Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

çok güzel tatlım allahım bu mutluluğunu bozmasın hatta daha fazla mutluluk versin :) yavaş yavaş herkes birer adım daha yaklaşıyor bebişlerine bu çok güzel :)

Arkadaşlar merhaba,

Sizlere bir sorum olacak: ben 3 nisanda adet oldum ve 5.inde de menegon kullanmaya başladım ancak 1 hafta sonra yumurtalarımdaki senkron bozukluğundan dolayı tedavim iptal oldu.

Cumartesi yani 17 nisan akşamı yeniden kanamam başladı, adet kanı gibi devam ediyor, işlerin sebebiyle yarına randevu alabildim, sizde nedendir? Çok korkuyorum kist fakan vardır diye.

Cevaplarınızı bekliyorum.bilmiyorumkismile

merhaba arakadaşlar, dr dan geliyorum. çaraşamba günü yumurtalarım toplanacakmış. ctesi de transferim var . bu akşam çatlatma iğnemi olucam.. çok heyecanlandım.... :ecrin_bebek:

1.sel76 ................................... 6.deneme..............memorial...............iğme kullanıyor
2.zübeyde24.............................1.deneme. ... ..........bahçeci.................lucrin kullanıyor
3.musetta.................................1.deneme .. ............jinepol.................. cumartesi transfer
4.xtatlıkız..................................1.den em e.............hacettepe..............iğne kullanıyor YUMOŞ BÜYÜTÜYO
5.özlem80.................................1.dene me.. ......... amerikan.................regl bekliyor
6.30temmuz.............................1.deneme... .. .........umut......................20 nisan lucrinle başlıyor
7.evoevo...................................2.denem e. ...........generatta.................lucrin kullanıyor
8.nurrsen..................................1.denem e. ........... medicalpark............regl bekliyor
9.benmasal...............................7.deneme. .. .........umut....................YARIN SONUÇ GÜNÜ:) HAMİŞŞ
10.nursim05................................1.denem e.. .........anatolia....................gonalfte
11.umudumol35...........................3.deneme.. ..........umut........................ beklemede :)
12.olcaydal23..............................1.denem e.. ..........amerikan..................regl bekliyor
13.nedime59................................1.denem e..............brüksel....................yumoşlar toplandı
14,yağmurum1.............................2.deneme. ...............yurtdışı....................regl bekliyor
15.pany86....................................3.den eme................memorial.................TRANSF ER BEKLİYO
16.kys..........................................2, deneme.................yurtdışı................... TRANSFER BEKLİYO
17.quality......................................1 deneme .................centrum.................23 NİSAN SONUÇ
18.cannur82.................................2.dene me...............medical park..............regl bekliyor
19,cigdo......................................2.de neme...............memorial...................1 ay ertelendi
20.karatasoz................................2.dene me................anatolia.....................reg l bekleniyor
21.gizemli83...............................1. deneme.............medicalpark göztepe.... HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
22.panadol..................................1 deneme.................umut .................... . regl bekliyor
23.elvinaz....................................1.de neme...............bahçeci...................yumoş lar yoplandı
24.angel180.................................2.dene me...............ege üniv....................regl bekliyor
25.mavi_mercan...........................1.deneme. ..............anadolu sağlık merkezi.................yumoş büyütüyo
26.aralma.....................................???? ????................???????????????????........... ......regl bekliyor
27.cannisan..................................2.den eme..................hakan şatıroğlu .......... .......19 nisan SONUÇ
28.ses82......................................2.de neme....................?????????????............. ...25 nisan SONUÇ
29.ecrin38....................................1.de neme.....................bahçeci.................. ..........17 nisan lucrin

HAMİLELER

.1- benmasal...............................HAMİŞŞŞŞŞŞ: :
2-GİZEMLİ83..............................HAMİŞŞŞŞ ŞŞ

canim gecmis olsun kist olsa gec adet olurdun sanki. tabii doktorun bilir en dogrusunu. senkron bozuklugu nedir?

ooo hadi hadi herkes tedavinin sonlarına geldi neredeyse :)) çatlatma iğnelerini yapacak arkadaşlarım inş. herşey gönlünüze göre gider, Allah kolaylık versin :)))

saol karatasoz, inşallah hepimizin güzel haberlerini alırız buradan. bunca emeğimizin karşılığınızı görürüz...

sagol canim Insallah birkacgunu lucrine de denk gelicek ama hayirlisi.

ay canim aslinda cok haklisin ben olsam kesin sekiz ya da dokuzda yapardim. egerki bir embro konduysa yarini da beklesen??? Insallahhhh hayirli olumlu sonucu alirsin.

Hayatım, bana 2 embriyo transfer ettiler. Son birkaç günden beri inanılmaz fazla iştahım arttı, idrara çok çıkıyorum, karnımın alt kısmı şişti, bi de idrarda hafif koku değişti...Bugüne kadar çok sakin bekledim, ama bugün çok heyecan yapmaya başladım.. Test yaparım yapmasına ama pregnyl yaptırıyorum 3 gün ara ile.. O da Beta-HCG yi etkiliyormuş, yani hamilelik olmasa bile var gibi çıkabiliyormuş... O nedenle test yapmak istemiyorum... Açıp merkezime sorsam kesin yapma der:))))) Vallahi Allah hepimize sabır versin.. Bu çok sabır isteyen bir işmiş arkadaşlar... Düşünsenize, tedaviye başlamak için doktora ilk gittiğimiz günden beri birşeyleri bekliyoruz .. İlaçlar nasıl, iğneler acıtırmı, yumurtam gelişecekmi, az mi çok mu büyüyecek, yok iyi toplanacak mi
hadi toplandı döllenecek mi hadi döllendi kaçtane, yok bölündümü derken tuttumu, ..... sonra da inşallah ilk aylarda bişey olmaz da sağlıkla geçiririz diye yiyip bitiriyoruz kendimizi...

Çok uzun yazdım kusura bakmayın:)) Tekrar Allah hepimizin yardımcısı olsuni hepimizin bahtı açık olsun.

merhaba arakadaşlar, dr dan geliyorum. çaraşamba günü yumurtalarım toplanacakmış. ctesi de transferim var . bu akşam çatlatma iğnemi olucam.. çok heyecanlandım.... :ecrin_bebek:

musetta seninle aynı durumdayız :)
ama benimki tek embriyo transferi olacağından pazartesiye kalacakmış büyük ihtimalle.
inşallah güzel haberler alırız arkadaşım

quality sabret guzelim madem betahcg ignesi oluyorsun kafan iyice karisir sonucla. en azindan iki gun daha bekle Insallah hamilesin, belirtiler guzel Masallah.

musetta seninle aynı durumdayız :)
ama benimki tek embriyo transferi olacağından pazartesiye kalacakmış büyük ihtimalle.
inşallah güzel haberler alırız arkadaşım

inşallah hihoyyyt benimde tek olacak herhalde . ben yasa çıktı diye konuşmadım doktorla. inşallah güzel haberleri alırız beraber :lepi:

kızlaarrr bugün yumoşlarım toplandı 3 yada 5 gün sonra transferim var...ama ben iğnelerden çok etkilendim midem bulanıyorçok midem gaz yapıyor baş ağrısı....gzemlim transfer işlemi nekadar sürüyorr?????***

dün 25 yumurtam toplanmıştı bugün emriyolog aradı 14 tanesi kaliteliymiş ve 12 si döllenmiş çarş yada cuma olcak transfer benim ağrım geçemdi kasıklarım çok şiş ve gaz şişkinliğide var niye hala geçmiyo bilmiyorum transeferim aneztezili olcak benim hayırlısı ile bi gelseydi o günn

Kızlar mrh nasılsınız bugün doktora gittim tedavim başladı yarın sabah ilk iğnemi olucam hastanede.Ya bişiy sorucam size unutmuşum acele çıktım doktordan ben bütün tahlillerimi yaptırdım ama yarın tekrar kan alıcaklar bunu ne için alıyolar acaba sizce zaten kansızım fenalık geldi artık kan vermekten bende hepatit B çıktı devlet hastanesinde ilk önce bi test yaptırdım ama oranınki içime sinmedi tekrar başka bi özel labaratuarda yaptırdım ordada olmadığı çıktı anlamadım gitti böyle ikileme de kaldım biraz

canım tedavi bıyunca bazen her muaynede bazen bir kez ara vererek tahlil yapılıyo bu rutin bi kontrol hormonalrına bakıyorlar benimde aynen gına geldi kan vermekten iğne olmaktan ama malesef bu 1 aya yakın sürüyo benimd edün yumurtalrım toplandı şimdi kalçadan iğne oluyorum

nedimecim canım öncelikle geçmiş olsun . transfer işlemi benim 10 dk sürmüştü ama gaz sancılarım hamileliğim sonlanana kadar inş. seninde gazlı bir gebeliğin olmaz tatlım...

aralmacım hayırlı olsun canım :) o kan verme işine alışsan iyi olur tatlım çünkü hamile olduğunda bile üç dört kez birer gün arayla alıyorlar.

inşşşş. :))) gelicek. gaz şişkinliği için ben havuç tüketiyodum bana iyi geliyodu bi dene istersen canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…