Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

ay kizlar ama karda guzeldir bembeyaz her yer camdan bakmak bile keyifli olsa gerek:)

kapının önünde adamın biri arabasını temizlyo abartısız arabanın tepesinde 30 cm yakın kar var şok oldum :)hatta şimdi benimi duydu ne karışladı iki karış adamaın karışıyla :))))

kapının önünde adamın biri arabasını temizlyo abartısız arabanın tepesinde 30 cm yakın kar var şok oldum :)hatta şimdi benimi duydu ne karışladı iki karış adamaın karışıyla :))))

oooooooo kadar oldumu kar
bir bakıma iyi oldu yok keci gribi yok çeşit çeşt mikrop alarmı en azından kar yağınca kırılmıştır hepsi
istanbulda bazı bölgeler kar tutmuş ama benim olduğum yerde hiç birşey yok sadece yağdığını izlemek yetiyor.

iki gündür neredeyse aralıksız yağıyodu bir kaç saattir durdu işte çok fena buralar şimdibi arkadaşım uğradıda buza dönüyo artık yerler diyo bende korkudan bi yere kıpırdayamıyorum ama dediğin gibi mikroplar kırıldı evet bi bakıma çok iyi oldu. istanbuld açok yokmuş evet kardeşim ordada o söyledi

aman kizlar kar yagarken bile cikin ama durunca buzlanma oluyor sakin haaa Allah korusun.az sabir iki uc gune gecer.

Ankaranın ayazı fenadır bilirim ben bir dönem Çorumda kaldım havası Ankarayla aynıdır.
Ankarada yağmur başlayınca bir saat sonra Çorumda yağmur başlardı ömrümde hiç okadar kar görmemiştim baldırlarıma kadar kara battığımı bilirim kar topu oynamakta bir başkadır yumşacık karların üzerinde istanbulda bu pek mümkün değil. ama buzlanma olayı fena düşmekten yürüyemez hale geliyorduk aman canım sakın çıkma dışarı tedbirli olmak lazım.

merhaba kızlar okuldayım ama merhaba diyeyim dedim ben fena değilim umarım bebeğim de iyidir. sizlerden ne haber havalar çok soğuk. zaman geçse bahar gelse geçse yaz gelse bebeğimi sağlıkla kucağıma alsam ohhhhhhhhh

zeynepcim kirbirkere Masallah 16 haftaniz bitiyor. simdi uc ay pek bir rahat gecer sonra da geri sayim yapmaya baslarsin bir bakmissin yaz gelmis:) bebisinin cinsiyetini cok merak ediyorum ayip olmazsa Insallah kizdir demek istiyorum:=))))))))))))))))

canım benim inşallah öyle olur. niye ayıp olsun de tabii bakalım belki yakında haber veriririm çarşamba randevum var.

slm kızlar herkes iyidir inş. bizde iyiyiz çok şükür herşey yolunda gidiyo bakalım. zeynepcim seninki kız olursa böceklerin arasında çiçek gibi olucak :) kendinize dikkat edin görüşürüz.

canım benim inşallah öyle olur. niye ayıp olsun de tabii bakalım belki yakında haber veriririm çarşamba randevum var.

kizda aklim kaldi ya herkesinkine kizdir Insallah diyesim gelior amaaaaaaaa ogluma canim feda on tane kiz verseler simdi yine de oglumu isterim, bir dahakine Insallah

bebegi pek hissetmiyorum die sabah gidip nst ye girdim hareket edior dedi hemsire kalp atislari da cok sukur normalmis, bir kasilmam cikmis ama normal dediler. ama test sirasinda da hareket ettgini soyleseler de ben yine hissetmedim. kasilmayi hissettim sadece. nasil is anlamiyorum kizlar ben bu oglani pek hissetmiyorum hareket etmesine ragmen, Allah'in izniyle bir kucagima alsam.dun gece ruyamda oglusumu gordum anam nasil bana benzior sok oldum kucagima verdiler inanin gercekmis gb hissettim hala ruyadaki o guzel hissin etkisindeyim. nst icin gittim ya orda da yeni dogmus bir bebek vardi gorunce dayanamadim musluklari acip agladim

slm kızlar herkes iyidir inş. bizde iyiyiz çok şükür herşey yolunda gidiyo bakalım. zeynepcim seninki kız olursa böceklerin arasında çiçek gibi olucak :) kendinize dikkat edin görüşürüz.

inşallah hayırlısı olsun sağlıklı olsun da ama ağustos anneleri topiği hep kız maaşallah

canım benim yaa çok az kaldı maaşallah sona kavuşmaya az kaldı rabbim sağlıkla almayı ve büyütmeyi nasip etsin umarım torunlarını görürsün :)

ah canım benim :) az kaldı inş. alıcan kucağınada benim oğlumda pek sakin biliyomusun sağlıklı olsunlarda inş.
zeynepcim temmuz topiğide hep erkek :)))))))) bu nasıl iş annamadım ben. çok az kız var.

sizler ve etrafimda bildigim 4 hamile dahil hepsi erkek anam nasil olur anlamiyorum herkes nasil erkek dogurur:)) demekki zeynebin donemi kiza basladi artik:)))))))))))))) ayselerin donemi de hep kizdi bence boole kiz ve erkek donmeleri oluor:))
Allah hepsine saglik versin ilk cocuk ne olsa olur uc oglu olup su an dorduncuye hamile yine ogln biriyle tanistim dun.
hos gerci bizler icin bebek olsun cinsiyet luks Rabbim saglikli evlatlar versin. amin. isteyen herkese.
az kaldi kizlar son hafta stresi zormus. Allah yardimcim olsun. karatasoz yirmiiki haftadan sonra bebegin kilosu artyinca daha cok anlarsin simdi sen sadece cok guclu hareketleri hissettgin icin az geliordur. umarim hareketli olur oglun sakin olunca cok stresli(

bende eskiden saçm abulurdum bu dönemsel cinsiyet muhabbetini ama sanırım gerçeklik payı büyükmüş :) dediğin gibi sağlıklı olsunlarda belki arkalarından kendiliğinden bide kız kardeşleri gelir kısmet bu işler. bu arada ben tekme vs. den daha çok dönmelerini hissediyorum ama karında sakin olan dışarıdada sakin olur dedikleri için sakin olması çok sevimli geliyo ilerleyen dönemlerde strese dönüşebilir belki dediğin gibi.

kızlar mrhb nasılsınız
bende evdeyim eşile birlikte

yetercim maaşallah eve dönmüşsünüz rabbim bir daha sıkıntı vermesin hakkınızda hayırlısı olsun

kızlar mrhb nasılsınız
bende evdeyim eşile birlikte

yetercim Masallah nasil guzel bir haber cok sevindim, Rabbim bir daha gostermesin hep guzel haberlerini alalim Insallah.

evet normal henuz tekme olmaz olur da sen hissetmezsin ben de onu demek istedim sadece dondugu costugu zaman hissettgin icin az olmasi normal. ya bana da icinde sakinse disarda da sakin olur diyenler oldu ama tersini diyen daha cok oldu ozellikle oglanlarda aa icimde cok sakindi bir dogdu canavar die:)) bosver hayirlisi saglikla gelsinlerde ne olsa bize harika goruncek nasil olsa

yetercim maaşallah eve dönmüşsünüz rabbim bir daha sıkıntı vermesin hakkınızda hayırlısı olsun

canlarım sağolun çok şükür bir kısmı geçti hiç değilse bundan sonrasıda iyi olur inşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…