Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

herkese merhaba buradaki bütün hamilelere allah sağ salim kolay doğumlar nasip etsin bebk isteyenlerede rabbim en kısa zaman da nasip etsin inşallah ÖZLEM bugün tickerını görünce kendim aklıma geldibende 17 aralıkta oğlumu 35+2 de normal doğumla kucağıma almıştım kuvezde sadece 1 gün kaldı inşallah bebeğini sağsalim kucağına alırsın tickerını görünce yazmak istedim

sagol tatlim Allah anali babali buyutsun oglunu upuuzun saglikli huzurlu bir omru olsun Insallah.
bizimkisi uc hafta daha durur Insallah.

maaşallah senin oğluşuna az kaldı canım rüyaların gerçek olucak inşallah.
zaten ya sana benzer ya babasına ortaya karışık bişeyde çıkabilir. bende yorulduğum zaman hareketini hissetmiyorum birde internette yazan ve doktor,hemşirelerin dediği tokken daha fazla haraket eder bizimki ben acıkırsam kıpırdanmaya başlıyor tokken hiç oynamıyo benim eşim açlığa hiç gelemez barut gibi olur karnı aç olduğu zaman eyvaah bana benziycek galiba diyo

bu sene erkek yılıymış kime desem erkek yılı diyor çünkü
canım seninde bugün ayrıntılın vardı güzel haberlerini bekliyorum aklım sende.

ben galiba bişey kaşırdım zeynebindemi oğlu oluyor :)

sagol tatlim Allah anali babali buyutsun oglunu upuuzun saglikli huzurlu bir omru olsun Insallah.
bizimkisi uc hafta daha durur Insallah.

inşallah canım ya hepimiz bıdığı 39. haftaya kadar sabreder inşallah. erkek gününü bekler diyorlar bana ama yaşayarak görücez. birbirimize dua edelim.

"İnne Rebbekümülahüllezi haleka's-semâvâti ve'l-arda fî sitteti eyyâmin,
sümme'stevâ ale'l-arşi, yuğşi'l-leyle'n-nehâra yetlübühû hasîsen.
Ve'ş-şemse ve'l-kamere ve'n-nücûme müsahharâtin bi-emrih,
elâ lehü'l-halku ve'l-emru. Tebârekellahü Rabbü'l-âlemîn." (A'raf, 7/5)

canım sık sık aklına geldikçe bu duayı oku peygamber efendimiz kızı fatma annemize hamileliğinde okutmuş rahat bir sağlıklı ve rahat doğum yapsın diye nette yazarsan görürsün canım.

calar nasılsnız
ama ben grip oluyorum sanırım yaa

sagol temmuzcum hepimiz saglikla kavusalim Insallah vaktinde isteyen bekleyen tum arkadaslarimiz.
aa hayret acken kipirdak olmasi evet tokken daha cok oynamasi lazim; seninki babaya cekmis:)

yetercim gecmis olsun, benimde esim grip bana da gecti gecicek die bekliorum. aman esine gecmese bari esin nasil oldu tatlim.?

sağol canım evde yatıyor eşim seninkinede geçmiş olsun canım

Merhaba hanımlar nasılsınız
Ölemcigim az kaldı doğumuna allah saglıklı kucagına alda bebişini darısıda bizlere olsun her aşaması zor tahmın ediyorum ama sayılı ve geçici dönemler herşey
diğer hamileler nasıllar zeynebın bebişinin cinsiyeti belli oldumu sanırım bu yıl erkek senesi cevremdede herkesin erkek bebekleri olacak
Beni sorarsanız ben iyiyim bu ay hormon tahlili yaptıracagım nisan gibi dr. gidecegim inşallah Mayıs gibide başlıyorum allah kısmet nasip ederse
Öpüyorum sizleri kendinize dikkat edin sevgiler

ya Allah bismillah de başla inşallah herşey yolunda gidecek bu sefer mutlu sona ereceksin canım canı gönülden diliyorum ve dua ediyorum tatlım.

kızlar merhaba elimde gonal f 450 cetrodiet ve 1.5 kutu menegon var ihtiyacı olana yüzdesiyle verebilrim ilginen olursa mesaj atabilir..herkese bol şans

ya Allah bismillah de başla inşallah herşey yolunda gidecek bu sefer mutlu sona ereceksin canım canı gönülden diliyorum ve dua ediyorum tatlım.

canım benım biliyorum sizler benım kader arkadaşlarımsınız sizlerden başkası anlamaz benim gibilerini
umarım senın için herşey yolundadır öpüyorum canım

slm kızlar :)
yetercim geçmiş olsun canım, Allahım bir daha böyle sıkıntı vermesin inş. eşinde bir an önce ayağa kalksın.
gökçem nasılsın kuşum :) benim minnoşta tokken pek bi oynak oluyo açken tık yok seninki değişikmiş :)))
özlemcim senin için çok heyecanlanıyorum seni gördükçe bizlerde gelicekmiyiz o dönemlere diyorum inanki bugün bi kez daha bu bebeği ne kadar istediğimi anladım Allahım isteyen herkese nasip etsin inş. arkadaşlarımada bir an önce müjdelerini versin Rabbim.
panadolcüm nasılsın canım , inş. bu sefer emeklerin boşa çıkmaz canım benim yavrunu kucağına alırsın, inanki aklıma geldikçe sizler için dua ediyorum Allahım heralde bu kadar dua edeninizi boşa çevirmez.
ben bir süre buralarda olamıcam memlekete annemlere gidiyorum yasaklı döneme geçmeden bi gidim dedim hazır eşimde seyahate çıkıyoken ben yokken kendinize dikkat edn öpüyorum sizi.

sağol canım inşşşş inşşşş rabbim kimselere yaşatmasın böyle sıkıntılar
canım iyi yolculuklar sağlıcakla git dön inşşşşşşş

canim cok sevindim az kalmis tedaviye Insallah cani gonulden inaniyorum bu sefer yavruna kavusacagin geri sayim baslayacak. dualarim seninle ve isteyen tum arkadaslarimla.

karataozcum gule gule git gel, kendine ve bebise cok iyi bak.

panadol canım bu defa hayırlısıyla kavuşacaksın inşallah bebişine dualrımız seninle.

kızlar bugün doktora gidiyorum çok heycanlıyım umarım iyidir belki cinsiyet de belli olur hadi hayırlısı olsun hepinize sevgiler....

döner dönmez bize haber ver tatlım merak ederiz miniği güzel haberlerini bekliyoruz.

herkese merhaba. zeynepcim guzel haberlerini bekliyoruz. bence cinsiyet de belli olur artik:) hadi hayirlisi, gonlundeki olsun Insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…