Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

Canım çok teşekkür ederim. senin için çok üzüldüm.. Ama allahtan umut kesilmez.. Gün doğmadan neler doğar de, duanı eksik etme.. Yaşını da takma kafaya.. Ben de 39 yaşındayım. Ve ben erken menepoza girdim.. tedavi ile tekrar adet gördüm, ve en yüksek dozda gonalf ile ancak 4 tane yumurta üretebildim.. Bunların da iki tanesi kaliteli çıktı.. Onları da taransfer ettiler. Yani geride embriyom yok... Ama inanıyorumi rabbim verecek, durumumuz ortada.. Bu tedavi için eşimle çok kötü şeyler yaşadık... Maddi olarak zaten çok zor bir dönemdeyiz, bi de manevi olarak beni yıprattı.. Bütün bunların taktiri allahtan.. Ona inanıyorum.. Ve hiç umutsuzluğa kapılmadım. Yine de hakkımızda hayırlısı..

CANNİSAN bir de sana şunu söyleyeyim.. Merkezin neresi bilmiyorum, ama benim doktorumun ileri yaş tüp bebek uygulamalarında başarısı çok yüksek. Ve doktor Türkiyenin ilk tüp bebek doktoru.. Ailece de babamla ahbaplığı var.. Eger düşünürsen tekrar bi görüşmeni öneririm...

inşallah hihoyyyt benimde tek olacak herhalde . ben yasa çıktı diye konuşmadım doktorla. inşallah güzel haberleri alırız beraber :lepi:

bizimki kesin konuştu tek diye, ben 29 yaşındayım çünkü; sevineyim mi üzülemedim mi bilemedim. Rabbimden hayırlısı nediyelim. Umarım yumruta toplama işlemimiz de rahat geçer.

bizimki kesin konuştu tek diye, ben 29 yaşındayım çünkü; sevineyim mi üzülemedim mi bilemedim. Rabbimden hayırlısı nediyelim. Umarım yumruta toplama işlemimiz de rahat geçer.

tek diye üzülme mavi mercancım tek tek gelsinler :) ikize bakmak o kadar zorki anlatamam hem tüp bebekten sonra kendiliğinden bebeği oluyo herkesin ben kürtaja girdiğimde anestezi doktoru bana öyle söylemişti eğer korunmazlarsa 6 ay sonra yeniden hamile kalıyolar ve erken diye bir çoğu tekrar bize gelip aldırıyolar bizde çok üzülüyoruz demişti.

Cannisan, baktım senin merkezin benim eve çok yakın.. Ben Birlikte oturuyorum.. Keşke erken tanışsaydık, vallahı, bak karatasöz ile benim sonuçtan sonra görüşeceğiz:)))))) ( gözüşücez di mi karatasöz:)??, sende katıl bize:))

günaydın fıstıklar tek çift üzülmeyin benim embriyom ikinci kaliteydi balastosiste bile gitti yani 5 gün dayandı tek olsun çift olsun önemli olan sağlıklı olsun ve bize ii tutunsun bende ikiz olsun çok isterdim ay sonunda belli olucak ikiz olup olmadığı çünkü kanserden dolayı rahmimin alınma durumu var doğumda o yüzden beterini düşünüp şükredin ve her zmana hayırlısını isteyin

gizemlicim günaydın... Hep hayırlısı olsun diyoruz zaten.. Kız seni çok merak ettim ben, Allah gönlüne göre versin.. ınnnnnşallah üçüzün olur:) ha ha ha ha:) Görürsün o zaman kaç bucakmış:)))

Şaka bi yana da gönlüne göre olsun şekerim.

Karatasoz cüm, az kaldı.. yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz sonra bi daha yatcaz kalkcaz ben tahlile gidicem:)))) sen ne alemdesin şimdi?

gizemlicim günaydın kuşum nasılsın? inş. ikizin olur hadibakalım ay sonunada biş kalmadı kaydirigubbakcemile3 ya benimde regl olucakmış gibi karnım ağrıyo bacaklarım ağrıyo günlerdir tık yok :sinifsinif: bi on gün daha beklicem bakalım olmazsa doktora gidicem 50 gün oldu artık. mafoldumben

eveeeeeeeet çok az kalmıııııııııış:))))))))) qualitycim valla işte benim durum böyle bekliyorum bakalım kader kısmet bazen aklımdan biraz ara versemmi diyede geçmiyo değil belki diyorum keçi boynuzu işe yararda kendilğinden gelir bebişim ahhhhh ahhhhhhhh ....herşey doktorla olan görüşmemize bağlı yani.

yaa bi de ancelofsky nerelerde hiç yok,

kızlar ne olsun walla boğuluyoruz bizde merakla bebek tutuncada merak bitmiyo

walla üçüz olsada hayır demem ben ne yalan söliim süper olur şöle 2 kız bir oğlan olsa sağlıklı allah 3 tane kurban keserim herhalde

angela söliim uğrasın size arada giriyo oda...

zübeydecim nasılsın tatlım nasıl geçti pikniğin, ne var ne yok keyifler nasıl :)

iyi güzeldi ama mahvoldum midemi üşüttüm sanırım pazar akşamı dün hep kustum tüm vucudum kırgın ilaçta almamam gerektiğini söyledi merkezim bugun midem daha iyi ama hala vucudum kırgın tatlım kız bu arada sen niye 50 günü bekliyorsun gitsene doktora belki hamilesindir :)

biraz zaman geçsin bakalım.ilerde belk.hayırlısı

4 kez tup bebek deneyen 40 yasindaki arkadasim negatiflerden sonra dogal hamile kaldi cok sevindik, dogurdu. 42 yasinda yine hamile kaldi yine cok sevindik veeeeeeeeeeeeeeee
ikizdi hem de dogal yoldan opuyorumnanaktan
ona da olmaz artik diyorlardi tup bebekten sonra 40 ve 42 yas arasinda uc bebek annesi oldu dogal:))
lutfen bu ornegi hic unutma ve rezervin bitine kadar dogal tup denemeye devam.

ahh canım benimmm geçmiş olsun, hasta oldun haa kıyamam a.s. bol bol taze sıkılmış meyve suyu iç sen şimdi bitki çayı falanda içemezsin çünkü benim doktorum istememişti içmemi iğneler sırasında dikkat et kendine.
60 günü bekliyorum aslında :))) şu an 50 gün zatii ya içime hamileymişim gibi bi his doğmuyo ondan bende pek merak etmiyorum delikafadulden nasılsa gelicek beklenen regl diyorum -tatlicadiarzu- geçen gün annem duymuş kadının birine çocuğun asla olmaz yumurtlayamıyosun demiş doktorlar oda umudu kesmiş kocasıyla gezmiş tozmuş motor üstünde neyse bigün bi su boşalmış kadından hastanye gitmişler kadın doğum yapmış. :roflol: :roflol: :roflol: eşime diyorum sanırım sonun onun gibi olucak :roflol:

çok güzel bir örnek saol özlemcim herrrrrrkese moral olsun motive etsin :)))

kizlar bugun doktor randevum var ben de artik ogrenecegim bu hafta basliyor muyuz yoksa diger ayama mi baslarsak baskilama uzun sure mi yapilcak yoksa klasik uzun donemmi? amma yazdim ha:))
heyacanliyim artik ben de bileyim ama degil mi ne oluyor ne olucak:))

Karatasözcüm aynen gelsinlerde nasıl gelirlerse başımızın üstünde olacakları kesin :)
Bize de hayırlısıyla nasip etsin inşallah. İsteyen herkese de ...

etsin karatasozcum arkadasim da simdi diyorki yaa ne cok dua etmistim, Rabbim de kabul etmis ama ucuyle kafayi yiyecegim diyor:)) Rabbim bize de boyle kafayi yedirtmeyi nasip et ucer dorder bebeklerimiz olsun Insallah ama ikiser ikiser gelsinler en fazla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…