Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

merhaba kızlar bende bu ay başladım 8 nisanda adetle beraber başladık cumartesi gunu yumurtalarım toplandı yarın salı guu yani transferim yapılacak dualarınızı eksık etmeyın benden de allah yardımcımız olsun hepimizin emeklerımızı boşa çıkartmasın inşallah anne olmayı hepimize nasıp etsın inşallah ....

Canım benimmm hayırlı uğurlu olsun.. Yaşadığın belirtiler hemen herkeste oluyor canım.. transfer işlemi de 20 dakika falan sürüyor..

Hadi allah tamamına erdirsin

quality sabret guzelim madem betahcg ignesi oluyorsun kafan iyice karisir sonucla. en azindan iki gun daha bekle Insallah hamilesin, belirtiler guzel Masallah.

:) Ozlemcim, nette araştırdım, hcg iğnelerini olduktan sonra test için en az 3 gün geçmeli diyor. Ben bugünde iğne olacağım.. Ve cuma günü de test günüm... Valla yine kafam karışacak :)))) Haa test yüksek çıkarsa sorun yok, ama düşük değer çıkarsa kesin iğneden diye kendi kendimi yer bitiririm ben. İnşallah yüksek bir değer çıkar... Vallahi içim içime sığmıyor artık... Ben de ne kanama oldu, ne de başka bişey.. Sadece ara ara batmalarım oluyor... bu sabah da sanki adet olacakmışım gibi kasıklarıma hafif bir ağrı geldi geçti..

Kızlar, hiç birimizin hayal kırıklığına katlanacak gücü kalmadı.. Allahım hepimizin yüzüne baksın... Ben bu olmazsa bir kez daha deneyemeyeceğim. Yüce rabbim Acısın bizlere,, Sonuçta kutsal bir yol sayılır bu, hepimiz evlat sahibi olmak için uğraşıyoruz...

Hakkımızda en hayırlısı ne ise o olsun, Allahım hepimize yardım etsin.

(Sabah duamızı da ettim arkadaşlar hepimiz için.)

canım benim çok sevindim hadi hayırlısı bakalım toplamadan sonra ağrın sızın olmadı değildi çok yumurtası olanlarda genelde oluyormuş ya merak ettim çünkü aynı tedaviyi görüyoruz tahminimle benimde bol yumurtalı olacak :) nasıl oldu bana bi anlatsan aynı merkezdeyiz ya bende merak ediyorum

bu son denememdi.quality olumlu düşün olumlu olsun inşallah bu defa yavrularına kavuşursun.bütün arkadaşların emeklerini allahım boşa çıkarmasın gerçekten çok zahmetli ve yıpratıcı bir iş. umarım kımsenin emeği boşa gitmez.

donduruluş yoktu yumurta sayım zaten çok fazla değildi ilkinde 4 tane 3 transfer olmuştu 2. de sadece 2 adet yumurta kaliteli çıktı.yaşım 42 olunca daha fazla şansımı zorlamak istemiyorum.hayırlısı canım

çok sevindim hadi gözün aydın kaç tane toplandı

niye öyle diyorsun imkanın varsa dene menopoza girmediğin sürece şansın var ablacım unutma ümidini kesme

ablacım ne desek faydası olur bilmiyorum ama vardır bunda da bir hayır kendini yıpratmamaya çalış bence bir kere daha deneyebilirsin yaşın itibariyle vazgeçmiş görünüyorsun ama 50 yaşında bebek sahibi olanlar var eskiden korunma yöntemi bilmezlerken kadınlar kızlarıyla birlikte doğuma giderlermiş okadar çok örnek varki çevremizde neden olmasın eğer maddi imkanın varsa bir kere daha denemeye değer.

biraz zaman geçsin bakalım.ilerde belk.hayırlısı

bence pes etmemelisin yaş ilerledikçe yumurta kalitesi azalıyo rezervide azalıyo bunu sende biliyosun şimdi böle düşünmen normal ama yakında sende istemeye başayacaksın benden sölmesi ama arayı soğutmak yok

biraz zaman geçsin bakalım.ilerde belk.hayırlısı

geçmiş olsun abla. üzülme dicem ama ne fayda üzülmemek elde değil ama san aşunu söylicem Allahtan umudunu kesme gücüne gider, istemektende vazgeçme yaşa falanda takılma o isterse babasızda çocuk dünyaya getirtebiliyo, biraz kendini topladığında deneme gücünü yine kendinde bulacaksın merak etme a.s.

zübeydecim nasılsın tatlım nasıl geçti pikniğin, ne var ne yok keyifler nasıl :)

aranıza yeni katıldım rabbim isteyen herkese anne olmayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…