hayır canım ertelenmez bende iğnelerimi yaparken antibiyotik kullanmıştım yumurta toplamadan sonraydı ama benim ki...mikroplara karşı enfeksiyona karşı önlem canım korkma
evo sen tedaviye başladınmı... ertelenmiştiya...durum nedir şimdi....
ama seninki toplamadan sonraymis gizemlicim, ymurtalara zarar vermez mi? gerci lucrin kullanirken sonra adet olucaz ya yeni yumurtalar olucak degil mi? yani regleden once kullansam sanki olur gb? kafam karistilmaz:
ama seninki toplamadan sonraymis gizemlicim, ymurtalara zarar vermez mi? gerci lucrin kullanirken sonra adet olucaz ya yeni yumurtalar olucak degil mi? yani regleden once kullansam sanki olur gb? kafam karistilmaz:
kızlar nasılsınız bakalım ne var ne yok size hep dur ediyorum
Insallah kizlar neyse onemli olan bakteriden kurtulmak, gerekirse bir ay daha bekleriz ne diyeyim(
sagol canim Insallah birkacgunu lucrine de denk gelicek ama hayirlisi.selam kızlar:))
Özlemcim, benim doktorum da verdi antibiyotik tedavisi lucrine başlamadan önce, eşimle beraber kullandık... Etkilemez korkma:)) Hayırlı olsun tedavin bu arada...
kıslaaarr, benm bugün 8. gün.. test yapsam mı acaba, yoksa beklesemmi günüme kadar, heyecan yapmıyorum dedim ama vallahi gün yaklaştıkça insan daha fazla düşünmeye başlıyor.
evocum ben bugün dra gidicem takip için muhtemelen izne çıkış tarihim bugün belli olabilir tahminime göre 2 güne kadar çatlatmamı olurum ben hergün 2mm civarı büyürse bugün boyutları 14-15mm civarıdır yazarım yine kontrolden sonra..
kızmar mavi_mercan önceki yaptığımız muhabbete yorum yapmıştır
hani dedikya millet kurcalıyo sorup duruyo ona istinaden yamıştır ben öyle algıladım.
30 temmuz nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?