kızlar iyice gerginim stres ağrı derken eşimle tartıştım ve fena ağlama krizine girdim. umarım bebeğim iyidir. şu haftaları bir atlatsam kafayı yemek üzereyim. ağrılar da olunca tahammülsüz oldum galiba... çok kastım kendimi umarım bebeğim iyidir.
güzelim noluyor sanasakin olmaya çalış kendi kendini motive et hep geçmişi düşünüyorsun getirme aklına kötü şeyler bak bende de migren var kaç gün ne çektim minoseti 2 şer 2 şer yuttum neler denedim ama bişi farkettim ben çay bağımlısı olmuşum çay içmediğim zaman migrenim tetikleniyor hafta sonu iş yerindeymişim gibi aynı saatlerde çayımı içtim tabi ultra açık ve başım ağrımadı çok şükür
senin şimdi sakin olman lazım iyice strese girdin bide tartışma yaşamışsın bebeğin gayet iyi merak etme ama annem niye böyle yapıyo diye üzülüyo ona göre kafanı dağıtacak bişeylerle meşgul ol canım herşey yolunda buna inan.
gunaydin yetercim canim ya esimin ameliyati var demissin ben bilmiyorum, tedaviyle mi ilgili baska bir sey mi?
kızlar iyice gerginim stres ağrı derken eşimle tartıştım ve fena ağlama krizine girdim. umarım bebeğim iyidir. şu haftaları bir atlatsam kafayı yemek üzereyim. ağrılar da olunca tahammülsüz oldum galiba... çok kastım kendimi umarım bebeğim iyidir.
canım tedaviyle ilğili değil eşimin beyninde kist var
çrşb gün amliyat olcak riskli ve zor bir ameliyat dualrınız eksik emeyin ne olur
temmuzcum kotu ornek olmak istemem ama gunde iki bardak caydan hicbir sey olmaz desem:) rahat rahat ic:) sadece demir hapini aldiktan sonra icme emilimini azaltiyor.
kahveyi kafeinsiz her gun iciyorum bir ara da caya as erdim gunde buyuk fincan bir tane hep ictim:) doktoruma sordum hicbir sey olmaz ikiye kadar icebilirsin demisti. yani dedigim gb kotu ornek olmak istemem ama yok onu icmem bunu yemem sunu yapmam diye 9 ay gecmez gb gelior. annem abime de bana da hamileyken cok cay icmis, gecmiste bunlar hic bilinmezmis hatta. neyse tabii abartmamak lazim ama heleki migreni engelliyorsa diye yazmak istedim.
canım tedaviyle ilğili değil eşimin beyninde kist var
çrşb gün amliyat olcak riskli ve zor bir ameliyat dualrınız eksik emeyin ne olur
kızlar okuldayım daha iyiyim . hepinize sevgiler....
sel sen nerelerdesin niye hic gelmiyorsun?
geldim zor günler geçirdim iyiyim allahıma binlerce şükür............
günaydın nasılsınız. ben bebeğimi gördüm gayet iyi ama cinsiyet belli değil.henüz hiç . akıntımı doktor kontrol etti bebek suyu falan değil gelen dedi test yaptı. ama tek kullanımlık fitil verdi çok yandı muayenede.sanırım biraz tahriş olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?