Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

nedimeciiiiiiiiiim canım Allah yardımcın olsun bebişiiiiiiiiiiim :) dualarım seninle....
hadi kızlar sonuçları bekliyoruzzzz 23 nisssan sonuçlarııııııııııı :))

nedimeciiiiiiiiiim canım Allah yardımcın olsun bebişiiiiiiiiiiim :) dualarım seninle....
hadi kızlar sonuçları bekliyoruzzzz 23 nisssan sonuçlarııııııııııı :))

kıs sen hala hastalanmadın dimi? :))))) Yaw gidip bi test yapsana hayatım yaaa

Kızlarrr selammmmmm.. Müjde, B-HCG 116 Yani hamileyim arkadaşlar... Darısı hepinizin başına

guality çok ama çok sevindim, Allah sonuna kadar çok güzel bir hamilelik nasip etsin ve kucağına almayı nasip etsin

Ben de doğum kontrol hapı kullanıyorum, mayıs ayında tekrar gidicem.

Bu arada iş yerin sorun çıkarıyodu ya belki hatırlarsınız, istifa ettim, mayıs itibariyel evimin kadınıyımbayanssulusmile

Bu arada ALS.ninde sonuç günüydü, inşallah olulu haberler gelir.

Herkese sevgiler.opuyorumnanaktan

tatlım test yaptımya 10 gün önce ilk teste çift çizgi çıktı dedim sonra daha kaliteli bi test aldım negatifti aaaaaaaaaaa aşk olsun saklarmıyım hiç sizden sizin nazarınız değmez :) ama ben iki yıldır o kadar çoooooook test sonucu hüsran yaşadımki kendimi ümitlendirmek istemiyorum p.tesi kan vericem, bide gerçekten hiç hamilemiymişim gibi hissetmiyorum.

hayırlsıı olsun canım bu dönemde evininkadını olman dah agüzel boşver bende hamile kalınca bırakmıştım işi oooooh keyfini çıkar

kızlar dr u aradım karnım cok şiş ve gergın dedım ve cok sık lavoboya gıdıyorum dedım normal pazar gunu kanda tesstını yaptır dedı cok heyecanlandım hamiş olanlar sızınde karnınız gergın ve şişmiydi eyvahedigeldismile

:))) çok merak ettiysen idrrar testi yapsana benim 10. gün çıkmıştı idrarda. karnında şişlik ve gaz oluyo evet birde bebeğin tutunduğu tarafta bi tırtıklanma olmuştu bende, göğüslerim çatlayacak gibiydi sanki yırtılıyomuş gibi acıyodu. uçlarıda koyulaşmıştı.

allahhhhhhhhhhhhhhh bebek gelio desee hadi hayırlısı gerçekten bi idrar testi yapsana bende o tırtıklanma oldu biliyomusunuz sanki bişey kemirir gibi

evet canım bebek yerleştiği için oluyo o tırtıklanma :)) ilerleyen zamanlardada açlığa tahammülün kalmayacak mesela yemekten kalkacaksın karnın acıkcak o kadar yaneee :))

Canım bende çok heyecanlandım,

Allah hayırlısı ile yüzünü güldürsün inşallahkaydirigubbakcemile3

Gelişmelerden mutlaka haberdar et emi?

pany, benimde karnım çok şişti ve ben de çok sık tuvalete gittim canım.. hadı hayırlısı.. sende hamiler listesine ekleneceksin... Bir bir güzel haberlerle geliyoruz valla... hadi hayırlısı

şekerim mersiii:) darısı sızlerin başına.... İş içinde üzülme, ben de geçen yıl düşükte işten ayrıldım, evimin kadını oldum:))) Ev daha güzel :)

karatasoz ben yarın testi tekrarlamaya gideceğim. Ufuk Ünv. de yaptıracağım testimi, gel seninkinide yaptıralım orda:))))))))) bekleme pazartesiyi:)

nolsun bende iyiyim eşime dedim hadi gidip bi test alalım gülüyo noldu p.tesi kan vericektik diyo bende kızlar aklımı çeliyo diyorum gülüyoo :))) yok canım hormon testlerimde var benim p.tei hıfzısıhhaya gidicem :) hamile olsam bi belirti olurdu ama soğukkanlılığım o yüzden birazda :) bide hamilelkte insan bebeğini kaybedince sabırlı olmayı öğreniyo Allahım kimseye yaşatmasın inş.

Ya kızlar cok saolun ınanın cıktım test almaya ama bugun eczanelerın kapalı oldugunu unutmusum heyecandan :d hayırlısı ınŞallah gelıodur meleĞım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…