etsin karatasozcum arkadasim da simdi diyorki yaa ne cok dua etmistim, Rabbim de kabul etmis ama ucuyle kafayi yiyecegim diyor:)) Rabbim bize de boyle kafayi yedirtmeyi nasip et ucer dorder bebeklerimiz olsun Insallah ama ikiser ikiser gelsinler en fazla:)
bizimki kesin konuştu tek diye, ben 29 yaşındayım çünkü; sevineyim mi üzülemedim mi bilemedim. Rabbimden hayırlısı nediyelim. Umarım yumruta toplama işlemimiz de rahat geçer.
doğru haklısın bi tane sağlıklı olsunda ne olursa olsun canım inşallah seninde hayırlı olurkizlar bence en iyisi tek gebelik cunku ikiz tasimak cok riskli erken dogum falan Allah korusun. burda bana iki embro konacak o kadar stresimki bir de ikisi tutarsa nasil tasirim diye, surekli ikizler topigine bakiyorum kkda. ben de cok cok isterim iki bebegim birden olsun sevincten deli olurum saglikla dogurursam ama ya erken dogarsa aslinda cok riskli. o yuzden tek embro konusuna negatif bakmayin ben iki doktorla konustum tek mi konsa acaba diye yok illa sans artsin iki diyorlar ama tedaviye baslayayim belki tek isteyecegim.
bende 29 yaşındayım canım. benimde tek olacaktır. inşallah tek embroyla halledeiz bu işi.,
yumurta toplama işlemi benimde gözümü korkutuyor aslında. ama rahat olmaya çalışıyorum.
stres yok!!!kaydirigubbakcemile3
bende 29 yaşındayım canım. benimde tek olacaktır. inşallah tek embroyla halledeiz bu işi.,
yumurta toplama işlemi benimde gözümü korkutuyor aslında. ama rahat olmaya çalışıyorum.
stres yok!!!kaydirigubbakcemile3
birde lucrini saat 6 da yapmamı istediler ama ben işte oluyorum acaba 8 de yapsam olurmuu eşime yaptırıcamda
sağol canım senin tedavinde hayırlı olsun inş.sonu iyi olurr...yapanlar daha net cevap versin ama isteyken hergun hergun yaptirabilmen mumkun degil ve bildigim kadariyla ayni saatlerde yapilmali bu igneler.
tedavin hayirli olsun belki bende bu hafta baslarim beraber ilerleriz:))
birde lucrini saat 6 da yapmamı istediler ama ben işte oluyorum acaba 8 de yapsam olurmuu eşime yaptırıcamda
teşekkür ederim canımnursencim ben akşam 10 da yapıyorum lucrini.hergün aynı saatte olması önemli canım.ama diğer iğnelere geçince arada belli bir saat farkı olması gerekiyordu.istersen hemşireye sorabilirsin canım.o diğer iğnelere göre düşünüp 6 da yap demiştir bence.
canım nasılsın görüşmeyeli bende bahçecideyim artık orda karar kıldım ve bir kaç test yaptırmam lazım en uygun yer arıyorum bilgin varmıcanım bende lucrin kullanıyorum saat 6 da yapılıyo iş yerinde yapacaksın tatlım bende aynı şeyi söylemiştim eve gidince yapsam olurmu demiştim hayır saat 6 da yapılması gerekiyo dedi
canım nasılsın görüşmeyeli bende bahçecideyim artık orda karar kıldım ve bir kaç test yaptırmam lazım en uygun yer arıyorum bilgin varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?