yaa yeterle konustun demek, canim ya cok zor gunler gecirdi ama cok sukur gecti, Allah saglik sifa versin.
sezeryani ne yapsam ayse genel mi epidurel mi? ayik olursam korkarim gb gelior
anaaaaaaaaaa inadina yapar gb gidip babaanneye mi benzedi:))
olsun bizim kizimizin huyu suyu sana benzesin:)
:)))))))) valla yeter bende senin gibi bazen gülüyorm çok nefret ettim onlardan en sonunda kızmda onlara benzede rabbim huyunu benzetmesin aminnnnnn
bende benimkilerden neferet ediyorum
oyyyyy yavrum benim senle biz aynı şeyleri yaşamışız tatlım allahım onları bildigi gibi yapsın inşşşş aminnnnnnnnnnnnnnn
simdi martta regle olursan 21. gununde baskilama igneleri "lucrin" ni kullaniyorsun tekrar regle olana kadar. sonra da yumurta gelisitirici igneler "gonal f veya puregon" yaklisk 12 gunde bunlari kullaniyorsun sonra yumurtalarin toplaniyor, labratuvarda spermle dolleniyor sonra uc ya da bes gun bekliyorlar en iyi kalitede olanini transfer yapiyorlar. 12 gun sonra da hamilelik testi ve Insallah yuzun guler mujdeni alirsin.
martta dogal istersen dene, biz de denemistik tedaviye baslayacagimiz ay ama her seyin en dogrusunu doktorun soyler.
bu anlattigim uzun protokoldu kisa protokolde baskilama kismi hic yok direk regleyle yumurtalari gelistiriyorlar. hangisinin olacagina doktorun senin durumuna gore karar veriyor.
canım benim Allah razı olsun
ÇOK İYİ ANLADIM VALLA :)
HEP KAFAMA TAKILIYORDU düşünüp duruyodum deli tavuk gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?