Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

<script src='http://img9.imageshack.us/shareable/?i=fotoraf0156u.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>
</noscript>

şimdide resim ters oldu yafff

Son düzenleme:
<script src='http://img4.imageshack.us/shareable/?i=fotoraf0038b.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>
</noscript>

<script src='http://img339.imageshack.us/shareable/?i=grnt011d.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>
</noscript>

<script src='http://img826.imageshack.us/shareable/?i=fotoraf0072.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>
</noscript>

özlem canım sen normalde de sakin birimisin yada hamileliğin gayet sakin geçiyordur eğer annenin huzuru yerindeyse bebek daha sakin oluyormuş ayşem hamileykende çok badire atlattığı için bebişte hareketliydi belkide alakası yoktur ama sakin insanların çocuklarıda sakin oluyor diye bir izlenimim var gerçi doktorlarda bunu söylüyor anne karnında annenin pskolojisi bebek için çok önemli diye.
az kaldı gülüm sen yüzdün kuyruğuna geldin sıra bizde inşallah bu hafta perşembe detaylı ultrason muayenem var inşallah herşey yolundadır.

canim cok da sakin sayilmam ama burdaki yasantim oldukca sakin. ama dedigin dogru benimde cevremde oyle ornekler cok. saglikli olsunlar da bebisler ne olsa raziyiz biz:)
ayrintili ultrason beni de hep cok heyacanlandiriyordu Insallah her sey cok guzel ilerleyecek gonlunu ferah tut.ayrintili ultrason disinda normal doktor ultrasonlariniz nasil geciyor doktor ne kadar bakior ultrasonda? benimki iki dakkka ancak bakior

tşk ederim özlemcim
ve selcigimdarısın senin başına cnm inş tez zamanda
özlemcimm yazını gördüm ve hemen cigdoyu aradım :)))))
maşallah cigdem ve ogluşları ii efemecburi sürnet olmuş biraz zor günler yaşamışlar ama şimdi daha iyilermiş bebeklerin gazlarından çok şikayetci ayy ben bir bebekle sabahlardıım o ilk günler çokkkkk zor allahım yardımcısı olsunn kaynanası ve kendi annesiyle dönüşümlü bir şekilde çigdemin yanında duruyrlarmışş kendim bakamıyor imkanı yok diyorrrr biz bile annemle bir bebege zor bakıyorduk gerci ben 23 günlükkken yannız kaldım elife hep tek baktımm çok şükür allaha bu zamana geldik iki bebek olsaydı imkanı yok bakamazdımmm allahım onları acısını göstermesin öyle veya böyle büyücekler allahın izniylee inşşşş

ayşecim maşallah canım kızın çok tatlı :) facebooktanda bakıyorum fotolarına Allah acılarını göstermesin hepinizin bebişleride birbirinden güzel Allahım bizlerede göstersin inş. kucağımıza aldığımız günleri.

kizlar cigdodan hic haber alan yok mu???????????panadol da ugramaz oldu

Canım merhaba beni senden başka düşünen soran yok zaten tatlım benım ya iyiyim idare ediyorum keyfimin çok iyi oldugu söylenemez ama ayakta durmaya çalışıyorum sen nasılsın az kaldı canın gelmesinede saglıklı bir şekilde kucagına alda en önemlisi o nisan sonu yazmıştın doğuma zor dönem ama geçecek hepisi çok öpüyorum sevgiyle kal..

oh oh Masallah ne zorluklar cekti cigdocum ama bu anlattigin zorluklari gulumsemeyle okuyorum cok sukur bugunlerimize:)) zaten kkda insanlar birbirine ikizin olur Insallah dediginde ben sasiyorum :))) kimbilir ne zordur.sana da Masallah aysecim cok guzel idare ediyorsun
canim sagol iyiyim cok sukur. nisan sonu degil nisan basi Allah kismet ederse dogum. darisi hepinizin basina tatlim. gecen msne yazmissin ama ben maillerimi acinca msn galiba otomatik aciliyor gormuyorum yazilanlari sonradan aliyorum mesajlari. ondan yazmamisimdir yani. ozletme kendini.

merhaba canım buralardayız biz :) 4. tarama testimi c.tesi verdim hala sonuçlarını koymamışlar internete sinir olmuş durumdayım meraktan çatlıcam.

ben en son geçen ay gitmiştim doktora birdahada gitmedim detaylı ultrason girdi araya
ama doktor heralde 10-15 dakika arası bakıyor en son gittiğimde baya baş popo mesafesi baş çevresi midesine falan baktı inceledi bende haftasonu gidicem normal muayaneye doğumu konuşacam hiç konusu geçmedi normal doğum istediğimi söyliyecem tüp diye hemen sezeryan diyecekmi diye merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…