merhaba canım buralardayız biz :) 4. tarama testimi c.tesi verdim hala sonuçlarını koymamışlar internete sinir olmuş durumdayım meraktan çatlıcam.
tatlim 4. tarama testi nedir?
slm kızlar nasılsınz
özlemmmmmmmmmmmmmmmmmm biricigimm yaa maşallah sübhanallahh 34 haftalık oldunnnnnnallahım nazardan korusun hatırlıyormusun bizde o günlere bir gelsek ayşe diyorduuuun:))) son bir ayyy kaldıı bitanem yaaa zaman ne cabuk geciyorrr kurban oldugum mevlam saglıkla bebegini kucagına almayı nasip etsin hepinize tabbiii olmayanlarada saglıklı evlatlar versin yaradanımmm aminnnnnnnnnn
kızlar çok şükür biz şuan iyiyiz sadece kızımın burnu tıkalı zor nefes alıyor oda normal diyor d.r kış bebeklerinin ilk 4 ayı böyle olurmuş biz iki aylık olcaz mardın 4 de inşşşşşş kaldımı geriye 2 ay ondan sonra inş bir sorun çıkmazzz melegim iyi olurrrrrr
sonuçlarımız iyi çıkmış ama yinede hcg değeri düşük denmiş inş. bi sıkıntı yoktur bakalım doktor ne dicek aramadı.
sonuçlarımız iyi çıkmış ama yinede hcg değeri düşük denmiş inş. bi sıkıntı yoktur bakalım doktor ne dicek aramadı.
gunaydin kizlar. karatasozcum ayse 15 kilo verdi daha 10 kilo daha vermeliymis.
ben de 16 kilo aldim simdiden ve yaklasik 5 haftam var yani 20 ile bititririm
biz ayseyle cok aldik hem de ikimizde asiri yemedigimiz halde.
tabii unutmamak lazim ayse hamileligin basinda uzun sure hep yatti kanamasi vardi. hareketli olmak cok farkediyor.
ama boyle cok alanlar dogumdan sonraki 40 gunde cok kilo veriyor az alanlar sadece 7 kilo verdim dior. sanirim ayse de sislik vardi odem yani. sanki bende de var, umuyorum yani:)
günaydın cnım. aslında çok iyi vermiş ama ne zaman aldı o kadar kiloyu :) dicem ama benim durumda pek parlak görünmüyo 7 kilo aldım bende :))) sende verirsin bence yanlız bakıcaksın sonuçta bebeğe o çok fark ediyo bence cidi bir hareket evde bebek olması. neyse güzel kilolarda doğsunlarda minikler biz veririz inş.sende çatlama oldumu
tatlim morel bozmak gb olmasin ama sende 17 kilo civari alirsin gb geldi bana. ama son aylarin bahara yaza gelior hareketli olursan daha az olur belki. asil kilo 20 haftadan sonra aliniyor.
henuz catlamadim ama cildim asiri kuruyor ne kadar yaglansam sonra yine kuru her an catlayabilirim zaten tam catlayacak aylardayim
diyetisyene gittim p.tesi bi liste verdi o listeyi yapıyorum bakalım günde 40 dk yürüyüşede başladım benimde düşüncem sıcaklarda fazla almam gbi geliyo ama hayırlısı, yani bugüne kadar yazları hep bir kaç kilo vermişimdir yemek yiyemem ben çünkü sıcak olunca sadece meyve çiğ sebze inş. çok almam zaten tedaviden kalan bi 5 kilom vargerçek zeytinyağı bulabilirsen zeyinyağı sürmeyi dene çok yoğun bi yağ sonuçta inş. çatlamazsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?