kızlar günaydın dün bebeğimi gördüm gayet iyydi ama c,ns,yet belli değil. öyle yatıyordu sadece baş ve elini oynattı göremedik. ama benim için cinsiyet önemli değil. ben 2 gün önce bahsetmiştim sabah ağzımdan kan geldi diye ama 2 gündür sabah uyandığımda kan tadı ve yemek borumda yanma ve bugün baya kan geldi öksürükle değil tükürünce geldi ama yemek borumda yanma var acaba mideden mi reflü mü yoksa faranjit mi ve neden sabah geliyor. bakalım 3.30da randevu aldım doktora gideceğim dahiliyeye umarım kötü bişey çıkmaz
kızlar günaydın dün bebeğimi gördüm gayet iyydi ama c,ns,yet belli değil. öyle yatıyordu sadece baş ve elini oynattı göremedik. ama benim için cinsiyet önemli değil. ben 2 gün önce bahsetmiştim sabah ağzımdan kan geldi diye ama 2 gündür sabah uyandığımda kan tadı ve yemek borumda yanma ve bugün baya kan geldi öksürükle değil tükürünce geldi ama yemek borumda yanma var acaba mideden mi reflü mü yoksa faranjit mi ve neden sabah geliyor. bakalım 3.30da randevu aldım doktora gideceğim dahiliyeye umarım kötü bişey çıkmaz
gecmis olsun zeynepcim Insallah onemli bir sey degildir. yemek borusunda yanma iki kez bana da oldu cok feci bir sey, migden dolu uzanmamak en buyuk ilaci dedi bir arkadasim simdi dikkat ediyorum.sen mi kizilcik suyu iciyorum demistin karatasoz mu? hani kirmizi rengi falan dediniz?
bize de haber ver olur mu? kendini iyi hissediyorsan onemli bir sey olmasa gerek.
canım ben içmiştim geçen hafta o çok sağlıklı c vitamini de yüksek idrar yoluna da birebir evet kızılcık kırmızı ufak meyveler ekşimsi mayhoş onun suyu sağlıklı demiştim.
özlemcim ben değildim canım hiç içmedim bu arada günaydın.
haa ne bileyim hani reflu de mide suyu gelir ya acaba onu iciyorsan o mu gelior kan gb giorunuyor diye bir seneryo yazdim:) fazla uctum galiba. ama ne bileyim kan nasil gelirkimuhtemelen refludendir tatlim.
selam tatlim kactir yazicam iki gun once farkettim oglusunun ismini:) Toprak ne guzel dusunmussun:)
ismiyle saglikli uzun bir omru olsun Insallah.
evet temmuzcum sakin korkma insan duyunca urkuyor once bir ama bunu yasayan insanlarlla konusunca rahatliyor bizde arkadasimda ilk kez duymustuk ve panik olmustuk o zaman cok okuduk vs. ama sonra cok sukur kendisi sorunsuzca atlatinca ustune ustluk hayatimda gordugum en hareketli hamileydi:) simdi sakin yaklasiyoruz konuya.
ama yine de belki senin durumun bu bile degil. baska cok daha basit bir sey de olabilir.
icin rahat edicekse egzersiz yerine yuruyus yap gerci oyle olsa doktorun egzersiz de yapma derdi bence kafamizdan kurmuyalim sen doktoruna ismiyle sor bakalim sorun bumuymus.
ben sana ayrintili anlattim cunku tahmin ettim biryerlerden gorenip internetten okuyup stres yapacagina arkadasim ornegini vereyim de rahatla die bastan yazdim hepsini.
mercancım naber :)
iyillik canım benim, sen de iyisin maşallahhhh
kızlar hepinize iyi haftasonları diliyorum, ben geçe kalmışım topiğe gelmekte herkes gitmiş :)
Sevgilerrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?