herkese iyi hafta sonları.yazılanları okuyorum da ne güzel herkes birbirine destekci olmuş.bende biraz önce doktordan geldim tahlillerim her şey normal nisan ayında tüp bebeğe başlıyorum bu gün vitaminlermi alarak başladım nisan ayındada başlıycak doktorum bana da dua edin olur mu hepimizin yüzü gülsün inşallah ben bu gün çok mutlu ve umutlu geldim evime isteyen herkese hayırlıca versin RABBİM...
iyiyiz kızlar saolun siz ne yapmaktasınız................ayşecik nerelerde nasıl aslında zübeydeyide özledim ne yapıyorsa...............bu topigimizi nasıl sabitletebilirim..............yetercim yardımcı olurmusun...nede olsa sen bayagı kıdemlisin topikte...... yarbayanım yeter...........
yeter resimdeki yegenin degilmi ne tatlı maşallah çikolatayıda yemiş katmerli tatlı olmuş.............maşallah...............
yeter dedigin gibi yaptım.......şimdi sabitlendikmi.......?
kizlar merhaba bilgisayarim servise gidicek yarin haftasonu ancak gelir dedi esim geri. beni merak etmeyin. persembe gunu bizimkiler geliyor turkiyeden:) hepiniz kendinize iyi bakin lutfen.
kizlar merhaba bilgisayarim servise gidicek yarin haftasonu ancak gelir dedi esim geri. beni merak etmeyin. persembe gunu bizimkiler geliyor turkiyeden:) hepiniz kendinize iyi bakin lutfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?