Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: valla Rabbimden ben önce hayırlısını sonrada birer birer olanını istiyorum :roflol:

kizlar bence en iyisi tek gebelik cunku ikiz tasimak cok riskli erken dogum falan Allah korusun. burda bana iki embro konacak o kadar stresimki bir de ikisi tutarsa nasil tasirim diye, surekli ikizler topigine bakiyorum kkda. ben de cok cok isterim iki bebegim birden olsun sevincten deli olurum saglikla dogurursam ama ya erken dogarsa aslinda cok riskli. o yuzden tek embro konusuna negatif bakmayin ben iki doktorla konustum tek mi konsa acaba diye yok illa sans artsin iki diyorlar ama tedaviye baslayayim belki tek isteyecegim.

bizimki kesin konuştu tek diye, ben 29 yaşındayım çünkü; sevineyim mi üzülemedim mi bilemedim. Rabbimden hayırlısı nediyelim. Umarım yumruta toplama işlemimiz de rahat geçer.

bende 29 yaşındayım canım. benimde tek olacaktır. inşallah tek embroyla halledeiz bu işi.,
yumurta toplama işlemi benimde gözümü korkutuyor aslında. ama rahat olmaya çalışıyorum.

stres yok!!!kaydirigubbakcemile3

doğru haklısın bi tane sağlıklı olsunda ne olursa olsun canım inşallah seninde hayırlı olur

canım toplama genel anestezi altında zaten sonrasında kasık ağrısı karında şişlik ve gaz oluyo adam bunların hepsi dayanılıcak durumlar sıkma kendini

yumurta toplama işi genel anesteziyle olacaksa korkacak hiç bişi yok seni odana yatırmadan önce damardan bi ağrı kesici veriyolar uyandığındada ağrın olursa ( yumurtası çok olanlarda oluyo) bi apranax veriyolar geri kalan kısmı regl olmuşsun gibi benim 13 yumurtaydı çokta az değildi o yüzden ilk gün ilaçlarla ayakta durdum ertesi gün epeyce düzelmiştim sadece oturup kalklarken hızlı olamıyodum korkma yani :)

kızlarr merhaba uzun süredir giremedim yarın bende lucrine başlıyorum ve dr bir sürüde tahlil verdi bunları en uygun nerde yaptırabilirm acaba bilgisi olan varmııııı
hıv1+2ab , hbs ag, anti hcv , rubella ıgG

birde lucrini saat 6 da yapmamı istediler ama ben işte oluyorum acaba 8 de yapsam olurmuu eşime yaptırıcamda

birde lucrini saat 6 da yapmamı istediler ama ben işte oluyorum acaba 8 de yapsam olurmuu eşime yaptırıcamda

yapanlar daha net cevap versin ama isteyken hergun hergun yaptirabilmen mumkun degil ve bildigim kadariyla ayni saatlerde yapilmali bu igneler.
tedavin hayirli olsun belki bende bu hafta baslarim beraber ilerleriz:))

yapanlar daha net cevap versin ama isteyken hergun hergun yaptirabilmen mumkun degil ve bildigim kadariyla ayni saatlerde yapilmali bu igneler.
tedavin hayirli olsun belki bende bu hafta baslarim beraber ilerleriz:))
sağol canım senin tedavinde hayırlı olsun inş.sonu iyi olurr...

nursencim ben akşam 10 da yapıyorum lucrini.hergün aynı saatte olması önemli canım.ama diğer iğnelere geçince arada belli bir saat farkı olması gerekiyordu.istersen hemşireye sorabilirsin canım.o diğer iğnelere göre düşünüp 6 da yap demiştir bence.

teşekkür ederim canım

kızlar bende tedavimin 5. günündeyim puregon 200 yapıyorum bende tam 6.30 da yapıyorum igneleri

Merhaba kızlar..
Ben mart ayında tüp bebek tedavisine başladım..30unda iğne kullanmaya başladıktan sonra doktorum rahim duvarımda kalınlık gördü ve şüphelenip beta hcg istedi..sonucum pozitifti!ama dış gebelik veya düşük olabilir dedi ve kanamam yoğunlaştı..velhasıl düşük yaptım..beta hcg seviyem sıfırlanınca bu ay yeniden başladık aynı ilaçları kullanmaya..9 nisanda yani..dünde yumurta toplama işlemim gerçekleşti..bugün biraz acı hissediyorum..oturup kalkarken tabi..ama bu kadarıda normaldir heralde..bugün öğlende hastaneden aradılar ve 7 tane yumurtam işlemden geçmiş 6 tanesi embriyoya dönüşmüş...toplamında 11 tane alınmıştı..perşembe veya cumartesi olucak transferim..heycanla perşembe günü gelicek telefonu bekliyorum..umarım hepimizin gönlünden geçenler en kısa zamanda gerçekleşir...

canım bende lucrin kullanıyorum saat 6 da yapılıyo iş yerinde yapacaksın tatlım bende aynı şeyi söylemiştim eve gidince yapsam olurmu demiştim hayır saat 6 da yapılması gerekiyo dedi

yeni arkadaşlar hoşgeldiniz :) inş. hepinizin tedavileride sıkıntısız ilerler bebişlerinizi kucaklarınıza alırsınız.

canım bende lucrin kullanıyorum saat 6 da yapılıyo iş yerinde yapacaksın tatlım bende aynı şeyi söylemiştim eve gidince yapsam olurmu demiştim hayır saat 6 da yapılması gerekiyo dedi
canım nasılsın görüşmeyeli bende bahçecideyim artık orda karar kıldım ve bir kaç test yaptırmam lazım en uygun yer arıyorum bilgin varmı

canım nasılsın görüşmeyeli bende bahçecideyim artık orda karar kıldım ve bir kaç test yaptırmam lazım en uygun yer arıyorum bilgin varmı

özelden mesaj attım tatlım bilgi verdim biran önce yaptır sonra benim gibi yumoş büyütmeye başlandığı gün ertelenme gibi bi durumun olmasın benim tsh yüksek çıktı tatlım bir ay ertelendi doktorun kim merak ettim

yeni arkadaşlar hoşgeldiniz :) inş. hepinizin tedavileride sıkıntısız ilerler bebişlerinizi kucaklarınıza alırsınız.

1.sel76 ................................... 6.deneme..............memorial...............iğme kullanıyor
2.zübeyde24.............................1.deneme. ... ..........bahçeci.................lucrin kullanıyor
3.musetta.................................1.deneme .. ............jinepol.................. cumartesi transfer
4.xtatlıkız..................................1.den em e.............hacettepe..............iğne kullanıyor YUMOŞ BÜYÜTÜYO
5.özlem80.................................1.dene me.. ......... amerikan.................regl bekliyor
6.30temmuz.............................1.deneme... .. .........umut......................20 nisan lucrinle başlıyor
7.evoevo...................................2.denem e. ...........generatta.................lucrin kullanıyor
8.nurrsen..................................1.denem e. ........... bahçeci ............regl bekliyor
9.benmasal...............................7.deneme. .. .........umut....................YARIN SONUÇ GÜNÜ:) HAMİŞŞ
10.nursim05................................1.denem e.. .........anatolia....................gonalfte
11.umudumol35...........................3.deneme.. ..........umut........................ beklemede :)
12.olcaydal23..............................1.denem e.. ..........amerikan..................regl bekliyor
13.nedime59................................1.denem e..............brüksel....................yumoşlar toplandı
14,yağmurum1.............................2.deneme. ...............yurtdışı....................regl bekliyor
15.pany86....................................3.den eme................memorial.................TRANSF ER BEKLİYO
16.kys..........................................2, deneme.................yurtdışı................... TRANSFER BEKLİYO
17.quality......................................1 deneme .................centrum.................23 NİSAN SONUÇ
18.cannur82.................................2.dene me...............medical park..............regl bekliyor
19,cigdo......................................2.de neme...............memorial...................1 ay ertelendi
20.karatasoz................................2.dene me................anatolia.....................reg l bekleniyor
21.gizemli83...............................1. deneme.............medicalpark göztepe.... HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
22.panadol..................................1 deneme.................umut .................... . regl bekliyor
23.elvinaz....................................1.de neme...............bahçeci...................yumoş lar yoplandı
24.angel180.................................2.dene me...............ege üniv....................regl bekliyor
25.mavi_mercan...........................1.deneme. ..............anadolu sağlık merkezi.................yumoş büyütüyo
26.aralma.....................................???? ????................???????????????????........... ......regl bekliyor
27.cannisan..................................2.den eme..................hakan şatıroğlu .......... .......bir gün mutlaka
28.ses82......................................2.de neme....................?????????????............. ...25 nisan SONUÇ
29.ecrin38....................................1.de neme.....................bahçeci.................. ..........17 nisan lucrin

HAMİLELER

.1- benmasal...............................HAMİŞŞŞŞŞŞ: :
2-GİZEMLİ83..............................HAMİŞŞŞŞ ŞŞ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…