Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

kızlar hepinize güzel bilgilerinize çok teşekkür ederim.yalnız yarın sabah yumurta toplama işlemim var.transfer daha belli degil.hamilelere güzel günler ,hamile aday adaylarınada bol şans diliyorum.hepinizi seviyorum.iyi geceler.

ablacım heyecanlımısın
yarın bebişlerini almaya gideceksin sana kaç tane transfer edecekleridi abla bir mi ikimi

dualarım seninle bol şanslar

canım benim ,beni düşündüğün için çok teşekkür ederim.çok heyecanlıyım ama tuhaf duygular içerisindeyim.baksana civ civlerim 5 gümdür beni bekliyor ama onlardan ikisi allah izin ederse benim olucak(5 tane döllendi dediler)bakalım yarın sabah 9 da daha kısmetse orada olucaz,canım benim de dualarım hep sizinle opuyorumnanaktan

iyi bak kendine erken yat dinlensin vücudun, hergün yumurta ve sütünü ihmal etme emi.

canım ben kaçtım iyi geceler Allah yardımcın olsun öpüyorum seni dualarım seninle :)

Nedimecim, Hadi bebişlerini al da gel kıs:))) Ne biçim anneleriz biz yaa, bebişlerimizi orda yanlız bırakıyos günlerce:)))

ooooffff canım yaa gerçekten çok garip bir duygu kızancıklarım beni bekliyor ama ben onlardan belki birisini belkide ikisini alıcam gelicem yaa diğerleri onlar gücenmez mi???:teselli:

canımm hadi hayırlısı İNŞALLAH çok ve çok sağlıklı yumurtaların olur trnsferde 3 yada 5 gün sonra oluyor,güzel habrrlerini bekliyoruz))benim de yarın sabah trnsferim var)) opuyorumnanaktan

kızlaaar bana transferi anlatır mısınızz?????????

ablacım neler hıssedıyosun. cok sukur atlattın sayılır tedavını. ınsallah hamıle kalırsın. abla ya zormu tedavı ne olur dogru soyle korktugum kadar varmı .. senın ıcın hep dua ettım abla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…