inş cnm valla ben istiyorm ki kızım tek büyümesin kardeş sevgisini bilsin ve paylaşmayı ögrensinn nasılsa uykusuzluga alıştım hazır alışmışken oda aradan çıksınn demi:) ayyy yasmincim ben erkek bebek çok istedim ama rabbim bu cimcimeyi verdiii:)erkek olmasını çok isterim ama rabbim ne verirse onada saygı gösreririm eli ayagı saglıklı olsunda gerisi boş ama bu sefer olursa yaz bebegi yapcam yaza denk getircem allahın izniyleee:)
ayşecim bebişinle kendinize iyi bakın öpüyorum canım artık çıkayım bende :) görüşürz Allaha emanet olun.
:))))))) valla ümit beyde öyle söylemişti bana ama bakalım şansıma olmazsa d.r bizi bekliyorr:))))) ama kilo vermeden sakın gelme dedi ve en azından bir yıl geçmesi gerekmiş bekleyip görcez allahım hayırlısı neyse onu versin önce yuvamı bir düzeltiyim ondan sonra ve gercekten çok istiyormmm 2. bebegi allahım inş o güzel duyguları bir daha yaşatırrr aminnn
evet kiloları ver öyle sonra üstüne yapışmasın :) inş. herşey gönlüne göre olur, hayatın yoluna girer huzur dolu yuvana 2. bebişinide alırsın canım artık kesin gittim görüşürz :)
:))))))) valla ümit beyde öyle söylemişti bana ama bakalım şansıma olmazsa d.r bizi bekliyorr:))))) ama kilo vermeden sakın gelme dedi ve en azından bir yıl geçmesi gerekmiş bekleyip görcez allahım hayırlısı neyse onu versin önce yuvamı bir düzeltiyim ondan sonra ve gercekten çok istiyormmm 2. bebegi allahım inş o güzel duyguları bir daha yaşatırrr aminnn
günaydın kızlar..
eminim beni hatırlarsınız. geçen sene nisan ayında çıktım bu yolculuğa. ama tedavim lucrinden sonra yarım kaldı ve haziran ayında tekrar başladık. ne yazık ki temmuzda kimyasal gebelikle sonuçlandı ilk denemem. düşük yaptım.. biraz ara verdim ve kasımda dondurulmuş embriyom ile tekrar başladık. herşey çok güzel giderken aralık sonunda boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum..
sil baştan.. ve eğer Allah kısmet ederse, bir aksilik çıkmazsa bu nisanda yeniden diyeceğiz.. belki bu nisan da gelir ve beni bir daha hiç bırakmaz meleğim.. topic i görünce yazmak istedim, dualarınızı eksik etmeyin ne olur..
hepinizce kucak kucak sevgiler..
tatlim merhaba, ustu uste sanssizliklar yasamissin umarim bu nisan yuzun guler ve bebeginle bir omur saglikli mutlu yasarsin.
gozun aydin karatasozcum.
günaydın kızlar..
eminim beni hatırlarsınız. geçen sene nisan ayında çıktım bu yolculuğa. ama tedavim lucrinden sonra yarım kaldı ve haziran ayında tekrar başladık. ne yazık ki temmuzda kimyasal gebelikle sonuçlandı ilk denemem. düşük yaptım.. biraz ara verdim ve kasımda dondurulmuş embriyom ile tekrar başladık. herşey çok güzel giderken aralık sonunda boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum..
sil baştan.. ve eğer Allah kısmet ederse, bir aksilik çıkmazsa bu nisanda yeniden diyeceğiz.. belki bu nisan da gelir ve beni bir daha hiç bırakmaz meleğim.. topic i görünce yazmak istedim, dualarınızı eksik etmeyin ne olur..
hepinizce kucak kucak sevgiler..
herkese günaydın kızlar doktorumuz aradı testleriniz temiz hcg değeinide kafana takma eğer risk değerinin üzerinde olsaydın önemliydi ama altındasın dedi. rahatladık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?