nmerhaba arkadasım.bende mayısın ilk haftası başlıyorum tedaviye bende endometriozis hastalığım var ama ben ameliyat oldum 1 sene önce kistim yok şu an.tedirginim biras inşş sen bana umut olursun inşşş olumlu sonuç alırsın bana da haber ver hamile olduğunda opuyorumnanaktan
sel76 canım bizde seni seviyoruz kendine iyi bak olurmu inş. herşey yolunda gider :) mutlu mutlu dönersin evine...
günaydın kızlar nasılsınız bakalım gonalfte bugün 4. günüm sanırım bir haftaya kadar çatlatmamı vurunurum gerçi bugün takibe gidicem inş yolundadır herşey...
nursim aynıyız herhalde.bugün pazar 5. gonal f artı cetroteidemi yaptım.allahım ne zor.yarınn tekrar doktora.sanırım yumurtalarım 11.5 en büyügü.sen neyapıyorsun.istanbuldayım biraz dışarda gezmeye çıkıyoruz.biraz yoruluyorum.bişey olurmu acaba.senin eşinde problem varmı.benim eşimde yok.yarın gelecek.spermiyogram verecek.inşallah aynı günde transferimiz olur.senin günün nasıl geçiyor.transferden sonra ne yapmayı düşünüyosunnn.sevgilerim seninle..........
günaydın kızlar ben çok hastayım ya dünden beri kusuyorum üşüyorum zar zor işe geldim toplantım var diye işin kötüsü lucrine başladım başka ilaç alamıyorum ilaçsız nasıl atlatacağım bilmiyorum başımda çatlıyo
canım benim bugün 6. günüm gonalfte cumartesi günü 10mm civarıydı yumurtaların boyutları ben takipleri eskişehirde yaptırıyorum burdaki drum merkezle irtibatta yumurta boyutlarını tek tek yazıp muayene sonu hemen bildiriyor bugün sabah kan verdim yine e2 için ben çalıştığım için vakit çok çabuk geçiyor normal zamanda hiç aklıma gelmiyo ama ne zaman çağırırlar bilmediğim için diken üzerinde duruyorum...çünkü ankaraya giderken yumurta toplatmaya izin alıcam, şube müdürümle konuşmam lazım, yani şu izin bana sıkıntı veriyor azcık ...bende çok çabuk yoruluyorum...benim eşimdede sorun yok biz sebepsizlerdeniz...canım izin alıcam transfer sonrası izinli olacağım için zamanı nasıl geçiririm hiç bilmiyorum... inş çabucak geçer ve pozitifleri görürüz canım....a.s.a.s.
günaydın kızlar ben çok hastayım ya dünden beri kusuyorum üşüyorum zar zor işe geldim toplantım var diye işin kötüsü lucrine başladım başka ilaç alamıyorum ilaçsız nasıl atlatacağım bilmiyorum başımda çatlıyo
arkadaslar lucrin kullanirken antibiyotik kullamaz miyiz? ozellikle vaginal enfeksiyonlar icin? doktorum benden her ihtimale karsi enfeksiyon analiz testleri istedi, tup bebek oncesi sart diye ve ufak bir bakteriyel sorun cikti, 6 gunluk antibiyotik yetecekmis. simdi benim tedavim (bu hafta lucrine baslayacagim normalde) ertelnir mi sizce? randevum yarin da bu sorunun cevabini bilen var mi(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?