayacaklar Çok da sıkılıyorum sonrasında kendımı nasıl hıssedıcem acaba aĞrım sancım olur mu ????????

Önce gözün aydın hayatım...canım kaç yumoşun olmuş??? korkma, yumoştan sonraki ağrı adet sancısı kadar en fazla.. hele mesela bende 4 tane yumurta aldılar, hemen hemen hiç ağrı olmadı... Sadece anestezinin etkisiyle gaz ve şişkinlık oldu... dert etme, başa çıkılamayacak bi ağrı değil:) içini rahat tut.

SAĞOL canım umarım öyle olur .sen kendine çok dikkat et senden çok güzel haber ler bekliyoruz güzel haberi kaç gün sora alıcaz?????????

canım 23 nisan sonuç günüm.. ıdrar ya da erken kan testi yapmak da istemiyorum.. Bekliyoruz bakalım... Annem yanımda, elimi soğuk sudan sıcak suya sokturmuyor sağolsun.. Ama bir iştahım açıldı ki sorma gitsin.. transferden sonra 2 kilo aldım

yarın saat 12 30 da umuttayım yumurtalarım toplancak çok heycanlıyım bi okadar korkak

korkma canım yaaa, yumurta toplama kolay bir işlem
hem bak çok istediğin bir yolu yarıladın.. Allah yardımcın olsun.. Olumlu ol, sakın korkma..

Kızlar meraba az önce adet oldum pazartesi başlıyca allahın izniyle tedaviye.Bu arada benim tahlil sonuçlarımda kansızlık çıktı kan hapı kullanıyorum ama başka ne iyi gelir bildiğiniz şeyler neler.Doktor FERPLEX isminde ilaç verdi onu kullanıyorum.

canım bende de kansızlık var bende içtim o kan tüplerinde açıkçası bir halta yaramıyor tadıda iğrenç sonra ben doktoruma midemi çok rahatsız ediyor içim kalkıyor içerken deyince bana ferro sanol duedenal verdi duedonum barsak demek bu ilaç direk barsaklarda çöüzdüğü için hiç rahatsızlık vermiyor..

bide çekirdekli siyah üzüm kurusu ye ama çekirdeklerini çıtırdatarak

pekmez iç her sabah bi kaşık

yeşilikte bol ye ve özellikle kan ilacı kullanırken çaya dikkat çay vücuttaki demir tutulumun engelliyor..

mucx bildiklerim bu kadar

amin canım inşallah dediğin gibi olur bende senin için çok olumlu hislere sahibim bakalım neler olucak
ben şifa hastanesinin ordayım.
aa iliyorum orayaı ay çorluyu çok özledim yaaaa
amanınnnn neee hırsız mıııı canım verilmiş sadakanız varmış ya karşılaşsaydınız bide evde allah korusun
ay abla hadi hayırlısı toplamadan sonra hemen ağrın olmaz ama takip eden 5 gün şişlik gaz sancısı kasık ağrısı falan oluyo ama herşey yavrus için

nedimecim canım arattım iki kişiçıktı fotoğrafı olanmısın olmayanmı :))

bu arada yumurtalar toplanıyomuş çok sevindim canım yaa, korkma bişi olmuyo benim 13 tane toplanmıştı ilk gün biraz zor geçti ama ağrı kesiciyle idare etmiştim. korkcak kadar bişi yok yane :)))

quality tatlım senin hayatın bi normale dönsün :) ddışarı çıkabildiğin zaman görüşürüz annen haklı :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…