Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

kızlar ben geldim.........iyiyim.......siz nasılsınız............epeydir kadınlar kulubüne giremedim problemmi vardı ne............ekran silinip gidiyordu..............hiçbirinizin telefonuda yoktu.........soramadım tek ayşenin msn si vardı artık bugün ona yazacaaktım.neyse kavuştum size son haberler neler.............."anlatın güzeller...................tam geçen sene bu zaman tanışmıştık bu topikte 1 yaşına girdik dogumgünümüz kutlu olsun..................

yeter eşin nasıl olddu geçmiş olsun tekrar..............zübeydeden ne haber...............elifcigimiz nasıllar acabaİ???????????????????????

nice senelereeeeeeee
yeter eşin nasıl olddu geçmiş olsun tekrar..............zübeydeden ne haber...............elifcigimiz nasıllar acabaİ???????????????????????

canım sağol evdeyiz şimdi rabbim kimselere yaşatmasın zor bir dönemden geçiyoruz ama geçecek inşşş
senden ne haber :26::26::26:

selcim hosgeldin ozledik seni. zubeyde de ayse de gelmiyor artik siteye ama iyiler konusuyorum msnden sende msnden ulasabilirsin onlara. en oneli yasanan tabiiki yeterin durumuydu cok sukur atlattilar. gerisi ayniyiz bildigin gb sen nasilsin, neler yaptin?

merhaba kızlar dün kontrolüm vardı bebeğim iyiydi ve büyük ihtimalle kızmış:.. uzun uzun baktı bebişe doktor yatıyordu sonra uyandı ayaklarını sürekli hareket ettirdi vücudunu değil baya da büyümüş maaşallah. pazartesi 3lü için diğer doktora gideceğim bu tedavi yapan doktordu bakalım hayırlısı

maşşallah kız dediyse kızdır canım
hayırı evlat olsun çok sevindim bizim böcüklere bir çiçek geliyor desene.

günaydın hanımlarrrrrrrrrrrr

allah nazardan saklasın
sağlıcakala inşşşşş kız ha oh oh

tatlim masallah her gittiginde vucudunu degil ayaklarini oynatti diorsun birak bu dusunceyi artik lutfen bundan sonra sadece ayaklari oynar.kocaman oldu
bir kizi yakaladik demek sonunda gounuz aydin tatlim.

günaydın hayırlı cumalrrrrrrrrrr
cuma hürmetine yapılan dualrımız kabul olsun inşşşşşşşşşş

sana da hayirli cumalar yetercim Rabbim dualarimizi kabul etsin, bu yolda olan tum kadinlara eslere yardimci olsun.

hepinizi çok seviyorum kızlar..........birgün bir yede hepimiz buluşşak degilmi.............................zeynepela ay ne güzel maşallah bir kız annesi...........

selcimmmmmmmmmm bizde seni cok seviyoruz Insallah bir gun bulusabiliriz anam ne makara yapariz bulussak:)) nedimeeeeeeeeee nerelerdesin kaynanan neler yapiyor bulusmaya o da gelse:))))

iyiyiz kızlar saolun siz ne yapmaktasınız................ayşecik nerelerde nasıl aslında zübeydeyide özledim ne yapıyorsa...............bu topigimizi nasıl sabitletebilirim..............yetercim yardımcı olurmusun...nede olsa sen bayagı kıdemlisin topikte...... yarbayanım yeter...........

yeter resimdeki yegenin degilmi ne tatlı maşallah çikolatayıda yemiş katmerli tatlı olmuş.............maşallah...............

herkese iyi hafta sonları.yazılanları okuyorum da ne güzel herkes birbirine destekci olmuş.bende biraz önce doktordan geldim tahlillerim her şey normal nisan ayında tüp bebeğe başlıyorum bu gün vitaminlermi alarak başladım nisan ayındada başlıycak doktorum bana da dua edin olur mu hepimizin yüzü gülsün inşallah ben bu gün çok mutlu ve umutlu geldim evime isteyen herkese hayırlıca versin RABBİM...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…