Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

özlemmmmmmmmmmmmmm
hiç msn gelmiyorsun cadı nerdesin
sen yaaaa ben msn cnm eger vaktin varsa azcık gelsenee

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmm aaaa kimsecikler yokkkkkk

günaydın kızlarrr hava soğuk eşim hasta benim de belden ameliyat yerim ve başım ağrıyor ama şükür iyiyiz. bebeğimi her hafta görmeye alıştım ya görmek istiyorum :)

cok sukur canim simdilik agirlasma olmadi. uykuda aksine hamileligim boyunca cok sukur hic bu kadar rahat ve cok uyumamistim:)
maşşallah nazar değmesin son haftalarında sayılırsın inşallah bizlerde rahat geçiririz biraz endişelerim var biliyorsun 30. haftalarda şu plasenta düzelir inşallah erken doğum yapmaktan korkuyoruz alnımızda ne yazdıysa o senin hamilelik güzel geçti doğumunda çok rahat olur inşallah yanlız yurtdışında sezeryan doğum gerekmedikçe yapmıyorlar diye biliyorum sen nasıl direk sezeryan olacaksın tatlım.
çok büyük geçmiş olsun canım keşke hastanede kalma imkanın olsa veya yakınlarda kalabileceğin birileri olsa böyle zamanlarda insan eş dost akrabaya çok ihtiyaç duyuyor çok iyi bilirim annemde 15 gün hastanede yatmıştı 19 lu yaşlarımda tek başıma koşturmuştum zor ve stresli süreçler ama hepsi geçiyor bütün sıkıntılar bitiyor tatlım merak etme herşey çok güzel olacak.
:)))))))) valla yeter bende senin gibi bazen gülüyorm çok nefret ettim onlardan en sonunda kızmda onlara benzede rabbim huyunu benzetmesin aminnnnnn
kız benim eltimle kayınvalidem hiç anlaşamazlar şimdi bide altlı üstlü oturuyorlar ama 20 yıllık gelin eltim 20 yıldır birbirlerinden hazetmezler eltimin kızı aynı kayınvalidem şimdi 10 yaşında çocuğun yüzüne bakınca kayınvalidemi görüyorum o derece yani eltim huylarınıda benzetiyor duygu sömürüsü aynı babanesi diyor ama merak etme onu sen yetiştireceksin ailenin kişilik üzerindeki etkisi çok büyük sen kızını sevgi dolu yetiştir insanları hayvanları doğayı herşeyi seven biri olsun sevgi her yolu açar senin kaynananın sorunu sevmeyi bilmiyor bence insanı sevmeyen insanlıktan anlamaz.
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmm aaaa kimsecikler yokkkkkk

valla dün benim mesai arkadaşım yoktu bide hafta başı aşırı yoğun olruz biz aynı anda iki telefonda konuşmak zorunda kaldım dün hep halimi görseniz gülerdiniz yanyana iki masa kordonları uzun telefonlar ben tam ortada ikisine birden cvp vercem diye uğraştım tabi topiğe falan hiç giremedim ya ben yoğun olunca çoook sinirli oluyrum dün bizim ufaklığıda sinirlendirdim.

günaydın kızlaaaaaaar :) dışarıda lapa lapa kar yağıyo her yer bembeyaz olmuuuuuuuuuş.
zeynepcim geçmiş olsun tatlım. bende p.tesi ayrıntılı ultrasona gidicem inş :)
temmuzcum endişelenme tatlım inş. zamanında doğum yaparsın aklına kötü şeyler getirmemeye çalış.

temmuzcum belliki ineterneti okumussun peki doktorunu arayip oncelikle durumunun gercekten de plesenta perivia mi tam mi kismi mi ogrendin mi ki emin olmadan kendini uzuyorsun
ben de zaman zaman cok zorlandim tatlim mesala bugunler hemoroidden cekiyorum ama kendisine oole alismisimki gecen gun sen sorunca aklima gelip yazmamisim bile:)) bir de gamsiz olmadiktan sonra fiziksel rahat olsan kac yazar cok sukur halimize bir de saglikla kollarimiza alsak o ana kadar hicbir seyin garantisi yok(

son bir ay stresi basladi bende oyle isim taktim son anda bir terslik olur mu korkusu(

bu arada iki masa ortasi iki tele bakma kismina cok guldum:))

(,,)....................

Son düzenleme:
Kadınlar gününü en çok kutlamayı hak eden, kadınlık adına herkesden daha çok emek harcayan, daha cesur daha özverili, yeri gelince herkesden çok yorulan arkadaşlarım.

Kadınlığı en temel en sorgulamasız sıfatı annelik için verdiğimiz tüm emeklerin karşığını alırız inşallah.

Kadınlar gününümüz kutlu olsun ...

Sevgiler.

Son düzenleme:
seninde kadinlargunun kutlu olsun mavimercancim ne guzel seyler yazmissin cok duygulandim.
aysecim msni acmayi hep unutuyorum gece acayim da elif hanim uyurken laflayalim biraz nedersin:)
karatasozcum merhaba cok uykum var gidip yaticam biraz nasilsin iyimisin

canım amiiiiiiiin. seninde kadınlar günün kutlu olsun ağzına sağlık :)
bende iyiyim saol canım benimde uykum var ama yatmıcam gece uykum gelmiyo sonra dışarıda hala lapa lapa kar yağıyo inanılmaz bi manzara var

canım benim nekadar güzel yazmışsın eline sağlık.
inşallah hiç bir emek karşılıksız kalmayacak tatlım.

canım doktorumu aramadım ama adamın bana anlatıklarını çok iyi hatırlıyorum adam bana ileriki haftalarda belli olur demişti yani tam mı kısmi mi değişebilir dedi birde bugüne kadar hiç kanamam olmadığı için şuan risk görmedi sanırım bir sonraki kontrolde hangi tür olduğunu öğrenicem belkide yukarı çıkar konuşmaya bile gerek kalmaz inşallah ama doktorun bana plasenta perivia teşhisi koyduğunu biliyorum tatlım ama pskolojik olarak şuan rahatım zamana bıraktım dua ediyorum düzelmesi için.

yolunda yolunda çok şükür canım sıkılıyo sadece iki gündür eve hapis kaldım çok kar var tek başıma oturmaktan fenalık geldi.

kar nedeniyle mi gidemedin işe, sağlıkla ilgilib ir problem yok dimi
benim ofisim de çok yüksekte 10 cm kar her yer
sevmiyorum soğuk havaları.

kar nedeniyle mi gidemedin işe, sağlıkla ilgilib ir problem yok dimi
benim ofisim de çok yüksekte 10 cm kar her yer
sevmiyorum soğuk havaları.

ben epeydir işe gitmiyorum biz eşimle beraber çalışıyoruz normalde ama hamilelik dönemi bitip biraz bebeği büyütene kadar evdeyim işe alışıncada ev çok zorluyo bi dönemden sonra. valla ankaranın en alçak yeri burası kolej ama burda bile 15 cm var sanırım dün abimler fabrikadaydı normalde 40 dk gelecekleri yolu 3 saatte geldiler aşağı yukarı, ankara felç olmuş durumda yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…