teşekürler karatasöz stres yapma sende canım olursun bugün yarın
quality tatlım senin hayatın bi normale dönsün :) ddışarı çıkabildiğin zaman görüşürüz annen haklı :)))
nedimecim canım arattım iki kişiçıktı fotoğrafı olanmısın olmayanmı :))[/QUOT
yasmin canımm foto olmayan artık senin için bir foto koyarım)))
arkadaşlar merhaba,
çok heyecanlıyım. bugun dr kontrolüm vardı. bissürü yumoşum olmuş. ben endometriosisliyim. kistimin patlama riski var. onun korkusuyla yaşıyorum ama yumoşlarıma çok sevindim. çarşamba yada pers gibi yumurta toplama işlemi yapılacak. iğnelerime devam ediyorum. endolu yumurtalığımda bile 3-4 yumurtam olmuş. inşallah şu kist patlamaz da tedavim yarım kalmaz
slm kızlar bende nısanda tedavıye basladım bugun adetımın besıncı gunu
merhaba arkadasım.bende mayısın ilk haftası başlıyorum tedaviye bende endometriozis hastalığım var ama ben ameliyat oldum 1 sene önce kistim yok şu an.tedirginim biras inşş sen bana umut olursun inşşş olumlu sonuç alırsın bana da haber ver hamile olduğunda opuyorumnanaktan
kızlar selamlar ...bugun transferın 3.gunu kasıklarımda ve belımde agrı var kasıklarımda batmalar oluyor transfer olan ve hamiş arkadaslar sızdede oldumu bu belırtıler sureklı yatmıyorum arada kalkıp dolaşıyorum hemen cevaplarınızı beklıyorum .bu arada diğer 2 embrıyom donduruldueyvahedigeldismile
hadi hayırlısı canım bende edo dan korka hiç bişey olmaz ama atlama sıplama işlerine dikkat et nolu nolmaz bebişin tutar inşallahda doğumda toplarlararkadaşlar merhaba,
çok heyecanlıyım. bugun dr kontrolüm vardı. bissürü yumoşum olmuş. ben endometriosisliyim. kistimin patlama riski var. onun korkusuyla yaşıyorum ama yumoşlarıma çok sevindim. çarşamba yada pers gibi yumurta toplama işlemi yapılacak. iğnelerime devam ediyorum. endolu yumurtalığımda bile 3-4 yumurtam olmuş. inşallah şu kist patlamaz da tedavim yarım kalmaz
bugün yumurtalarım toplandı .çok heycanlydım çok gerildim işlmeişm herkeze göre uzun sürdü 25 tane yumurta toplandı sonrası çok ağrım oldu iki iğne iki serum ve bir fitil verdiler çok ağladım ameliyathane çok kalabalıktı o beni çok gerdi işlem esnasında narkozu alır almaz uyumuşum uyandığımda asansördeydim ve ağlıyordum zordu benim için şuan kasık ağrısı ve hafif kanamam var normal dedi hemşire
rabbim emekelrimiz boşa çıakrmasın... zor du benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?