Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

hayır canım ertelenmez bende iğnelerimi yaparken antibiyotik kullanmıştım yumurta toplamadan sonraydı ama benim ki...mikroplara karşı enfeksiyona karşı önlem canım korkma

ama seninki toplamadan sonraymis gizemlicim, ymurtalara zarar vermez mi? gerci lucrin kullanirken sonra adet olucaz ya yeni yumurtalar olucak degil mi? yani regleden once kullansam sanki olur gb? kafam karisti lmaz:

ya kizlar hicbir sikayetim yoktu doktor istemese bu bakteri dusuge neden oluyormus!!! burda tedbir amacli herkese yapiliyormus tup bebek oncesi turkiyede de yapiliyor mu? sizlere yapilmadiysa hemen doktorunuzdan isteyin vaginal enfeksiyon testlerini, smear degil bu her turlu enfeksiyonu arastiran farkli bir test. esimden bile istediler.

hem de tedavisi basit olan basit bir bakteriymis ama dusuge neden olabilirmis yine de!! neyseki yapildi walla neye ugradigimi sasirdim ya yapmasalardi cunku bir sikayetim yoktu.

evo sen tedaviye başladınmı... ertelenmiştiya...durum nedir şimdi....

canım ben 22 marttan beri lucrine devam ediyorum.24 nisanda tekrar kontrole gidicem.tahminen mayıs 14 gibi toplama olur dedi doktorum.ilaçlarımı aldım son gidişimde.gonal f 450 kullanıcam.durumlar şimdilik böyle :)
sen sanırım anatolia ya gidiyodun dimi?izine ne zaman çıkıyosun?

ama seninki toplamadan sonraymis gizemlicim, ymurtalara zarar vermez mi? gerci lucrin kullanirken sonra adet olucaz ya yeni yumurtalar olucak degil mi? yani regleden once kullansam sanki olur gb? kafam karisti lmaz:

canım doktorlar bazen hamilelikte bile antibiyotik veriyor onlar bize zarar veren bişey vermezler doktorun verdiyse şç benim arkadaşım hamile dişleri fena oldu o sebepten antibiyotik kullandı içi rahat olsun yani sıkma sen canını

bana da ilk tedavimde toplamadan sonra verilmişti antibiyotik.sen de adet olacağın için sorun olacağını sanmıyorum canım.

evocum ben bugün dra gidicem takip için muhtemelen izne çıkış tarihim bugün belli olabilir tahminime göre 2 güne kadar çatlatmamı olurum ben hergün 2mm civarı büyürse bugün boyutları 14-15mm civarıdır yazarım yine kontrolden sonra..

tatlım ben aradım kliniği hemşirem biz sıcak bakmıyoruz istemiyoruz dedi vitamin kullan dedi yada git serum takılsın dedi şuan iğne kullanıyorsun dedi şimdi sana bişi diyemiyorum ben tadaviye başladığım gün bana verilen kağıtta da yazıyordu zaten tedaviye başladığınız gün itibari ile ağrı kesici , farklı ilaçlar ve sigara kesinlikle yasak diye

selam kızlar:))

Özlemcim, benim doktorum da verdi antibiyotik tedavisi lucrine başlamadan önce, eşimle beraber kullandık... Etkilemez korkma:)) Hayırlı olsun tedavin bu arada...

kıslaaarr, benm bugün 8. gün.. test yapsam mı acaba, yoksa beklesemmi günüme kadar, heyecan yapmıyorum dedim ama vallahi gün yaklaştıkça insan daha fazla düşünmeye başlıyor.

selam kızlar:))

Özlemcim, benim doktorum da verdi antibiyotik tedavisi lucrine başlamadan önce, eşimle beraber kullandık... Etkilemez korkma:)) Hayırlı olsun tedavin bu arada...
sagol canim Insallah birkacgunu lucrine de denk gelicek ama hayirlisi.

kıslaaarr, benm bugün 8. gün.. test yapsam mı acaba, yoksa beklesemmi günüme kadar, heyecan yapmıyorum dedim ama vallahi gün yaklaştıkça insan daha fazla düşünmeye başlıyor.

ay canim aslinda cok haklisin ben olsam kesin sekiz ya da dokuzda yapardim. egerki bir embro konduysa yarini da beklesen??? Insallahhhh hayirli olumlu sonucu alirsin.

tamam canım az kalmış hadi hayırlısı :)

kızmar mavi_mercan önceki yaptığımız muhabbete yorum yapmıştır
hani dedikya millet kurcalıyo sorup duruyo ona istinaden yamıştır ben öyle algıladım.

Kızlar çok pardon bakamadım bir kaç gün, ben tedavinin zor, bir de etrafımızdaki insanlar daha da zorlaştırıyorlar diye yazmıştım :)

kızlar sanırım 4-5 güne kadar gidecekmişim burdaki drum öyle dedi yumurta gelişimim ve e2 değerlerim çok iiymiş...

arkadaşlar merhabalar;
Perşembeden beri yazamadım çok güzel gelişmeler var okuyabildim sadece herkesin dilediği gibi lsun diyerekkk bendeki gelişmeleri yazayım :)

Ruhsal olarak çok daha iyiyim, ilçlar ilk başlardaki gibi etkilemiyor.
Dün akşam son Gonal F imi yaptım akşama çatlatma iğnem varrrrrrrrrrr öyle mutlluyum kiiii, :)
ÇArşamba günü yumurtalarım toplanacak, büyükdüklerinden özellikle sağ yumurtamda çok sancım, baskım var. yavaş yürüyorum ve hareket ediyorum.
Cumartesi yada Pazartesi transferimiz olacak. ızin aldım 1 hafta sanırım korkudan kalmadan yatarım :)

30 temmuz nasılsın

iyiyim canım benim sağolasın
cuma günü işten öğlende çıktım çok ateşim vardı bugünde işler birikmiş anca girebildim nete
kızlar size bişey soracam ben lucrine kısmetse yarın başlıyorum ama ben cumartesi pazar rahatsız olduğum için minoset içtim bide migrenim tuttu avamigren içtim şimdi içime dert oldu daha tam tedaviye başlamadık diye arayıp sormak aklıma bile gelmedi sizce bişey olurmu aranızda benim gibi ilaç alan oldumu? artık olan oldu yarın lucrine başlıyorum hayırlısıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…