Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

cnm benim allahım tez zamanda şifalar versin rabbim yardımcınız olsu çok zor yaaa inş tez zamanda saglıklı bir şekilde evinize dönersiniz aminn

<script src='http://img189.imageshack.us/shareable/?i=fotoraf0177w.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>
</noscript>

allahım yaaaaaaaa melek melek
birazcık büyüsün annesine neler yapacak

Son düzenleme:
<script src='http://img29.imageshack.us/shareable/?i=fotoraf0209b.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>
</noscript>

:)))))))) uyurken çok tatlı ama uyanık tam bir cadııııı yetercimmm allahım sanada olmayanlarada böyle fıstık versin inşşşşş

resimler ters yükleniyor nie böyle oldu anlamadım vallaaa

:)))))))) uyurken çok tatlı ama uyanık tam bir cadııııı yetercimmm allahım sanada olmayanlarada böyle fıstık versin inşşşşş

ayşe yeğenimden biliyorum kız
az önce uğradım özlemiştim bana dedki cips ver bende kalmaış dedim (annesi yemesini istemiyor )yerlere yatı yıkıldım işte mayf öldüm dedi neden diyorum cipsim yok ya ondan diyor yarım yarım konuşuyor sonra geldi bana vurdu cipslerimi sen bitirdin biliorum yoksa annem verirdi dedi ama çok tatlı her şeyi

:))))))))))) yerim ben onu efet cisp iyi degil ya içinde ne oldugu belli degil allahım nasip ederse bende kızma yedirmiycem tabi ne kadar beni söümü dinler onu bilemem:)))

aysecim koptum gulmekten yaaa resmen sinirli anina gelmis fotolar nasil kizgin kizgin bilmis bilmis bakiyor:))))))))))))) tam cimcime bizim kiz. kiyamam asidan huzursuz oldu demek.
ama cok sukur hastaligi gecti degil mi aysecim? sen nasilsin keyfin yerinde mi? geceleri artik uuyormusunuz biraz?

aysecim simdi esime de gosterdim fotolari o da dior hayret nasil sinirli:)) Masallahimizi da dedik cok sinirli hali bile cok tatli kirbirkere Masallah.

ayse sen genel sezeryan mi oldun oyle kaldi aklimda? neden epidurel olmadin? ben ne yapsam zor muydu genel sezeryan?

simdi martta regle olursan 21. gununde baskilama igneleri "lucrin" ni kullaniyorsun tekrar regle olana kadar. sonra da yumurta gelisitirici igneler "gonal f veya puregon" yaklisk 12 gunde bunlari kullaniyorsun sonra yumurtalarin toplaniyor, labratuvarda spermle dolleniyor sonra uc ya da bes gun bekliyorlar en iyi kalitede olanini transfer yapiyorlar. 12 gun sonra da hamilelik testi ve Insallah yuzun guler mujdeni alirsin.
martta dogal istersen dene, biz de denemistik tedaviye baslayacagimiz ay ama her seyin en dogrusunu doktorun soyler.
bu anlattigim uzun protokoldu kisa protokolde baskilama kismi hic yok direk regleyle yumurtalari gelistiriyorlar. hangisinin olacagina doktorun senin durumuna gore karar veriyor.

:)))))))))))))) özlem bu kız hep o pis babaannesine benziyor oda böyle çatık kaşlı:))))))))))

merhaba aysecim:)

yok cnm yetercimle telde konuşuyordukkk:)))))) özür dilerim balımmm beklettim
kızı sormuşsun maşallah çok ii şimdi dün aşı olduk biraz huzursuz sadece o kadar:))))))

anaaaaaaaaaa inadina yapar gb gidip babaanneye mi benzedi:))
olsun bizim kizimizin huyu suyu sana benzesin:)

yaa yeterle konustun demek, canim ya cok zor gunler gecirdi ama cok sukur gecti, Allah saglik sifa versin.
sezeryani ne yapsam ayse genel mi epidurel mi? ayik olursam korkarim gb gelior

ayse sen genel sezeryan mi oldun oyle kaldi aklimda? neden epidurel olmadin? ben ne yapsam zor muydu genel sezeryan?

genel oldum cnm ben korktum zaten aglaya aglaya girdim doguma o yüzden istemedim rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin tatlımmmmm meleginiii inşş
özlem bak sana bir foto yüklüycem eşinede göster deki oglunu kızıma alcammmm:)))))))))))benim kızım gibi kızı nerde bulcakk bak bak teyzesiiiiiii

yaa yeterle konustun demek, canim ya cok zor gunler gecirdi ama cok sukur gecti, Allah saglik sifa versin.
sezeryani ne yapsam ayse genel mi epidurel mi? ayik olursam korkarim gb gelior

sağol canım
inşşş daha güzel günlerde görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…