Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

bide çok merak ettim neden vazgeçtin medicalparktan :)
yarın lucrine başlıyorum canım neden vazgeçtiğimi sorarsan içime sinmedi bu şekilde de başlamak istemedim bugün esra hanımla randevum vardı hemen yarın lucrine başla dedi biraz paldır küldür oldu haalaa şoktayım

hayırlı olsun güzelim bende bugün başlıyorum lucrine ,bende umuttayım
toplama ve transferde hep birlikte olucaz inşallah.

hayırlı olsun güzelim bende bugün başlıyorum lucrine ,bende umuttayım
toplama ve transferde hep birlikte olucaz inşallah.
sevindim canım destek oluruz birbirimize zaten bizim işlemlerde orda olucakmış gidiş geliş zor ama neyse katlanıcaz senin tedavinde hayırlı olsun inş. su gibi geçer zaman atlatırız bu zor günleri

sevindim canım destek oluruz birbirimize zaten bizim işlemlerde orda olucakmış gidiş geliş zor ama neyse katlanıcaz senin tedavinde hayırlı olsun inş. su gibi geçer zaman atlatırız bu zor günleri

o zaman seninde uzun protokol bizim gibi ayy ne güzell hep birlikte olacağız benim bugun 3. günüm lucrinde ohh 4 kişi olduk bide hepimiz aynı gün orda olurmusuz :)

ama transfer ve toplama da umutta olacağımız için umutta tedavi görenler bizim kardeş kliniğimiz ya onlarıda takip ediyorum ben

Canım benimmm hayırlı uğurlu olsun.. Yaşadığın belirtiler hemen herkeste oluyor canım.. transfer işlemi de 20 dakika falan sürüyor..

Hadi allah tamamına erdirsin

canııım çooook teşekkür ederim.şu transferide Allahın izniyle bir atlatsam...canımmm sende şu güzel haberi bir versen :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

çok sevindim hadi gözün aydın kaç tane toplandı

sağolzübeydecim 9 tane toplamışlar bugün aradılar 6 tanesi sağlıklı çıktı dediler yarın da transfer gününüz için haber vericez dediler.sonumuz hayırlı olsun canımm...sende kendine çok dikkat et opuyorumnanaktan

nedime ablacım sağlıklı embriyoların olur inşallah anneciklerinede tutunurlar inşallah her gün hayır haberler alırsın ve transferin çok ii geçer öptüm seni

hadi hayırlısı çok iyi yarın sonucu söylede listemi düzelteyimm oh ne güzel listem sonuç bekleyenlerle doluyo

nedimecim canım hayırlı olsun :) inş. sağlıklı embriyolarınız olur tatlım :) öpüyorum kocaman

nedime ablacım sağlıklı embriyoların olur inşallah anneciklerinede tutunurlar inşallah her gün hayır haberler alırsın ve transferin çok ii geçer öptüm seni

amiiiin canım. umarım seninkiler de sana sıkı sıkı tutunurlar 9 ay sonra kollarında olurlar!!!!!!! opuyorumnanaktan

cannisan dı değil mi arkadaşın adı? evet arkadaşım üzüldüm ama çok değil çünkü bunda da bir hayır var daha çok üzülmemeniçin Allah bunu kısmet etmediğine inaniyorum...çünkü etrafımızda öyle örnekler var ki...benim arkadaşım 14 yıl sonra evlat sahibi oldu okadar tedaviden sonra doğalyolla hamile kaldı şu an yavrusu 5 yaşında ama anasısız kaldı çünkü arkadaşım 4 ay önce vefat etti;(((((

benide eklein arkadaşalr tedavimin 5. günündeyim puregon 200 kullanıyorum

çok üzüldüm (( başın saolsun canım

canııım çooook teşekkür ederim.şu transferide Allahın izniyle bir atlatsam...canımmm sende şu güzel haberi bir versen :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

Nedimecim, az kaldı valla ben de çok heyecanlanmaya başladım.. Pregnyl yatırıyorum o hcg yi etkiliyormuş.. yoksa çoktan yaptırırdım testi:))))

Az kaldı... Topikte şimdi ilk sırada haber verecek ben varım galiba... Dualarınızı eksik etmeyin canlarım.. Ama ben çok umutluyum, içim çok huzurlu, inşallah hayırlı haberler vericem hepinize moral kaynağı olucam... Doktoruma da çok güvendiğim için çok rahatım.. Transferden sonra embriyoları tam istediğim yere bırakatık... Çok iyi gittiler rahimde dedi.. Bi de benim embriyolarım çok iyi idi.. 3 gün transferi oldum ama 5. gündeki gibi kompaklaşmıştı embriyolar.. Yani hücreler arası boşluklar azmış.. ben de çok bildiğimden değil, doktora sordum, ne demek bu kompak dedim o anlattı:)))) işte tüm bu olumlu gidişattan dolayı içim çok rahat. Allah bozmasın, bebişlerimizin yüzü suyu hürmetine, herkesin gönlüne göre olsun:)

Arkadaşlar Merhaba
Ben aranıza yeni katıldım. çoktan beri takip ediyorum fakat hiç yazışmamıştım. benim transferim oldu.10 nisan da kısmet olursa 23 nisan test günüm Allah herkesin hakkında hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…