Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

n

Merhaba diana 007 , bende 2007 sonunda endo eamliyatı oldum, ilk tüp bebegim subattaydı, kimyasal gebelik oldu, 2.si 6 gün önce transfer edildi şimdi merakla bekliyorum, inşşah hepimiz en kısa sürede bebeişlere kavusuruzzz

günaydın kızlar nasılsınız bakalım gonalfte bugün 4. günüm sanırım bir haftaya kadar çatlatmamı vurunurum gerçi bugün takibe gidicem inş yolundadır herşey...

nursim aynıyız herhalde.bugün pazar 5. gonal f artı cetroteidemi yaptım.allahım ne zor.yarınn tekrar doktora.sanırım yumurtalarım 11.5 en büyügü.sen neyapıyorsun.istanbuldayım biraz dışarda gezmeye çıkıyoruz.biraz yoruluyorum.bişey olurmu acaba.senin eşinde problem varmı.benim eşimde yok.yarın gelecek.spermiyogram verecek.inşallah aynı günde transferimiz olur.senin günün nasıl geçiyor.transferden sonra ne yapmayı düşünüyosunnn.sevgilerim seninle..........

1.sel76 ................................... 6.deneme..............memorial...............iğme kullanıyor
2.zübeyde24.............................1.deneme. ... ..........bahçeci.................lucrin kullanıyor
3.musetta.................................1.deneme .. ............jinepol.................. lucrin kullanıyor
4.xtatlıkız..................................1.den em e.............hacettepe..............iğne kullanıyor YUMOŞ BÜYÜTÜYO
5.özlem80.................................1.dene me.. ......... amerikan.................regl bekliyor
6.30temmuz.............................1.deneme... .. .........umut......................20 nisan lucrinle başlıyor
7.evoevo...................................2.denem e. ...........generatta.................lucrin kullanıyor
8.nurrsen..................................1.denem e. ........... medicalpark............regl bekliyor
9.benmasal...............................7.deneme. .. .........umut....................YARIN SONUÇ GÜNÜ:) HAMİŞŞ
10.nursim05................................1.denem e.. .........anatolia....................gonalfte
11.umudumol35...........................3.deneme.. ..........umut........................ beklemede :)
12.olcaydal23..............................1.denem e.. ..........amerikan..................regl bekliyor
13.nedime59................................1.denem e..............brüksel....................yumoşlar toplandı
14,yağmurum1.............................2.deneme. ...............yurtdışı....................regl bekliyor
15.pany86....................................3.den eme................memorial.................TRANSF ER BEKLİYO
16.kys..........................................2, deneme.................yurtdışı................... TRANSFER BEKLİYO
17.quality......................................1 deneme .................centrum.................23 NİSAN SONUÇ
18.cannur82.................................2.dene me...............medical park..............regl bekliyor
19,cigdo......................................2.de neme...............memorial...................1 ay ertelendi
20.karatasoz................................2.dene me................anatolia.....................reg l bekleniyor
21.gizemli83...............................1. deneme.............medicalpark göztepe.... HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
22.panadol..................................1 deneme.................umut .................... . regl bekliyor
23.elvinaz....................................1.de neme...............bahçeci...................yumoş lar yoplandı
24.angel180.................................2.dene me...............ege üniv....................regl bekliyor
25.mavi_mercan...........................1.deneme. ..............anadolu sağlık merkezi.................yumoş büyütüyo
26.aralma.....................................???? ????................???????????????????........... ......regl bekliyor
27.cannisan..................................2.den eme..................hakan şatıroğlu .......... .......19 nisan SONUÇ
28.ses82......................................2.de neme....................?????????????............. ...25 nisan SONUÇ
29.ecrin38....................................1.de neme.....................bahçeci.................. ..........17 nisan lucrin

HAMİLELER

.1- benmasal...............................HAMİŞŞŞŞŞŞ: :
2-GİZEMLİ83..............................HAMİŞŞŞŞ ŞŞ

günaydın kızlar ben çok hastayım ya dünden beri kusuyorum üşüyorum zar zor işe geldim toplantım var diye işin kötüsü lucrine başladım başka ilaç alamıyorum ilaçsız nasıl atlatacağım bilmiyorum başımda çatlıyo

canım benim bugün 6. günüm gonalfte cumartesi günü 10mm civarıydı yumurtaların boyutları ben takipleri eskişehirde yaptırıyorum burdaki drum merkezle irtibatta yumurta boyutlarını tek tek yazıp muayene sonu hemen bildiriyor bugün sabah kan verdim yine e2 için ben çalıştığım için vakit çok çabuk geçiyor normal zamanda hiç aklıma gelmiyo ama ne zaman çağırırlar bilmediğim için diken üzerinde duruyorum...çünkü ankaraya giderken yumurta toplatmaya izin alıcam, şube müdürümle konuşmam lazım, yani şu izin bana sıkıntı veriyor azcık ...bende çok çabuk yoruluyorum...benim eşimdede sorun yok biz sebepsizlerdeniz...canım izin alıcam transfer sonrası izinli olacağım için zamanı nasıl geçiririm hiç bilmiyorum... inş çabucak geçer ve pozitifleri görürüz canım....a.s.a.s.

canim cok gecmis olsun bence tup bebek merkezini arayip durumunu anlat lucrinin yan etkisi olbilir mi acaba? cunku dogum kontrol hapi gbdir lucrin ve dogum kontrol haplari bazen asiri yan etki yapabilir bizi de haberdar et.

oh cabuk buyuyor yumuslarin Masallah, bence bir haftaya catlatma ignen vurulur tabii biz sadece kaba tahmin yabiliriz. bizde sebepsiz inferteliteyiz, Allah hepimizin yardimcisi olsun.

günaydıın herkese..
geçmiş olsun canım lucrin kullanırken ilaç alabilirsin belki doktoruna sor istersen.en azından vitamin kullanabilirsin bence.

zübeydecim bu hamilelerin kullandığı hafif ağrı kesicilerden al canım bende kullanılabiliyor diye biliyorum...

sel ve nursim maşallah ne güzel gidiyor tedaviniz.inşallah güzel sonuçlarla gelirsiniz.
nursim eskişehirde hangi doktora gidiyosun canım?

arkadaslar lucrin kullanirken antibiyotik kullamaz miyiz? ozellikle vaginal enfeksiyonlar icin? doktorum benden her ihtimale karsi enfeksiyon analiz testleri istedi, tup bebek oncesi sart diye ve ufak bir bakteriyel sorun cikti, 6 gunluk antibiyotik yetecekmis. simdi benim tedavim (bu hafta lucrine baslayacagim normalde) ertelnir mi sizce? randevum yarin da bu sorunun cevabini bilen var mi(

evocum ben doğuş hastanesinde aslan bey var ona gidiyorum....çokta memnunum sağolsun baya ilgileniyor...

hayır canım ertelenmez bende iğnelerimi yaparken antibiyotik kullanmıştım yumurta toplamadan sonraydı ama benim ki...mikroplara karşı enfeksiyona karşı önlem canım korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…