Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

ablacım neler hıssedıyosun. cok sukur atlattın sayılır tedavını. ınsallah hamıle kalırsın. abla ya zormu tedavı ne olur dogru soyle korktugum kadar varmı .. senın ıcın hep dua ettım abla

bitanem benim çok sağol.inan tedavi hiç zor değil hatta zevkli çünkü tarifsiz güzel umutlar içindesin.ama günler geçmiyor gibi geliyor o sıkıcı,ilaçlarla aram biraz kötüydü ama benim sürekli kullandığım ilaçlarım var onlarda yıllardır aynı etkiyi yapıyor sıkıntı dediğim de ateş basması başağrısı ama şiddetli değil birde midem daha bi hassas oldu.korkucak bişi yooookk opuyorumnanaktan

kızzzzlaaaaaaar ben gidiyorum birazdan istanbul yolcusuyum bana dua edin .ihtiyacım olan tek şey dua kızlar :Saruboceq:inanın sizde hep dualarımdasınız olumunekankayizsmile by

canim hayirli olsun kolay gecsin her sey Insallah.

ooooffff canım yaa gerçekten çok garip bir duygu kızancıklarım beni bekliyor ama ben onlardan belki birisini belkide ikisini alıcam gelicem yaa diğerleri onlar gücenmez mi???:teselli:

kızzzzlaaaaaaar ben gidiyorum birazdan istanbul yolcusuyum bana dua edin .ihtiyacım olan tek şey dua kızlar :Saruboceq:inanın sizde hep dualarımdasınız olumunekankayizsmile by

en saglikli embroyolarini al gel nedimecim, dualarimizdasin.

slm kızlarrrrrr gunaydınlarrr herkesezemuszemus
kızlar test yaptım ıdrar testı bugun transferın 9.gunu ikinci çizgi silik çıktı sizce durum nedır yarın kan testı yaptırcaz sankı mıdemde kelebekler uçuşuyo acil yardııııımkaydirigubbakcemile2

canım dularımız seninle listemiz şenlenmeye başladı artık bizede sıra gelsiiiin

canım bol yumoşlu bir gün diliyorum allah yardımcın olsun

kızlar maalesef 1. micro denemem başarız oldu inş. 2. ye ((((
guality sana da çok sevindim inş. allah kucağına almayıda nasip etsin.

Canımmmm, moralıni yüksek tut, sakın umudunu kırma... Herkese içinde de sana dua edicem tatlım... Çok teşekkür ederim.

Canım sakın moralini bozma, her şey allahtan biraz dinlen, güç topla, sonra hadi bakalım yeniden, yılmak yokkaydirigubbakcemile3

Panyyyyyyyyyyyyyyyyy yaşasın hamilesin:CüvCüv:

Allah gülen yüzünü hiç soldurmasın, sonuna kadar bebişin sağlıkla seninle olsun..opuyorumnanaktan

kıslar cevap beklıoruuuuum

Panyyyyyyyyyyyyyyyyy yaşasın hamilesin:CüvCüv:

Allah gülen yüzünü hiç soldurmasın, sonuna kadar bebişin sağlıkla seninle olsun..opuyorumnanaktan

CANIM YA SAOL AMA HALA İÇİMDE ACABA DİYORUM İNŞALLAH HAMİLEYİMDİR SİLİK YA AKLIMA TAKILIYOR İNAŞALLAH RABBIM HEPIMIZE VERİR:CüvCüv:

Canımmmm, moralıni yüksek tut, sakın umudunu kırma... Herkese içinde de sana dua edicem tatlım... Çok teşekkür ederim.

çok saol canım
aynı sendeki belirtiler bende de vardı karın ağrısı bel ağrısı nefesim yetmiyomuş gibi geliyordu dün verdim kan doktor malesef yok dedi o an çok kötü bir duygu eşim annem kardeşim hepsi beni teselli etmeye çalıştı .ama şimdi iyiyim. hayırlısı buymuş çünkü çok dua etmiştim.doktorum 1-2 güne kadar adet olursun dedi şu anda hiçbir ağrım kalmadı 2 ay sonra tekrar deneyebiliriz dedi.herkes için hayırlısı ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…