Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

Sel cim geçmiş olsun canım neler oldu iyi misin şimdi?
Yeter eşine çok geçmiş olsun , umarım şimdi iyisinizdir
Zeynep cim iyi olmana sevindim
Ozlem hadi ha gayret az kaldı :) sonrasında uykusuz geceler şikaytlerini dinlicez inşallahhh
ayşe ne dedi doktor_ eifcik şimdi nasıl?
Karatasoz, 30 temmuz, nedime, sizler de umarım iyisinizdir, çok selamlar.

iyiyim çok iyiyim :))))
arkadaşımı normal kadın doğum doktoruma yolladım, deneyip olmuyormuş, hapla ilk ayında hamile kaldı. Biraz önce öğrendikkkkkkkkk :)))))))))))))))

aaaaa çok sevindim :) ne güzel vesile olmuşsun darısı sana olsun inş.

canım ben çıkıyorum sıkıldım dolaşcam biraz şirkete uğrucam eşimi ziyarete :)) öpüyorum seni

iyiyim gülüm sen nasılsın?
herşey yolunda çok şükür iş yerinde bazen yoğun oluyorum bu aralar
iş güç hep aynı benimde baş ağrılarından biraz muzdaribim dün akşam yine ağrıdı ama çok şükür sabah ilaç içince geçti şükür halimize sende iyisindir inşallah.

canım ben çıkıyorum sıkıldım dolaşcam biraz şirkete uğrucam eşimi ziyarete :)) öpüyorum seni

hem biraz yürüyüş yapmış olursun bu ara yürümeye aşeriyorum resmen ama zaman yok
akşamları yürüyeyim dyorum eve gidip sofra kurmam lazım diye vazgeçiyorum.

ben iyiyim bu aralar çok şükür, ameliyat sonrası sorunlarım geçti
bir de diyetisyene başladım 5 kilo verdim
eski kıyafetlerimi de giyebilmeye başladım, keyfim yerinde çok şükür :))

yetercim ameliyat bugundu. Allah saglik sihhat versin esine umarim her sey cok iyi gecmistir haberlerini bekliyoruz.
sagol mavi mercancim az kaldi Insallah su marti da atlatsak. arkadasina cok sevindim darisi hemen basina olsun Insallah.
temmuzcum Masallah hala aksamlari yuruyuse enerjin var demekki:) ben o haftalarda cok yoruluyordum.

slm kızlar nasılsınız biz dün d.r gittik gelince giremedim kusura bakkamyım elif çok huzursuz sürekli aglıyor daha yeni uyudu gene hastalık tekrarlamış ama öncekikadar kötü degil şimdilik evdeyiz bakalım bir iki güne tekrar gidecez bizden haberler böyle
özlemcim cnm nasılsın tatlımm?
selcim çok geçmiş olsun tatlım
zeynepppppppp kız erkek fark etmez yeterki rabbim saglıkla kucagına versin inş sen bu mutlulugu hak ediyorsun cnm allahım bebegini sana bagışlasın mavi mercan cnmmm rabbim tez zamanda sana hayırlı bir evlat versin inşşşş aminnnn kızlar elif uyanmadan ben duşa gircem offf cnm çok yanıyor dün d.r alttan muayne etti aman allahım o neydi öyle hayatımda hiç bu kadar çok acı hissetmedim((( resmen içim yırtıldıı dikişlerim iyleşmiş yani içerdekiler sakın diyor bana ilişkiye girme diyorrr kadın evin halini bir bilse demezdi heralde :)))))) böyle bir şeyii
bu arada bana rahim azı kanseri için bir iyne yyazdı o iynede 259 milyonmuşş vurunamadım çok pahalı yaaa((((((( bu sıkıntıda nasıl vurunayım zaten eşimle konuşmuyormm nasıl diyim bu aşıyı olmam gerek die((
neyse kızlar ben çıkıyorm hepinizi öptum
özlemcimm bu arada senin facebook yokmu bizim facedede bir topihimiz var eylül elifim orda çok resmi varrr dün gene 4 tane resmini ekledim:))))))))

yeterrrrrrrrrrrrr cnm allahım eşine acil şifalar versin bizi habersiz bırakma tatlımmmm yaradanım sizinle olsun inşşş aminnnnn

bende nisanda başlayacağım inşallah sonuçlarımız güzel olur

canım şimdiden bol şans diliyorum sana Allahım işinizi rast getirsin al bebişini kucağına.

yetecim eşin ameliyatmı oldu çok geçmiş olsun.

ayşecim nasılsın canım moralin biraz daha iyidir inş. bence iğneni ihmal etme söyle eşine.

temmzucum canım bende yürümeye çalışıyorum işte dışarıda iş üretiyorum kendime iyi geliyo, zeytin hareket ediyo ara ara :) ama çok hafif tabi ben onun tekmelerini bekliyrum sabırsızlıkla :)))) senin minnoş nasıl

ben iyiyim bu aralar çok şükür, ameliyat sonrası sorunlarım geçti
bir de diyetisyene başladım 5 kilo verdim
eski kıyafetlerimi de giyebilmeye başladım, keyfim yerinde çok şükür :))

aa çok sevindim canım diyetisyene gitmekle iyi yapmışsın herşey daha iyi olacak bundan sonra inşallah
sıra sende kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruz canım.

benimde geçengün aklıma geldi
iş yerinden bir arkadaş hamileyken çok çabuk yoruluyordu hatta ona asansörü pek kullanma sana hareket olsun demiştim çok bilmiş çocuğu olan bir arkadaş o şimdi çok çabuk yoruluyor sen anlamazsın ben onu çok iyi anlıyorum demişti uyuz olmuştum bu lafına aklıma geldi bu diyalog çok şükür ben yorulmuyorum uyku halimde yok nazar değdirmeyim kendime başım ağrımıyor derim hemen ağrımaya başlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…