sagol tatlim Allah anali babali buyutsun oglunu upuuzun saglikli huzurlu bir omru olsun Insallah.herkese merhaba buradaki bütün hamilelere allah sağ salim kolay doğumlar nasip etsin bebk isteyenlerede rabbim en kısa zaman da nasip etsin inşallah ÖZLEM bugün tickerını görünce kendim aklıma geldibende 17 aralıkta oğlumu 35+2 de normal doğumla kucağıma almıştım kuvezde sadece 1 gün kaldı inşallah bebeğini sağsalim kucağına alırsın tickerını görünce yazmak istedim
kizda aklim kaldi ya herkesinkine kizdir Insallah diyesim gelior amaaaaaaaa ogluma canim feda on tane kiz verseler simdi yine de oglumu isterim, bir dahakine Insallah
bebegi pek hissetmiyorum die sabah gidip nst ye girdim hareket edior dedi hemsire kalp atislari da cok sukur normalmis, bir kasilmam cikmis ama normal dediler. ama test sirasinda da hareket ettgini soyleseler de ben yine hissetmedim. kasilmayi hissettim sadece. nasil is anlamiyorum kizlar ben bu oglani pek hissetmiyorum hareket etmesine ragmen, Allah'in izniyle bir kucagima alsam.dun gece ruyamda oglusumu gordum anam nasil bana benzior sok oldumkucagima verdiler inanin gercekmis gb hissettim hala ruyadaki o guzel hissin etkisindeyim. nst icin gittim ya orda da yeni dogmus bir bebek vardi gorunce dayanamadim musluklari acip agladim
ah canım benim :) az kaldı inş. alıcan kucağınada benim oğlumda pek sakin biliyomusun sağlıklı olsunlarda inş.
zeynepcim temmuz topiğide hep erkek :)))))))) bu nasıl iş annamadım ben. çok az kız var.
sizler ve etrafimda bildigim 4 hamile dahil hepsi erkek anam nasil olur anlamiyorum herkes nasil erkek dogurur:)) demekki zeynebin donemi kiza basladi artik:)))))))))))))) ayselerin donemi de hep kizdi bence boole kiz ve erkek donmeleri oluor:))
Allah hepsine saglik versin ilk cocuk ne olsa olur uc oglu olup su an dorduncuye hamile yine ogln biriyle tanistim dun.
hos gerci bizler icin bebek olsun cinsiyet luks Rabbim saglikli evlatlar versin. amin. isteyen herkese.
az kaldi kizlar son hafta stresi zormus. Allah yardimcim olsun. karatasoz yirmiiki haftadan sonra bebegin kilosu artyinca daha cok anlarsin simdi sen sadece cok guclu hareketleri hissettgin icin az geliordur. umarim hareketli olur oglun sakin olunca cok stresli(
sagol tatlim Allah anali babali buyutsun oglunu upuuzun saglikli huzurlu bir omru olsun Insallah.
bizimkisi uc hafta daha durur Insallah.
sagol temmuzcum hepimiz saglikla kavusalim Insallah vaktinde isteyen bekleyen tum arkadaslarimiz.
aa hayret acken kipirdak olmasi evet tokken daha cok oynamasi lazim; seninki babaya cekmis:)
yetercim gecmis olsun, benimde esim grip bana da gecti gecicek die bekliorum. aman esine gecmese bariesin nasil oldu tatlim.?
Merhaba hanımlar nasılsınız
Ölemcigim az kaldı doğumuna allah saglıklı kucagına alda bebişini darısıda bizlere olsun her aşaması zor tahmın ediyorum ama sayılı ve geçici dönemler herşey
diğer hamileler nasıllar zeynebın bebişinin cinsiyeti belli oldumu sanırım bu yıl erkek senesi cevremdede herkesin erkek bebekleri olacak
Beni sorarsanız ben iyiyim bu ay hormon tahlili yaptıracagım nisan gibi dr. gidecegim inşallah Mayıs gibide başlıyorum allah kısmet nasip ederse
Öpüyorum sizleri kendinize dikkat edin sevgiler
ya Allah bismillah de başla inşallah herşey yolunda gidecek bu sefer mutlu sona ereceksin canım canı gönülden diliyorum ve dua ediyorum tatlım.
slm kızlar :)
yetercim geçmiş olsun canım, Allahım bir daha böyle sıkıntı vermesin inş. eşinde bir an önce ayağa kalksın.
gökçem nasılsın kuşum :) benim minnoşta tokn pek bi oynak oluyo açken tık yok seninki değişikmiş :)))
özlemcim senin için çok heyecanlanıyorum seni gördükçe bizlerde gelicekmiyiz o dönemlere diyorum inanki bugün bi kez daha bu bebeği ne kadar istediğimi anladım Allahım isteyen herkese nasip etsin inş. arkadaşlarımada bir an önce müjdelerini versin Rabbim.
panadolcüm nasılsın canım , inş. bu sefer emeklerin boşa çıkmaz canım benim yavrunu kucağına alırsın, inanki aklıma geldikçe sizler için dua ediyorum Allahım heralde bu kadar dua edeninizi boşa çevirmez.
ben bir süre buralarda olamıcam memlekete annemlere gidiyorum yasaklı döneme geçmeden bi gidim dedim hazır eşimde seyahate çıkıyoken ben yokken kendinize dikkat edn öpüyorum sizi.
Merhaba hanımlar nasılsınız
Ölemcigim az kaldı doğumuna allah saglıklı kucagına alda bebişini darısıda bizlere olsun her aşaması zor tahmın ediyorum ama sayılı ve geçici dönemler herşey
diğer hamileler nasıllar zeynebın bebişinin cinsiyeti belli oldumu sanırım bu yıl erkek senesi cevremdede herkesin erkek bebekleri olacak
Beni sorarsanız ben iyiyim bu ay hormon tahlili yaptıracagım nisan gibi dr. gidecegim inşallah Mayıs gibide başlıyorum allah kısmet nasip ederse
Öpüyorum sizleri kendinize dikkat edin sevgiler
panadol canım bu defa hayırlısıyla kavuşacaksın inşallah bebişine dualrımız seninle.
kızlar bugün doktora gidiyorum çok heycanlıyım umarım iyidir belki cinsiyet de belli olur hadi hayırlısı olsun hepinize sevgiler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?