çok güzel tatlım allahım bu mutluluğunu bozmasın hatta daha fazla mutluluk versin :) yavaş yavaş herkes birer adım daha yaklaşıyor bebişlerine bu çok güzel :)
canim gecmis olsun kist olsa gec adet olurdun sanki. tabii doktorun bilir en dogrusunu. senkron bozuklugu nedir?Arkadaşlar merhaba,
Sizlere bir sorum olacak: ben 3 nisanda adet oldum ve 5.inde de menegon kullanmaya başladım ancak 1 hafta sonra yumurtalarımdaki senkron bozukluğundan dolayı tedavim iptal oldu.
Cumartesi yani 17 nisan akşamı yeniden kanamam başladı, adet kanı gibi devam ediyor, işlerin sebebiyle yarına randevu alabildim, sizde nedendir? Çok korkuyorum kist fakan vardır diye.
Cevaplarınızı bekliyorum.bilmiyorumkismile
sagol canim Insallah birkacgunu lucrine de denk gelicek ama hayirlisi.
ay canim aslinda cok haklisin ben olsam kesin sekiz ya da dokuzda yapardim. egerki bir embro konduysa yarini da beklesen??? Insallahhhh hayirli olumlu sonucu alirsin.
merhaba arakadaşlar, dr dan geliyorum. çaraşamba günü yumurtalarım toplanacakmış. ctesi de transferim var . bu akşam çatlatma iğnemi olucam.. çok heyecanlandım.... :ecrin_bebek:
musetta seninle aynı durumdayız :)
ama benimki tek embriyo transferi olacağından pazartesiye kalacakmış büyük ihtimalle.
inşallah güzel haberler alırız arkadaşım
kızlaarrr bugün yumoşlarım toplandı 3 yada 5 gün sonra transferim var...ama ben iğnelerden çok etkilendim midem bulanıyorçok midem gaz yapıyor baş ağrısı....gzemlim transfer işlemi nekadar sürüyorr?????***
Kızlar mrh nasılsınız bugün doktora gittim tedavim başladı yarın sabah ilk iğnemi olucam hastanede.Ya bişiy sorucam size unutmuşum acele çıktım doktordan ben bütün tahlillerimi yaptırdım ama yarın tekrar kan alıcaklar bunu ne için alıyolar acaba sizce zaten kansızım fenalık geldi artık kan vermekten bende hepatit B çıktı devlet hastanesinde ilk önce bi test yaptırdım ama oranınki içime sinmedi tekrar başka bi özel labaratuarda yaptırdım ordada olmadığı çıktı anlamadım gitti böyle ikileme de kaldım biraz
dün 25 yumurtam toplanmıştı bugün emriyolog aradı 14 tanesi kaliteliymiş ve 12 si döllenmiş çarş yada cuma olcak transfer benim ağrım geçemdi kasıklarım çok şiş ve gaz şişkinliğide var niye hala geçmiyo bilmiyorum transeferim aneztezili olcak benim hayırlısı ile bi gelseydi o günn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?