Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

güzelim noluyor sana sakin olmaya çalış kendi kendini motive et hep geçmişi düşünüyorsun getirme aklına kötü şeyler bak bende de migren var kaç gün ne çektim minoseti 2 şer 2 şer yuttum neler denedim ama bişi farkettim ben çay bağımlısı olmuşum çay içmediğim zaman migrenim tetikleniyor hafta sonu iş yerindeymişim gibi aynı saatlerde çayımı içtim tabi ultra açık ve başım ağrımadı çok şükür
senin şimdi sakin olman lazım iyice strese girdin bide tartışma yaşamışsın bebeğin gayet iyi merak etme ama annem niye böyle yapıyo diye üzülüyo ona göre kafanı dağıtacak bişeylerle meşgul ol canım herşey yolunda buna inan.

temmuzcum kotu ornek olmak istemem ama gunde iki bardak caydan hicbir sey olmaz desem:) rahat rahat ic:) sadece demir hapini aldiktan sonra icme emilimini azaltiyor.
kahveyi kafeinsiz her gun iciyorum bir ara da caya as erdim gunde buyuk fincan bir tane hep ictim:) doktoruma sordum hicbir sey olmaz ikiye kadar icebilirsin demisti. yani dedigim gb kotu ornek olmak istemem ama yok onu icmem bunu yemem sunu yapmam diye 9 ay gecmez gb gelior. annem abime de bana da hamileyken cok cay icmis, gecmiste bunlar hic bilinmezmis hatta. neyse tabii abartmamak lazim ama heleki migreni engelliyorsa diye yazmak istedim.

gunaydin yetercim canim ya esimin ameliyati var demissin ben bilmiyorum, tedaviyle mi ilgili baska bir sey mi?

canım tedaviyle ilğili değil eşimin beyninde kist var
çrşb gün amliyat olcak riskli ve zor bir ameliyat dualrınız eksik emeyin ne olur

canımmmm sakin ol, bebişden önceki dönemleri yaşadığın stresleri düşün bu en rahat en güzel zamanın.
bebişin büyüdü bak gördün de çok iyi maşalah.
Erkekler bize göre daha sabırsızlar , eşin de sonradan üzülmüştür.
Güzel olcak canım herşey :) bak haftalar geçiyor.

canım tedaviyle ilğili değil eşimin beyninde kist var
çrşb gün amliyat olcak riskli ve zor bir ameliyat dualrınız eksik emeyin ne olur

ay canim cok gecmis olsun hic bilmiyordum, etmez miyiz, lutfen bize haber vermeyi ihmal etme Rabbim yardimciniz olsun Insallah en rahat sekilde atlatacaksiniz.

bende senin gibi düşünüyorum canım zaten ben çaydan hiç kısmadım ki ben çocukluğumdan beri çayı severim ama genlerimizde var tiryakiyizdir biz hele bekarken yatana kadar çay içerdik desem yalan olmaz iş yerinde de sabah 8 de 10 da 2 de ve 4 te çay içiyorum hergün sabahları büyük bardak diğerleri küçük bardakla ama haftasonu kahvaltı haricinde içmiyordum ve neden hafta içi bişeyim yok hafta sonu başım ağrıyor diye düşünürken aklıma çay geldi bu hafta sonu iş yerindeymişim gibi demledim ve içtim bu haftasonu ağrısız geçti. ben öğlen yemeğinin hemen arkasından içmiyorum en az bir saat geçmesini bekliyorum ve kansızlık gibi bi problemim yok hatta doktor kanın fazla bile dedi :))

gunaydin kizlar beste uyandim, gece yatis pozisyonunda sirtim cok agriyor iki gundur. bu gecmeyecek bir seyse vah vah diorum:) cok sukur tek derdim bu olsun tabii.
sizler nasilsiniz?

özlemcim çok normal gecer o agrılarr hatırlarsan bendede oluyordu bir gün agrırsa iki gün ara verir ve doguma kadar böyleee olcak cnm hep solumda yattım bennn en çok rahat ettigim pozisyon oydu sende hep öyle yatt ve ayaklarının ayarında yastık olsun çok rahat edersin cnmm ,
özlemcim maşallah canımıza ve sana allahım nazardan korusun az kaldı gülüm zaman ne çabuk geciyorrr özlem senin haftalarına bakıyormda ahhh keşke diyorm bende şimdi o haftalarda olsam diyormmmm bu bebegi çok bekledim çok şükür yaradana ama en güzel günler o günlermiş(((( şimdi hiç mutlu degilimmm bebegimin mutlulugunu bile yaşayamaıyormm hep kızmın bir an önce dogmasını ve kucagıma almayı hayal ettim ama bi bırakmadılar kii sevincimi yaşayayımmm geri zekalılarr((
kızlarrr eylül elif gene hasta 2 gündür öksürügü çogaldı ve zor nefes alıyor ben kendime o kadar kızyormki bu mallar yüzümee çoçugum hasta oluyorrr üzülüyorm süt veremiyorm çünkü sütüm kesildi geneee hastaneden kaldıgım sürece öyle maşallah sütüm gelmiştikii bebgim sadece meme emdi hiç mama yemedi şimdi gene mama yiyorrr eger anne sütü tam verebilsem yavrum bu kadar çok hasta olmazzz(((( saat birde bu gün randevumuz varrrr inş gene hastalıgı tekrarlamamıştırr

TEMMUZCUM cnm beni aramışsınn tel bend edegildi eşimdeydii ne olur kusura bakma gülüm ev o kadar karışıkki seni geri arayamadım özür dilerimm

YETERCİMM CNM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ALLAHIM EŞİNE ACİL ŞİFALAR VERSİN İNŞ SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE AMELİYATINI OLUR VE ÇIKARR RABBİM SİZİ HİÇ AYIRMASIN İNŞ AMİNN

aysecim olmadi sen talep et yine hastanede kalmayi birkac gun ev stresinden sen de eylul de uzak olunca daha iyi olur daha cabuk iyilesir belki kizimiz. cok uzuldum yine tekrarladigina
bizi habersiz birakma olur mu. umarim esinle daha iyisinizidir.

ayşecim bebegine çok çok geçmiş olsun üzüldüm ya............bir an önce iyileşsin inş.

günaydın nasılsınız. ben bebeğimi gördüm gayet iyi ama cinsiyet belli değil.henüz hiç . akıntımı doktor kontrol etti bebek suyu falan değil gelen dedi test yaptı. ama tek kullanımlık fitil verdi çok yandı muayenede.sanırım biraz tahriş olmuş.

gozun aydin tatlim. cinsiyeti simdi demedigi iyi olmus cunku bu hafta yaniliyorlar sonra kesin ogrenmek daha guzel:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…