Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

iyi hafta sonları arkadaşlar
evet artık kimseler gelmiyorrrrrrrrrrrr

kizlarrrrrrrrrrrrrrrr ben dogum yaptim:))) oglumla eve bugun geldik:)) binlerce kez sukurler olsun erken dogum olmasina ragmen yaklasik 1 ay erken, bir sorun cikmadi. kanamam oldu acil sezeryana alindim cok korktum o anlari anlatamam ama cok sukur iyiyiz. darisi bekleyen isteyen herkesin basina vaktinde olsun.

Canım benim girmiyodum seni merak ettim inanki içime doğmuş demekki gözün aydınnnn geçmiş olsun allah analı babalı etsin oğluşunu kırkbinkere maşallah olsun ikinizinde iyi olmanıza çook sevindim sanki, ben doğum yapmışım gibi allah bizlerede nasip etsin seni ve bebişini çook öpüyorum isminde degişiklik yoksa canımızı diyelim kendine iyi bak tatlım telefonun olsaydı arardım

ay inanmıyorum bugün pazar ve saat sabahın 8 zi panadolun dediği gibi sanki içime doğdu bi girip bakayım dedim inanamadım başka birini okuyorum galiba dedim.
çoook sevindim ikinizinde sağlıklı olmasına. senin ufaklık aceleci davranmış hayatta herzaman bir adım önde olsun inşallah güle güle büyütün. ailende yanına gelmiş olmalılar öyle hatırlıyorum çok güzel tesadüf oldu yanında olmuş oldular canın hikayesini uzun uzun yaz nasıl bir bebek neler yapıyorsunuz uykucumu uykusuzmu bakımı kolay mı zormu bu ara bu konulara takmış durumdayım tecrübelerinden bizi mahrum etme gülüm. ay çok sevindim özlemcim ya darısı bana ve bütün arkadaşlarımıza olsun inşallah.

iyi pazarlarrrrrrrrrrrrrrrr

aaaaaaaaa ne güzel haberrrr sağlıcakala büyüt mucizeni
kızlar bende dün ayşeuzel ile konuştum bebişi has olmuş has yatırmışlar yinee

şaka gibi inan benim de içime doğdu nedense bu aralar olacak gibi gelmişti sana bakmaya geldim çok şükür canım maaşallah oğlumuza. çok mutlu oldum iyi olmanıza...

kizlar cok cok tesekkur ederim darisi basiniza olsun buyuk bir sokla girdim sezeryana ama sizlere dogum aninda dua etmeyi unutmadim yalan olmasin nedense simdi hamile kalmak isteyen arkadaslarimiza dua ettigimi hatirliyorum yani hamileleri unuttum galiba:) cunku sezeryan aninda cok cok cok cok cok korku icindeydim sezryan oncesi bir saat kadar once aglama krizi gecirdim tam bir sinir kriziydi kani gorunce her sey bitti sandim sakinlestiremediler beni( ama hamile kalmak isteyen arkadaslarimizi cidden unutmadim:) neden bunu ayrintili yazdim derseniz ben cok isterdim doguma giden kizlardan dua cok onemliydi benim icin.

temmuzcum benim bebis normal doguma gore yaklasik bir ay once geldi 25 gun kadar.sezeryana gore ise 17 gun vardi. tam oldugu hafta premature olmasinin bittig haftaydi yani 36+4de geldi 36+7den sonra artik premature demiyorlar. neyse erken geldigi icin cok uyuyor o yuzden hic ama hic zor degil bakmasi. hep vaktim var. sizlere iki tavsiyem var asla ama asla az kilo almaya calismayin aksine cok cok iyi beslenin doktorum bebegin kuveze girmeden boyle saglikli dogmasinin nedeni 3150 gram dogmasi dedi yani nerdeyse gunu gelmis bebek kadar. bunu da senin iyi yemene borcluyuz dedi. ayni haftada dogum yapan acil bir bayan da vardi o cok dikkat etmis az kilo almaya bebegi 2500 dogdu( yani benim doktorumun bana onceden de dedigi gb bebekleriniz vaktinde 40 haftada dogarsa anne 10 kilo almis olsa da olur, o bebek kendini kurtarir ama erken dogarsa bebegin 100 gr fazla dogmasi bile onemlidir bu da annenin beslenmesine baglidir.
ikinci tavsiyem ise sakin bebek dogunca turkiyede dendigi gb "sutunuzun gelmesini bekleyin mama vermeyin" denmesine inanmayin. bana hastanede delirdiniz galiba o ne sacmalik dendi. daha dogrusu olay su, ozellikle sezeryan olanlarin sutu ucuncu gun gelirmis benim de oyle oldu gecesine geldi ve yeterli degildi. o ilk uc gunde cok yararli olan sari bir sivi gelior sadece, bana arkadaslarim hep o sivi bebege uc gun yetiyor dedi ben de ilk iki gun zorladim mama vermek istemedim, ilk gun ve ikinci gun gunduz hemsireler de bekledi sonrasi icin ise turkieyede denenin cok buyuk bir yanlis oldugunu bebegin sekerinin dusecegini ve cok tehlikeli oldugunu soylediler. ozel yeni dogmus sisede hazir mamalardan veriyorlar.sut bol bol gelene kadar bebegin hemen mamaya alismacagini cunku dunyaya adepte olmaya calistigini ve bunu fark edemedigi dendi.
gercekten de oyle. kisacasi ilk gun tamam ama sonra bebeginizi ac birakmayin mama verin.ve kesinlikle sut sagma makineniz olsun yoksa asla sutunuzun yettiginden cok emin olamazsiniz.

kizlar ayseden haber getirir misiniz mumkunse?
bir de herkes iyi mi ben yokken olan biten nedir?

canım ben az önce konuştum ayşeuzel lee bebişi has
yatıyorlar huzursumuş ufaklım seside çok yorgun geliyordu ayşenin

özlemcim müjdeli haberi aldım çok sevindim allah analı babalı büyütsün tatlım kilosu da gayet iyi kırkbirkere maşallah darısı bekleyen arkadaşlarımıza çok öptüm sizi kendinize iyi bakın

slm kızlar nasılsınız
özlemcimmmm cnm gözün aydın tatlım müjdeli haberi hastanede aldım bizde 3 gündür hastanedeyizz elifi gene yatırdık enfeksiyon kapmış ve idral yollarıdaaşırı enfeksiyon vardı birde gene girip başlangıçı oldu ((( çok şükürr şimdi daha iyi evimize şimdi geldikkk allaha binkere çok şükürrr özlemcimmmm inan çok sevindim sag saglım ogluşunu kucagına almana rabbim saglıklı uzunnnn ve hayırlı ömürler versin inşşşş aminnnn

Son düzenleme:
ah canım benim ya tebrik ederim :)))))))) kaç gündür aklımdasın bugün gimek kısmet oldu nasıl sevindim anlatamam. annenlerin içine doğdu sanırım erken geldiler:)) bebişinin iyi ve sağlıklı olması çok mutlu etti beni darısı bizlere ve tüm isteyen kızlara olsun inş. sabırslıkla vaktinde zamanında bizlerde bekliyoruz :))))

canım benim geçmiş olsun bi huzura eremediniz sizde ya Allahım tez zamanda sıkıntılarınızdan kurtarsın inş. minişinide iyi etsin .

kızlar mrhbbbbb ben bu gün hiç gelemdim misafiler vardı daha yeni gittiler bende silere bakmaya geldimmm

tesekkur ederim kizlar darisi isteyen bekleyen herkesin basina.
aysecim cok gecmis olsun neyseki gecmis bitmis. cok sevindim iyi olmaniza.

Özlemmmm tebrik ederimmmm :))))
Bayadır girmiyordum siteye şimdi girdim, naptın diye bakmaya içime doğmuş.
Maşallahhhhhhhhhh
Foto gönder ilk fırsatta.
Hayırlı bir evlat olsun inşallahhhhhhhhhh

Canlarım selam,

uzun bir aradan sonra girebiliyorum ve girmem çok zor oluyor.

Öncelikler ÖZLEMCİM SENİN ADINA İNAN ÇOK AMA ÇOK SEVİNDİM, ALLAHIM SENİN YÜZÜNÜ HEP GÜLDÜRSÜN, BEBİŞİMİZE DE HAYIRLI UZUN ÖMÜRLER VERSİN TATLIM BENİM, (bugün aldığım en güzel haber bu)

Bende oğluşlarla ilgileniyorum, ikizler harika am bakımları çok zor, en az 4 kişi gerek, kendi annem gitti, kayınvalkide ve kayınpederle bakıyoruz ama onlarda isyan etmek üzere, allahım bir kolaylık gösterse keşke ama ikisine de sahip olmak harika:)

Bu arada sünnetleri de aradan çıkardık biz ya , abi oldu benim meleklerim..

Ayşecim çok geçmiş olsun canım benim..

Canlarım burayı takip etmem çok zor oluyor,inanın yemek yemeye zaman bulamıyorum bazen, bazende ilk fırsatta uyuyorum, havalar güzelleşmeye başladı da bugün parka çıktık, güzeld, doğrusu..

allahım isteyen herkese bu mutlulukları nasip etsin, sizleri internet ortamında da tanışsak çok özledim, fırsat buldukça girmeye çalışıcam.

Benim oğluşların yemek saati geldi, ve kığırdanmaya başladı ikiside, başka bir siteye bile giremedim, neyse size yazabildim ya o yeter,

çok öptüm....

sel76...6 miii allahım yanında olsun insallahhhh

merhaba kizlar sayfa iyice bos kalmis umarim herkes iyidir. biz iyiyiz cok sukur birbirimize alismaya calisiyoruz logusalik dedikleri zor seymis meger. cok sinirli ya da cok duygusal olabiliyorum. hos gerci ne onemi var bebek iyi olduktan sonra gerisi bos.
hepinizi opuyorum.

canlar günaydınnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…