Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

slm kızlar biz çok şükür şimdi daha iyiyiz öksürük devam ediyor ama o kadar çok degil kızmın burnu tıkalı aspiratörle temizliyorm biraz rahatlıyorr evde şimdilik ii duruldu çok şükür önceki kadar sorun yokk kızlarr çoçuk büyütmek ne zormuş dün gece resmen öldüm diri diri topraga girip çıktım kızım kollarımda gitti eşim olmasaydıı allah korusun şimdi belki yaşamıycaktıbebegim uyanmış bende ona süt verim dedim baktım süt yok mama yaptım saat tamm 12:30 gece neyse mamayı yaptım bebege veriyordum bir anda bogazına kaçtı ter cevirdim sırtına vurdum birdenn elleri ayakları ters döndü mosmor oldu sonra karardı ve gitti ben nasıl çıglık atıyorum ama görmeniz gerek yavrum bir an ellerimden kaydı gitti eşim olmasaydı ne olurdu bilmiyorm kucagımdan aldı bebegi ters cevirdi karnına baskı yaptı bebegin gös bebekleri hiç yok sadece beyaz yerleri görünüyor ben kendimi yumrukluyorm gitti bebegim dieee çok panik biriyim benneşim allahtan çok sakin öyle yapa yapa bebegi ksuturdu ve tam bir çorba kaşıgı balgam çıktı bogazından allahım nasıl aglıyorm yavrumun hiç sesi çıkmıyorr allahım yaradanımm ne olur bir daha böyle bir şeyi yaşatma rabbim yavrumu kızmı bana bagışlaa allahım acısını göstermee bebegiminn sonra rengi bem beyaz oldu tam 2.5 saat baygın yattı gözleri hafif acıkk ama ben şuan yazarken bile elleim titriyorrr sanki o anı tekrar yaşıyormm allahım onu bize bagışladı bu kadar olayın arasında rabbim bizi bir sirkeledi ben size böyle güzel bir varlık vermişim siz neyin peşindesiniz hala dieee eşimde bende şoktan çıkamadıkk bu gün her yarım saatte bir arıyorr bebek nasıl diee ben derseniz başında bekliyorm sürekli allah korusun bir daha olur dieee ve eşim hemen bir tane kurban kesecek bu gün bir abiyi aradı kızımın başının gözünün sadakası olsunn allahım onun acısını göstermesin anneeeeeeee olmak ne zormuşş kendi kolun kopsun istersen hiç cnm acımyor ama ona bir şey olsan ölüyorsunnn bu sıralar sürekli başıma kötü şeyler geliyorrr hamdu senalar olsun rabbimeee allahım bundan aşag etmesin innşşş aminnnn

kızlar sizleri çok özledimmmm biliyorm buraya bir gün normal girmedim her allahın günü bir dertle geldim hakkınızı helal edin başınızı şişiriyorm ama sizden başkada kimsem yokki derdimi anlatımmmyaradana emanetsiniz kızım uyandı ona bakmaya gidiyorm ölürüm ben o aglamasınnn görüşürüz kızlarrr

Son düzenleme:

canımsın çok geçmiş olsun yaaaaaa allah korumuş meleğini

ahhhh canım benim ya çok geçmiş olsun Allahım hiç bi anneikuzusundan ayırmasın inş. kurban kesmeniz çok iyi olmuş hem sizin hemde bebeğinizin sıkıntılarına deva olsun inş. eşinşede aran inş. daha iyi olur tatlım bundan sonrada skıntısız güzel bir aile olmanın mutluluğunu yaşarınız dışarıdan gelen seslere kapatın kulaklarını yumun gözleriniz üçünüz sevin birbirinizi. yeter

balımmm nasılsın özlemcim pek gelemiyormmm kusura bakma tatlımm valla o kadar yogun ver yorgun bir dönem geciriyorm ki anlatamam ((( çok şükür rabbimeee genede

saol balım allah razı olsunn şimdi karnındayken insan pek anne oldugunu anlamıyor yasmincim allahım saglıkla bebegini kucagına versin inş işte o zaman benim ne demek istedigimi anlarsınnn annem bana derdi hepp sen kucagına bir al bebegini onun gözünden bir damla yaş aksa sen ölürsün derdi bende bu bebek aglıycak tabi ne olurmuş aglamakla derdi ahhhhh allahım ahhh o aglayınca bende aglıyor ana yüregii işteeee böyle bir şeyyyyyyyy kurban oldugum allahım bu güzel duyguları sizlere de yaşatsınnn rabbim meleklerinzi saglıkla kucagınıza almayı nasip etsinnn aminn allahım benim yaşadıgım şeyleri size yaşatmasın aminnn

canımsın çok geçmiş olsun yaaaaaa allah korumuş meleğini

saol cnm bebegimin yoklugunu düşünmek bile beni çıldırtıyorr allahım acısını göstermesiiinnn aminnnnnnnnnn rabbim ona ve bütün evlatlarımıza hayırlı ve uzun ömürler versinnn aminnn

canım benim amin inş. bizde kucaklayalım olmayan arkadaşlarımın da müjdelerini alalım tez zamanda bundan sonra inş. seninde sıkıntıların son bulsun üzücü bi haberini almayalım hep mutlu haberlerini alalım.

saol cnm bebegimin yoklugunu düşünmek bile beni çıldırtıyorr allahım acısını göstermesiiinnn aminnnnnnnnnn rabbim ona ve bütün evlatlarımıza hayırlı ve uzun ömürler versinnn aminnn

aminnnnnnnnnn aminnnnnnnnnn

amin cnm çok saol inşşşş artık kıza mama vermeye korkar oldum ama bogazına kaçan mama degil balgammış(((( ne bilim genede korkuyorrmm işteeeee
neyse kızlar ben kaçtım gene geliyorim çıkıyorm öptüm hepinizii

kizlar hemen yazdiklarinizi okuyacagim ayseyi ve yeterin haberlerini cok merak ediyorum sadece ayse gitmeden acil bir soru sormaliyim cikmadan
aysecim bu sabah ve aksamustu sol alt tarafima tam bebeginin dirsegi sanirim orda acayip bir kramp yasadim ama 10 dakika surdu yurutmedi ama kas agrisi gb hic basina geldi mi? dogum sancisi boyle olmaz di mi? kasilmam yok sanirim.

canım benimde rahmime kasılmalar giriyodu doktoruma sorduğumda devam ederse erken doğum demişti şükür bitti artık ama o zman sorduğmda doğum sancısı böylemi oluyo diye evet demişti. okuduğum kitaplardada adet sancısı gibi olduğunu öğrenmiştim

güle güle tatlım Alah kolaylık versin. bende öpüyorum.

ay aysecim cok cok gecmis olsun okurken deli oldum sen kimbilir ne hale geldin Allah koruyor yavrulari, cok sukur esin ordaymis.ay okurken sok yasadim resmen.
yetercim cok sukur cok yazmamisssin ama esinin iyi oldugunu anladim yazindan, ilk ve son olsun bir daha gripten baska hastalik gormeyin Insallah.
karatasozcum okuduklarindan etkilenmemeye calis biliyorum cok zor ama, ne diyeyim uzun bir yol guclu durmak zorundayiz.

yok cok sukur adet agrisiyla ilgisi yok resmen bildigimiz kas krampi ama cok guclu iki kez olunca sabah aksam korktum bir daha olursa gidicem hastaneye ntsye gireyim die. insan bilmeyince belki basit bir seyden bile korkuypr iste. gerci cok guclu kramplardi karatasozcum yuruyemedim neyse cok sukur gecti Insallah bir daha olmaz.
yalniz aklinda olsun ben o regle sancilarini hala ara ara duyuyorum regle sancisi yaninda kasilma da olurmus. sen simdi erken kasilmayi bilmiyorsun onceden ben de o kadar duymama okumama ragmen anlamiyordum ama kasilma olunca anliyorsun kasilma denen sey oymus:) ben sanirim her ay regle zamani 7 gun kadar regle sizisi cekiyorum:)

neyse geçmiş olsun canım, tekrarlamasına fırsat verme bence doktorunu arayıp sor eğer öyle bi imkanın varsa kafandanda çıkmış olur bence. bende regl sızısı faalan olmuyoda tam rahmime yukarıdan aşağıya doğru inen bir kramp giriyo saniyelik arada o korkutuyo neyseki eskisi gibi sık olmuyo. yaın gidicem bakalım doktora üçlü testimiz var yarın inş. herşey yolundadır. senindeçok az kaldı Allahım sağlıklı sıhhatli vaktinde doğurmayı nasip etsin inş.

sağol bebişim yaaa valla ne yazdığımı bile bilmiyorum eşim çarşaba gün ameliyat oldu beyinde 5 cm bir kist vardı o alındı 10 saat sürdü ameliyat çok zor saatleri şu andada yoğun bakımda:2::2: bende gidiş dönüş 3 saat süren bir yolculukla her gün has gidiyorum eşimin yakınında olmak için (bazı ihtiyaşları oluyor yoğun bakımdan istiyolar ) yolculuk yoruyor birde akşama kadar has ayakta zor oluyor valla ama eşim iyi olsun gerisi önemli değil ben yorulayım

karatasozcum doktorumu aradim ama burda ne olursa olsun sekreteri daha doktoru baglamadan direk hastaneye gidin ordan doktoru ararlar diorlar sanirim sorumluluk almamak icin yani telde normal demiyorlar hicbir sey icin. hemen hastaneye ntsye diorlar. kasilmami sordu sekreter yok dedim.
yetercim cok sukur cok cok buyuk bir sey atlattiniz, saglikla sihhatle hemen gecsin Insallah.

sağol canım inşş geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…