nice senelereeeeeeeekızlar ben geldim.........iyiyim.......siz nasılsınız............epeydir kadınlar kulubüne giremedim problemmi vardı ne............ekran silinip gidiyordu..............hiçbirinizin telefonuda yoktu.........soramadım tek ayşenin msn si vardı artık bugün ona yazacaaktım.neyse kavuştum size son haberler neler.............."anlatın güzeller...................tam geçen sene bu zaman tanışmıştık bu topikte 1 yaşına girdik dogumgünümüz kutlu olsun..................
yeter eşin nasıl olddu geçmiş olsun tekrar..............zübeydeden ne haber...............elifcigimiz nasıllar acabaİ???????????????????????
merhaba kızlar dün kontrolüm vardı bebeğim iyiydi ve büyük ihtimalle kızmış:.. uzun uzun baktı bebişe doktor yatıyordu sonra uyandı ayaklarını sürekli hareket ettirdi vücudunu değil baya da büyümüş maaşallah. pazartesi 3lü için diğer doktora gideceğim bu tedavi yapan doktordu bakalım hayırlısı
merhaba kızlar dün kontrolüm vardı bebeğim iyiydi ve büyük ihtimalle kızmış:.. uzun uzun baktı bebişe doktor yatıyordu sonra uyandı ayaklarını sürekli hareket ettirdi vücudunu değil baya da büyümüş maaşallah. pazartesi 3lü için diğer doktora gideceğim bu tedavi yapan doktordu bakalım hayırlısı
sana da hayirli cumalar yetercim Rabbim dualarimizi kabul etsin, bu yolda olan tum kadinlara eslere yardimci olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?