Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

yaa yeterle konustun demek, canim ya cok zor gunler gecirdi ama cok sukur gecti, Allah saglik sifa versin.
sezeryani ne yapsam ayse genel mi epidurel mi? ayik olursam korkarim gb gelior

cnm işte bende senin gibi düşündüm d.r kesinlikle ayık olma dedi bende de ayık olma inan bana genel daha ii bir bakıyonsun uykuya dalmışsın bir bakıyorsun bebek yanında sanki arada 2 dakika geçmiş gibii:)))))))))

.......................................................................................................................................................................................

Son düzenleme:
bilmemki ama dogdugu ani gormek de guzel yaaa ne yapsam genelden sonra agriyi direk cok hissediyorsun diorlar, epidurelde etkisi hemen gecmiyormus agriyi cok algilamiyormussun.

fotoyu bekliyoruz esimde ayni odada:)

:)))))))))) bak burdada gülüçük atıyorrrrrr:)))) yiyin yiyin anamm ben zaten hep yiyorm:)) tatlı cadım allahım nazrdan korusunn cümlenin evladıyla birlikte aminnnnn

özlemcim resmin üzerine tıkla resmi normale cevir ben burdan düz bir şekilde yükleyemedim

:)))))))) valla yeter bende senin gibi bazen gülüyorm çok nefret ettim onlardan en sonunda kızmda onlara benzede rabbim huyunu benzetmesin aminnnnnn

bende benimkilerden neferet ediyorum

tamam cnm hadi sana afiyet olsun cnm şimdi ayagımda sallaıyorm öperim koklarım ikinizin yerineee aeol cnmmmmm

oyyyyy yavrum benim senle biz aynı şeyleri yaşamışız tatlım allahım onları bildigi gibi yapsın inşşşş aminnnnnnnnnnnnnnn

aman alllaha havale ettim o ne yapacağını bizden iyi biliri

canım benim Allah razı olsun

ÇOK İYİ ANLADIM VALLA :)
HEP KAFAMA TAKILIYORDU düşünüp duruyodum deli tavuk gibi

canım benim Allah razı olsun

ÇOK İYİ ANLADIM VALLA :)
HEP KAFAMA TAKILIYORDU düşünüp duruyodum deli tavuk gibi

ne demek tedaviden once bizde senin gb biini bulsak da sorsak diorduk:) baska sorun varsa hic cekinme istedigin kadar sor:) ama emin olki gorundugu kadar karisik degil aslinda eger biraz sabirli bir insansan stresini heyacanini mantikli bir sekilde kontrol edebiliyorsan her sey cok daha kolay ilerliyor. kafanda sakin buyutme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…