nedimeciiiiiiiiiim canım Allah yardımcın olsun bebişiiiiiiiiiiim :) dualarım seninle....
hadi kızlar sonuçları bekliyoruzzzz 23 nisssan sonuçlarııııııııııı :))
kıs sen hala hastalanmadın dimi? :))))) Yaw gidip bi test yapsana hayatım yaaa
Kızlarrr selammmmmm.. Müjde, B-HCG 116 Yani hamileyim arkadaşlar... Darısı hepinizin başına
guality çok ama çok sevindim, Allah sonuna kadar çok güzel bir hamilelik nasip etsin ve kucağına almayı nasip etsin
Ben de doğum kontrol hapı kullanıyorum, mayıs ayında tekrar gidicem.
Bu arada iş yerin sorun çıkarıyodu ya belki hatırlarsınız, istifa ettim, mayıs itibariyel evimin kadınıyımbayanssulusmile
Bu arada ALS.ninde sonuç günüydü, inşallah olulu haberler gelir.
Herkese sevgiler.opuyorumnanaktan
kızlar dr u aradım karnım cok şiş ve gergın dedım ve cok sık lavoboya gıdıyorum dedım normal pazar gunu kanda tesstını yaptır dedı cok heyecanlandım hamiş olanlar sızınde karnınız gergın ve şişmiydi eyvahedigeldismile
kızlar dr u aradım karnım cok şiş ve gergın dedım ve cok sık lavoboya gıdıyorum dedım normal pazar gunu kanda tesstını yaptır dedı cok heyecanlandım hamiş olanlar sızınde karnınız gergın ve şişmiydi eyvahedigeldismile
guality çok ama çok sevindim, Allah sonuna kadar çok güzel bir hamilelik nasip etsin ve kucağına almayı nasip etsin
Ben de doğum kontrol hapı kullanıyorum, mayıs ayında tekrar gidicem.
Bu arada iş yerin sorun çıkarıyodu ya belki hatırlarsınız, istifa ettim, mayıs itibariyel evimin kadınıyımbayanssulusmile
Bu arada ALS.ninde sonuç günüydü, inşallah olulu haberler gelir.
Herkese sevgiler.opuyorumnanaktan
quality canım naaber :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?