ablacım neler hıssedıyosun. cok sukur atlattın sayılır tedavını. ınsallah hamıle kalırsın. abla ya zormu tedavı ne olur dogru soyle korktugum kadar varmı .. senın ıcın hep dua ettım abla
abla gobekten vurulan ıgneler canını acıttımı
kızzzzlaaaaaaar ben gidiyorum birazdan istanbul yolcusuyum bana dua edin .ihtiyacım olan tek şey dua kızlar :Saruboceq:inanın sizde hep dualarımdasınız olumunekankayizsmile by
canim hayirli olsun kolay gecsin her sey Insallah.kızlar hepinize güzel bilgilerinize çok teşekkür ederim.yalnız yarın sabah yumurta toplama işlemim var.transfer daha belli degil.hamilelere güzel günler ,hamile aday adaylarınada bol şans diliyorum.hepinizi seviyorum.iyi geceler.
ooooffff canım yaa gerçekten çok garip bir duygu kızancıklarım beni bekliyor ama ben onlardan belki birisini belkide ikisini alıcam gelicem yaa diğerleri onlar gücenmez mi???:teselli:
kızzzzlaaaaaaar ben gidiyorum birazdan istanbul yolcusuyum bana dua edin .ihtiyacım olan tek şey dua kızlar :Saruboceq:inanın sizde hep dualarımdasınız olumunekankayizsmile by
canım dularımız seninle listemiz şenlenmeye başladı artık bizede sıra gelsiiiinkızzzzlaaaaaaar ben gidiyorum birazdan istanbul yolcusuyum bana dua edin .ihtiyacım olan tek şey dua kızlar :Saruboceq:inanın sizde hep dualarımdasınız olumunekankayizsmile by
kızlar hepinize güzel bilgilerinize çok teşekkür ederim.yalnız yarın sabah yumurta toplama işlemim var.transfer daha belli degil.hamilelere güzel günler ,hamile aday adaylarınada bol şans diliyorum.hepinizi seviyorum.iyi geceler.
kızlar maalesef 1. micro denemem başarız oldu inş. 2. ye((((
guality sana da çok sevindim inş. allah kucağına almayıda nasip etsin.
kızlar maalesef 1. micro denemem başarız oldu inş. 2. ye((((
guality sana da çok sevindim inş. allah kucağına almayıda nasip etsin.
slm kızlarrrrrr gunaydınlarrr herkesezemuszemus
kızlar test yaptım ıdrar testı bugun transferın 9.gunu ikinci çizgi silik çıktı sizce durum nedır yarın kan testı yaptırcaz sankı mıdemde kelebekler uçuşuyo acil yardııııımkaydirigubbakcemile2
slm kızlarrrrrr gunaydınlarrr herkesezemuszemus
kızlar test yaptım ıdrar testı bugun transferın 9.gunu ikinci çizgi silik çıktı sizce durum nedır yarın kan testı yaptırcaz sankı mıdemde kelebekler uçuşuyo acil yardııııımkaydirigubbakcemile2
Panyyyyyyyyyyyyyyyyy yaşasın hamilesin:CüvCüv:
Allah gülen yüzünü hiç soldurmasın, sonuna kadar bebişin sağlıkla seninle olsun..opuyorumnanaktan
Canımmmm, moralıni yüksek tut, sakın umudunu kırma... Herkese içinde de sana dua edicem tatlım... Çok teşekkür ederim.
Canım sakın moralini bozma, her şey allahtan biraz dinlen, güç topla, sonra hadi bakalım yeniden, yılmak yokkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?