Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

aralmacım hayırlı olsun canım :) inş. kolayca kavuş bebişine...
elvinnacım sanada Allah kolaylık versin canım, yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyoruz seninde ooohh ohhh bi regl olmayan ben kalıcam galiba :))))))))))

teşekürler karatasöz stres yapma sende canım olursun bugün yarın

inş. canım ya fazla takmıyorum aslında artık ama fiziksel olarak rahatsız ediyo baya, çok fazla şişlik yapıyo inş.olurda bende biraz rahatlarım hayırlısı...

arkadaşlar merhaba,
çok heyecanlıyım. bugun dr kontrolüm vardı. bissürü yumoşum olmuş. ben endometriosisliyim. kistimin patlama riski var. onun korkusuyla yaşıyorum ama yumoşlarıma çok sevindim. çarşamba yada pers gibi yumurta toplama işlemi yapılacak. iğnelerime devam ediyorum. endolu yumurtalığımda bile 3-4 yumurtam olmuş. inşallah şu kist patlamaz da tedavim yarım kalmaz

merhaba arkadasım.bende mayısın ilk haftası başlıyorum tedaviye bende endometriozis hastalığım var ama ben ameliyat oldum 1 sene önce kistim yok şu an.tedirginim biras inşş sen bana umut olursun inşşş olumlu sonuç alırsın bana da haber ver hamile olduğunda opuyorumnanaktan

mutlaka haber veririm canım. benim ameliyattan 1 sene sonra kist tekrar etti ne yazık ki :1no2: şimdide büyüyp duruyo. ben çok tedirginim ama inşallah güzel sonuç alıcam :lepi:

slm arkadaşlar bende hacettepe hastanesinde 3. tüp bebek denemesine başlıyorum. 21 gündür doğum kontrol hapı kullandım. dünde lucrine başladım. Yarın hastaneye gidecem. iğnelere başlarım herhalde herkese iyi şanslar inşallah güzel haberler almaya devam ederiz.

bugün yumurtalarım toplandı .çok heycanlydım çok gerildim işlmeişm herkeze göre uzun sürdü 25 tane yumurta toplandı sonrası çok ağrım oldu iki iğne iki serum ve bir fitil verdiler çok ağladım ameliyathane çok kalabalıktı o beni çok gerdi işlem esnasında narkozu alır almaz uyumuşum uyandığımda asansördeydim ve ağlıyordum zordu benim için şuan kasık ağrısı ve hafif kanamam var normal dedi hemşire
rabbim emekelrimiz boşa çıakrmasın... zor du benim için

selam kızlar bende nisanın sonunda başlıycam tedaviye inşallah.rabbim isteyen herkese anne olamyı nasip etsin.aminnnnn

kızlar selamlar ...bugun transferın 3.gunu kasıklarımda ve belımde agrı var kasıklarımda batmalar oluyor transfer olan ve hamiş arkadaslar sızdede oldumu bu belırtıler sureklı yatmıyorum arada kalkıp dolaşıyorum hemen cevaplarınızı beklıyorum .bu arada diğer 2 embrıyom donduruldueyvahedigeldismile

canım bende de olmuştu 5 gün sürdü şişli gaz sancısı kasıklarımd ağrı sıkma canını geçicek

hadi hayırlısı canım bende edo dan korka hiç bişey olmaz ama atlama sıplama işlerine dikkat et nolu nolmaz bebişin tutar inşallahda doğumda toplarlar

benimkide zordu ama her zorluk minişlerimiz için üzülme olur mu fıstık inşallah hayırlı bir şekilde döllenirler de rahatlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…