ya zeytinyagini da denedim daha iyi geldi ama yine kuruyorum anlamadim gitti sadece gobegim kurubenim kuzenim cildiyeci bana ne yaparsan yap catlayacaksan engellemeyessin dedi badem yagini onerdi, ben de her turlu krem var nerdeyse ama ne yapsam kuruyor cildim. sanirim catlayacagim genetikmis ve annem de catlamiis.
sezenin şarkısı varya bizde hepberaber onu söyleriz.
çat diye çatlmak üzereyim neresinden tutupta düzeleyim?
onu bende duydum tamamen ırsi diyorlar çatlayacaksa naparsan çatlıyormuş ben her duş alışımda pehlivanlar gibi zeytinyağı sürüyorum göğüslerim inanılmaz büyüdü kocaman oldular ki benim göğüslerim normalde küçüktür yeşil damarlar belli olmaya başladı ben zeytinyağını göğüsümede sürüyorum.
selam şekerim
aradılarmı seni?
:)))))))))))) ben kendime pozitif elektrik yolluyorum çatlamıcam diye :)))) benim göğüslerimde iki beden büyüdübide çok acıyo hani geçicekti acısı ikinci üç ayda, kandırdılar beni hep.
yok arayan olmadı ne kdar rahatım dimi
benim hiç acımadı canım sadece arada kaşınıyor sonra geçiyor.
rahat ol zaten bunda bişey yok tatlım
ben biraz strese girdim şimdi yarın detaylı varya
ordan kendi doktoruma ordanda sağlık ocağına gitmeyi düşünüyorum ben daha kayıt yaptırmadım yarın hepsini halledeyim gitmişken.
tetonoz aşısı vurunmamız lazım ama kol ağrısı yapıyormuş ya
aşı olanlar kolumuz ağrıyo diyorlaraşı olup bide işe gelip çalışakmıyım ben.
slm kızlar yasmincim ben 25 kiloyla bitirdim hamileligi 15 verdimm 10 kilom kaldıı
temmuzcum tetenoz aşısı oldum hiç agrı yapmadı bende valla hissetmedim bilee inş sendede olmaz cnmm
:d aldım tabi cnm ilk 5 ay ben hep yattım kanamam oldu sürekli hiç yerimden kalkmadım o yüzden çok hızlı kilo aldım alla kısmet ederse cuma günü 2. ayımız doluyorr 10 kilom varr inş yaza kadar onuda veririmm bebek yaşına girdiginde yuvamda sorun olmazsa bir tane dah bebek yapcam allahın izniyle inşşş o yüzden aldıgım kilolaları vermem gerekk ::::)
benim hiç acımadı canım sadece arada kaşınıyor sonra geçiyor.
canım benim inş. evindede sıkıntın olmaz artık. bide oğlan patlatıverirsin :))) değme keyfine ondan sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?