bu son denememdi.quality olumlu düşün olumlu olsun inşallah bu defa yavrularına kavuşursun.bütün arkadaşların emeklerini allahım boşa çıkarmasın gerçekten çok zahmetli ve yıpratıcı bir iş. umarım kımsenin emeği boşa gitmez.
inşallah hihoyyyt benimde tek olacak herhalde . ben yasa çıktı diye konuşmadım doktorla. inşallah güzel haberleri alırız beraber :lepi:
bizimki kesin konuştu tek diye, ben 29 yaşındayım çünkü; sevineyim mi üzülemedim mi bilemedim. Rabbimden hayırlısı nediyelim. Umarım yumruta toplama işlemimiz de rahat geçer.
günaydın fıstıklar tek çift üzülmeyin benim embriyom ikinci kaliteydi balastosiste bile gitti yani 5 gün dayandı tek olsun çift olsun önemli olan sağlıklı olsun ve bize ii tutunsun bende ikiz olsun çok isterdim ay sonunda belli olucak ikiz olup olmadığı çünkü kanserden dolayı rahmimin alınma durumu var doğumda o yüzden beterini düşünüp şükredin ve her zmana hayırlısını isteyin
gizemlicim günaydın... Hep hayırlısı olsun diyoruz zaten.. Kız seni çok merak ettim ben, Allah gönlüne göre versin.. İnnnnnşallah üçüzün olur:) ha ha ha ha:) Görürsün o zaman kaç bucakmış:)))
Şaka bi yana da gönlüne göre olsun şekerim.
Karatasoz cüm, az kaldı.. yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz sonra bi daha yatcaz kalkcaz ben tahlile gidicem:)))) sen ne alemdesin şimdi?
yaa bi de ancelofsky nerelerde hiç yok,
zübeydecim nasılsın tatlım nasıl geçti pikniğin, ne var ne yok keyifler nasıl :)
biraz zaman geçsin bakalım.ilerde belk.hayırlısı
iyi güzeldi ama mahvoldum midemi üşüttüm sanırım pazar akşamı dün hep kustum tüm vucudum kırgın ilaçta almamam gerektiğini söyledi merkezim bugun midem daha iyi ama hala vucudum kırgın tatlım kız bu arada sen niye 50 günü bekliyorsun gitsene doktora belki hamilesindir :)
4 kez tup bebek deneyen 40 yasindaki arkadasim negatiflerden sonra dogal hamile kaldi cok sevindik, dogurdu. 42 yasinda yine hamile kaldi yine cok sevindik veeeeeeeeeeeeeeee
ikizdi hem de dogal yoldan opuyorumnanaktan
ona da olmaz artik diyorlardi tup bebekten sonra 40 ve 42 yas arasinda uc bebek annesi oldu dogal:))
lutfen bu ornegi hic unutma ve rezervin bitine kadar dogal tup denemeye devam.
tek diye üzülme mavi mercancım tek tek gelsinler :) ikize bakmak o kadar zorki anlatamam hem tüp bebekten sonra kendiliğinden bebeği oluyo herkesin ben kürtaja girdiğimde anestezi doktoru bana öyle söylemişti eğer korunmazlarsa 6 ay sonra yeniden hamile kalıyolar ve erken diye bir çoğu tekrar bize gelip aldırıyolar bizde çok üzülüyoruz demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?