kizlarrrrrrrrrrrrrrrr ben dogum yaptim:))) oglumla eve bugun geldik:)) binlerce kez sukurler olsun erken dogum olmasina ragmen yaklasik 1 ay erken, bir sorun cikmadi. kanamam oldu acil sezeryana alindim cok korktum o anlari anlatamam ama cok sukur iyiyiz. darisi bekleyen isteyen herkesin basina vaktinde olsun.
kizlarrrrrrrrrrrrrrrr ben dogum yaptim:))) oglumla eve bugun geldik:)) binlerce kez sukurler olsun erken dogum olmasina ragmen yaklasik 1 ay erken, bir sorun cikmadi. kanamam oldu acil sezeryana alindim cok korktum o anlari anlatamam ama cok sukur iyiyiz. darisi bekleyen isteyen herkesin basina vaktinde olsun.
kizlar ayseden haber getirir misiniz mumkunse?
bir de herkes iyi mi ben yokken olan biten nedir?
ah canım benim ya tebrik ederim :)))))))) kaç gündür aklımdasın bugün gimek kısmet oldu nasıl sevindim anlatamam. annenlerin içine doğdu sanırım erken geldiler:)) bebişinin iyi ve sağlıklı olması çok mutlu etti beni darısı bizlere ve tüm isteyen kızlara olsun inş. sabırslıkla vaktinde zamanında bizlerde bekliyoruz :))))kizlarrrrrrrrrrrrrrrr ben dogum yaptim:))) oglumla eve bugun geldik:)) binlerce kez sukurler olsun erken dogum olmasina ragmen yaklasik 1 ay erken, bir sorun cikmadi. kanamam oldu acil sezeryana alindim cok korktum o anlari anlatamam ama cok sukur iyiyiz. darisi bekleyen isteyen herkesin basina vaktinde olsun.
slm kızlar nasılsınız
özlemcimmmm cnm gözün aydın tatlım müjdeli haberi hastanede aldım bizde 3 gündür hastanedeyizz elifi gene yatırdık enfeksiyon kapmış ve idral yollarıdaaşırı enfeksiyon vardı birde gene girip başlangıçı oldu((( çok şükürr şimdi daha iyi evimize şimdi geldikkk allaha binkere çok şükürrr özlemcimmmm inan çok sevindim sag saglım ogluşunu kucagına almana rabbim saglıklı uzunnnn ve hayırlı ömürler versin inşşşş aminnnn
Kolay gelsin kader arkadaşlarım.ben inş nisan 15 gibi istanbul memorialde tedavime başlayacagım.6. Denemem olacak ............inşallah son olur dualarınıza ihtiyacım var.haydi liste yapmasını bilemem ama yazışalım...............................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?