canım nasılsın görüşmeyeli bende bahçecideyim artık orda karar kıldım ve bir kaç test yaptırmam lazım en uygun yer arıyorum bilgin varmı
yarın lucrine başlıyorum canım neden vazgeçtiğimi sorarsan içime sinmedi bu şekilde de başlamak istemedim bugün esra hanımla randevum vardı hemen yarın lucrine başla dedi biraz paldır küldür oldu haalaa şoktayımbide çok merak ettim neden vazgeçtin medicalparktan :)
yarın lucrine başlıyorum canım neden vazgeçtiğimi sorarsan içime sinmedi bu şekilde de başlamak istemedim bugün esra hanımla randevum vardı hemen yarın lucrine başla dedi biraz paldır küldür oldu haalaa şoktayım
sevindim canım destek oluruz birbirimize zaten bizim işlemlerde orda olucakmış gidiş geliş zor ama neyse katlanıcaz senin tedavinde hayırlı olsun inş. su gibi geçer zaman atlatırız bu zor günlerihayırlı olsun güzelim bende bugün başlıyorum lucrine ,bende umuttayım
toplama ve transferde hep birlikte olucaz inşallah.
sevindim canım destek oluruz birbirimize zaten bizim işlemlerde orda olucakmış gidiş geliş zor ama neyse katlanıcaz senin tedavinde hayırlı olsun inş. su gibi geçer zaman atlatırız bu zor günleri
Canım benimmm hayırlı uğurlu olsun.. Yaşadığın belirtiler hemen herkeste oluyor canım.. transfer işlemi de 20 dakika falan sürüyor..
Hadi allah tamamına erdirsin
çok sevindim hadi gözün aydın kaç tane toplandı
nedime ablacım sağlıklı embriyoların olur inşallah anneciklerinede tutunurlar inşallah her gün hayır haberler alırsın ve transferin çok ii geçer öptüm seni
cannisan dı değil mi arkadaşın adı? evet arkadaşım üzüldüm ama çok değil çünkü bunda da bir hayır var daha çok üzülmemeniçin Allah bunu kısmet etmediğine inaniyorum...çünkü etrafımızda öyle örnekler var ki...benim arkadaşım 14 yıl sonra evlat sahibi oldu okadar tedaviden sonra doğalyolla hamile kaldı şu an yavrusu 5 yaşında ama anasısız kaldı çünkü arkadaşım 4 ay önce vefat etti;(((((
canııım çooook teşekkür ederim.şu transferide Allahın izniyle bir atlatsam...canımmm sende şu güzel haberi bir versen :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?