Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

canım allah herşeyi gönlüne göre versin dünya muradını nasip etsin duamızdasın sende bizi dualarına kat olurmu aramıza hoşgeldin bizi hep bilgilendirirsen seviniriz...........kolay gelsin............

canım topiğin sağ üst kısmında seçenekler var oaraya tıkla konuya abone ol var onu işateretle bekle açılan sayfada abonelik ekle de tamam bu kadar

yeter resimdeki yegenin degilmi ne tatlı maşallah çikolatayıda yemiş katmerli tatlı olmuş.............maşallah...............

evet canım yeğenim allahım esriğesin yazın dondurma yiyordu çok mutluydu bende resmini çektim

yeter dedigin gibi yaptım.......şimdi sabitlendikmi.......?

sağ üst tarafta yararlı lnkler var oraya tıklayınca abonesi olduğun konuları görürsün oradan bak olmuşmu diye canım

kızlarr hamile kalmak isteyenlere tavsiyemm varr

slm kızlar ben kuran kursuna gidiyorum ve dün hocamız bebeği olmayanlar için bi formül söyledi onun arkadaşı bu şekilde hamile kalmış ve normalde hamile kalmsı imkansızmş..doktorlar bile şaşırıyormuş...benim 2 bebeğim öldü benim içinde ikaç dua araştıracak inşallahh..şimdi formüüle gelelim;;; 1 tane elmayı yıkıyoruz sapını ve başındaki püskülü temizliyoruz..bu elmaya 7 defa meryem suresini okuyoruz (abdestli) ve elmayı el ile ikiye bölüp yarısını eşimiz yarısını kendimiz yiyoruz..sonrada evlilik münasebetinde bulunuyoruz..hepsi bu kızlar dediğim gibi bebeği olması imkansız olan bi arkadaş bu şekilde hamile kalmış..faydası olur zararı olmaz bu yöntemi deneyin bence..sizinle paylaşmak istedim rabbim kucaklarımızı doldursun inşallah...deneyenler bana yazın bak haaaaa

TOPİKLERDEN BİRİNDE BULDUMM

günaydınnnnnnnnn kılzarrrrrrrrrrrrrrrrr

merhaba kızlar bugün randevum var ama 3lü yaptırsam mı kararsızım doktorum 2li iyiyse yapmayız dmeişti bense kararsızım bakalım hayırlısı olsun

kızlar ayşe kaç zamandır gelmiyor nasıl acaba

kizlar merhaba bilgisayarim servise gidicek yarin haftasonu ancak gelir dedi esim geri. beni merak etmeyin. persembe gunu bizimkiler geliyor turkiyeden:) hepiniz kendinize iyi bakin lutfen.

kizlar merhaba bilgisayarim servise gidicek yarin haftasonu ancak gelir dedi esim geri. beni merak etmeyin. persembe gunu bizimkiler geliyor turkiyeden:) hepiniz kendinize iyi bakin lutfen.

gözün aydın canım Allah kavuştursun şimdi senin için kıpır kıpırdır 40 ın çıkana kadar kalırlar yanında inşallah.

günaydın kızlarrrrrrrrrr

ne güzel gözünaydın canım dün doktora gittik eşimin isteğiyle 3lü yaptırdık ama ben pek yaptırma taraftarı değildim umarım iyi çıkar.

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr

herkese slm kızlaaaarrr :) umarım herkes iyidir. özlem senin doğum belli oldumu canım merak ettim.

artık kimseler gelmez olmuş özlemcim iyi haberlerini bekliyorum. kızlar sizler nasılsınız?
tedaviye başlayacak arkadaşlara rabbimden yardım diliyorum. hamilelere de kolay hamilelik ve sağlıklı bebekler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…