kizlar hemen yazdiklarinizi okuyacagim ayseyi ve yeterin haberlerini cok merak ediyorum sadece ayse gitmeden acil bir soru sormaliyim cikmadan
aysecim bu sabah ve aksamustu sol alt tarafima tam bebeginin dirsegi sanirim orda acayip bir kramp yasadim ama 10 dakika surdu yurutmedi ama kas agrisi gb hic basina geldi mi? dogum sancisi boyle olmaz di mi? kasilmam yok sanirim.
aysecim gelde kramp icin bir seyler de, hani ters bir hareket etsen koluna kramp girer ya diyelim, ona benziyordu.
özlem cnm ben 28 haftalardayken öyle bir şey yaşadım oldugum yerde resmen çakıldım kaldımm senin dedigin gibi oldu aynı ben d.r aradım anlattım gene olursa gelirsin dedi ama dogum sancısı degil dedi eger öyle olsa devam eder ve kraplar ve sançılar devam ederdi dedi özlem cnm sen bebegin hareketlerini izlee gerisini allaha bırak eger bebegin her gün aynı hareketleri yapıyorsa korkma ümit bey bana hep onu diyordu genelde bebekler anne karnında her gün aynı şeyi yapıyorlarr benim kız çok hareketli oldugu için ben sayamazdım hareketlerini maşallah sübhanallah ümit beyde bana derdi daha ne işte ne güzel hareketli bir sorun yok diyorduuu
Insallah canim cikar aklinda bozulmayacak yuvan elife kardes de yapicaksin Allah kismet ederse. bize baksana bir hamile kaldik elimizde olsa beser dogururuz:)özlemcimm eger için rahat etmiyorsa d.r gitt ama bence normal bebek hareket ediyorsa korkma artık onu yeri dar seni rahassız eder bazen yemek yerken elif bir dönerdi yeminle bak kaşık elimden düşerdi nereye vuruyor nereye ne yapıyor bilmiyorm ama canım yanardı kendime gelemzdim ve bazen ayaklarını karnıma bir dayardı parmakları belli olurduuu benim karnım kasılırdııı nefes alamazdım o zamannn ahhh o günler ahh keşke hamile olsamm gene eliff düzelsin yuvamda düzelirse elif bir yaşına girince tekrar tüp bebek yaptırcam kızlarrr tabi yuvam bozulmazsa inşşş
aysecim uyuyor mu cimcimemiz:)
tatlim korkma hic bir zaman tuvaletini tutma idrar torbasinin dolu olmasi kasilma yaratiyor benim de bastan beri dikkatimi ceken bir sey. eminim ondan kasilma hissettin, bir kez benimde idrarimda lokasit cikti testi sabah idrariyla yapmistim:) doktorum bol su ic dedi iki gun sonra yapilan testte lokasit hic cikmadi ilacsiz geciyor.günaydın kızlar ayşem sen neler atlattın böyle çok çok geçmiş olsun canım yaa..
özlemcim ddün benim de öyle kasılmam vardı ki anlamadım gitti tamam sen çok ileridesin de bana ne oluyorsa. dün çok yoruldum okulfda bir de toplantı bir de lökosit çıktı idrarımda diye sürekli su içtim tuvakletim geldi toplantıda sıkıştım çıkamadım ayy çok fenaydı korktum ne oluyor diye eve geldim sıcak suya ayaklarımı koydum rahatladım.,
bugün iyiyim bakalım.
saçlarım çok uzamış nerdeyse belime gelicek kestireceğim bugün çok zor oluyor çünkü.
yetercim canım eşinin iyi olmasına çok sevindim hep aklımdaydı bir tanıdıkta 2 gün önce aynı ameliyatı oldu herkese rabbim şifa versin...
kızlar hepinizi öpüyorum ....
zeynepele karatasöz özlemcim sizlerede mutlu güne az kaldı............allahım herşeyi gönlünüze göre versin.......saglıcakla kalın............
tatlim cok sagol darisi en yakin zamanda basina Insallah. bana hep sen dogal yoldan hamile kalicaksin gb gelior Insallah.
kizilcik suyu nedirki aman yine de bu dogalyiyeceklere dikkat et fazla icme yeme, gerci ben hic bilmiyorum kizilcik suyu sarkilardan duymuslugum var:))
iyiyim canim cok sukur o agri simdilik olmadi tekrar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?