maşşallah nazar değmesincok sukur canim simdilik agirlasma olmadi. uykuda aksine hamileligim boyunca cok sukur hic bu kadar rahat ve cok uyumamistim:)
çok büyük geçmiş olsun canım keşke hastanede kalma imkanın olsa veya yakınlarda kalabileceğin birileri olsa böyle zamanlarda insan eş dost akrabaya çok ihtiyaç duyuyor çok iyi bilirim annemde 15 gün hastanede yatmıştı 19 lu yaşlarımda tek başıma koşturmuştum zor ve stresli süreçler ama hepsi geçiyor bütün sıkıntılar bitiyor tatlım merak etme herşey çok güzel olacak.canlarım iyi akşamalr bayağıdır uğrayamadım
kılzar eşim ameliyat oldu n biliyorsunuz ama hala yuoğun bakımda bu gün 12. gün bende git gel yapıyorum her gün gidiş geliş 3 saat sürüyor yorgunluktan bitiyoum eve gelinceye kadar ama eşim iyi olsun gerisi önemli değil
kızlar szler nasılsınız herkesler iyimi rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşşş
kız benim eltimle kayınvalidem hiç anlaşamazlar şimdi bide altlı üstlü oturuyorlar ama 20 yıllık gelin eltim 20 yıldır birbirlerinden hazetmezler eltimin kızı aynı kayınvalidem şimdi 10 yaşında çocuğun yüzüne bakınca kayınvalidemi görüyorum o derece yani eltim huylarınıda benzetiyor duygu sömürüsü aynı babanesi diyor ama merak etme onu sen yetiştireceksin ailenin kişilik üzerindeki etkisi çok büyük sen kızını sevgi dolu yetiştir insanları hayvanları doğayı herşeyi seven biri olsun sevgi her yolu açar senin kaynananın sorunu sevmeyi bilmiyor bence insanı sevmeyen insanlıktan anlamaz.:)))))))) valla yeter bende senin gibi bazen gülüyorm çok nefret ettim onlardan en sonunda kızmda onlara benzede rabbim huyunu benzetmesin aminnnnnn
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmm aaaa kimsecikler yokkkkkk
canım amiiiiiiiin. seninde kadınlar günün kutlu olsun ağzına sağlık :)Kadınlar gününü en çok kutlamayı hak eden, kadınlık adına herkesden daha çok emek harcayan, daha cesur daha özverili, yeri gelince herkesden çok yorulan arkadaşlarım.
Kadınlığı en temel en sorgulamasız sıfatı annelik için verdiğimiz tüm emeklerin karşığını alırız inşallah.
Kadınlar gününümüz kutlu olsun ...
Sevgiler.
bende iyiyim saol canım benimde uykum var ama yatmıcam gece uykum gelmiyo sonra dışarıda hala lapa lapa kar yağıyo inanılmaz bi manzara varseninde kadinlargunun kutlu olsun mavimercancim ne guzel seyler yazmissin cok duygulandim.
aysecim msni acmayi hep unutuyorum gece acayim da elif hanim uyurken laflayalim biraz nedersin:)
karatasozcum merhaba cok uykum var gidip yaticam biraz nasilsin iyimisin
Kadınlar gününü en çok kutlamayı hak eden, kadınlık adına herkesden daha çok emek harcayan, daha cesur daha özverili, yeri gelince herkesden çok yorulan arkadaşlarım.
Kadınlığı en temel en sorgulamasız sıfatı annelik için verdiğimiz tüm emeklerin karşığını alırız inşallah.
Kadınlar gününümüz kutlu olsun ...
Sevgiler.
temmuzcum belliki ineterneti okumussun peki doktorunu arayip oncelikle durumunun gercekten de plesenta perivia mi tam mi kismi mi ogrendin mi ki emin olmadan kendini uzuyorsun
ben de zaman zaman cok zorlandim tatlim mesala bugunler hemoroidden cekiyorum ama kendisine oole alismisimki gecen gun sen sorunca aklima gelip yazmamisim bile:)) bir de gamsiz olmadiktan sonra fiziksel rahat olsan kac yazarcok sukur halimize bir de saglikla kollarimiza alsak o ana kadar hicbir seyin garantisi yok (
son bir ay stresi basladi bende oyle isim taktim son anda bir terslik olur mu korkusu(
bu arada iki masa ortasi iki tele bakma kismina cok guldum:))
sessssssss :)) şimdi geldim nasılsın.
iyiyim canım sen nasılsın? herşey yolunda mı
yolunda yolunda çok şükür canım sıkılıyo sadece iki gündür eve hapis kaldımçok kar var tek başıma oturmaktan fenalık geldi.
kar nedeniyle mi gidemedin işe, sağlıkla ilgilib ir problem yok dimi
benim ofisim de çok yüksekte 10 cm kar her yer
sevmiyorum soğuk havaları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?