Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

merhaba canım buralardayız biz :) 4. tarama testimi c.tesi verdim hala sonuçlarını koymamışlar internete sinir olmuş durumdayım meraktan çatlıcam.

canım sana ikili test ardından 4 lü test mi yaptılar
benimde ikili test sonrada 3.lü test yaptılar
ama 3lü yapılınca 4lü yü yapmıyorlarmış veya 3 lüyü yapmadan direk 4 lü yapıyorlarmış.
özlemcim ikili testle aynı sede ileriki haftalarda yükselen değerlerin oranlarına bakıyorlar.

slm kızlar nasılsınz
özlemmmmmmmmmmmmmmmmmm biricigimm yaa maşallah sübhanallahh 34 haftalık oldunnnnnn allahım nazardan korusun hatırlıyormusun bizde o günlere bir gelsek ayşe diyorduuuun:))) son bir ayyy kaldıı bitanem yaaa zaman ne cabuk geciyorrr kurban oldugum mevlam saglıkla bebegini kucagına almayı nasip etsin hepinize tabbiii olmayanlarada saglıklı evlatlar versin yaradanımmm aminnnnnnnnnn
kızlar çok şükür biz şuan iyiyiz sadece kızımın burnu tıkalı zor nefes alıyor oda normal diyor d.r kış bebeklerinin ilk 4 ayı böyle olurmuş biz iki aylık olcaz mardın 4 de inşşşşşş kaldımı geriye 2 ay ondan sonra inş bir sorun çıkmazzz melegim iyi olurrrrrr

Son düzenleme:
kızlar ben 80 kiloyla dogumu bitrdim 15 kilo verdim şuan 65kiloyum 10 kilo fazlam varrrr yaza kadar bu kiloyu vermem gerekkkkkkkkkk hiç bir kıyafetim olmuyorr eee haliyle 36 bedendim şimdi ise duba gibiyimmmmmm pöffffffffff bazen hiç kiloyu takmıyorm bazende canım çok sıkılıyorrrr bakalım yaza kadar kaç kiloya düşecemmmmm yazı özledim bennnn yazzz eve tıkılıp kaldım hiç bir yere gidemiyormmmm yaz bir gelse tam 3 ay annemlere kastamonuya gidecem köyde kalcam kızımda iyice bir köy havası alsın mis gibi çiçekler toprak kokusu ohhhhh cam kokusuuuu off çok özledim yaaaa ben köyümü 2 sene oldu gitmeyeliii(((((

off offf maşallahhhh yesmincimmm temmuzcumm siz peş peşe dogum yapacaksınızzz :)))))))) aaa zeynebimde var dahaaaa topigimizin güzel hatunlarıı şanslı bayanları bizlere çok dua edin hamilenin duası makbulmuş yaradanım hiç gerii cevirmezmişş peş peşe allahın izniyle 4 dogumumuz varrr yaff maşallah hepinizde erkek doguruyorsunuzzz:))))))) bir cadı benim ki olduuu bakalım zeynebim ne dogurracakkkk saglıklı olsunlarda gerci gerisi boşşşş
sıra diger fıstıklardaa haydı kızlar sıra sizde allahım tez zamanda sizlere saglıklı ve hayırlı nur topu gibi evlatlar versin inşşşşşşşşşşşşşşşş aminnnnnnnn

eylülüm elifim biricik sevgilim canım yavrum biricik kızım annesinin gülü babasının sümbülü ömrüm hayatım biricik kızım nenni yavrum nenni kızım nenni eylül nenni elifff eeee ee nenni nenni kızım nenni yavrum nenni kızım
:)))) böyle böyle nakarak ediyormmm her uykuda bu ninniyi söylüyormmm elifim çok seviyorrr hele kulagına usulca söyledigimde gülüçükler sacıyorrr melegimmmmm :))))) annem bile diline dolamış ninniyiiimutfakta yemek yaparken bile söylüyorrrrr kadın farkında degil bebek sallıyorm sanıyorrrrrrro kadar kendini kaptırmış ninniyeeee:)))

heyyyyyyyyyyyyyy kızlarrrrrrrrrrr nerdesinizzzz yavvvvvvv tek kaldım sohbet edecek kimse yookkk
heee bu arada
YETERCİMMMMM eşin nasıl oldu canım bana eger bir sakıncası yokksa telini özel mesj olarak atsana sesini duyum tatlımmmmm valla merak ediyorm bir haberde alamıyormmm senden telini verirsen çok memnun olurum canımmmmm allaha emanet ol cnmmmm

selcimmmm nerdesin balımmm yaaaa gene topıgi bıraktın heeee inş hasta falan degilsindirrrrrr bizleri habersizz bırakma tatlımmmmmm

hehe bu sayfayı komple ben doldurdummm:)))))))) yazarak deli gibi tek başıma yazıyormmmmm :)

tatlim 4. tarama testi nedir?

:))))))))))) kendime çok güldüm buda hamie saflığı heralde bazen dün ne yaptın dediklerinde ciddi ciddi hatırlayamadığım oluyo 3 lü test yazacağıma ne düşünerek yazdım bilmiyorum valla :)))))))))))))

sonuçlarımız iyi çıkmış ama yinede hcg değeri düşük denmiş inş. bi sıkıntı yoktur bakalım doktor ne dicek aramadı.

sagol canim inan ben de hep sana "bizde o gunleri gorsek" dedigimi hatirlayip duruyorum cok sukur aysecim ama saglikla kollarima alana kadar rahat etmeyecegim Rabbim o gunleri de nasip etsin Insallah.
kizimizin daha iyi olduguna cok sevindim, canim martta artik hava yumusar nisana da mis gb olur istanbulda, hastalik falan kalmaz ortalikta.
yaa koyu oyle anlatmissinki canla beni de yaniniza alin:))

:26:
sonuçlarımız iyi çıkmış ama yinede hcg değeri düşük denmiş inş. bi sıkıntı yoktur bakalım doktor ne dicek aramadı.

canim o testleri bence ciddiye bile alma dusun ben yaptirmadim bile hatta doktorum da uclu testi istemedi cok gereksiz dedi. ayrica sonucuna iyi denmis, Insallah doktorun da ayni yorumu yapicaktir.

ayseeeeeeee Masallah 15 kilo acayip iyi vermissin ah ah umarim ben de verebilirim oyle cabuk
kalan 10 kilonun besini de bir gayret versen gerisi yavas yavas gider:)

benimkinde değer kaç bilmiyorum bile sizinkiler yazmış olabilir önemli olarn sonuçların iyi olması
benim taetimde bcg değerine dikkat etttiklerini bile sanmıyorum birde iki sayfa halindeydi rapor yazmışlar iyi yazıyordu okadar zaten 2. iyi çıkınca 3 lüde iyi çıkıyor sen sakın takma kafana.

saolun kızlar rahatım diyorum ama sanırım bende biraz pimpirikliyim. Allah hepimizin kuzularını bağışlasın inş.

ayşecim canım sen kaç kilo almıştınki 15 ini verdin 5 i kaldı yavrum hiç anlamadım ben :)korkutma beni bende hızlı gidiyorum çünkü :)) ama maşallah çok iyi vermişsin.

gunaydin kizlar. karatasozcum ayse 15 kilo verdi daha 10 kilo daha vermeliymis.
ben de 16 kilo aldim simdiden ve yaklasik 5 haftam var yani 20 ile bititririm
biz ayseyle cok aldik hem de ikimizde asiri yemedigimiz halde.
tabii unutmamak lazim ayse hamileligin basinda uzun sure hep yatti kanamasi vardi. hareketli olmak cok farkediyor.
ama boyle cok alanlar dogumdan sonraki 40 gunde cok kilo veriyor az alanlar sadece 7 kilo verdim dior. sanirim ayse de sislik vardi odem yani. sanki bende de var, umuyorum yani:)

günaydın cnım. aslında çok iyi vermiş ama ne zaman aldı o kadar kiloyu :) dicem ama benim durumda pek parlak görünmüyo 7 kilo aldım bende :))) sende verirsin bence yanlız bakıcaksın sonuçta bebeğe o çok fark ediyo bence cidi bir hareket evde bebek olması. neyse güzel kilolarda doğsunlarda minikler biz veririz inş.sende çatlama oldumu

tatlim morel bozmak gb olmasin ama sende 17 kilo civari alirsin gb geldi bana. ama son aylarin bahara yaza gelior hareketli olursan daha az olur belki. asil kilo 20 haftadan sonra aliniyor.
henuz catlamadim ama cildim asiri kuruyor ne kadar yaglansam sonra yine kuru her an catlayabilirim zaten tam catlayacak aylardayim

diyetisyene gittim p.tesi bi liste verdi o listeyi yapıyorum bakalım günde 40 dk yürüyüşede başladım benimde düşüncem sıcaklarda fazla almam gbi geliyo ama hayırlısı, yani bugüne kadar yazları hep bir kaç kilo vermişimdir yemek yiyemem ben çünkü sıcak olunca sadece meyve çiğ sebze inş. çok almam zaten tedaviden kalan bi 5 kilom var gerçek zeytinyağı bulabilirsen zeyinyağı sürmeyi dene çok yoğun bi yağ sonuçta inş. çatlamazsın.

diyetisyen yuruyus baya bir yardimci olur. ama bence canin ne cekiyorsa yemelisin, az kilo alan kadinlarin bebeklerinin dogum agirligina bir bak farketmiyor dedikleri tam bir yalan inanilmaz farkediyor.
bebek vaktinde dogarsa tamam kilousu her turlu yetiyor ama Allah korusun erken dogum olsa 100 gr bile hayati degere sahip olabilyor. tabiiki sen bilirsin ama ben de diyetisyene gittim ve ona ragmen diyete hic uymadim "beni doktorum gondermisti surekli kabizlik cekiyorum diye kabizliga karsi bir diyet hazirlansin diye" ama diyetisyen kiloya yonelik bir liste yapmisti. neyse sonra doktoruma uymadigimi soyledim kabizlikta duzeldi dedigimde o a yukarda dediklerime benzer seyler soyledi 16 kiloya kadar normal alman bence de gonlunce ye, demisti(kendisi de azcik tombik belki ondandir:))
ayrica ozellikle son uc ya sakin sebze yerim falan diye sartlama kendini etin inanilmaz bir onemi var; normalde gebelerin aldigindan daha fazla demir hapi kullanmama ve ete dikkat etmeme ragmen demir sonuclarim sinirin az da olsa altinda.cunku hamileligim boyunca etten tiksindim iki ogun yiyecegime tek ogun et yedim hep, haplar ne olursa olsun gercek etin yerini tutmuyor dedi doktorum. simdi ciger vs yemeye basladim daha iyi kan sonuclarim.
kisacasi benim tecrubemden tavsiye edebilcegim bol protein ve et agirlikli beslenmen, diyet yapacagina bol yuruyus yap bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…