Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

kizlar zeynebin son yazilarina baktim bugun haric kacgundur agustos anneleri topigine yazmis yani merak etmemizi gerektiren bir durum yok, meger buraya gelmiyormus sadece.aman cok sukur iyi olsun da.

kızlar günaydın dün bebeğimi gördüm gayet iyydi ama c,ns,yet belli değil. öyle yatıyordu sadece baş ve elini oynattı göremedik. ama benim için cinsiyet önemli değil. ben 2 gün önce bahsetmiştim sabah ağzımdan kan geldi diye ama 2 gündür sabah uyandığımda kan tadı ve yemek borumda yanma ve bugün baya kan geldi öksürükle değil tükürünce geldi ama yemek borumda yanma var acaba mideden mi reflü mü yoksa faranjit mi ve neden sabah geliyor. bakalım 3.30da randevu aldım doktora gideceğim dahiliyeye umarım kötü bişey çıkmaz

kızlar canlarım beni merak etmişsiniz okulda baya telaş var okulda etrafımdakiler tüp bebkle ilgili şeyleri görmesin diye sadece ağustos annleri topiğine girebilmiştim. ama iyiydim şu kan olayına kadar umarım sizler de iyisinizdir.

gecmis olsun zeynepcim Insallah onemli bir sey degildir. yemek borusunda yanma iki kez bana da oldu cok feci bir sey, migden dolu uzanmamak en buyuk ilaci dedi bir arkadasim simdi dikkat ediyorum.sen mi kizilcik suyu iciyorum demistin karatasoz mu? hani kirmizi rengi falan dediniz?
bize de haber ver olur mu? kendini iyi hissediyorsan onemli bir sey olmasa gerek.

canım bebeğinin sağlıklı olmasına çok sevindim. sanada çok geçmiş olsun inş. ciddi bişi değildir.

canım ben içmiştim geçen hafta o çok sağlıklı c vitamini de yüksek idrar yoluna da birebir evet kızılcık kırmızı ufak meyveler ekşimsi mayhoş onun suyu sağlıklı demiştim.

canım ben içmiştim geçen hafta o çok sağlıklı c vitamini de yüksek idrar yoluna da birebir evet kızılcık kırmızı ufak meyveler ekşimsi mayhoş onun suyu sağlıklı demiştim.

haa ne bileyim hani reflu de mide suyu gelir ya acaba onu iciyorsan o mu gelior kan gb giorunuyor diye bir seneryo yazdim:) fazla uctum galiba. ama ne bileyim kan nasil gelirki muhtemelen refludendir tatlim.

haa ne bileyim hani reflu de mide suyu gelir ya acaba onu iciyorsan o mu gelior kan gb giorunuyor diye bir seneryo yazdim:) fazla uctum galiba. ama ne bileyim kan nasil gelirki muhtemelen refludendir tatlim.

resmen kan geliyor canım sabahları geliyuor bakalım hiç isyan etmiyorum ama umarım kötü bişey değildir.

çok geçmiş olsun bizi haberdar et.

verdiğin örnek çok iyi oldu canım sağol rahatladım sorunsuz atlatılabilecek bir durum olduğunu biliyorum en azından Allaha sığınıyorum alnımızda yazan neyse onu yaşayacaz tabi ben dikkat edicem.

iyillik canım benim, sen de iyisin maşallahhhh

kızlar hepinize iyi haftasonları diliyorum, ben geçe kalmışım topiğe gelmekte herkes gitmiş :)

Sevgilerrrrrrr

gülüm zaten herkez ara ara giriyor topik eskisi gibi değil eskiden devamlı yazışma halinde olurduk
nasılsın ?

merhaba canım arkadaşlarım. dün önce dahiliye doktoruna gittik baya muayene etti ciğerde midede bişey yok karaciğerle alakalı değil dedi. bir sürü kan testi verdi ve kulak bb yönlendirdi o da dedi benim bölgem çok temiz yaptığım en temiz muayane ne sinizüt ne yara ne boğazda bişey var dedi.
kan sonuçlarım bugün çıktı hepsi temiz ve yani sonuç kusmaktan yemek borum tahriş olmuş gece kuruluğu ile sadece sabah kanama yapmış ve dün anne sözü dinleyip gece bir kaşık bal boğazımdan akıtıp uyudum sabah ne yanma vardı ne ne de kan çok çok şükür.ayrıca idrarımda çıkan 5-6 lökosit şu anda hiç kalmamış ya kızılcık ya bol su işi çözdü. benden haberler böyle hepinize koccaman sevgiler....selamlar

cok sevindim zeynepcim:) ne varsa annelerimizde var:)
lokosit 10a kadar cikmasi normal demisti doktorum herkeste olurmus ozellikle hamilelerde. bende 15 cikmisti cunku sabah idrariyla yaptirmistim kalkar kalkmaz eve yakin die gitmistim. ertesi gun yaptidim gun ici sifir cikmisti:) bir daha olursa aklinda olsun yani, su icmeden gidince oyle cikiyor biraz.

herkese iyi haftasonlari kizlar.
yeter gelmedi kac gundur ayse de. sel de ugramaz oldu umarim herkes iyidir.

özlemcim evet dediğin gibi galiba. sen nasılsın canım ? az kaldı maaşallah yavruna kavuşmana . bu arada 4lü test yaptıran kızlar ben kararsızım yaptırsam mı diye bakalım doktorum aslında 2li temiz çıkması yeterli dmeişti ama bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…