Önce gözün aydın hayatım...canım kaç yumoşun olmuş??? korkma, yumoştan sonraki ağrı adet sancısı kadar en fazla.. hele mesela bende 4 tane yumurta aldılar, hemen hemen hiç ağrı olmadı... Sadece anestezinin etkisiyle gaz ve şişkinlık oldu... dert etme, başa çıkılamayacak bi ağrı değil:) içini rahat tut.
yarın saat 12 30 da umuttayım yumurtalarım toplancak çok heycanlıyım bi okadar korkak
korkma canım yaaa, yumurta toplama kolay bir işlem
hem bak çok istediğin bir yolu yarıladın.. Allah yardımcın olsun.. Olumlu ol, sakın korkma..
Kızlar meraba az önce adet oldum pazartesi başlıyca allahın izniyle tedaviye.Bu arada benim tahlil sonuçlarımda kansızlık çıktı kan hapı kullanıyorum ama başka ne iyi gelir bildiğiniz şeyler neler.Doktor FERPLEX isminde ilaç verdi onu kullanıyorum.
yarın saat 12 30 da umuttayım yumurtalarım toplancak çok heycanlıyım bi okadar korkak
amin canım inşallah dediğin gibi olur bende senin için çok olumlu hislere sahibim bakalım neler olucak:))))) İnşallah.. Ama birşey söyleyeyim arkadaşlar benim içim çok rahat.. Az biraz heyecan var tabi, ama sabırsızlık düzeyine gelmedi, sanki bildiğim bişeyi tastik ettirecekmişim gibi bekliyorum sonuç gününü... içime hep tuttu diye doğuyor.. İnşallah da öyledir:))))
Bugün bir ara başım döndü, uzandım hemen... Sonra da hayal kurmaya başladım
Hepimizin hayalı gerçek olsun kızlar..
aa iliyorum orayaı ay çorluyu çok özledim yaaaaben şifa hastanesinin ordayım.
amanınnnn neee hırsız mıııı canım verilmiş sadakanız varmış ya karşılaşsaydınız bide evde allah korusungizemlicim iyiyim tatlım ya nolsun, tadilat yapılcak bizim evde usta bekliyorum bakmaya gelicek, birde hırsız alrmı kuruluyo şimdi topuklarım sızlıo çooooooook yoruldumgeçen hafta az kalsın hırsız giriyodu eve alt kilidi açmış üstü açamamış alçak adam yaa kapılarınızı iyi kilitleyin valla özellkle üst kilitlerinizi.
ay abla hadi hayırlısı toplamadan sonra hemen ağrın olmaz ama takip eden 5 gün şişlik gaz sancısı kasık ağrısı falan oluyo ama herşey yavrus içinKızlaarrr doktordan geldİm Çok heyecanlıyım ...yumoŞlar Çok İyİymİŞ pazartesİ saat 10 da yumoŞları toplayacaklar Çok da sıkılıyorum sonrasında kendİmİ nasıl hİssedİcem acaba aĞrım sancım olur mu ????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?