Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

benim minnoş bugün çok hareketliydi maşallah yavaş yavaş hareketleri güçlenmeye başladı yarın 21. haftamıza giricez nasipse büyüdükçe daha fazla hissederiz hareketleri.

aysecim bu sefer elif Insallah hemen atlaticak. Allah sifa versin.
yeterden ne zaman haber aliriz acaba Insallah her sey yolundadir.
aysecim o rahim agzi asisi oncelikle hic iliskiye girmemis kadinlara etkili, bir de bazi doktorlar 25 yasina kadar iliskiye girmis olsa da kadin yapilabilir dior. ama benim bildigim 25 yas siniri var degistiyse eger ben de yaptirmak isterim dogumdan sonra bilgin var mi? burda 25 yasini gectiysen paranla bile yapmiyorlar:)

ay evet kirbirkere Masallah diyelim nazar degmesin calisiyorsun enerjiye cok ihtiyacin var

merhaba kızlar ayşecim daha da iyi olursan inşallah...
temmuz canım 20. haftalara gelmişsin maaşallah.
yetercim umarım eşinin ameliyatı güzel geçmiştir iyi haberlerle gel inşallah...

özlemcim bana geçen sene 26 yaşındayken doktor yapalım demişti sınır 26 demişti istersen sonrasında da yapılıyor ama 26 yaş öncesi daha etkili demişti. benim rahim ağzımda yaram var ya onun için. Allahın izniyle bebeğim doğsa tedavisi olacak çok büyük değil küçük yara ama olsun yine de önemli.

mavi mercan karatasoz canım sizler nasılsınız???

günaydın canım benim.
sen nasılsın daha rahatsın dimi artık eskisine nazaran.

iyiyiz canım çok şükür :) yuvarlanıp gidiyoruz işte sennasılsın.
benim minnoş bugün çok hareketliydi maşallah yavaş yavaş hareketleri güçlenmeye başladı yarın 21. haftamıza giricez nasipse büyüdükçe daha fazla hissederiz hareketleri.

maşallah kuzuna :) yarıyı geçtin arkadaşım maşallah sana ayrıntılıya ne zaman giricektin kuşumsen.

ya aslinda ne olursa olsun yaptirmak lazim ama yeni asi ya fransada temkinli davraniyorlar. simdi hatirladim turkiyede bana istersen yapariz demislerdi ama 3 ay bebek denemesi olmayacak diye vazgecmistim:))) zaten uc yilim sadece yumurtalama gunleri ve regle bekleyisleriyle gecti:) cok sukur ne gunlerdi oyle zorduki sizlerde iyi biliyorsunuz. Rabbim isteyen kimseyi cok bekletmesin Insallah.

ya evlenir evlenmez çocuğum olsaydı şimdi 3 yaşında olacaktı belki 2. çocuğu düşümeye başlayacaktım napalım nasip böyleymiş geç olsun güç olmasın.

yeterrrrrrrrrrrrr cnm allahım eşine acil şifalar versin bizi habersiz bırakma tatlımmmm yaradanım sizinle olsun inşşş aminnnnn

kızlar dün sıkıntılı bir gündü eşim ve bizim içinde sabah saat 06.45 de aldılar eşimi ameliyathaneye ve akşam saat 17.30 gibi bitti inanılmaz zor saatleri ama arkamda ban dua eden çok fazla yol arkadaşım vardı
bu gün had gittim tekrar eşimi gördüm kısa bir süre 10. dk kadar ama bana çok iyi geldi
dr konuştum her istediğimiz gibi gitti başarılı bir ameliyattı dedi çok şükür
rabbim kimseye yaşatmasın böyle şeyler
hiç birimizi en sevdiğimzle sınamasın rabbim

3 mart perşembe saat 9:20 ye randevu aldım kuşum
inşallah herşey yolundadır.
inş. tatlım eminim herşey yolundadır. bakalım bana ne zaman dicek doktor.
ah canım benim çok geçmiş olsun Allahım bir daha yaşatmasın. amiiiiiiiiiinnnnnn kimseyi sevdikleriyle sınamasın inş.

canim ya ne kadar zor bir surec cok sukur haberlerin guzel Masallah. Rabbim acil sifalar versin, hemen toplasin esin, bir daha da Rabbim gostermesin boyle gunler.
cok sevindim guzel haberlerine, Allah nazarlardan korusun her haberin digerinden daha guzel olsun Insallah.

herkese hayirli cumalar. yine kimsecikler yok. zubeydecim gelsen de duamizi yapsan. ozledik seni cok msnden yaziyorum sana ama hep kapali olduguna denk geldi almiyorsun herhalde

yetercim Insallah esin bugun cok cok iyidir.
aysecim kizimiz duzelmistir umarim ve diger konular da yoluna giriyordur Insallah.

canııım çok sevindim maaşallah atlattınız çok şükür
çok büyük geçmiş olsun geçmiş bitmiş gitmiş olsun canım.

ah canım benim çok geçmiş olsun Allahım bir daha yaşatmasın. amiiiiiiiiiinnnnnn kimseyi sevdikleriyle sınamasın inş.

canım 20 ila 24. haftalar arasında çekiliyor.
24. haftaya kadar çekilmesinin nedeni kanunen kürtaja 24. haftaya kadar izin verilmesinden kaynaklanıyormuş biyerde okudum Allah korusun cümlemizin evladını sağlıklı sıhatlı olduklarının haberlerini alalım inşallah.

amin canım Allah korusun hepimizin meleklerini. temmuz annelerinde olduya o Allahım esirgesin doğum yapmış dün çok etkilendim doru dürüst takip bile etmiyodum sırf böyle şeylerleri duyupta etkilenmeyim diye ama yine denk geldi gördüm. eşimde çok kızdı engellicem siteyi giremiceksin dedi zor ikna ettim. yarın bi görseydim yavrumuda rahatlasaydım.

yetercim cnm çok büyük geçmiş olsn cnm allahım şifalar versin inş bundan sonra rabbim bir daha böyle bir şey göstermesin size aminn

canııım çok sevindim maaşallah atlattınız çok şükür
çok büyük geçmiş olsun geçmiş bitmiş gitmiş olsun canım.

yetercim cnm çok büyük geçmiş olsn cnm allahım şifalar versin inş bundan sonra rabbim bir daha böyle bir şey göstermesin size aminn
kızlar sağolun allah razı olsun çok şükür bu sıkıtılı sürecin bir kısmını atlatık darısı kalanına olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…