Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

gözün aydın canım herşey yolundaymış maaşallah .
inşllah ileriki haftalarda benim durumumda düzelir.

herkese iyi haftasonlari kizlar.
yeter gelmedi kac gundur ayse de. sel de ugramaz oldu umarim herkes iyidir.

sanada iyi hafta sonu dilerim canım
sen nasılsın iyice ağırlaşmışsındır heralde ama maaşallahın var pek şikayetlerin yok sanırım uyku dışında tek istediğim şuan 39.-40. haftalarda doğum yapmak.

cok sukur canim simdilik agirlasma olmadi. uykuda aksine hamileligim boyunca cok sukur hic bu kadar rahat ve cok uyumamistim:)

canlarım iyi akşamalr bayağıdır uğrayamadım
kılzar eşim ameliyat oldu n biliyorsunuz ama hala yuoğun bakımda bu gün 12. gün bende git gel yapıyorum her gün gidiş geliş 3 saat sürüyor yorgunluktan bitiyoum eve gelinceye kadar ama eşim iyi olsun gerisi önemli değil
kızlar szler nasılsınız herkesler iyimi rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşşş

canim tahmin ettim hala hastaneye gidip geldigini. Insallah en kisa zamanda esinle evinizde mutlu huzurlu gunler sizin olsun. kendine dikkat et.

KIZLAR BEN DE nisan mayıs gibi tüp bebek düşünüyorum.
aşılama ile 150 ile başlanıyordu 2 gün 150 8 -9 gün 75 vuruyorlardı yumurtam 2-3 tane oluyordu ama 1 tanesi büyük oluyordu diğerleri ondan küçük oluyordu

tüp bebekte galiba daha çok yumurta ve büyük olması gerekmiş
benim büyük yumurtalarım olur mu .
aşılamada 1 tane oluyordu .

yardım eder misniz

merhaba sevda tabiiki de bir suru buyuk yumurtan olucaktir tup bebek tedavisinde, asilamadan farkli bir tedavi sureci tup bebekte tum yumurtalarin hemen hemen ayni buyuklukte olsun diye onceden hormonlarini baskiliyorlar, reglene 10 gun kala baskilama hormonu aliyorsun sonra regle olunca 150 kullaniliyor genelde sonuna kadar bazen de sona dogru 100e dusuruyorlar ilaci.
asilamayla benzer yani var ama sonucta farkli bir tedavi hic merak etme yumurtalarin hemen hemen birbirine yakin buyuklukte ve sayi olarak cok olucaktir. asilamada zaten aamc uc yumurtadan daha fazla olmamasi hatta iki yumurta olmasi yoksa dorduz besize hamile kalirsin. icin rahat olsun doktorlar bu sayilari buyuklukleri ayarliyor.Allah yardimcin olsun her sey su gb aksin bebegine ilk tedavidende kavus Insallah.

ahhh canım benim teşekkür ederim benimde kafama bu takılıyordu
ama o zaman 10 gün önceden kesinlikle hamile olmadığını bilmen lazım
ben bu ay adet olursam (9 mart adet tarihim )normal yoldan takip yaptırıp marttada adet olursam nisan da başlayayım diyordum ama benim hesapladığım gibi olmuyor galiba :)

özlem sen de hamilesin galiba Alllah kolay bir doğum yapmanı nasip etsin
bebeğinle hayırlı mutlu ömürler inşalahhhh

CNM SANA YAZMIŞTIMSANIRIM GÖRMEDİM BANA ÖZELDEN TELİNİ ATSANA TATLIM SENİÇOK MERAK EDİYORM EGER BİR SAKINCASI YOKSA TABİ rabbim eşine sifa versin cnmmmmm çok geçmiş olsun tekrardan

slm kızlarrrr naslsınız biz aşı olduk dün kızım çok aglıyor fitillerle duruyorz sanırım çok agrısı var yavrumun verem aşısını allahtan yapmadı d.r onu 6 nisanda yapcaklar d.r hepsi bir anda çok gelmesin dedi zaten bebek rahassız allahtan 2 aşıyı yapmışızz 3. aşıyı yapsaydıkk çok zor bir gece geçirirdik(((

<script src='http://img225.imageshack.us/shareable/?i=fotoraf0208c.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>
</noscript>

Son düzenleme:
<script src='http://img225.imageshack.us/shareable/?i=fotoraf0208c.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>
</noscript>

aman allahım onun sinirli hali bilem çok çok tatlı
allahım bağışlasın

:)))))))))))) saol balım darısı başına inş tatlımm veşin nasıl oldu yetercim eger bir sakıncası yoksa bana özel msjdan telini atsana

:)))))))))))) saol balım darısı başına inş tatlımm veşin nasıl oldu yetercim eger bir sakıncası yoksa bana özel msjdan telini atsana

rabbim isteyen kerkeslere nasip etsin inşşşşşş canım özeline bak
canım bu gün daha iyidi yoğun bakımın önünde koridor var oraya çıkartımöğle yemeğini yedirdim
birada yürtüm koridorda 1.5 saat kadar sonrada aldılar içeriye
noralide iyidi inşşş daha iyi olcak

<script src='http://img189.imageshack.us/shareable/?i=fotoraf0177w.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>
</noscript>

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…