merhaba canım arkadaşlarım. dün önce dahiliye doktoruna gittik baya muayene etti ciğerde midede bişey yok karaciğerle alakalı değil dedi. bir sürü kan testi verdi ve kulak bb yönlendirdi o da dedi benim bölgem çok temiz yaptığım en temiz muayane ne sinizüt ne yara ne boğazda bişey var dedi.
kan sonuçlarım bugün çıktı hepsi temiz ve yani sonuç kusmaktan yemek borum tahriş olmuş gece kuruluğu ile sadece sabah kanama yapmış ve dün anne sözü dinleyip gece bir kaşık bal boğazımdan akıtıp uyudum sabah ne yanma vardı ne ne de kan çok çok şükür.ayrıca idrarımda çıkan 5-6 lökosit şu anda hiç kalmamış ya kızılcık ya bol su işi çözdü. benden haberler böyle hepinize koccaman sevgiler....selamlar
herkese iyi haftasonlari kizlar.
yeter gelmedi kac gundur ayse de. sel de ugramaz oldu umarim herkes iyidir.
gözün aydın canım herşey yolundaymış maaşallah.
inşllah ileriki haftalarda benim durumumda düzelir.
sanada iyi hafta sonu dilerim canım
sen nasılsın iyice ağırlaşmışsındır heralde ama maaşallahın var pek şikayetlerin yok sanırım uyku dışında tek istediğim şuan 39.-40. haftalarda doğum yapmak.
canlarım iyi akşamalr bayağıdır uğrayamadım
kılzar eşim ameliyat oldu n biliyorsunuz ama hala yuoğun bakımda bu gün 12. gün bende git gel yapıyorum her gün gidiş geliş 3 saat sürüyor yorgunluktan bitiyoum eve gelinceye kadar ama eşim iyi olsun gerisi önemli değil
kızlar szler nasılsınız herkesler iyimi rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşşş
KIZLAR BEN DE nisan mayıs gibi tüp bebek düşünüyorum.
aşılama ile 150 ile başlanıyordu 2 gün 150 8 -9 gün 75 vuruyorlardı yumurtam 2-3 tane oluyordu ama 1 tanesi büyük oluyordu diğerleri ondan küçük oluyordu
tüp bebekte galiba daha çok yumurta ve büyük olması gerekmiş
benim büyük yumurtalarım olur mu .
aşılamada 1 tane oluyordu .
yardım eder misniz
canim tahmin ettim hala hastaneye gidip geldigini. Insallah en kisa zamanda esinle evinizde mutlu huzurlu gunler sizin olsun. kendine dikkat et.
merhaba sevda tabiiki de bir suru buyuk yumurtan olucaktir tup bebek tedavisinde, asilamadan farkli bir tedavi sureci tup bebekte tum yumurtalarin hemen hemen ayni buyuklukte olsun diye onceden hormonlarini baskiliyorlar, reglene 10 gun kala baskilama hormonu aliyorsun sonra regle olunca 150 kullaniliyor genelde sonuna kadar bazen de sona dogru 100e dusuruyorlar ilaci.
asilamayla benzer yani var ama sonucta farkli bir tedavi hic merak etme yumurtalarin hemen hemen birbirine yakin buyuklukte ve sayi olarak cok olucaktir. asilamada zaten aamc uc yumurtadan daha fazla olmamasi hatta iki yumurta olmasi yoksa dorduz besize hamile kalirsin. icin rahat olsun doktorlar bu sayilari buyuklukleri ayarliyor.Allah yardimcin olsun her sey su gb aksin bebegine ilk tedavidende kavus Insallah.
canlarım iyi akşamalr bayağıdır uğrayamadım
kılzar eşim ameliyat oldu n biliyorsunuz ama hala yuoğun bakımda bu gün 12. gün bende git gel yapıyorum her gün gidiş geliş 3 saat sürüyor yorgunluktan bitiyoum eve gelinceye kadar ama eşim iyi olsun gerisi önemli değil
kızlar szler nasılsınız herkesler iyimi rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşşş
:)))))))))))) saol balım darısı başına inş tatlımm veşin nasıl oldu yetercim eger bir sakıncası yoksa bana özel msjdan telini atsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?