kızlaarrr bugün yumoşlarım toplandı 3 yada 5 gün sonra transferim var...ama ben iğnelerden çok etkilendim midem bulanıyorçok midem gaz yapıyor baş ağrısı....gzemlim transfer işlemi nekadar sürüyorr?????***
quality sabret guzelim madem betahcg ignesi oluyorsun kafan iyice karisir sonucla. en azindan iki gun daha bekle Insallah hamilesin, belirtiler guzel Masallah.
dün 25 yumurtam toplanmıştı bugün emriyolog aradı 14 tanesi kaliteliymiş ve 12 si döllenmiş çarş yada cuma olcak transfer benim ağrım geçemdi kasıklarım çok şiş ve gaz şişkinliğide var niye hala geçmiyo bilmiyorum transeferim aneztezili olcak benim hayırlısı ile bi gelseydi o günn
arkadaşlar hepinize günaydın.ben dün kan tahlili verdim akşam doktorum aradı sonuç negatif.
kızlaarrr bugün yumoşlarım toplandı 3 yada 5 gün sonra transferim var...ama ben iğnelerden çok etkilendim midem bulanıyorçok midem gaz yapıyor baş ağrısı....gzemlim transfer işlemi nekadar sürüyorr?????***
donduruluş yoktu yumurta sayım zaten çok fazla değildi ilkinde 4 tane 3 transfer olmuştu 2. de sadece 2 adet yumurta kaliteli çıktı.yaşım 42 olunca daha fazla şansımı zorlamak istemiyorum.hayırlısı canım
donduruluş yoktu yumurta sayım zaten çok fazla değildi ilkinde 4 tane 3 transfer olmuştu 2. de sadece 2 adet yumurta kaliteli çıktı.yaşım 42 olunca daha fazla şansımı zorlamak istemiyorum.hayırlısı canım
biraz zaman geçsin bakalım.ilerde belk.hayırlısı
biraz zaman geçsin bakalım.ilerde belk.hayırlısı
arkadaşlar hepinize günaydın.ben dün kan tahlili verdim akşam doktorum aradı sonuç negatif.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?