Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

aminnnn Allah gönlüne göre versin canım benim :) ben cesaret edemiyorum hemen arkasından 2. bebeğe korunmazsanız %90 oluyomuş kendiliğinden tüp bebeğin arkasından doktorum öyle söylemişti bi dene bakalım :)

ayşecim bebişinle kendinize iyi bakın öpüyorum canım artık çıkayım bende :) görüşürz Allaha emanet olun.

:))))))) valla ümit beyde öyle söylemişti bana ama bakalım şansıma olmazsa d.r bizi bekliyorr:))))) ama kilo vermeden sakın gelme dedi ve en azından bir yıl geçmesi gerekmiş bekleyip görcez allahım hayırlısı neyse onu versin önce yuvamı bir düzeltiyim ondan sonra ve gercekten çok istiyormmm 2. bebegi allahım inş o güzel duyguları bir daha yaşatırrr aminnn

bende çıkıyorm zaten kimsecikler yok öptüm aeol cnm

Son düzenleme:

evet kiloları ver öyle sonra üstüne yapışmasın :) inş. herşey gönlüne göre olur, hayatın yoluna girer huzur dolu yuvana 2. bebişinide alırsın canım artık kesin gittim görüşürz :)

evet kiloları ver öyle sonra üstüne yapışmasın :) inş. herşey gönlüne göre olur, hayatın yoluna girer huzur dolu yuvana 2. bebişinide alırsın canım artık kesin gittim görüşürz :)

inşallah canım
aslında ben hep tek çocuk tarftarıydım bugüne kadar çalışan anne muhtemelende çalışacak bi anne olacağım için bir tane yeter okuturum daha iyi imkanlar sağlarım kimden kime bu devirde fayda var diyordum aslında bi bakımada haksız da sayılmam herkez kendi başının çaresine bakıyor bu devirde kimseden kimseye fayda yok.
amaaaa annelik hormonumudur nedir bende istiyorum artık 2. çocuğu düşünmeye başladım.

valla gülüm peşpeşe iyi cesaret ben 3 yıl ara veririm heralde
aksi halde işten çıkmam lazım yoksa imkansız.

cadilar sizi ikinci bebek planlari baslamis bile:) ya ne yalan soyleyeyim ben de dusunuyorum acaba ikincisi normal olur mu die, sonra kiziyorum kendine dur bir sunu Allah'in izniyle dogur diye. acaba kizlar yillarca alistik ya bebek yapma ne zman olur nasil olur olucak mi die bunye alisti herhalde:)))

karatasozcum yuruyus gbsi yok bence hamur isinden uzak durup bol yuru inanilmaz kontorole girer kilon ben aktif oldugum haftalar cok cok az aldim. onumuz bahar bol gezersin.
catlama konusunda da dediginiz gb durun bakalim belki de catlamayiz :)

gunaydin kizlar. yetercim Insallah esinin durumu cok cok iyidir.
selcim sende ugramaz oldun umarim her sey yolundadir.

günaydın kızlar..

eminim beni hatırlarsınız. geçen sene nisan ayında çıktım bu yolculuğa. ama tedavim lucrinden sonra yarım kaldı ve haziran ayında tekrar başladık. ne yazık ki temmuzda kimyasal gebelikle sonuçlandı ilk denemem. düşük yaptım.. biraz ara verdim ve kasımda dondurulmuş embriyom ile tekrar başladık. herşey çok güzel giderken aralık sonunda boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum..

sil baştan.. ve eğer Allah kısmet ederse, bir aksilik çıkmazsa bu nisanda yeniden diyeceğiz.. belki bu nisan da gelir ve beni bir daha hiç bırakmaz meleğim.. topic i görünce yazmak istedim, dualarınızı eksik etmeyin ne olur..

hepinizce kucak kucak sevgiler..

tatlim merhaba, ustu uste sanssizliklar yasamissin umarim bu nisan yuzun guler ve bebeginle bir omur saglikli mutlu yasarsin.

tatlim merhaba, ustu uste sanssizliklar yasamissin umarim bu nisan yuzun guler ve bebeginle bir omur saglikli mutlu yasarsin.

inşallah öyle olur özlemcim.. Rabbimden en büyük dileğim önce sağlık, sonra sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir evlat..

canım inş.yaşadığın sıkıntılar son olmuştur ve bu sefer bebeğini kucaklamayı nasip eder Allah. Emekleriniz boşa çıkmasın inş.

herkese günaydın kızlar doktorumuz aradı testleriniz temiz hcg değeinide kafana takma eğer risk değerinin üzerinde olsaydın önemliydi ama altındasın dedi. rahatladık :)

hatırladık tabi hatırlamazmıyız
dualarımız seninle canım nisan topiği 2. dönem hamişlerine hazırlanıyor tekrar
inşallah güzel haberlerini paylaşacaksın halaylar çekicez senin ve diğer arkadaşların inşallah Allahın izniyle.

herkese günaydın kızlar doktorumuz aradı testleriniz temiz hcg değeinide kafana takma eğer risk değerinin üzerinde olsaydın önemliydi ama altındasın dedi. rahatladık :)

ben biliyordum zaten bi sorun olmadığını önemli olan sonucun iyi çıkması
gözün aydın canım rahatlamışsındır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…